418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Wlanseraf
    Eltöröm a saját kezem ha élesben komolyan bele nyúlok a Német ágba:)))

Előbb Ferdi legnagyobb gun, oldalról telibe lövők egy KV3-at.. ami 10% áll! lesebeztem 7%-ra:D mi a faszom?? az antennájáról lelőttem a kinder tojást?????????????????
  • a.carkey
    Azért mákunk volt, ugyanis az enemy bázisára menve HEvel három tankot is 1-1 lövésből felgyújtottam, sőt, a T34 - kedvesen - 100ról 8%ra égett le, és abba már csak egyet kellett belelőnöm. Amúgy felkoncoltak volna, mint a picsa, ha csak a T34 túléli ... :)
  • f24sg
    Fasza, akkor előzőt KÉREM TÖRÖLNI!

tréler
  • f24sg
    Ha volt, akkor bocs!
  • noname23
    hát mostanság se credit se gold problémák nincsenek a sok ajándék miatt
  • lammaer
    "aaaa, hogy ha 80 fölött volt, akkor alapképzés után megmarad :)"

Ez igy ebben a formában nem igaz... :)

Ha tank classon belül maradsz (pl heavy legénységet heavy-re képzel át)

Ingyenes átképzés : eredeti skill - 20%
    20K credites átképzés : eredeti skill - 10%
    200 goldos átképzés: eredeti skill

Ha class váltással képzel (pl medium legénységet heavyre)

Ingyenes átképzés : eredeti skill - 40%
    20K credites átképzés : eredeti skill - 20%
    200 goldos átképzés: eredeti skill

Tehát:

- goldért átképezni csak azokat érdemes, akiknek magas másodlagos skilljük van, mert az megmarad, igy az újonchoz képest (akit a goldért szintén 100%-ra lehet képezni) az lesz az lesz előnyük hogy van másodlagos skill. Ha nincs másodlagos skill, goldért max akkor érdemes átképezni ha azt a tankot már nem használod, de ugyanúgycsak 100%os legénységet kapsz mintha egy újonco képeznél goldért 100-ra.

- 20k creditért a 85% felett embereket érdemes átképezni még akkor is ha nincs másodlagos skilljük, mivel 20kért az újonc csak 75%-os lesz, mig egy 85% feletti magasabb lesz mint 75.

- ingyenes átképzést érdemes minden 70% feletti katonára, hiszen ingyér alapból 50%os legénységet kapsz.
  • Imation
    Legjobb tank (számomra:))! Fullos vk3601 el 100% os legénységgel van a legtöbb sikerélményem a játékban.
  • pett3rson
    Előbb ilyet tekertem a nagymezős pályán. meguntam, hogy csak állunk és átfutottam a VK3601-el :) aztán a házak előtt megálltam és kukkoltam, meg néha lőttem :)
  • pett3rson
    jaaaa, hogy ha 80 fölött volt, akkor alapképzés után megmarad :) nah, így már van értelme extra nélkül is átvinni a jó katonát. ezt amúgy írja, ott ahol 50-es van alapból? mert akkor biztos alatta voltam, mert ilyet nem láttam.
  • spiczi91
    Azért funolni jók, a T14et meg a Churchillt egészen megkedveltem. :)
  • Imation
    Mindegyik tank papírból van, egy darabig hanyagolom a heavy-t megyek a med-re ott legalább tévedésből sem számítok arra hogy a következő tier tartósabb darab lesz. :)
    Meg én szeretek is száguldozni a pályán és nem csoszogni.
  • f you
    Prémium tankkal 50%-al több xp-t és pénzt kapsz, azért kapsz olyan sokat T-14-el. Ha nem arra költötted volna az aranyadat, hanem vettél volna egy hónap prémiumot (minden tankoddal megkapod a +50%xp-t és pénzt), akkor sokkal gyorsabban haladnál.
    (Mellesleg ezek le vannak írva a FAQ-ban, és az alapozóban, érdemes elolvasni)
  • malystryx
    Hát nem is tudom. Megvettem az is-3-at, ez is épp olyan papír fos mint a többi. Még a sima is-em is tovább bírta. 2 lövést kaptam ma be, és el is füstölt... (Elölről)
    Én csak 1-et lőttem, de azért lóvét jól kaptam valamiért, pedig vesztettünk. Ez az 1 meccs elég is volt mára :))
    Tegnap vagy 50 meccset lenyomtam, és nyertem kb. 5-6x
    Remélem Nektek több sikeretek lesz. Jó éjt.
  • f you
    Van sima XP és van Free XP.
    XP: minden tanknál külön van, csak az adott tank fejlesztésére tudod elkölteni.
    Free XP: ezt úgy is hívhatnánk, hogy közös XP, ezt bármelyik tankod fejlesztésénél tudod használni.

A csaták után megkapod azt az XP mennyiséget amit a végén kiír, és emellé kapsz egy kevés Free XP-t is (azt hiszem a szerzett XP 10%-át). Ezen kívül, ha egy tankodnál mindent kifejlesztettél (elite lesz) akkor megteheted, hogy az XP-t átalakítsd Free XP-vé, de ez aranyba kerül. Te ezt az utóbbit csináltad, ezért tűnt el az aranyad :)
  • ximix #22700
    Orosz bácsik szeretik magukat 152 széria 3 tieren át 122 meg valahogy kimaradt..
  • Wlanseraf
    Komolyan sajnálom aki elém kerül:D JPzIV az előbb 300 méterről mákos oneshot, meg ilyenek:D
  • lammaer
    Jaja, a Su152 hajóágyúval nagyon kényelmes. Nem kell vele variálni, csak megdurrantan mindent, bármilyen szintű is legyen az :)
  • Wlanseraf
    Előbb meglett az SU-152 egyenlöre a rövid de kurva nagy gunnal:) hát mit mondjak a JP-hez képest.. nem lehet mínuszban kijönni csatából vele... ez egy vicc:P előbb kikaptunk és 18k prem nélkül..
    Előtte nulla találattal fossá lőve is nullába kijött de az még prémiummal volt..
  • Warton
    Nekem már megvan. :)
  • Metontour
    A Ferdi kimaxolva nagyon király a 128mm löveggel és pénzt is hozz.Nekem ha minden jól megy 1000 közeli xp-ket tudok menni vele.
  • lammaer
    http://en.wikipedia.org/wiki/Assault_gun
  • spiczi91
    rohamlöveg

WTF?!?
  • lammaer
    A legjobb motorral és lánctalppal meglepően mobillá válik a ferdi. Onnantól kezdve én szerettem.

Bújkálni úgyse lehet vele...
  • ximix #22691
    Ja :)) elképzelem a németeket ép amerikai utánpótlásból szerzett erotikus újságokat néznek melyeket az orosz kémszolgálat jutottat hozzájuk a rádióból meg szól a
    .

.
    Hát persze hogy nem lássák honnan lőnek
  • Szakesz
    de semmiképpen sem kifizetődő.*
  • Szakesz
    Megszereztem a Ferdinad rohamlöveget. Nem rossz, bár a harci alkalmazhatósága kimerül annyiban, hogy beállsz valahova, aztán vagy meghalsz, vagy túléled. :)

Talán leginkább szórakoztató és hangulatos Ferdivel menni, de semmiképpen nem kifizetődő.
  • peter9228
    Bocs, elnéztem. A régi legénység 80%-os lesz (ha előtte 80% fölött volt). Ha új legénységet veszel, az ingyen van a tankhoz (50%-on lesz mindegyik emberke), de felrakhatod alapból 75%-ra fejenként 20.000-ért. Gondolom neked még 75% alatt volt a legénység, de később majd ingyé 80%-ról indulnak átképzéssel:)
  • pett3rson
    Miért ne kéne ráfizetni? minden egyes átképzett katona ha 75%-ra akarom fejleszteni 20.000-be kerül, ha új legénységet veszek, az is 20e. Erre írtam, hogy nincs különbség, csak a statjaik maradnak meg és amit írtál, a másodlagos képességek, de nálam ilyen még nem volt, szóval csak a stat maradt.
  • Wlanseraf
    valami Német diszkógömbel voltál bent mi?:)
  • Wlanseraf
    Én nem szeretnék olyat:P faszom fog kummantani:) egyébként nem banzaiba tolom, a sok vereség akkor jött össze míg föltoltam az ágakat mert nem számított más csak pörögjön az XP:)

kb -200 jöttem vissza:D annyival volt több a vereség:D
  • lammaer
    Exo, dedikálj egy Túlélési kézikönyvet Wlanserafnak ha szeretnél neki segiteni hogy javuljon a rátája :)
  • TDantes
    Ja, és 14:2 lett a végeredmény
  • TDantes
    Mint pl most is, Komarin, senkit se láttam. Igazából még ellenséget se, egyszer két lövés erejéig egy T54-est. (abból is egy persze lepattant) ezen kívül én kaptam vagy 20 lövést, és nem láttam honnan.

Jó volt.
  • Wlanseraf
    Egyébként kíváncsi lennék a statomra, ha csak orosz ágat nyomok+ott lettem volna softwipe-nál... kicsit más ha kitolom az IS7-et meg az ISU-152-őt es azzal játszom végig nem 15 tankal aminek a fele csak töltelék:D
  • Wlanseraf
  • Wlanseraf
    Jah kérem aki nem kempel:DDDD azért ilyen szarok a statok mert én nem kempelek, go és fight:D

Nem fogok 15 percet ücsörögni egy fightban.. megyek mással, mivel mind a 3 nemzettel megyek minden ágon kivéve SPG:) nov közepe óta ennyi fért bele:)
  • S4sa
    laza :D
  • ximix #22677
    Hajt erre a medalionra :))
  • TDantes
    Nekem meg 19%. Német tankban ülve szinte minden csatában kilőnek.
  • exoterm
    aszongya: battles survived: 17%