418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Wlanseraf
    ja az csak xp dupla:)
  • Wlanseraf
    hmm vereség volt.... tehát győzelmi bonus+ dupla:)
  • ximix #22552
    irkálnak ezt is azt is , miszerint ha több magosra cseréled a procit akkor oprendszer újratelepítés, AMD-hez lekel plusz tölteni még valamit, everest csak a 3.5 verzió utántól látja a több magot, régebbi lapoknál bios frissítés. . . .és persze van olyan progi ami csak egyet használ

• spiczi91
    +50%
  • Wlanseraf
    Ez mennyi credit lett volna ha nyert meccs és első dupla?:D

• erdos
    Nem biztos hogy itthon leszek de ha vagyokmegyek, naná ;)
  • erdos
    Hát mindenre volt időnk de erre nem :-) Meccsen meg nem ez volt a jellemző :-) Mindenesetre játék közben baromi jó volt.
  • AirborneRanger
    Köszi, ezt megrpóbálom!

Bfben tényleg jó volt tankozni, csak ugye a realizmustól messze volt.
    Ofp/arma sorozatban pedig elég jó fizikájuk volt a tankoknak, hihetőnek tűnt ez a megindul 40 tonna dolog, viszont volt egy nagyon gyenge pontja annak is. Kis bokorban is nagyon belassult, ha fának mentél, akkor hirtelen megállt a tank, kidőlt a fa, aztán indult 0-ról a verda. Ja, meg ott is tudtak pattogn ia tankok, pláne amikor felrepültek 20m magasra mert nekimentél egy kis kőnek :D
  • SZU
    Pattogatott kukorica.
  • Renegade
    ez is ügyes megfogalmazás :-)
  • LSSAHPAUL
    Abban az írtózatos szerencsében van részed hogy pont most vasárnap lesz liga meccsünk egy spanyol klán ellen észak afrikai pályákon: Tobruk, Battleaxe ahol kitankozhatod magad :) Sőt köv vasárnap a liga legerőssebb csapata ellen Aberdeen lesz! (El Alamein-i ütközet "előcsatája" volt, a játékban ez a "legtankosabb" pálya)
  • Wlanseraf
    Mégse:D megnéztem megint lófaszt megy 100-on kb 10-30% megy a másik 3 mag..
  • a.carkey
    Lehet, hogy tavaly április után kikerült a gépezetből, és most próbál alkalmazkodni a kinti körülményekhez ...
  • Wlanseraf
    Nem tudom mi a szar, de nálam közel 100% megy mind a négy mag.
  • erdos
    a sérülés pont a bf2-re volt jellemző, nem? Én nem emlékszem hogy pattogtak volna pedig egy párszor csatáztam ám mindegyikkel. A sérülés sincs meg, nem emlékszem rá de öreg vagyok úgyhogy lehet :P
  • Boron Power
    Nem nálad van a hiba, hanem nem sikerült több magosra optimalizálniuk a játékot. Nekem q9400-al alapból szintén játszhatatlan, 9-100 fps között ugrál (bár a hangra még marad kapacitás).

A (rész)megoldás, hogy a feladatkezelőben a wot.exe prioritását low-ra állítod. Ezzel a minimum fps nálam kb. 35-re felmegy, így már játszható.
  • SZU
    Ja, csak kár, hogy pattogtak is a tankok, meg sérültél attól, hogy nekimentél egy fának stb.

Akkor már inkább a BF2-Forgotten Hope 2 vonal. Vagy OFP-AA1-AA2.
  • nickwaren
    1 alkalommal én is tapasztaltam ezt, hiába léptem ki a játékból majd vissza, a beakadt hangok maradtak és a szaggatás is. Gépet újraindítottam és azzal megoldódott minden. Másnak is feltűnt, hogy a legutóbbi patch óta az eu-s kliens fix 60 (58-62)fps-re van korlátozva?
  • erdos
    Tudom hogy most hazabeszélek de a bf1942 volt az utolsó amiben a tankok élvezetes menettulajdonságokkal rendelkeztek. Ott nem volt beakadás vagy ilyesmi...
  • AirborneRanger
    Ingame is kérdezgettem, hogy másnak nincs e ilyen baja. Belassulásokat mondtak, de ilyen hang szétesést senki nem tapasztalt... Olyasmi mint amikor agyon van terhelve a gép és winampba elkezd szétesni az mp3 mert nem jut neki elég proci idő, hogy dekódolja az mp3at, a kis hang csomagok nem közvetlen egymás után vannak, hanem icipiciket magakad, és érezhetően lassabb lesz, elnyújtott. Én mér azon gondolkodom erősen, hogy az alaplapi integrált hangkártya is benne lehet a dologban... csak nem tudom miféleképpen
  • lammaer
    Hát, magból nekem is csak az egyiket pörgeti igazán, mondjuk nem ez az egyetlen játék ami még mindig nem tudja rendesen kezelni a többmagos procikat. Szaggatás, szétesés , sercegés viszont sosincs.
  • AirborneRanger
    Az a baj, hogy nem érzem magam hülyének a géppel kapcsolatban, de nem tudok rájönni hogy mi okozhatja... ami gyanús hogy ugye csak egy magot használ de azt maxon pörgeti amikor ilyen eset van, és csak a játék újraindítása segít. ha kilépek a csatából és újat kezdek, akkor is ez van... készenléti + szabad memória ~1,5giga szóval az nem lehet a limit
    sőt most nézem, az a fura, amikor a garázsban vagyok, és nem történik semmi, akkor is 100%on pörgeti azt az egy magot, ami azért kicsit fura.
    nem nagyon szoktam játszani, de más programmal nem szokott ez lenni. pl armaII hibátlanul fut, igaz nem túl sok fpsel, de az nem szokott szétesni, pedig annak köztudottan SOKKAL nagyobb a gépigénye
  • lammaer
    A hiba az ön készülékében van...
  • AirborneRanger
    hihetetlen már hogy ha végre élveznék egy kört akkor is tönkrebassaza ez a sszar elkezd sercegni a hang és pár másodperc múlva játszhatatlan lesz, fps ping rendben, de szétesik a játék,5-6 másodperc amíg reagál az irányításra, persze akkoris gyök2vel gurul ki az ellenséges tankok elé, a lövéseket nem adja be, eltűnnek, és mindez egyszerre. az egyik proci magot maxon pörgeti másikhoz hozzá se nyúl. kibaszottul nincs még kész ez a játék, akárháynszor játszok vele pár körön belül úgy felbasz mint semmi más
  • faber
    Aham :( Kár :( Szerettem volna is7ezni kicsit :(
  • ximix #22529
    Ez a Westfield nem semmi alap mocival bedob ide valakit az pasziánszozhat egyet mire felér a dombra, lejtőnek meg a Mause is menne vagy 100-at ha lenne rajta üres.
  • lammaer
    néha, 1-2 napra van csak.
  • Renegade
    orosz teszt szerver volt, az is ritkán, Eagle tudna róla beszélni, de szvsz már nem lesz
  • lammaer
    Nincs ilyen szerver.
  • faber
    And the funny boy appears
  • Fpocok
    Szerintem itt nézd meg.
  • Warton
    Én mielőtt eladom a régi gépet le szoktam szedni róla azokat a cuccokat (rádió, löveg), amit a következő tieres harckocsin is tudok használni. Így az eladásból és az újravételből eredő veszteséget meg tudom szüntetni.
  • faber
    Kis help kéne. Mivel úgyis hard wipe közeleg (ha igaz) gondoltam, kipróbálom, amit eddig még nem sikerült. Valaki el tudja mondani, linket tud adni, hogyan jutok a teszt szerverre, ahol az összes tank kipróbálható?
  • Szakesz
    Engem leginkább a terepbugok zavarnak. Mégis hogy lehetséges egy böhöm nagy tankkal fennakadni egy kis törmeléken vagy egy kavicson? Hihetetlen, s mindig a legrosszabbkor járok így...

OB óta egyre rosszabb a helyzet, egyre degeneráltabb csapattagokat kapok. Meg ahogy hallom mindenki. :)
    Mostanra a helyzet megváltozott, már nem a tehetséges játékosokból verbuválódott csapat nyer, hanem a kevésbé tehetségtelen játékosokból álló csapat arathat diadalt. Amit első hallásra talán mindenki ostobaságnak tart, ugyanis a végeredmény ugyanaz, mégis minőségi változást hozott. Egyáltalán nem biztos, hogy jó irányba haladunk így.
  • erdos
    Ritkán artizom de múltkor lenúboztak hogy nem támogatom a támadást. Mindezt úgy hogy már akkor volt két killem és persze aki mondta a támadó ékben volt ugyan de a lovagiassági szabályokat a legmesszemenőbbig betartva, zéró killel hátul...
    na ezért nem való ez nekem :-)
  • Renegade
    Ha valaki belefut Hybridbe, figyeljen rá, mert nem elég, hogy béna, még sunyin a csapatra próbálja kenni:

szitu:

30 mp óta megy a csata, ülök a GW tigerben, látom, hogy hybrid vadúl bújik egy lehetetlen helyre, írom a többieknek, hogy hát szerintem veszítünk, mert a top tankjaink bújnak

6. perc: ellenség vezet 14:2-re, Hybrid gyerek beírja, úgy, hogy mindenki lássa: vesztettünk mert szar volt a csapat (nem először csinál ilyet)
    nosza rajta, ugyanúgy megy közösbe, hogy támadni kellett volna nem kempelni,
    erre gondolja jól visszavág: hogy, én is kempeltem...
  • Imation
    ohhh de utálhattak az előbb páran el haluf nál vagy hogy hívják.

top tank voltam KV-3 al, 6 kill, top gun, defender, stell wall, gyakorlatilag mindegyiket a zászló foglalása közben nyírtam ki. Kár hogy sokan németül osztották az észt és nem sokat értettem belőle. Sajnos draw lett mert a másik KV-3 al maradtam a végére a másik oldalon meg 2 TD és nem nagyon indultunk meg foglalni. Maradni akartam védeni mert rommá voltam lőve a másik KV-3 100% volt nulla kill el, a fene érti hol sunnyogott egész végig, csak akkor volt hajlandó megindulni ha mentem vele én is. Igazából ilyenkor fogalmam sincs mi a jó taktika?!
  • I.C.ram
    hoppá valakit kiütöttem, bocsi.
  • ximix #22516
    Ja benéztem, mert már halucnácilálok úgy emlékeztem ma már írtál ide és legörgettem az oldalt és nem láttam a hsz-ed ezt benéztem rendesen
  • exoterm
    Van akinél még nem volt rendszerváltás lol.