418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TVelvet
    ezt honnan?
  • exoterm
    1500HP? Én olyan 1000-1100 köré saccolom. (mivel TD...)
    Most gondolj bele: ugyanakkora tűzerő, mint az object 704-nek, a páncélzata pedig jobb, mint a jagdtigernek + a forgatható torony....ha most a HPja is több lesz, mint az object 704-nek (1350), akkor semmi értelme nem lesz a tier9-es orosz TD-nek. szvsz
  • balika95
    ez oroszról ár le van fordítva angolra, de kis inimális változások a 6.3.7a hoz képest, abban is csak minimális változások vannak a lényeg egy kegyetlen gyönyörű és élvezetes pálya
  • noname23
    nem tudtok vmi jó videófelvevőt ami játék köyben nem nyomja le ay fps-t
    mert a fraps xfire használhatatlan
  • Szakesz
    A honlapon fent vannak a 3nemzet teljes fejlesztési fái. Esetleg az új, részben változtatott tech tree érdekel?

Ami lényeges szerintem, hogy a tier 7 amcsi TD a M36 lesz, ami a valóságban egy durván jó tankvadász volt (ahogy a Jagdpanther is az volt), tehát foscsi lesz. Tier 8 TD a T28/95 lesz, ami egy böszme állat lesz, amiket az artyk reggeli fognak felzabálni. :)

Egyetlen értelmes tankvadász a T30 lesz, ami elvileg tier 9 lesz és szerintem 1500HP környékén fog operálni.
    Egyébként itt van a mostani, tervbe vett.
  • nobodyattis
    ezt fordítsd le légyszives
  • balika95
    6.3.7B
    Once launched, you will be taken on a test server where the copied your accounts as at 9:30 (GMT) on January 27.
    Test run only! by running the file WorldOfTanks.exe!

Notes:

* Accrual of credits and experiences on this server increased by 10 times.
    * Every day, all the players charged with 1000 gold.
    * Attention! Earned experience, credits, tanks, gold does not move to the main server and will only work on the test!
    * To test the global map will be used exactly this version of the client!

More information about the test of the global map is available here.
    Mistakes and shortcomings version discuss in the relevant subject.
    General discussion - in this topic.

List of changes respect to the test version 0.6.3.7b:

- Fixed some bugs in map "Westfield".
    - From the descriptions of shells harvested test instrument "128mm_testgun".
    - Fixed bug with broken shells and automatic replenishment of consumables.
    - Fixed a condition for receiving medals Biyota.
    - In the EULA replaced years copyright.
    - Added description of tip-button selection of special battles.

- Cannon 15 cm sFH 18 L/30 (top Hummel): variation of the horizontal rotation of the barrel is returned to the level of version 0.6.2.8.
    - Cannon 15cm sFH36 L/30 Ausf 1943 (top Gw-Panther): variation from the turn of logging returned to the level of version 0.6.2.8.
    - Cannon 100mm D-54 (top of T-54): increased visibility after the shot.
  • TOMSILENT
    Biztos vagy te benne? - VK3001 H with 12.8cm gun....nem hiszem apám...ez TD-nek felel meg...szal nem lesz benne...
  • Achmed927
    A többi tech tree-ről nincs kép ? Mert kíváncsi lennék mondjuk az amcsi TD-kre, mert ha a JT lesz a német fullos maximusz TD akkor már nem akarok ráhajtani megint. Semmi esélyem az ilyen nyomorult T 54 meg OP ruszki társai ellen. Ruszkival meg elvből nem nyomulok. Marad az amcsi. Thx.
  • szabii98
    td
  • FairCO
    láttam itt anno vmilyen dupla lánctalpas (talán amerikai) böszme nagy tanknak (vagy TD-nek, a jóég tudja) a képét ..
    ez benne lesz? mi lesz ez?
  • szabii98
    aztarohadt :o
    jóleszez(Y)
  • f you
    german tree

Benne lesz
  • TOMSILENT
    Ez is mehet a játékba...
  • nobodyattis
    tudom még gratuláltál is nekem na az tényleg régen volt valamikor október körül
  • nobodyattis
    akkor már tudom emlékszem az volt az első mausom amit kilőttem ááá ezt a képet lementem
  • Eagle16
    Nah, mit írok már. Akkor lett meg a Maus amikor neki is.

Az SPG-k abban a csatában csak minket lőttek, asszem Plushun-t a két Grille nyírta ki, engem meg a megmaradt tankok, mert vagy 6-an lőttek egyszerre :D De azért jó volt.
  • nobodyattis
    Eagle-vel együtt voltunk áá akkor már neki mausa volt
  • Eagle16
    Fuhuh :D Ez se most volt :)

Plushunnal együtt lett meg a Maus-szom, ő nem is tudott róla, aztán meg is lepődött hogy hova lett a VK :)

• nobodyattis
    volt 1 killem haha meg nyertünk is király
  • exoterm
    Csak neked, csak most.
    Am a két maus nyírta egymás a faluban teljesen értelmetlenül :P
  • nobodyattis
    mi lett a vége már nem emlékszem?
  • nobodyattis
    áááá rajta vagyok akkor még grillém volt köszi a képet
  • Eagle16
    Áááá, a Pz III/IV marha jó kis tank, a 3002DB-vel együtt. Csak ezekért fogom elkezdeni a német közepes ágat is.
  • exoterm
    Csak neked csak most

• I.C.ram
    Ferdivel sikerült összehoznom a 2. Wittmann medálom :)
  • Cukii
    Hűű, emlékszem mikor Himmelsdorfon kilőttem az első Tigrist Pz3/4-el, mekkora májernek éreztem magam Azóta meg már kaptam Tank Hunter medalt....
  • Szakesz
    S ilyenek HW után is lesznek. :)
  • Eagle16
    De szerintem neki akkor a KT már fullos volt, mikor én csak a majdnem alap Párduccal toltam :) (rövid csövű 88-as volt benne, meg asszem alap motor, emlékszem mert nem tudtam átlőni szemből és már alig vártam hogy meglegyen az L/71-es :D)

Mikor nekem még mindig Párducom volt akkor már Vk-val ment.
    Már nem emlékszem hogy mikor kezdtem el a német heavy ágat először, de mikor meglett a KT akkor kb. aratni lehetett vele, szóval azért én is adtam neki :D Pont nyári szünet volt nah :D
  • peter9228
    Azt is hozzá kell tenni, hogy a KT tier 8, és a Panther is:) Szóval kb. ugyanott voltatok.
  • Eagle16
    De azt azért hozzá kell tenni, hogy thesnaper überkocka volt, már akkor KT-ja volt mikor épp csak meglett a Párduc, pedig én sem keveset játszottam. Aztán jött VK-val, amit vagy 6-an lőttünk 3 percig, meg fohászkodtunk az SPG-hez hogy találja el :D

Szóval igazából nem volt ellenfele, olyan meg nagyon ritkán volt hogy összerakta egy Is-7 ellen, mert Is-7-ből is volt vagy 3 darab :D
    Így születtek ezek a furcsa csapatok, meg a 6-12 killek egy csatában.
  • noname23
    remek ez a matchmaking
  • spiczi91
    Majd a Pz és a JagdPz szétszedték. :D
  • Eagle16
    Jé neked még ilyen képeid is vannak? :D

Hát igen, mikor az ellenfélnél a legerősebb tank is T7-es volt :DD
    Olyankor tényleg csak a W-t kellett nyomni, meg esetleg figyelni hogy a másik csapat ne foglalja be a bázist.

De még emlékszem olyanra is, mikor 2KT + 3-4 kisebb tank állt körül engem Himelsdorfon a bázisunknál, kilőni nem tudtak, de a 128-as meg olyan lassú volt, hogy előbb foglaltál el a bázist minthogy kilőhettem volna őket. Jöhetne már a wipe.
  • exoterm
  • Eagle16
    Az első IS-7-esnél pl. Párducban voltam. Annak a játékosnak annyiból állt minden pálya, hogy lerusholta az ellenséges bázist, mögötte meg követte a csapata....hát marha izgalmas volt.

Persze mikor már többen is nagy tankban ültek, ezek a játékosok eltűntek...azóta se láttam a nevét, valószínűleg csak azt az időszakot élvezte, mikor god mode-ban volt pár hétig.
  • Szakesz
    Ingame teljesen más. Csatában még IS-7 nem nagyon ölt le, de ez nem azért van, mert olyan über lenne a tank, s nem is azért, mert én lennék olyan über játékos. Pusztán azért, mert T30-cal rá vagy kényszerítve a sunnyogós létformára, szvsz mindig legyen előtted valaki, aki benyeli a sebzést, te meg kilövöd az ellent. Mondhatni, mint egy TD.
    S mi történik, ha eltűnnek a tankok előled? A legszebben tényleg a Pz IV vs T30 összecsapás példázza a helyzet súlyosságát. Biztos még ma is meséli, mikor kilőtte szerencsétlen T30-t 5-10%-ról. :)
  • Barrett 50 Cal
    Am nem most kellene vmikor jönnie a patch-nek?
  • davidbog
    Azt a találatot nem is vettem észre, csak most hogy emlíetted. Az ott lévő páncél kb 40°-os szöget zár be a torony hossztengelyével. Nem vagyok benn biztos, hogy az még a homlokpáncél része, lehet hogy ott már csak 127 mm-es és nem 178 mm-es a torony vastagsága.
  • peter9228
    Emlékszem, amikor megjelentek az első Mausok:) Ha az ellenségnél volt, mindenki beírta, hogy meghaltunk, és igaz is lett:) Kb. 70-80%-ra sikerült levinni az életét:)