418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Nem, a két embert átlagolja. A két loader semmilyen előnyt nem jelent, inkább hátrány ha pl azt nézed, 2x kell fizetni a tréningért.
    5% az a 5%, mindkét ember megkapja, de átlagolódnak.
  • davidbog
    Vannak olyan gépek amiknél két lövegtöltő emberke van, például a KV-3, IS-7, Jagdtiger. Ezeknél a gépeknél gondolom akkor teljesíti a gép az adatlapon jelzett tűzgyorsaságot ha mind a kettő 100%-os. De ha veszek rá rammert akkor az +2x10%-t ad a tűzgyorsaságra? Ugyanígy a ventillátornál 2x5%?
  • Atesz91
    Lehet kérdezték már, előre bocsánat, szóval patch úgy volt hogy a héten, jön, ez csúszik hétvégére, vagy melyik napra ígérték?
  • Renegade
    Na, közben DavidB-vel teszteltünk picit, én lényegesen okosabb lettem, sőt, még arra is rájöttünk, hogy GWtiger nagy ágyúval telitalálálat esetén 700HP-t sebez az IS7-be (plusz pár elvtárs). Ez borzasztó kicsi, figyelembevéve a 2k sebzési lehetőséget, tehát valószínüleg a front páncél legerősebb pontját veszi alapul, a sebzés kiszámításánál. Oldalról jobb szokott lenni a helyzet. Viszont ha mellé lövök, akkor is jól sebződik (400+).
  • lammaer
    Demostmé? :)
  • exoterm
  • a.carkey
    Gmail azért jó, mert a spamszűrőd alapból semmit sem szűr meg, amit meg mégis, azt is megtalálod.
  • a.carkey
    Ne várj. Írj. Azonnal automatikusan jön a levél. A haver is várt, szopott pár napot. Írj nekik, más mailt adj meg, egy gmailt, és pár óra alatt megkapod az accod. Komolyan mondom, tesztelve.
  • a.carkey
    Ma egy arc IS4el beszól kampinovkán: rush. (Nálunk csa TDk.) Erre ő: Ha nem jöttök, mind meghaltok, bla,bla. Senki sem ment, erre a gyerek az ellen térfelén szépen beleakadt egy házba vagy akadályba és még lövést se adott le, úgy ölték meg. Röhögtem. :)

Nem tudom, hogy, de a végén nyertünk. Pedig amit a csaptunk művelt, na azt nem tanítják, vagy fogják tanítani West Pointban, mint Görgei tavaszi hadjáratát ...
  • Renegade
    összefutottam egy IS7-el, sajna csak pletyka az Achilles sarok :-(
  • Renegade
    :-)

már csak azért is jó lenne, mert csiripelték a madarak, hogy az IS7-nek van egy nagyon durva Achilles sarka (minden irányból), és tesztelni akarom
  • lammaer
    Szerintem bőszen írja a túlélési kézikönyvét... :)
  • Renegade
    ha valakinek van IS7-e és van kedve tesztelszi, az szóljon legyen olyan jó (legalább én is megtudom, hogy hol kell lőni), bár exoterm beigérte, de még nem került elő :-(
  • ximix #22021
    Csalóka mert ma kerestem vele 7 csatával
    bruttó:..........76.781 credit
    javítás/lőszer:.-21.756 credit
    nettó:...........55.025 credit ami nem sok, de PzIII. is futott egy kört így meglett a maradék 3 legénység 75%-os kiképzése a JagedPanCSer ben
  • BoneDragon
    Azzal szivatott, hogy skilles a csávó?
  • lammaer
    Azért szabad nem egyetérteni veled, igaz? :)
  • crossy104
    Ennyi eke arty-s nincs is.Volt az ellenségnél egy GW Tiger, szarrá szivatott minket, volt 6 killje.Levertük őket, csak az arty-juk maradt.Négyen nekiálltunk habzó szájjal keresni, erre a mi arty-nk aki gyakorlatilag szart sem csinált nekiállt foglalni.A nagy hős! Mondtuk neki felejtse el a foglalást, megkeressük az ellen arty-ját mert nem kicsit felba.... az agyunkat.Erre a köcsög visszairta, hogy nem érdekli.98%-nál járt a foglalásnál erre kilőttem is7-el.Persze ő volt megsértődve, a többiek meg vihogtak.Nekem megér 3 nap bann-t. Ha kapok.
  • stork13
    Sajnos nem engedi már ugyanazt a felhasználónevet és jelszót regisztrálni. Ebből gondolom, hogy a rendszerben bent van.
  • Szakesz
    Esetleg próbálj meg regisztrálni még egyszer.
  • Eagle16
    Jah általában én is ilyen gazdag vagyok az orosz szerveren :D

Most vettem Marder II-t, elmegyek vele a StuG-ig, mert tényleg jól hozhatja a kreditet. De a JgPz már nem kell feltétlenül, esetleg akkor ha lesz elég kreditem.
  • stork13
    De, de azt írja nem megfelelő az emailcím/jelszó páros.

@a.carkey: várok még 1 napot, aztán ez lesz.
  • lammaer
    És kiváncsiságból nem próbáltál meg vele belépni?
  • a.carkey
    Egy haveromnak is hasonló volt. Írtam a supportnak, és aktiválták az accját. Te is tudsz írni: add meg egy másik (gmailes pl.) emailed, és fél nap múlva aktiválják az accod, ha megkaptad a levelet (spam), ha nem.
  • ximix #22011
    Mivel a StuGIII. lett a fő pénztermelő egység kapott becenevet
  • stork13
    Regisztráltam, de nem jött a megerősítő email (akkor nem kulcs, bár erre vártam). Erre várok már 5 napja, spam-ben, szemétben nincs.
  • lammaer
    Vegyél még 1 hónap prémest, hátha az oroszok tovább csúsznak, a többit meg forditsd free XPre, és fejlessz ki belőle vmi tankot ami még nem volt meg.
  • Tuvok #22008
    Open beta = nem kell kulcs .
  • ximix #22007
    Nya az Open Beta az Nyílt Béta
    - mindenki számára nyitott tehát nem kell hozzá kulcs
    - regisztrálsz és játszol ennyi
    http://game.worldoftanks.eu/registration/
  • BoneDragon
    Nincs a spamek között?
  • stork13
    Ezzel azért vitatkoznék. Péntek óta nem jött semmi reakció az openbéta kulcs igénylésre. Az emailcím és felhasználónév a rendszerben van mert nem enged újraregelni, de kulcs az csak nem jön.
    Lehet, hogy egyéni szocproblem és így jártam. Ha nem, akkor már érdekesebb a dolog.
    Igaz, itt sokan nem reklamáltak emiatt...
  • CaRiuS
    folyamatban van már a support át is pakolt az EU ra már csak lekell tölteni és megy is a játék
  • ximix #22003
    Na ha 1 hónapja regisztráltál az US/EU bétára (mert az volt a közös szerver Amerikában ahol az Európaiak is játszottak )
    - akkor jött egy patch (2011.Január.17.) amikor el lehetett dönteni ,hogy melyik szerveren akarsz tovább játszani [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=19237]#19237[/URL].
    - az Amerikain (US) vagy az Európain (EU)
    - te az EU-t választottad így ők átpakoltak minden cucodat az EU-ra
    - de mivel nem tudsz belépni ezért rossz lehet a launchered mert gondolom az amerikaira akar bejelentkezni és nem enged
    - töltsd le az EU-ról a játékot ahogy lammaer ajánlotta elvileg ott van minden cuccod

• spiczi91
    Szerintem lődd el, minek garasoskodsz, mindjárt vége úgyis. Esetleg mégegy havi prémiumot vegyél, hátha átcsúszunk áprilisba.
  • Achmed927
    Gyors kérdés:

A wipe-ig elhasználjam az aranyam vagy mi legyen ? Van 8 k-m. Illetve vegyek még prémiumot ? 26 napra van még prémem.
  • CaRiuS
    így történt, de az us-t már rég kiválasztottam kb 1 hónapja játszok csak most v mi frissítés miatt rákérdezett megint erre én hülye az eu-t nyomtam de az acc meg az us en volt és így nem engedett be :S
  • Szakesz
    Felmentél a honlapra, majd megkérdezte, hogy EU vagy US. Te az US-t választottad. Majd letöltötted a játékot, ott is rákérdezett, s ugyanazt a választ adtad. Ezután valamilyen különös okból kifolyólag következőre az EU szervert választottad, s most azért vered magad, mert ezek után nem enged belépni EU-ra? :)
  • CaRiuS
    mert az accountom eredetileg az usa-n volt regisztrálva a játékban pedig az eu-t jelöltem meg igen véletlenül de eredetileg sem az usa-n akartam játszani mert ott magasabb a ping már az elején elrontottam na :D
  • lammaer
    Ez tökéletesen ellentétes azzal amit eredetileg irtál....

Eddig azt magyaráztad hogy EU-t nyomtál, és USre akarsz menni. Azt is forditottam le neked a levélben...

21730
  • CaRiuS
    tehát Magyarországon élek is magyar is vagyok :D Eredetileg az amerikai szerverre regisztráltam majd a játékban a frissítéskor ki kellet választani h melyik szerveren játsszak, én meg nem figyeltem h mit nyomok mert már ideges voltam h nem megy a játék, majd írtam 1 levelet h rakják át az acc.-at az E.U ra így már világos ?
    üdv.
  • BoneDragon
    2 hét után ismét toltam egy mérkőzést is-7el. El nem tudom képzelni, miért játszottam ezzel a játékkal hónapokig. O.o