418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Renegade #23354 szvsz ezeket azért teszik ki, hogy lehessen ríni, hogy gyenge és buffolni kell :-) -
*értek egyet -
Ezzel nem értelek egyet.
Nagypofájú? Nem olvasta el az ammo rack üzenetet és összeesküvést kiabál? (Miközben ő is lőtt ki egy lövéssel jpzIVet, vagy milyen td volt az. Aztán egy félig leégett minimaus kilőtte. Engem is lőtt már ki 100%róé nullára T34/85. Van ez így. Eddig egy olyan dolog volt ami nálam kiverte a biztosítékot, amikor egy T1 lánctalpát kilőttem, és 1 sec se telt el, és már újból fent volt neki ... -
Minek eröltetik ezt a hülye haláleffektet? Talán akkor el tudnák olvasni mit írt ki. -
szegényke mitől volt nagypofájú szerinted?
az meg maga a halál ha egyedül elkezdesz foglalni mert magadra uszítod a védekező hordát -
Pont ezt akartam írni. Megnéztem nagy felbontásban is. :) -
Persze hogy erősebb. Khm. Nem mondod, hogy nem nyomtad ki gépenként a ruszki hv ágat? :( -
exoterm #23347 AMMO RACK. Nem képes elolvasni azt a vörössel írt üzenetet, amikor pukkan? -
Semmi különös. Nagypofájú T-54, ahelyett, hogy foglalt volna nekiállt killeket hajszolni, és rákefélt. Vsz egyszerre lőtte ki legalább két tank. Akkorát pukkant, hogy talán ágyú és minimaus kombó is lehetett.
Tanulság: ne menj fragekre, ha van eseélyed máshogy is nyerni, mégha OP t-54el is vagy. :) -
-
nagyon cool ezt kerestem már régóta comictopic
nagy poén volt mikor be biggyesztette vki
-
igen kb1hónap és jöhet a manyfunny és te majd akkor is ezt fogod mondogatni "hát ez csak bbbé ja nem is majd javítani fogják két év múlva"
jah oké
majd akkor talán fizetek is érte
-
1 hónap minimum?? xDDD ezt viccnek szántad ugye? Kb. 2-3 év sőőőt...kb sose lesz teljes, mert mindig újítani és javítani fogják. -
Pár zászló a WoT fórumról nemtom kilehet-e lőni vele a karácsonyfát láttam van itt egy téma róla
és egy kis humor
-
igen de meddig is még 1hónap kb -
Ti még kezdő flémerek vagytok akkor :D.
Srácok, én meg annyit mondok még mindig mint tavaly szeptemberben. HOGY MÉG MINDIG EGY ROHADT BÉTA JÁTÉKRÓL BESZÉLÜNK, AMIVEL INGYÉR JÁTSZOL! Aki ezt nem értettem meg 1 hét játék után se...annak annyit tudok mondani hogy Lőrincze csókótassa....de komolyan. -
Az IS7el leálltam tesztelni szemtől szembe (*) 1ső lövése volt egy nullás láncsérülés szemből szerencsémre aztán lőtte azt biztos ez volt a kompenzáció a géptől
(perzse csak addig még vmi gyökér társam hátulról ki nem lőtte de szerencsére addig eltelt egykis idő és én is tudtam jópárat lőni még ő csak kettőt) -
Felraktam a KV-ra a 107mm-est és az első csatában Top Gun...igaz hogy lassú, de szerintem sokkal erősebb mint a Pz. IV. -
Renegade #23336 na, barbapapák lemaradtak
-
Renegade #23335 http://web.t-online.hu/renegade01/smily/f040.gif
még sok ilyet
http://web.t-online.hu/renegade01/smily/f040.gif
kis butus, biztos nem hallott még a criticalról -
yossarianHUN #23334 :D hát ezzel mi történt? -
Szakesz #23333
Akár meg is könnyíthetem a dolgod. :) -
Szakesz #23332 Igen, a legfőbb gond, amikor valaki nem néz kellően körül, egy tankra koncentrál és nem is feltételezi, hogy azon a bizonyos egyen kívül más harckocsikkal is összefuthat.
noname23-nak (bár már bizonyára látta
): http://www.youtube.com/watch?v=G9gd4uMn_kQ
-
lammaer #23331 Na, vajon mikor lesz a WoT-ban ilyen egy T-54? :)
-
lammaer #23330 Mint az ördög ügyvédje kérdezem: a lánctalp sérülést is a szembelövés okozta?
Ha nem, akkor ezekszerint kaptál azon az egy bekapot találaton kivül mást is... :) -
oh hála az égnek vki megértette -
Ja hát a T-54 legénysége is OP
egy élével állnak a tankban
kettő ha IS-7 látnak meg szemből, ívesen feltapadnak az oldal páncélra így a lövedék vígan elmegy közöttük hátra a nyitott szerviz ajtókon,
majd a tank mögötti szikláról visszapattanva sebzi a külső üzemanyag tartályokat.
Mindenre van magyarázat majdnem mindenre -
Renegade #23327 srácok, ne legyetek már zizik, előfordulhat az életben? akár
direkt így modellezték le? NEM
elbaszták, ahogy a pantherek motorját is? IGEN -
Annak idején amikor a sabot leírását kerestem
találtam ezeket a videókat
1millio fps kamera
itt látni valamelyik lőszer megsemmisül valamelyik vígan megy tovább akár a belső üzemanyagtank felé is ami legtöbbször a motor mellett van itt szerencsétlen a szitu, mert neked szerintem a belső sérült, de azt nem tudja jelezni csak a külsőt.
Hogyan is mükszik az üreges lőszer házilag persze nem nálunk
-
thx a linkeket
-
Ja meg igen szimulátor szint átüti a lövedék és keresztülmegy egészen a tank seggéig akkor szerinted közben hány embernek köszönne ott be? -
jah igen ha ennyire pontosan le van modellezve meg ilyen szimu szerü lenne akkor azt magyarázd már meg hogy hogyan van az hogy van amikor szanaszét lőssz vkit még akár APCR-el is alig sebződik semmi kritikus pedig szándékosan oda célzol hátha történik vmi van amikor meg egy véletlen lövés nem is célzok de elszáll mint a pífüst
de okés hogyha nektek nem problem nem is erőltetem
mert látszik minden rendbe van nálatok téma off -
SirArcheer #23322 Az ok hogy átmegy az elülső pancelon, de akkor a legénység sérüljön ne a hátulja. -
hát keményfejű gyerek vagy az biztos:)
szerintem az nincs rendben hogy szemből pont középre kapsz egy lövést
és hátul oldalt sérül vmi
-
Renegade #23320 gondolom azért te is sejted, hogy itt nem erről lesz szó :-) -
Miért? Átütik a tankod, egy méretes AP lövedékkel akkor a lövedék befúródhat elég mélyen és a hátsó részben pukkan. APCR-ről nem is beszélve. A HE meg alapból modul sérüléseket csinál. -
Renegade #23318 tudod ezzel csak az a baj, hogy amikor veled teszteltük, és 10-ből 7 lepattant az IS7-ről, míg te az összeset átküldted, nos utána az első mondatod az volt itt a topikban, hogy "teszteltük és a maus az erősebb", komolyan mi kell??? 10-ből 10 pattanjon le? nonszensz -
SirArcheer #23317 Szerintem az a probléma ha szemből találnak el akkor ne sérüljön a tank hátulja. :)
-
spiczi91 #23316 Minden tanknál máshol vannak a modulok. A Panthernek pl. elöl-hátul van motorja
, úgyhogy a problémád továbbra se értem.
-
Na itt egy jó kép mennyire retardált a játék hogy teljesen random módban ahogy kedve támad úgy osztja a modulsérüléseket DE legalább most nem motor sérülés volt szemből.IS7 szemből frontpáncélon nyomott és kilőtte a gastanks-em.