418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szakesz
    A parancsnoki jármű egy baromian OP arty lesz. Valószínűleg annyi sebzést oszt le, mint egy tüzér, s mindehhez csak ki kell dugnia az orrát a fedezék mögül egy másodpercre, klikk és az ellenséges tank halott..., sőt, ha úgy áll be valami ház mögé, hogy közben látja az ellenfelet, de mégis takarásba van, akkor igazán fincsi lesz. :)

• Imation
    Ne is mond, pont ma döntöttem hogy megnézem milyen a jagdPzIV (rambo bogár??) lecserélem a stug ot mert már unom. Azt is jó lesz már tényleg ha lejjebb teszik mert pl. az L70 annyit ér mintha drótkefével támadnék a tier 9 re.
  • Sippie
    köszönöm a részletes leírást, akkor használom az újat :)
  • Sippie
    hát az igen... tegnap IS3-am egy lövésből szedte ki egy S51, kb 10 másodpercel a játék kezdete után... kurvára örültem természetesen, de ezek a bombázós geciségek még inkább kellenek... hát hogyne. Aranyéééér, mer kell a zséé... az nemgáz hogy Tier5-ös TD-mel folyton Tier10 ellen megyek, amikor 5 ferdit bebasz egy oldalra az szintén nem gáz... de eeeez kell bele... fák it...
  • f you
    Volt, hogy kör legelején ellőt valami arty, maradt kb 3%hp-m, na mondom akkor most óvatosan, egész körben csak hátulról sniperkedtem, aztán csak az arty maradt. Olyan örömmel rontottam neki és nyírtam ki, hogy csak na :D
  • Eagle16
    De nem is azért kap nagyobb látómezőt hogy ő legyen a felderítő :D

Nem tudom hogy oldják meg, lehet hogy a piros pöttyökre tud majd támadást kérni a minimap-en, de lehet hogy csak közvetlen rálátással az ellenségre.
  • Imation
    Persze hogy megyek rá de nem azért hogy bosszút álljak mert már ötöt kilőtt, simán élvezem ahogy szétdurran és jól esik az xp amit kapok érte. Igen és az arty-t persze mindenki már régóta szívébe zárta! :))
  • peter9228
    Ha hátul sunnyogna, nem sok értelme lenne a nagyobb látómezőnek.
  • Eagle16
    Ja, de ezért a parancsoki jármű mindig hátul fog sunnyogni szerintem, szóval nem lesz könnyű elintézni.
  • Renegade
    nono, azt ne mondjátok, hogy nem tölt el kéjes örömmel, ha meglátod a pálya egyik csücskében a verseny csiga tempóba menekülő gw tigert? :-)

fura, de engem még sosem hagytak életben, sőt szinte látom, ahogy csőlátás be, fityet hányva a mellettem vergődő 3%-os egérkére, habzó ágyúcsővel elindul felém.
  • peter9228
    Ne örülj, lehet olyan bombázás, hogy repülőgépről ledobnak egy bombát:)
  • Imation
    Ráadásul mi az hogy bosszút? Nem az a célja a játéknak hogy kilőjed az ellenfelet? Ja vagy az ellenségnek nem szabad mert az már szemétség?
    Vastagon leszarom én is hogy "no cap".
  • exoterm
    Vagyis, ha lelövik a kommandert, akkor nincs több bombázás? Az zsír. :D
  • Renegade
    hohó, micsoda cucc, sunnyog a bokorban dugós puskával, de lehívja a bojlereket, meg a mosógépeket, hogy jól bombázzák le az ellent, coool
  • exoterm
    Már elnézést, de milyen jogcímen parancsolgathatsz más embereknek? Egyáltalán kit érdekel a te személyes bosszúhadjáratod? Én is le szoktam szarni, amikor valaki mondja, h ne cappeljek me le akarja vadászni az utolsó szerencsétlent is.
  • noname23
    mikor kérik szépen hogy ne cappeljen mert bosszút szeretnének állni az elhullott társakért az meg már csak dafke ceppel az szemétség
    most is volt hasonló zobject kinyírt 6 társam és túlélhette mert vmi baromnak nagyon hiányzott a plecsni
  • Eagle16
    Lesz aranyért vehető parancsoki tank klánozáshoz (is), ezeket tudja majd:

Commander's tank:
    - will be purchased for gold
    - will have better radio
    - can only be one per team
    - will have better view range
    - will have worse armament
    - can be used only in clan wars and company battles
    - will be available for certian tiers (approx 3-7,8)
    - will provide its owner with special commander's chart for giving orders
    - will enable its owner to use special consumables like (like calling airstrike)
  • f24sg
    0:58-nál az a (szerintem) 88-as ágyú impresszív rate of fájör-rel rendelkezik, ipse úgy dobálja bele a töltényeket, minha nyerőautomata lenne
    Na mi a helyzet veletek?; én Eagle múltkori linkje óta nem toltam. (ahol írták a 4-7 éveseket, meg a "debilnek T-54" szöveget)
  • Szakesz
    A kérdés az volt, melyik a jobb. Ez nem szépségverseny! :)
  • yossarianHUN
    Hát az lehet csak egyszerűen nincs szívem rárakni olyan ocsmány szegény.
  • balika95
    a t10-es toronnyal, tényleg sokkal több a lepattanó, és ha figyelembe veszed, hogy mien gyors tank az is-3-as akkor ha a gyorsabb toronnyal használodd, elég jó támadó gyors tank válhat belőle, nekem jól működött
  • davidbog
    Szerencsére alap toronnyal is kompatibilis a 122 mm BL-9 típúsú ágyú. Így nem kell használnom a csúnya T-10 tornyot. :)
  • davidbog
    A fejlesztett torony gyorsabb és plusz HP-t is ad. Ennek ellenére én se használom, de csak azért mert nem tetszik.

Az alap elejének a páncélzata nem egyezik az adatlapon lévő 220 mm-el. Az alap torony alsó negyede 220 mm vastag, ez végig igaz a torony kerületén, kivéve a lövegpajzsot. De felfelé haladva a torony vonalán folyamatosan vékonyodik a páncélzat egészen 110 mm-ig. A torony felületének több mint 3/4-e 110 mm vastag.
    Valószínűleg a T-10 torony esetén is hasonló a helyzet (erről a toronyról nincs metszeti képem), ott az alsó perem 201 mm vastag lehet és az vékonyodhat el 148 mm-re. A két torony páncélzatában a nagy külömbség, hogy a fejleszett torony lövegpajzsa a torony felületéből nagyobb részt takar ki. Az alap toronynál van egy olyan rész a torony elején ami valószínűleg 110 mm vastag (számomra nem teljesen egyértlmű a rajzból mennyi is) és nem is különösen ívelt --> nem nehéz átütni. De ez nem nagy terület. Mindkét torony löbegpajzsa 250 mm vastag.

Összességében a fejlesztett T-10 típúsú torony alsó pereme vékonyabb 19 mm-el, de a torony felületének a nagy része (kb 70-80%-a) vastagabb, egyes területeken 38 mm-el. Nincs gyenge pontja a torony elejének, gyorsabban fordul és +90 HP-t ad. Annak ellenére hogy kevésbé döntött a fejleszett torony, ennél a toronynál több a lepattanó. Bár ezt nem tapasztaltam mert nem használom ezt a T-10 jelű tornyot.
  • Barrett 50 Cal
    Az alap toronnyal is mükszik,nekem pl az jobban bejött:)
  • lammaer
    Úgy rémlik, a legjobb IS3 ágyú csak a fejlesztett toronnyal kompatibilis, vagy nem?
  • Sippie
    Az IS3 második tornya jobb mint az alap? Kevesebb páncél elöl és hátul, de több oldalt, legalább jobban pattannak le róla a lövések? Így is megbasznak szemből hogy 220mm...
  • Ulvar
    Nem tom mi ebben a véresen komoly :D. Csak postoltam egy videót, ennyi :D.
  • noname23
    az egy film és poénnak szántam a félholdaspagonyt
    csak hát te véresen komolyan vetted enye
  • Renegade
    na igen, ilyen egy szép nemet cica

és ilyen egy szovjet:

mindkettőt tudni kell, helyén kezelni és értékelni :-)
  • Ulvar
  • Renegade
    hujujuj
  • noname23
    PAGONY

• Renegade
    nagy távolságról A-ból a másik bézisra, "vakon". Vagy a zászlóban állt az "áldozat", vagy egy pici lerombolt fészer helyén. kellett pár lövés, mert jó nagy volt a célkör, de így legalább a splashdamage-t is teszteltük. Azt tudom, hogy, ha oldalról kapom el, akkor 70%+ a sebzés. A mausnak itt jön ki az előnye, mert HE védelemmel oldalról volt rá példa, hogy csak 20%-ot sebeztem bele.
  • zalkad
    Így van, de tegnap a mocsaras pályán nekünk egy arty volt, nekik meg 3db (2 object + 1 gw tiger talán).
    Mire kinyitottuk a szemünket szrrá szedtek minket.
    Gondolom Ensken azért kicsit másképpen alakult volna... de kell legalább két arty pont az ilyen esetekre.
  • Ulvar
    Hm..miből szűrted le hogy az arty semmit nem csinált? Hogy 98%ban befoglalta a bázist? Hm...okos...
  • erdos
    Küldök privit, hátha segít ;)
  • erdos
    Ma este jövök az egérkével és nyomunk egy jót :-)
    Mondjuk pont ott voltál amikor erre rácáfoltunk és úgy mentünk át a tier 10-es csapaton mint a pinty ;)
  • zalkad
    Tegnapi company a következö fájdalmas tapasztalatot adta:
    kell legalább 2 normális (tier 7) arty a csapatba, a többi meg szigorúan tier X.
    És továbbra is alap a TS, vagy más hangkommunikációs eszköz minden company tagnak.
  • Eagle16
    Február 3-10. között jön a patch.

Renegade: és ezt hogy teszteltétek? Közvetlen irányzással? Mert akkor persze hogy csak 700 HP, mivel nem a tank tetejét találod el ilyenkor...
    Próbáljátok meg 700-800m-ről, tuti hogy többet fog levenni 700-nál, akár 1500-at vagy még többet is. HA meg hátulról találja el a 90mm-es részt, akkor lehet hogy egy lövésből is meglesz :D
  • zalkad
    Hát... mindenféle személyeskedés nélkül mondom, hogy remélem hogy megkapod a 3 napos bannolást.