418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• a.carkey
    Na igen. Nem egy szépség a PZIV. :)
  • davidbog
    Egy hete nem WoT-ozok, sajnos nem tudom pontosan megmondani mennyi a VK3002 DB javítási költsége. Mivel tier 7-es szerintem 7-9000 körül lehet. Prémiummal még ezzel is jól lehet keresni, az nélkül már kevésbé.
    Nekem az egyik kedvencem a VK3601 volt. Nagyon bántam, hogy eladtam a Tigrisért. Már az alap gép is elég jól használható, credit gyűjtésre is alkalmas. Nem annyira mint a Panzer IV, de megteszi ez is. Nekem álltalában fontos az, hogy hogyan néz ki az a tank amivel játszok. Ha ronda vagy jellegtelen nem tetszik, akkor valahogy nem tud motiválni és nem élvezem vele a játékot. Ez volt az egyik amiatt nem szerettem meg a Panzer IV-est se.
  • a.carkey
    Majd meglátod, hogy ki kell gyúrni a német Tier Vös ágat is, különben NEM LESZ ELÉG PÉNZED. :) Haverral teszteltük, és máshogy nem megy. Nem XP, nem is Free XP, hanem PÉNZSZŰKÉBEN leszel szinte végig.

Azért is írtam a H735öt, mert 16K tisztán a bevétel vele és 200 credit a javítás/lőszer és kezdők közé tesz be. Lehet venni 15k goldért Löwét is, de lesz más Löwe is, ami alapból nem fog annyit hozni. Legalábbis szerintem, de azért jó lenne még a bétában 1x letesztelni, bár az más lesz, mert nem Löwék, hanem IS7ek közé fogja bedobni, tehát nem lesz reális, mintha teszem azt a livrerakerülés után rászánnál 100+ dollárt és megvennéd belőle és mennél sok pénzes maki ellen. :)
  • noname23
  • a.carkey
    Nem tudom, hogy megcsinálják-e addigra az új tech treet, de ha nem akkor így:

Group I.
    Loltracktor->PZII és PZ35 (Megveszem a H735öt pénzkeresőnek, és 1 éves előfizu premiumra). Majd e kettővel, plusz T1 Cunningham termelem az XPt, pénzt a PZIIIig.
    PZII->PZIIIA(a PZIIIA-t free xpből megpróbálom átugorni)->PZIII->PZIV és PZIII/IV (Ez utóbbi kettőre ki kell termelni a pénzt, erre lesz jó a H735).
    Ha megvan a PZIV (közben pénztermelés a VKra), majd:
    PZIV->VK3601->Tiger (Közben felváltva termelni a pénzt a PZIII/IV, PZIV, H735 tankokkal a Tigrisre.
    Ha megvan a Tigris, fullrafejleszteni, és máris van egy jó HV tankom. Majd egy KT, megvenni a KT-t és szünet, gyűjteni az XPt és várni az új német tech treet.

Eközben pénztermelés és PZ38->Hetzer->Stug kigyúrása, így és a pénztermelők közül megvan a 3 nagy. Már csak kettő kell.
    Közben nekikezdtek a ruszki ágnak:
    MS-1->T-26->T-46->T-28 (igyekszem őket átugrani) majd ->KV (ezt fullrafejleszteni, és persze közben termelni a pénzt a már felsorolt hárommal plusz ugye ehhez hozzájön a KV is),
    majd a
    BT-2->BT-7->A-20 vonal a ->T-34-ig (ezt fullosra, és meg is van 6 pénztermelő). Majd a Stugot eladom, veszek az árából SU-85-öt, és megvan minden pénztermelő (a H735 marad poénra, az újak ellen,): PZIII/IV, PZIV, KV, T-34 SU-85. Több nem kell, mert öt elég, többet nem áll a játék, mindig lesz tank a pénzt generálni.
    Utána: KT árának kitermelése, ha még ez nem történt volna meg, ill. megvétele, majd közben fejleszteni a SU-85, KT, T-34/85, JPZIV vonalat, de három-négynél sose többet egyszerre, mert nincs rá elég időd! Aztán pénztől függően váltani a tankokat, a régi legénységet elraktározni, újat fejleszteni. Majd jöhet vagy a minimaus, vagy más nagy német. Meglátjuk az új tech treeből!
    A SU-85ből a cél az Object 704, a T-34/85ből pedig idővel a T-54. A JPZIVtől a JPantherig szeretnék eljutni, a másik két TD (Ferdi és Jtiger) annyira nem nagy szám. De a KTtől kezdve ez iszonyat idő és pénz ugye, különösen, hogy már nincs gold, amiből lehet free xpt váltani, és a pénz se csak úgy ugrik majd be, mint ahogy most lehetne.

Na kb. így. :)

Ha megvagyok mindennel, na akkor összegyűjtök annyi free xpt, hogy a US ágon azonnal a M6 90ese meglegyen, és kigyúrom a T-29et. :)
  • Cukii
    Hard után milyen irány hmm, lássuk csak: EZ
  • TDantes
    Német E-széria. Meg viccből a francia tankok, de csak az óriás torzszülöttekig.
  • noname23
    igen ennyi nekimész és tádám neki is lehet láncsérülése és nem halhatatlan meg sebezhetetlen főleg az a szupi tornya kicsit túl van ez lihegve sok ez a mítosz meg városilegenda amit köré gyűjtötök
    egyszerű nem mondom hogy a P2 jobb mert nem de nem kéne ezt túl ragozni állandóan meg beparázni hogy simán kinyír mert nem
  • Adjunktus
    Német hvy Tigrisig.Ott xp gyűjtés és várakozás az E-szériára.
    Másik pedig egy munkásosztálybéli TD.
    Alternatívák.: Yenki TD-k.Német TD oldalág (Nashorn,Sturer apó stb.)
    Esetleg ha hajlandóak lesznek csinálni valamit a láthatósági rendszerrel,akkor Német TD-k.
  • Eagle16
    SPG: amerikai ág
    TD: szovjet ág
    Nehéztank: amcsi + szovjet ág
    Könnyű: német (Leopard)
    Közepes: szovjet
  • spiczi91
    Szovjet Hvy,med,td,arty, meg egy amcsi hevi, hogy megtörjük az egyhangúságot. :D
  • Eagle16
    Közelről (mondjuk úgy 150m-en belül) akárhol átlövi a 105-ös a T-54-est, szóval én 1 vs. 1-ben úgy elvagyok velük, csak akkor van gáz ha kilövi az ágyút, utána az ammo rack-et és utána felgyújt :DD

Messziről viszont teszteltük és úgy 300m-ről sehol nem bírtam átlőni szemből, 10-ből 10 lepattant. Mellettem egy Is-7 állt, az ő lövései persze mind átmentek.

Amikor még volt Párduc II-m, akkor nem is igazán találkoztam így 1 vs. 1 helyzetben velük, vagy az volt hogy 6-an rontottak rám egyszerre, vagy úgy volt hogy nekem is voltak segítőim.

2x sikerült egy lövésből felrobbantani T-54-est, mindkétszer a tank jobb oldalát találtam el, a torony alatt.
  • a.carkey
    Egyszer Ensken kiiktattam P2vel egy T34est úgy, hogy beszart a drága és tolatni kezdett, majd rányomtam egy kéményre vagy miszarra, a harcba később nem szólt bele, én persze pusztultam. Tegnap P2vel megcsináltam ugyanezt két egymás mögött lévő, tőlem megijedő, majd tolató T30-assal. Mind a kettőt sikerült úgy bezárnom, hogy nem tudtak miattam kimenni a kelepcéből, és szépen butkák is a meccset. Ki se lőtték őket a csapattársak, csak foglaltak.

Na max. erre jó a P2.
  • Renegade
    jut eszembe, lassan itt a hard, ki milyen irányba fog elindulni reset után?

Én nem tanultam az eddigiekből, szóval első körben német hvy + arty :-)
  • Plata
    M3 Lee nekem nagyon nem fekszik,csak szenvedek vele,így elkezdtem szovjet tankokat is,most T46 van és nagyon szeretem.76 mm L-10 ágyúja van,többit ki sem fejlesztettem,és nagyon jó vele.
  • a.carkey
    "a kényszerítő hogy közelmész és blokkolod és már halott is f2fben"
    Persze, még kevesebb helyet hagyok neki, hogy csak a tornyára tudjak lőni. Naná, hogy már halott is, le se pattan róla semmi. :)
  • Renegade
    hát no offence, de egyelőre sajna (patch után meglátjuk) nem igaz, jelenleg két fullos p2 kell, hogy sikerrel vegye fel a harcot egy t-54 ellen, vagy 1 vs 1-ben netszakadás a t-54 pilótánál. :-)

szörnyű ezt kimondani, de már stock t-54el 95%-os legénységgel(+egy ágyú fejlesztés) messze hatékonyabb az ember, mint az elite p2-vel 100%+280%-os legénységgel

• Plata
    Minden lövés talált kivéve az a kettő amit az óratoronyra adtam le.
  • Plata
    Nem is olyan rossz a T-14.
  • noname23
    Miért most ezzel mi rosszat mondtam?

félni nem kéne mert kb ugyan úgy lekajálja a másik életét az meg a gépen és a körülményeken múlik ki éli túl
  • Eagle16
    Tök mindegy hogy 70-el nagyobbat sebez, mert lassabban tölt újra, szóval a DPM ugyanakkora.

Ami a PII mellett szól az a pontosabb ágyú, nagyobb alfa sebzés, + 150 HP.

Ami ellene: mozgékonyság, páncélzat, modulsérülés, fizikai méret, gyúlékonyság, viszonylag lassú toronyforgatás, elképesztően mazochista tech-fejlesztések (75mm L/70, meg úgy az egész, több xp kell az elit PII-höz)

Már az első két hátrány miatt is bőőőven jobb a T-54, de aztán még a többi is ott van...szóval tényleg, a fejlesztők gondoltak az egyenlőségre...
  • Renegade
    nincs p2-esed, csak t-54ed, igaz?
  • noname23
    szerintem ennyire ne parázz simán üti szemből a frontot persze ha csak nem mozog nagyon de ilyen kor meg jön a kényszerítő hogy közelmész és blokkolod és már halott is f2fben
    + a játék tervezők gondoltok az egyenlőségre mivel jóval többet sebez
  • a.carkey
    Kb. Olyankor kizárt, hogy ne szólna bele egy egy-egy t54 p2 párbajba. Bár igazából párbajozni csak Karélián lehet. Persze, ott is P2t odapakolja startpozícióba, hogy minél távolabb legyen a hilltoptól, míg a T54 folyamatosan a hilltop felöli oldalon kezd. 1x nézzétek meg. Röhej, de még ebben is maguk felé hajlik a fehéroroszok keze. Mit keze, mancsa ...
  • TDantes
    Kupacban? Mondjuk 6 darab T54 egy oldalon?
  • a.carkey
    Az azért más. Ott nem folyamatosan MAUS-IS7 ellen pakol be!!! Ráadásul nem 4-es 5-ös kupacokban.

P és T44 között lehet, hogy a Pre tennék. Ennek ellenére 1vs1eztem le JPZIVel Pt, tehát gazdától is függ.

Én pl. nem használok gold ammot, egy ideje már javító kiteket se, úgyhogy én nem vagyok mérvadó, de szerintem a P és a T44 fullosan kb. egyenrangú.
  • a.carkey
    Ha kupacban pakol be Tier 9es medium tankokat, ott azért akad. De tény, hogy kevesebben lovagolják. Mondjuk nem is csodálom. :)
  • a.carkey
    Gondolom stock T54el nem ölte meg a fullos P2t vagy 5x, mert annak maradt 1 HPja, és a saját tüzérsége béna volt, és se társak, se IS7 nem ment vele harcolni. :)
  • szabii98
    Am ja Phersing az tényleg elég ritka, 1x ha láttam talán
  • TDantes
    Persze, de ettől még mondják.

De a Párduc 2-től továbbra sem tudok félni.

A Phersing meg azért érdekes, mert nincs. Nem is látok egy darabot se. Ritka mint a fehér holló.
  • Renegade
    azért elképzelem, hogy mennyire ügyetlen játékosnak kell ahoz lennie, hogy azt tapasztalja, hogy a p2 többször nyer :-)
  • Renegade
    egy esetben nyer IDŐNKÉNT a p2, az pedig:

stock t-54 vs elit p2, 100-150 m-re egymással szemben mozdulatlanul, "párbaj" módban (egyet lő ez, egyet lő az), teszteltük
    :-)
  • TDantes
    Ennek ellenére, nem először hallom, a T-54 tulajoktól, hogy a Párduc II a jobb.

De ugyanez volt a T-44 vs Párduc esetében.

Amúgy szerintem is a T-54 a jobb, jobban bírja a lövéseket ,fordulékonyabb és jobban gyorsul.
  • a.carkey
    A T54 jobb tank. Ennyi. Minden más mese. Ált. Karélián szoktam velük összeakadni a hegytetőn, és ha nem szól bele se arty se csapitárs, talán ha 1x nyertem ellene 1vs1ben. Míg ő rámlő és szinte célzás nélkül bárhová lő az talál, és ált APval sebez, addig nekem célozgatnom kell, hogy éppen most ahová lövök, az átvigye, ne pedig lepattanjon. Ha azt akarom csinálni, mint ő, hogy bontsam is, ne pattanjon, akkor HE, de azzal meg nem bontod le gyorsan. Neki 2 sec míg megjavul, nekem 3,5. stb. Na ennyi a különbség.
  • spiczi91
    Még te sírsz, holott vagy 2-3 hónapja te csináltad ugyanezt rendszeresen. Na ez a LOL.
  • a.carkey
    Biztos, hogy IS7 volt? Nem BT? :)
  • ximix #22878
    A Pershing kérlek szépen szedi a lóvét a fogadásra ki nyer :)
  • a.carkey
    Szerintem beült egy PZIIIAba ..., az vált ki az emberből hasonlót.
  • Eagle16
  • Adjunktus
    Ez gyorsan ment!