418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sok új üzi, hírlevélt plz ! :)
Lammaer:
!
-
Renegade #22313 úgy, hogy artysból lettam tankos, tudom, hogy hol van, és melyek azok a területek amiket lefed egy magasabb szikla, épület :-)
különben is gwtigert a legkönyebb kibekelni, figyelembevéve, hogy gyakorlatilag nincs ágyú kitérése és testből mozog :-) -
Szakesz #22312 Használja a fedezéket. Szerintem ezt értette a "tudok ellene védekezni" alatt. :) -
Szakesz #22311 Mert egyénileg pontoz.
Minek menjek én előre, s foglaljam el a stratégiai fontosságú pontokat, ha nem kapok érte semmit? Egész biztosan így gondolkoznak a legtöbben, én is.
Esetleg ha a győzelemért a csapat összes tagja kapna egy 'X' mennyiségű, fix összeget, akkor minden bizonnyal mindenki könnyebben áldozná fel magát a nemes célért, a győzelemért. :) -
nobodyattis #22310 jó estét
Áruld már el hogy Maussal hogy védekezel arty ellen ??
én Gw Tigerrel 30% ot lekapok egyből és kicsi a valószínűsége hogy ennél nem sérül semmi Mausom is van és nem az az idegesítő hogy nem mennek meg mögöttem mennek hanem hogy engem használnak fedezéknek így még az is engem talál el aki véletlenül nem rám céloz ezért megyek max pár kört a dupla Xp ig azt megyek mással csak platoonba meg tank copmanyba megyek be vele -
Renegade #22309 fura, mert én meg sokszor azt tapasztalom, hogy csorognak mögöttem 20-al, na akkor boritékolható, hogy veszítünk, mert nem mennek elfoglalni a gyors egységek a fontos pontokat.
Most nézegetem egy ideje a bekapott találatokat halál esetén:
7-15 lövés szám között van az átlag (arty ritkán talál el, mert ugye van, és tudok ellene védekezni)
ha 15 fölött van, akkor a túloldalt még kezdő játékosok vannak, de ilyen esetben én sem tudok hatékony lenni, mert lekésőbb a 3. találat viszi az ágyút is :-) -
egyszerű nincs csapatjáték maus-al meg a legjobban érezhető mert azzal még csak fedezékbe se tudsz menekülni ha jön a haddelhad vagy a többi faszt megkeresni hogy csatlakozz
általános népbetegség a játékban hogy már szinte undorodnak a tier 10-esektől a kisebbek nem hogy követnének de amint meglátnak hogy a közelükben vagy aszongyák magukban
"ááh de csúnya nagy vagy átmegyek inkább a másik oldalra mert úgyis majd megoldod magadnak mert neked könnyebb nehogymár 1 levegőt szíjak én itt veled" -
Adjunktus #22307 "Tele a hócipőm azzal hogy 2-s szintűeket összeraknak 6-s szintűvel.Kicsi kettes szintű tank destroyeremet egy su-100 szemből szitává lőtte egy lövéssel."
Lol nem is tudtam,hogy lehet lőni sörétessel is!
-
peter9228 #22306 Az oldalához kell állni úgy, hogy az oldalad legyen felé. -
spiczi91 #22305 Amíg bele nem olvastam olyan hihetőnek tűnt. :D

-
lammaer #22304 Az egész WOT ellened van :) Úgy tudom van a kódban egy rész, ami kb igy működik:
if (user.playername.equals("exoterm")) {
removeArmor(50, ALL_SIDES);
bounce.increasepercentage(100);
changeEnemyTraverseSpeed(+30);
decreaseMinimumGunAngle(20);
}
Na, a kódban az utolsó sor miatt tudta a szóbanforgó Maus lejjebb "hajtani" az ágyúját, így könnyedén meg tudott lőni. -
Renegade #22303 úgy, hogy ügyetlen voltál és neki borzasztó mákja volt vagy HE volt betöltve :-)
be kell gyakorolni, ha egy picit kilógsz mellőle, akkor megtudja lőni a torony tetejét, de hiába van nagyon közel, annyira éles a szög, hogy szinte biztos, hogy lepattan. Eközben a t-54 10-ből 8 lövése átfogja vinni az egér oldalát, várható max élettartama az egérnek egy ilyen szituban max 2 perc.
Bármennyire is maus ellenesek vagytok, az azért elég egyszerű tény, hogy közelharcban halott, t30 ellen távolról s halott, az egér nem próbálkozhat autoaimmel, míg a másik kettő gond nélkül
1 vs 1 esetén jelenleg egy ügyes egér pilóta 300+ m távolságról járhat sikerrel.
Már kétszer mondtam: teszteljük és meglátod-tanulod, hogy mennyire könnyű kilőni
-
lammaer #22302 Hát, ez furcsa volt, hogy tapasztalt guruk se tudták... -
lammaer #22301 Elképzelhető, mint minden tank, a T1 is használhat repair kitet, azzal fel lehet dobni a lánctalpat 1sec alatt, de csak 1x. -
Magyarosítás itt! -> Magyar Nemzeti Gárda Klán fordította -
exoterm #22299 Akkor nem értem engem hogy tudott meglőni az a mausz.hmm -
tényleg nem lehet meglőni a t54-et, ha beáll melléd
Most megcsinálta velem 2 t54 és egy is7, hogy körbevett. Nem lehet rálőni a toronyra sem. A sok gyökér 5x XP felnőtt fasz meg a távolban kempelt. -
igen ez nagyon fasza hogy átlőhetsz mindenen még fedezék sincs a szerencsétleneknek hú de ügyi vagy 

és még csodálkozunk hogy mindeni kempel
akkora fasság a játék hogy még a legnagyobb sziklákon keresztül is simán átlehet lőni biztos vmi artybuzi csinálja a mapokat -
exoterm #22296 Azért mondtam, h a maus=2 tier10-es hevi. Sas ne szójjábe!
-
Hagyd ki a kettes szintűeket. PZ38ról Hetzered, T-34ről SU-85öd lehet. Mindegyik már bőven jó tank. -
Elképzelhető, hogy egy T1 heavy 1 sec alatt felpakolja a lánctalpát? -
stork13 #22293 Így tudod ezt a hibát megszüntetni. Telepítsd fel, állítsd be és kész. -
Szakesz #22292 A Maussal annyi a baj, hogy mire eljut A pontból B pontba, addigra a ratyi álcázási képességei miatt az artyk ronggyá lövik. Mikor 50% HP körül flangálsz, szembejön veled egy IS-7, aminek még 100%-on van az élete és csodálkozunk, ha kiszedi az egerünket. :)
Egyébként 1v1 se a T30, se az IS-7 nem tudja kilőni...
-
Na jó mostantól kb csak tank destroyert fejlesztek..cél a stug3 elérése..elég durván lehet velük aratni... -
Ha egy kicsit olvasnátok is akkor látnátok, hogy a motor a gyorsulást befolyásolja, a végsebességet pedig a futómű/lánctalp. -
Panzerjager-t vagy AT-1-est tuti nem rakhat összes Su-100-assal.
Én Panzjerjager-ben max. ilyen Pz IIIA-val találkozok. -
Plata #22288 Tele a hócipőm azzal hogy 2-s szintűeket összeraknak 6-s szintűvel.Kicsi kettes szintű tank destroyeremet egy su-100 szemből szitává lőtte egy lövéssel.
-
spiczi91 #22287 A végtempót ha jól tudom semmi, csak lehet, hogy egy gyengébb motor a végtempót csak lejtőn tudja elérni. (szóismétlés ftw!) -
Az a motor erejét növeli. (+ 5-10% lóerő)
Végsebességet nem lehet növelni, ha lehetne akkor a Leopárd 10%-os goldos cuccal már 75 km/órával menne :) -
Ha a piros rész zavar az azért van mert kevés memória jut a játéknak és lebutítja a grafikát -
Plata #22284 Jesszus,ilyen nincs sorozatban elcseszem.
-
Plata #22283 Rossz kép.
Már többször is tapasztaltam ilyet,ez bug vagy a hiba az én készülékemben van?
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/02/05/shot_006.jpg -
peter9228 #22282 De lehet. Turbóval. -
Plata #22281 -
Végsebesség az tank függő. Sehogy se lehet növelni. -
yossarianHUN #22279 Lehet láma kérdés, de a végsebességet mi befolyásolja? IS 3-ra most vettem meg az erősebb, 700 lovas motort, és bár érezhetően jobban gyorsul, 35 fölé így sem megy, márpedig a stock IS 3 is annyit ment maxon, csak lényegesen lassabban érte el. -
Hmm StuGIII. 3 lövés KV ra 105mm HEAT -el 0% damage 100-150 méterről.
Amit még nézegettem ha több azonos típusú tank van egy oldalon balra rakja az erősebeket (pl 5db StuGIII. baloldalon volt 3db L/70 jobboldalt 2db L/43 és PzIV. 3DB volt ők baloldalt 2db L/70 jobboldalt 1db alaptornyos -
Több forrás is van, hogy melyik a hiteles (égi vadászmezőn tudják csak)van olyan hír 10db prototípus készült és ebből 2db volt üzemképes, van olyan hír fölrobbantották mind mielőtt az oroszok odaértek és van olyan is, hogy védelemben részt vettek passz
snorkeles
http://www.amazing-planet.net/german-tank-maus.php -
zola575 #22276 Köszönöm a helpet! -
zoltang #22275 A Panther Ausf.D is fel volt készítve víz alatti átkelésre (Ausf.A már ha jól emlékszem nem), a Tiger II is talán tervezték, de úgymint a Párducon később kiszerelték a motor szigetelését stb.