418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• a.carkey
    Jaja. 16 tankom van. Izé, vártam a soft wipeot, aztán nem jött. Ezért. :)
  • TDantes
    Van egy pár kredited, meg egy pár tankod is ja jól látom
  • a.carkey

Piros nyíllal jelöltem amit kell. Érdekes neveket lehet összehozni.

(Megj. sosem használtam, felesleges ilyen baromságokra goldot költeni.)
  • spiczi91
    Ja, egy fullnéger legénység nem tudna elrejtőzni, mert:

-füstöl a bokor
    -üvölt a Bob Marley
  • ximix #23790
    Nézd a jó oldalát bent szól a reggae ezerrel és minden lövés előtt elszívnak egy spanglit
    -He he Tigris
    -TŰZ
    -Kösz, adjak neked is ?
    -Aha, de löhetnék is
    -Ja az előbb azz volt ?!
    -Bumm
    -Mellé he he mekkorát durrant.
    -TÖLTS
    -Sodorsz most te ?
  • byzhouse
    3társam kempel kezdőn,de ellenfél 1maga elfoglalja a bázisunkat -.-
  • ximix #23788
    A képek nem hazudnak 6-7 s egy negyed fordulat az 24-28 s/ford az jobb mint az 50 szerintem akkor a wikin benézték mert 180'-ra írták a 25-öt alapjáratra a 60-at
    Ezek szerint 15'-12'5 fok/s lehetett kb.

""A motoros forgatás lassú volt, a harckocsi motorjának fordulatszámától függően 25–60 másodperc alatt fordította el 180°-ban a tornyot, alapjárati fordulatszámon 6°/s sebességgel.""

Wiki-vel alapból is voltak fenntartásaim mármint akárki szerkesztheti és ez kezd egyre jobban beigazolódni hiába praktikus.
  • noname23
    hát erre mondom én nehogy azt gondold hogy az álomtank 54-el nem történik semmi van mikor egynap 3x is felrobbansz recordom 4 de ezeket csak a nagy pennel rendelkező gépek váltják ki általában és leginkább: a mennyi30 és Zoobject
  • lammaer
    Ja tudom, csak a tornyukat gyakrabban és gyorsabban fordítják. De imádom lőni az oldalukat is, ha éppen azt mutatják :)
  • spiczi91
    Kismausnak meg KT-nak szimplán az oldala is jó, olyan papír hogy már fáj. :)
  • lammaer
    Néha azé megdöbbenek hogy - számomra - tök lényegtelen (néger crew member, vörös csillag az orosz tankokon, úristen lehet TIgrisem!) dolgok mások számára mennyire kardinális kérdést jelentenek....

Tényleg ennyire különbözőek vagyunk...

hehe: nekem csak a melósok (loader) feketék az amerikai tankjaimban. A T29 pedig csupa árja, biztos azért volt olyan jó tank.
  • lammaer
    Nekem ilyen első reakcióim szoktak lenni ha találkozom Tier7+ tankban a többiekkel:

- T-54: segítsééég, hol vannak a többiek?
    - T-44: jobb klikk (autoaim), na hadd lássam milyen az ammo rackod...
    - T-43: hopp, kilövöm és máris lesz egy frankó fedezékem.

- IS7: a lánctalpát talán le tudom lőni
    - IS4: no mutasd csak hol kukkol a sofőr?
    - IS3: szemből úgyis lepattanok, de ha meglövöm a lánctalpad akkorát forogsz hogy lőhetem az oldalad

- Maus: Mi az hogy az IS7 ágyú nem viszi át oldalról???
    - VK45: nézz jobbra, nézz jobbra, ott is van egy ellenség! (szaftos a torony oldalát lőni :) )
    - KT: nézz rám, nézz rám, hadd lőjem a tornyod elejét.
    - Tigris: jé, ez egy heavy volt? Azt hittem med....

- Panther II: de jó, egy lufitank! Jó sok XPm lesz, lehet sebezni rajta sokat
    - Panther I: medium, csak sebesség nélkül. Gyere, csiki-csukizzunk.
    - VK3002DB : megint egy csomó kidobott lóvé a lőszerre, úgyis ding lesz.

-T30: a tested mint a papír, csak légyszi lődd a Maust mellettem.
    -T34: Nahát, egy nagyra nőtt T29! Load HE
    -T32: Vazze, azt mondták hogy T-32 van abban a bokorban... azé remélem nincs meg a fejlesztett torony.
    -T29: Mutasd csak a fülecskéid!

- Pershing: Remélem nem Hellgirl ül benne!
    - T23/T20: Harapós Free food!
    - M4E8 sherman: nyehehe, egy scout

- Bármilyen arty: hogy rohadnátok meg!
  • Imation
    Hát csak nekem lehet ilyen szerencsém még ebben is :((

kép
  • spiczi91
    Rasszista gém...
    (csak 50 gold, már rakom is ki őket)
  • Renegade
    hehe, újra értelmezitek, a nekem volt néger barátom, de apu eladta viccet?
  • lammaer
    Huh... van ilyen funkció? :)
  • a.carkey
    50 gold átteni fehérre, ha van fehér a legénységben.
  • a.carkey
    Na hallod. Valamit javítanak, a maradékot meg viszik a MÉHbe. :)
  • lammaer
    Lánctalp felrakásban egyik heavy sem jeleskedik, az a top tier orosz medek sajátossága hogy 3 sec alatt feldobják a talpat :)

A feka főnökről meg annyit, hogy ha nagyon zavar dobd ki azt kérjél újat...
  • Renegade
    cserébe még mndig leég, ha meglövik szemből :-)
  • RatBaG #23774
    néger legénység... hmm erről tudnék mesélni. röviden. :DDDD
  • Imation
    én ezt az utat végig jártam:
    PzIV -> VK3601
    PzIV -> VK3001H -> VK3001P

Elég keserves volt végig menni a második útvonalon, főleg premi nélkül. A 3001H ra semmit nem költöttem stock volt végig, meg is utáltam egy életre az L/48 at.
  • Imation
    Persze nem rossz a T29, néha fantasztikus mi minden lepattan róla, engem ami zavar benne az a hatalmas teste. Meg nekem feka benne a fönök és komolyan mondom 3x annyi ideig tart mire felrakják rá a talpat mint más gépekben.
  • Szakesz
    Tegnap lefutottam 1-2kört T-54-gyel, egyedül kinyírtam a fél csapatot (többek között SU-152, IS-4, Maus stb.), s ezért valami irdatlanul jól fizetett, átlag 1800exp és 60-70K credit volt a jutalom.
    Nyilván, nerfelni kell, de azért remélem, nem szalad el velük a ló és továbbra is használható marad.
  • Imation
    Tegnap figyeltem egy T-44 et közelharc közben, elég rohadék dolog ahogy pörög körbe a tornya 56 deg/sec el! :(((
    Főleg az orosz szerveren vagyok mostanában, itt tier VI felett szinte nincs is német med.
  • lammaer
    "Pedig kíváncsi vagyok már a tigrisre is annyira sokszor emlegetitek hogy a saját tier-be milyen jó."

Ha még a T29 se nyűgözött le -ami kétségkivül a legfrankóbb Tier7-es heavy - a Tigris végképp nem fog :)
    Konkrétan nem emlékszem vissza egyetlen csatámra se (még ahol a Tigris Top is volt) ahol egy Tigris kiemelkedett volna a nagy átlagból.
    Minden tekintetben olyan Átlagos János az a tank, de legalább már nem gyullad ki lépten nyomon.

Speciel egy IS-t sokkal veszélyesebbnek tartok, egyrészt arról gyakrabban pattogok, másrészt a 390 damage (+-20%) az 390 damage.
  • Renegade
    hopp, valakit kilöktem
  • Renegade
    azt még sem írhatom, hogy a német tankok előnye mindösszesen annyi, hogy ilyen nevű és formájú agyaggalombok is szerepelnek a játékban :-)
  • Jeffjohnson
    Video lemaradt LINK
  • lammaer
    Sniper rifle.. ugyanmá.. amikor átlagban 2-400 méterekről lőjük egymást, és 100 méterenként sokszor mindössze 2-3 cm különbség van a német és orosz ágyúk pontosságában, akkor miféle német előnyről beszélünk? :)
  • Gunslinger
    Hát a P-hez a H-n át kell vergődnöm, viszont a 3601H kiesik, mert az már a Tiger vonalon van én meg a Pantherek felé szeretnék menni elsősorban, ha az kész, akkor majd jöhet.
  • Jeffjohnson
    A Tigris I akár 15sec alatt is meg tudta fordítani a tornyát 120 sec baromság mert motor fordulatszám függő volt a torony forgatási sebessége kivéve az első tigriseket de azok is megforgatták a tornyukat 60 sec alatt.
    Video:

• lammaer
    Azért a maus HPja mellett a páncélzata sem piskóta, még ha a nevezetes pontokat lövöd is rajta. Tegnap zsinórban 5x pattogtam IS7 ágyúval a Maus oldaláról, 2x a sárnyányórol is :) EEEEEKKKKKOOORA volt a fejem.
  • lammaer
    Csak tetszik tudni, a kiadás, dátumok és egyéb üzleti döntések NEM a fejlesztők hatáskörébe tartoznak hanem a managementébe.

Ne keverjük a szezont a faszommal :)
  • Renegade
    akkor szovjet, indok:

jobban rejtőzik, relatív közelről fogsz harcolni, ezért nem kell a sniper rifle, jól gyorsul (ha baj van könnyen vissza tudsz húzodni), + sok lepattanó, jól kanyarodik (mezőn is meglephetsz egy hvyt így)
  • Renegade
    a 3001H-t felejtsd el, vagy P, vagy 3601H
  • Eagle16
    Még jó hogy senki sem talált el, mert akkor lehet hogy nem lett volna ilyen jó vége :D
  • Gunslinger
    Szerintetek hogy csináljam? Fejlesszem végig fullra a Pz IV-et vagy inkább ugorjak át VK 3001H-ra? A pénz nem akadály, XP meg nagyjából annyi van hátra a fullos PZ IV-ig, mint egy majdnem alap VK 3011H-ig.
  • Imation
    Alapvetően gané sunyi játékos vagyok. Ha olyan a pálya pár perc helyezkedés után megpróbálok az egymásnak akaszkodott heavy-k oldalába vagy hátába kerülni. Főleg városi pályákon működik ez mivel a játékosok jó része annyira belemerül a csiki csukiba hogy sokszor azt sem veszi észre hogy hátulról is kap.
  • Renegade
    Mindkettő csak fejlesztve jó, alapból egy 0 (tierjéhez képest).

Miután kimaxoltad:

DB: gyors támadó tank, jó ágyúval, ha figyelsz a beesési szögekre akor sok lepattanót gyűjthetsz vele

Tigris: nagyon kevés lepattanód lesz (azért lehet trükközni), viszont sok HP, középtávból harcolva nagyon erős (persze támadni is lehet vele), még pont elégséges motor erő van benne, hogy esélyed legyen egy erős TD ellen (lánctalp lelő, rááll)