418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kedves lammaer!
De. összeakadtunk, hála a scoutjaidnak egyből kilőttél. Remélem még összefutunk nem szeretek tartozni.
-
elolvasod itt az oldalon a tankos kep alatti szoveget sokat segit
ja a betoltes winyo fuggo altalaban nekem raid 0 -an pikk pakk meg van
ha FRAPS-olok akkor alt utolso vagyok -
lammaer #23472 Milyen néven is tolod? :) -
lammaer #23471 Sztem nem az átlagkillekre gondolt, hanem hogy mennyi lőszert használsz...
Mondjuk elég ritka a T10-es akinek az átlaga ilyen magas, ritkán látok 3 vagy annál több killes embereket egy csatában....
De majd meglesem a statjaidat, imádok túrkálni mások adataiban :) -
zolee24 #23470 láttom van magyar csatorna is ehez hogyan tudok csatlakozni ?
-
Szakesz #23469 Ez inkább játékstílustól függ. Nekem speciel 10-12között mozog amcsi T10 heavy-vel, mert általában mindig van előttem valaki, aki felfogja a lövéseket és elég sokáig életbe maradok, hogy ellőjek ennyit.
Az előbb például 14lövést engedtem el és 12talált is.
Nyilván ha előreszáguldoztam volna, akkor drasztikusan csökkenne az átlag lövés/csata arány ebből a szempontból. :) -
lammaer #23468 Az, de sztem átlag konfigokon is elég sokáig elszüttyög.
Nalám az első csatát mindig iszonyú sokára tölti be, a többi meg pályafüggő, de általában a visszaszámlálás valahol 8 környékén (vagy még kevesebbnél) tart mire beérek... -
garaib #23467 Nekem T30-al kb. 4-5 kill az átlagos, de a nagy sebzés miatt sokkal jobban fenntartható, mint pl. az IS7. Többségében 40-80 ezer határok között mozog a kapott kredit.
Nekem a T30 jobban bevált mint az IS7.
-
lammaer #23466 Én meg BlueFire-nek küldeném az LGTtől a "Gyere, gyere ki a hegyoldalba" cimű számot, ha ellene játszok HimmelsDorfon és ő a top tank a túloldalon :) -
atee73 #23465 Amennyire eszrevettem a betoltesi ido elege config fuggo.....
De esetleg nalam okosabbak adnak mas tippet -
lammaer #23464 T9em van (IS4, VK45) a T10es ágyúkkal, de sokkal többet sztem én se szoktam lövöldözni vele...
De majd számolom az este. -
SirArcheer #23463 Ez volt Nekem is tegnap.
Mire betöltött a játék már a fél csapat hiányzott.
-
Renegade #23462 *csatában -
Renegade #23461 T10 hvy pilótáktól kérdezném, hogy mennyit szokott lőni egy csata?
Nekem egérkével ált 5-8, ez borzasztó kevésnek tűnik :-( -
Karácsonyi hangulat eltüntetése
felül kell írni vele a World_of_Tanks/res/spaces mappa tartalmát
Festivus.zip néven fut
Az eredeti forrás -
zolee24 #23459 sziasztok . nekem nagyon bejön a játék csak nagyon lassan tölt be ez mitöl van ? esetleg van magyar szerver is mert én igazán nem értek hozzá . ha tudnátok segíteni az jó lenne mert így esélyem sincs mert kilönek mire betölt a játék elöre is kösz a válaszokat -
Renegade #23458 Nem tudom jár-e ie egy bizonyos Csirke nevü felhasználó, ha igen, akkor üzenem neki, hogy ne beszéljen hülyeségeket -
Gunslinger #23457 Na ha már tech tree, láttam képet francia verzióról, ruszkiknál már van vagy lesz vagy ez hogy? -
Neutralpoint #23456 Na az lehet hogy T-14:D -
Renegade #23455 már megint mit pezsegtek?
A tech treeknél is látszik, hogy minden nemzetnél van gift tank, abból megkapsz egyet -
Gunslinger #23454 M14 az melyik? Vagy T-14-re gondolsz?
Amúgy mintha azt olvastam, hogy a ruszki szerverek is Németo.-ban vannak mint az EU-sok. -
Gunslinger #23453 Inkább az aranyat vágnák hozzám, amibe kerülne. De legalább választani lehetne. -
lammaer #23452 Prémium tank - zsiroskenyér - biztos hogy lesz. -
Neutralpoint #23451 Hátazért a beta testereket álltalában megszoták jutalmazni, ha mást nem egy szelet zsiroskennyérrel, hogy hát, nesze ittvan egyé.
De fukaréknál lehet nem ilyen lesz a tendencia.
De majd meglátjuk. -
lammaer #23450 Hát, most őszintén, abból hogy ingyen játszok majd egy évet a prémium contenttel, nekik semmilyen hasznuk nincs.
Ezért elvárni hogy még az élesben is kapjak vmit... :) -
lammaer #23449 Fenét, 50% azé van rajta, hogy még tovább tartson a grind ezért még többen vegyenek prémiumot.
Végülis érthető hozzáállás, de minden játékban (legyen az single is) utálom ezt a részt :) -
Neutralpoint #23448 Bár ahogy a hozzáállásukból kiderül béta teszter majd kap egy M14-et(vagy ennél szarabbat) aztán legyen vele boldog.
Ha kap egyátalán valamit. -
Neutralpoint #23447 Anno volt az az egy ugye a magas pingjével, aztán jött a szétválás, nemtudom a ruszki mikor indult de tény, hogy azóta a béka valaga alatt se vagyunk.
-
50% azért van rajta mert lesz a játékban kereskedelem is. -
lammaer #23445 Az EU le van szarva ez tény. Sokunknak EZ az ami nagyon nem tetszik. Mert nevetséges hogy MI vagyunk a béta, és mégis az orosz ÉLESen jelenik meg minden hetekkel előbb. -
lammaer #23444 Nem ott buksz igazán, hanem az eladási árnál lévő 50%on.
Hirtelen nem ugrik be mennyi az arany, amúgy úgy rémlik 1 arany 400 credit. -
Neutralpoint #23443 A szétszedést nem magamra hanem a teamre értettem, de ahelyett hogy ezt igérnek meg amazt igazán csinálhatnának valami szemmelláthatót is. Úgy volt 17-én jön az a peccs ami oroszéknál már vagy fél hónapja fentvan ha nem több. -
lammaer #23442 * lettél volna. -
lammaer #23441 Mert, ha a másik oldalon lettek volna, nem szednek szét ugyanúgy? :)
Amúgy ez a balancer ismert hibája, fenn van a listájuk valahol (TDk mellett a heavyiket/medeket is ilyen szarul balancolja). -
Neutralpoint #23440 Na már megint akció volt Szásáéknál.
Kicsit szedtek szét dee nembaaj, jólesz ez.
Azt nem tudom miért nem írnak egy olyan parancsot ami nem engedi hogy ilyen unbalanced legyen a TD-k aránya.
-
Gunslinger #23439 Azt mondjuk gondoltam, hogy aranyért biztos nem, de tuti nem váltják korrekten azt az aranyat creditre :-) -
Gunslinger #23438 Hja, a PzKpfw S35 739(f) 1000 aranyért, pfffff. Az 400 ezer credit, annyiból veszel két PzKpfw III/IV hk-t, de egy kimaxolt PzKpfw IV is simán kijön belőle. -
lammaer #23437 Asszem el tudod adni, de csak pénzért, aranyért nem. -
A most tier 4es német medium captured francia is jó lesz a következő patch után, mert visszasorolják. Most egy kalap kaki, de ha megfelelő tierbe kerül, mint a H735! -
Gunslinger #23435 A premium tankokat el lehet adni, ha már nem kellenek?
Még sosem vettem egyet sem, az aranyat inkább free xp-re (ritkábban) és főleg pénzre váltottam, hogy gyorsabban haladjak a tech treen, pénz keresésnek premium tankkal nem látom értelmét, hiszen amennyibe egy normális masina kerül azt egy mozdulattal sok százezerre lehet váltani meló nélkül, az abból vett cuccal meg lehet pénzt keresni. Annyival nem tűnnek jobbnak a premium hk-k, alacsony tierekben talán a PzKpfw 38H735(f) tűnik kiugrónak a többihez képest.