418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• noname23
    persze stabil még én sem merem ezt állítani pedig jobb gépem van
    ebbe a játékban nem létezik hogy stabil
    110fps-m ből is könnyedén csinál 20-at olyan szaggatásokat tud produkálni
  • spiczi91
    'the****? 3,5 éves AMD kétmagosom van, stabilan 30 fps, ingadozás nélkül. A legszebb, hogy ezt az akadást arty nézetben sem vettem észre.
  • Tuvok #22112
    Videókártya driver finomhangolása megvolt ? Wot beállításainak igazítása megvolt ?
  • Wlanseraf
    Én nem tudom mi kell ennek a gaménak gépügyileg de akkorákat zuhan az FPS mint az állat... arty nézet váltáskor nekem mondjuk nem hanem egyébként.. van amikor 240fps aztán lezuhat 30-ra lol, ugy hogy a látótávolság medium:( PhenomII 955 BE 4.0ghz-en pfff...
  • Me0w
    Ahogy lent irtak, analogia. Magyaran hasonlo ati kartya.
  • LSSAHPAUL
    Nah, mióta új videó karim van azóta sajnos!!! már nem 10-20 az fps-em hanem vagy 0-4 vagy 100+. Ha nem döglik be a jó öreg 7300GT-ém akkor még vagy 3 évet lehúztam volna vele.. nagyon jó kis kártya volt.
  • Tuvok #22108
    Pedig te mondtad :P
  • Wlanseraf
    Márpedig egy fos:D IS3 meg a T32-hez képest feltétlenül..
  • Ninju
    Nem lehet, hogy analógiára gondoltak, mint a GF kártya Radeon megfelelőjére?
    (vagy csak korán van és én nem értem a poént. :) )
  • I.C.ram
    Dehogy szar az. Legjobb koreimet azzal toltam. Koztuk egy 9 killes Wittmann, Sniper, Steel wall stb medalos kort is.
  • Torzonborz
    jahm igazad lehet az analog-al valószínűleg dsub-ra gondoltak bár ezen van dvi kimenet is.

azért érdekes "típus" jelzést használnak :D
  • lammaer
    "nos az ATI analog nem tudom mit akar jelenteni náluk."

Arra tippelnék, hogy azon a videókártyán még d-sub (analóg) videókimenet van csak (kék, 3 sorban elhelyezett tüskék), nincs rajta digitális (DVI) kimenet.
  • LSSAHPAUL
    Látszik hogy nem artiztál még egy percet se! Épp hogy az artizáshoz kell gép, amikor a pálya egyik pontjából a másikba váltol akkor kiderül mit bír a géped. (ha tankban játszok akkor 100fölötti az fps-em, ha ágyúban nézőpontot váltok akkor 0-4fps kb 10 másodpercig)
  • Tuvok #22101
    Paulnak, azért artizik mindig, mert egy KV sebességét se bírja el a gépe :D
  • Tuvok #22100
    Csak sajnos mindig őt szedték ki először
  • AirborneRanger
  • Torzonborz
    minimum :
    blabla
    Video: GeForce 6600GT (128 MB) / ATI analog
    blabla

nos az ATI analog nem tudom mit akar jelenteni náluk.
    melóhelyen néha ha időm engedi megyek 1-2 kört. ottani gépben ATI Radeon Xpress 1150 IGP van s ezen fut a "drága" 1024*768as felbontásban , mindent kikapcsolva/minimumra véve.
    fps 8-10 között mozog szóval még úgy ahogy játszható.
    akkor van gond ha van pár füstölgő roncs és ippeg kukkerből skubizom a célpontot . no ilyenkor 1-2 másodperces akadás bejátszik de ez is csak időleges.

egyszer érdemes megnéznie mindenkinek hogy is néz ki így a játék.
    elég khmm érdekes :D
  • Wlanseraf
    Továbbra is a KT a játék legnagyobb csalódása:) egy raklap szar:D
  • pett3rson
    Akkor jó, már azt hittem ennyire rosszul csinálok valamit :) Már lejárt a premium, akkor kicsit jobb volt, de ugye csak 50%-al.

Kell küzdeni benne és tényleg katarzis mikor egy-két nagyobb tankot kilő az ember :)
  • stork13
    Még elindítani sem sikerül. :D
  • yossarianHUN
    Ezzel nem hiszem hogy érdemes lenne próbálkozni, ha sikerül is akkor is olyan diavetítés lenne hogy játszani nem tudnál.
  • stork13
    Sikerült valakinek a minimum VGA követelmény alatt elindítani a játékot?
    Ha igen, akkor milyen kártyával és mekkora felbontáson?
  • Eagle16
    Örülj neki hogy ennyit kapsz, én egyes alkatrészeket egyes tankjaimhoz 100-150xp-s körökkel kapartam össze(nincs prémium)...teljesen jó a 200-500-1000xp. Amikor 1k xp-t kaptam néha, akkor úgy éreztem mintha karácsony lenne :D
  • zoltang
    T-10 -ről némi info, igazi metszetet nem tudok...

http://sa100.ru/armor/Heavy_Tanks/T-10.html

• Imation
    Nekem is annyi általában. Szerintem teljesen normális főleg ha nincs premid.
  • pett3rson
    Tier 4 és 5-ben mennyi az átlagos XP amit gyűjteni szoktatok?

Nekem olyan lassan jönnek a cuccok és majdnem mindegy, hogy az elején kinyiffanok vagy azért kilövök 1-2 tankot, felderítek egyebek. olyan 2-500 pont körül kapok csak, ha marha sokat dolgozok és szerencsém is van, akkor majdnem ezer, de ez rendkívül ritka. Ennyire béna vagyok és tanuljak taktikát még vagy ez normális?
  • ximix #22088
    Csak akkor ha baba rózsaszín és az oldalán az van arany betűkkel ,hogy Üss üss te állat. Mééég!
  • yossarianHUN
    Szerintem a legkevésbé sem perverz dolog, nekem a mai napig a kedvencem :D
  • erdos
    Jó hogy mondod, mindig elfelejtem hogy zseni vagyok
  • noname23
    jah meg be akartok oltogatni ilyen xar szöveggel hogy nektek ez a játék
    szerintem akkor verseny óutózzatok ott a lényeg hogy ki ér be előbb a célba

fejlesztők megcsinálhatták volna hogy csak egyik oldalnak kelljen cappelnie a másiknak védekeznie akkor nem lenne gond a camp se
  • stork13
    Nos, reggel írtam nekik egy emailt. Délutánra jött a válasz az aktiváló kóddal. Meglepő a sebesség. :D
  • noname23
    én nem lőttem senki be se
  • spiczi91
    Eléggé parancsolgatás szaga van ha utánna belelősz. ;)

Ő dolga eldönteni, hogy mit csinál és nem a tiéd vagy másé, innentől kezdve jogosan mérges ha kilövik cappelés közben.
  • noname23
    hol írtam egyes számot? +a pls parancsolgatás
    8:1 mert egy hülye mindig akad

• LSSAHPAUL
    Természetesen sokan azthiszik hogy minek okoskodni játék alatt, előre bekell gyakorolni és kész. Hát a wotban ez nem jön be mert lekell reagálni az ellenfél nem standard megmozdulásait is. pl megindulnak az összes tankkal valahol.
    De a kivétel erősíti a szabályt: ha mi indulunk meg az összes tankkal zászlót foglalni, ekkor valóban nincs szükség kommanderre, max aki leghátul megy azt kilehet nevezni politikai tisztnek aki rászól arra aki megállna a kör előtt harcolni.
  • LSSAHPAUL
    Mi parancsnoki járműnek 2-es arty-t használtunk, és szerintem továbbra is azt fogunk mert így felülnézetben láthatja az egész "cselekményt", nagyobb ágyú azért nem jó mert akkor lövöldözni fog vele :D és nem a taktikán okoskosik.
  • Imation
    Nagyon nagy a csend a frissítésről, nyilván a héten már semmi nem lesz. Ezt a redvás karácsonyfát már látom a húsvéti nyuszi fogja csak ledönteni. :(

Az nagyon perverz dolog ha nekem tetszik a KV-3??? Komolyan mondom szívesebben megyek vele mint a T29 el, azt jó ha naponta 2-3 körre viszem el! :-)
  • Eagle16
    Meg ugye azt se írták hogy miféle támadás lesz ez, lehet hogy egy Typhoon fog kilőni 2 rakétát, de az is lehet hogy a komplett B-17-es század letarolja a fél pályát :D
  • Eagle16
    Áh, szerintem egy légi támadást ennél okosabban kell majd felhasználni.
    Nem fog 30 mp alatt újratöltődni, ebben biztos vagyok.

Ha nagyon kempel a másik csapat, vagy erősen támadnak, akkor kell majd bevetni, de ez szerintem nem ilyen lesz ahogy te leírtad.
  • Renegade
    sunyi dög az, hidd el, lapos, gyorsan lő, és nagyon tud sietni :-)