418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Én... ugyanmá. Én pakkban harcolok :) Írtam is, Maussal nem állok le kötözködni amig van más könnyebben elpusztítható célpont.

Csak arra utaltam, hogy tekintetbe véve a két tank közti mozgékonyság és sebességkülönbséget, nem te mondod meg a Maussal hogy mikor és hol lesz a harc hanem a mozgékonyabb tank gazdája. Feltételezve persze hogy nem agyatlan hülyegyerek - mert mint irtam is lejjebb - hála az égnek abból is akad elég :)
  • Renegade
    cserébe a 10,5-es az összes járművet sebzi és a kicsiket oneshotolja
  • TOMSILENT
    Nem...ennek a 7,5-nek nagyobb a pen-je...
  • pett3rson
    kár, hogy csak így a végére tudtam bétába kerülni, szívesen kipróbáltam volna mindegyik járművet, hogy képet kapjak a pro és kontrából.

Árról tudtok már valamit, hogy mennyibe fog kerülni esetleg előrendeléssel olcsóbb vagy ilyesmi? korábban olvastam 100 dodós gyűjtői (extrém) kiadásról, de az még testvérek között is soknak tűnik, remélem óriási fake.
  • yossarianHUN
    Hát igen csak akkor vagy szarban ha ő trekkel mielőtt még meglátnád nálam általában ez szokott lenni.
  • exoterm
    Fész tu fész ferdi ellen? Hahh! Ugyanazt a módszert kell alkalmazni, mintha t44-el mennél! Trekkeled aztán uccu neki. (szigorúan a 100-as löveggel:P)
  • yossarianHUN
    Hát én D25T-vel figyeltem több meccsen keresztül kábé 6 7 alkalommal kerültem szembe Ferdivel és elölről sosem sikerült átütnöm. Több hellyel is próbálkoztam, először a lövegpajzs körül lőttem, majd a felépítmény alsó részét a lánctalpak között, de onnan is lepattant. Ez a probléma megszűnt a BL9-el, ezzel már szinte bárhonnan átütöm.
  • malystryx
    Nekem a Ferdit át sikerült ütnöm az IS-en lévő D-2-T-5 ágyúval, persze a lövegpajzs környékén.. Oldalról kapott egyet, lement 60%-ra. Aztán szembefordult velem, 2x eltaláltam a lövegpajzsát (mák) és kipukkant. Még soha nem lőttem ki Ferdit egyedül. De érdekes, amikor én mentem Ferdivel mindig átütöttek szemből. Meg lassú is volt, végül el is adtam.
  • yossarianHUN
    Nagy vonalakban szerintem a németek jobbak TD-ben. Az elején főleg, a végén már azért az object odateszi magát. Az elején persze hogy mészárolsz, de ezt panzerjäger I-el is tennéd hidd el. Nagyobb tierben én úgy vettem észre hogy a ruszki TD-k nagyobbat ütnek, de a németeket nehezebb kilőni. Így például egy ISU hatalmasat harap de simán szét lehet kapni még elölről is míg egy JT-től én mindig hátrálni kezdtem mert a frontját sosem tudtam átütni. Így a "minden átviszi a Ferdit" sem értem, nekem a BL9 megszerzéséig soha nem sikerült elölről átütni, még a felépítmény alját se, pedig nem egyszer kerültem szembe velük.
  • Renegade
    ilyenkor azért tedd hozzá, hogy láthatatlan 300mmis frontpáncélú 4,4*750-et sebző obj704esről beszélsz...
  • noname23
    de rossz mikor már azt gondolnám jól játszunk nyerünk mert 250%ig teljesítek akkor kiderül nem mert veszítünk ááhgame

Lake villen: T54, P2, Ferdi, T23
    szépen tartjuk az egyik utcát ahol kicsináljuk a top tankokat:
    1db IS7 2DB IS4 IS3 meg egy KV3
    erre a mi topjaink(2IS7 1IS4) meghalnak az emelkedőn mert annyira okosak hogy ott támadnak ahol az arty szétszedi őket pedig csak kb1 lövésre kelletvolna beszállni hogy a harmadik 17% IS4-et kiszedjék
  • pett3rson
    Jól értem, hogy a szovjetek tankokban erősebbek, TD-ben viszont a németek viszik a primet? vagy ezt most benéztem és urban legendeket olvasok?
    tegnap ugyanis elkezdtem a szovjetek TD ágát, az AT-1 kifejezetten tetszett, 5-ből 4-szer szétlőttem egy csomó mindent és alig sérültem, szedtem vele egy csomó pénzt és lényegében ennyi kör alatt ki is maxoltam, vagyis meglett a következő szintű TD, az SU-76 :)
  • ximix #22182
    A tech tree is érdekes olyan szempontból, hogy hol lehet átmenni egy másik ágra
    Német ágon
    Pz38t(T4)--- Hetzer-re(T4)
    PzIV.(T5)---Hummel-ra(T5)
    Orosz ágon
    KV-1(T5)---S-51(T6)
    T-70(T3)---SU-76(T3)
    T-34(T5)---SU-85(T5)
    USA ágon
    M3(T3)-------T82(T3)
    M3(T4)-------M7(T4)
    M4A3E8(T6)---M10(T6)
    T18(T2)------M1921(T2)

Light,Medium,Heavy,TD,Arty

Ha a fejlesztést vették figyelembe akkor a német ágon sokkal több lehetne az alvázak miatt, ha meg nem akkor lehetne mindenhol egyforma helyen, de valami más alapján döntöttek :))
  • Adjunktus
    "Csak figyelni,kell a távolságtartásra."

"Öööö... maximum leoval tudod te szabályozni a távolságot egy T54-től :)"

No igen... Látom téged is megfertőzött a T-54 szindróma.Akiknek van,azok azt hiszik,hogy halhatatlanok.
    A látótávolságom határán észrevett T-54-esek közül,nagyon kevés volt ami élve a közelembe került volna.Többnyire észre sem vettek.Én erről beszéltem.
    Természetesen ha már közel van és csak akkor tudnék vele foglalkozni,akkor többnyire kifingat.Bár ha van elég tereptárgy ami miatt nem tud körbeszaladgálni és ügyesen manőverezek,akkor közelharcban is meg lehet ölni.Volt rá példa.
    Nem mondom,hogy nem op gép.De azért annyira nem kell fölmagasztalni sem.
  • erdos
    Nem a 10,5-ös ágyút használod?
  • Renegade
    Nem tudjátok melyik 75-ös lesz belehegesztve az egérbébe?
    mert a 75-ös KwK L36,5-est nem tudom beazonosítani
    illetve most látom csak, hogy milyen karcsú páncélzat került rá, a hivatalos helyet, mondjuk cserébe majdnem kétszer olyan gyors :-)
  • Szakesz
    Nekem álcaháló, stabilizátor és rammer van rajta.
    Persze kinek a pap, kinek a papné. :)
  • Achmed927
    T - 29 tulajokat kérdem : ilyen extra dolgokból mit rakjak rá ? Nem akarok már T32-őt (nincs is rá időm) és ezért a T 29-et akarom kifullozni és használhatóvá tenni. Thx.
  • Renegade
    nekem még van 20 nap prémium, 10 napi aranyból xp-t konvertálok, az utolsó tizböl meg akkor is prémiumot veszek, ha a jó Isten mondja, hogy márc 1.-én megjelenik, mert ezeknél a fura fejlesztőknél semmi sem biztos
  • TOMSILENT
    Nagyon fasza.
  • Achmed927
    Az aranyat szerintetek költsem el ? Van pár ezer, de most nemtom hogy egyáltalán mi várható a játékban.
  • Czdano
    Ok megoldódott..asszem félrenéztem valamit :)
  • Szakesz
    Ennyire ne legyünk sötétek..., egy hozzászólást kéne még visszaolvasni, s ott a válasz.
  • exoterm
    Sehogy.
  • tenkenorman
    szerintem sehogy. de mi értelme lenne? más irányba akarsz menni?
  • Czdano
    És pl az USSR ágat hogy tudom resetelni?
  • lammaer
    Kezdhetsz másikat, de az adott ágba belerakott XPt nem tudod visszaszerezni.

Egyidejűleg akár az össszes ágat is tolhatod :)
  • Renegade
    ha arra gondolsz, hogy az ott összeszedett xp-t átviheted-e másik ágra, akkor a válasz: nem
  • Czdano
    Hali! Ha már elkezdtem egy ágat tech tree-n onnantól kezdve muszáj azt követnem vagy valahogy ki lehet nullázni az egészet?
  • Wlanseraf
    30 fps az pff:) 40 körül már röcög oldalra forgásnál, nem vagyok 12 éves pistike akinek apu rakta össze a gépét:) csak szolok mielőtt valaki vauu vauu:P
    40-240 között van az FPS-em fullHD-ban de nem max grafon ami zavaró azt kilövöm, kb médiumnak felel meg. Úgymond belső ézetben kb 100 van ott fasza.

Töltési idő meg vinyó.. 2 installom van egyik egy Raptoron másik egy sima 7200-es vinyón, Raptorral 1-2-3-ik helyen bent vagyon a sima vinyóval meg 15 körül jár a visszaszámlálás:D
  • lammaer
    Ez undorítóóóóóó :D
  • lammaer
    "Csak figyelni,kell a távolságtartásra."

Öööö... maximum leoval tudod te szabályozni a távolságot egy T54-től :)
  • ximix #22162
    A sima PrntScr működik a játék könyvtárába gyűjti őket :)
  • maniac78
    Zsinórban 6* dobott be Himmelsdorfba, pedig már átültem a TD-ből VK3601-be, nem segített. Gondoltam akkor még 1-et és otthagyom egy darabig. Jól tettem, 8-at sikerült kilőnöm.

Azután rájöttem nem műxik az alt+PrntScr, így screenshot nélkül kell leélnem hátralévő életem!
  • Renegade
    jaj már, obj704be én is rózsásabban látnám a világot
  • noname23
    megtud lőni a mause ha pont középen talál el a tornyon de hát ha mozog
    akkor ugyebár mint írtam nehezebb és inkább lecsúszik vagy a játék se tudja kiszámítani
  • Adjunktus
    Mióta megjött a T-54,azóta mikor meglátom mindig azt lövöm elsőnek.
    Kár,hogy nincs statisztika külön a kilőtt tipusokból.T-54-ből már lenne pár.:D
    Mindig különleges élmény számomra mikor elfüstöl.Csak figyelni,kell a távolságtartásra.Egyébként különösebb problémát nem okoz a kilövése.
  • exoterm
    Öhm. Múltkor megtapasztaltam, hogy ez nem így van. Oldalt álltunk egymásnak, sikáltam az oldalát és meg tudott lőni az egérke.
  • erdos
    Semmi, tegnap még engem is meglepett pedig tudom hogy jó. Leonidékkal mentünk platoonban. Van az a pálya ahol középen van egy nagy völgy és a két gerincen állnak szemben a csapatok. Hárman megindultunk keríteni, én a t54 meg két t44. Mentem előre felfelé és a következők lőttek rám: 2 ferdi, 1 JP, 1 JT, 1 KT és egy PantherII. Ebből csak a JP-t nem én lőttem ki, az összet többit igen. Kb 40% maradt mire átmentem rajtuk, istentelen sok lepattanóval rólam. Valami 2000 feletti xp meg 71000 kredit jött érte. Na azt hiszem tegnaptól én is azt mondom hogy tényleg túl van tápolva....
  • Renegade
    no offence, de ezt szerintem ne ebben a fórumban :-)
    jelenleg nem a legjobb közepes tank, hanem csak simán a legjobb tank, pl 1 vs 1ben mindent kiszed :-)