418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szakesz
    Tudom is én hány darab hely van a raktárban alapból. Ez esetben 6+1slot, amiben a pre-order van. :)
  • ximix #23873
    Az oroszon 6 slot van.
  • pett3rson
    pre-order hogy fog működni? különböző cégek ahogy szokott lenni (steam, zavvi, stb.) vagy csak az oroszoktól, pl WoT hivatalos oldalán?
    dobozos verzió vagy digitálisz? azt tudom, hogy van gyűjtői vagy mi, már ha ez biztos.

• lammaer
    Fukar genyók :)
  • Szakesz
    Nem. Ha jól értelmeztem a pre-order-t megkapja minden CB részvevő, ami egy 6. slotba kerül. Viszont ha eladod a tankot, akkor az extra slot nem tűnik el, hanem megmarad.
    Így 5 + 1slot, amiben a pro-order van.
  • lammaer
    Szóval akkor CBSek kapnak +1 slotot (5 helyett 6) a preorder meg még 1et?
  • Renegade
    ja most látom, hogy ők adják a slotot is, csudi jó
  • Renegade
    closed beta test: +1 tank
    preorder: +1 tank

feljebb írták a hírlevélbe, hogy rögtön megkapod őket

remélem nem úgy megy, hogy jaaa nincs slotod, akkor nincs ajándék tank :-)
  • lammaer
    Az 1est nem is értem.. Az a része még okés hogy eltolták a preordert, de mi van a slotokkal?

• pett3rson
    ez jó volt :D nekem is vannak ilyen snittjeim :D
  • ximix #23864
    PzIV kicsit pihen, 1112xp 26k credit amit kibírtam belőle préselni csatában kifejlesztettem a VK3601H-t és 32.700 xp-t míg a legénység elért a 75%-ről a 100%-ot a Hummel és a VK3001H maradt csak.
    A VK3601H a 75L/48 ágyúval kezd és a szokásos visszalépéssel,egy Tigris putyogtatot elég jól tűrte, de aztán jött az IS-4 és azt mondta fényképeznek nézek az objektívba.. csííz villant is. .
  • lammaer
    Jó meglátás
  • pett3rson
    meg tudom különböztetni azt ha felgyúlok és ha nem, ebben nincs hiba :) a megsemmisülésnél lesz a bibi, valószínű néha a robbanást, főleg ha HE-vel csinálják, akkor tűznek veszi,de mivel meg is halok így nincs mit benyomnom. nálam ugyanis nyomni kell ha oltani szeretnék :)
  • Renegade
    az utolsó pár sor olyan megható

1. New time line for pre-orders launch. Extra slot included.
    2. Removed from preliminary patch notes of v.0.6.4:
    [Possibly] Added tier for company battle mode with limitations on max vehicle tier and/or overall tier of the company.
    Reason: unfortunately we won't manage to finish it in time, will be added in the next update.
    [Possibly] Reworked gun mantlets for Tiger II, VK4502, Ferdinand, Jagdtiger.
    Reason: Maus goes first, it will be used as guinea pig (in the finest sense of the word) to test the new mantlet mechanics.

• Imation
    Tetszik az új pálya kellemesen lehet rajta lövöldözni, plane ha valaki normálisan tud célozni nem úgy mint én! :)

kép
  • atee73
    Ja es bocsi a helyesirasi hibakert , de filmet neztem kozbe....
  • atee73
    Hat ez hatalmas volt
    ....... koszi!!!!
  • atee73
    Hali
    en is majdnem ugyanezt nyomtam vegig a pz IV-et es a vk3601-et eltre fejlesztettem, a fulra tapolt Pz IV nagy flash(foleg ha veszel ra extrakat), a Vk3601 fullra tapolva szinten nagy buli csak az esetek 60-70szazalekaban olyan meccsekre rakott vele(legalabbis engem )ahol tier8-9-es ellenfelek vannak es a harom leggyengebb kozott voltam majd mindig,szar erzes amikor orulsz hogy ha annak orulsz ha az ellenfel kozul 1 fullos tigris vagy tigris 2 jon veled szembe m, mert azokat legalabb tudom sebezni... valamennyire
    A tigrist is komalom de ha nem tapolod fullra akkor vegyel hozza nyugtatot.
  • lammaer
    Sztem pont akkor használódik el amikor lángragyúlsz :)

Van aki irkált olyanokat hogy néha akkor is ha megsemmisülsz, de ez kérdéses.
  • pett3rson
    jah, hogy ez ilyen automata néha? :) akkor kiveszem a francba, olyan sokszor nem gyulladok fel (be:) ).
  • lammaer
    Az oltókészülék tudtommal automatikusan elhasználódik néha. Sztem csak egybeesett a repkit felhasználással...
  • lammaer
    No, hát ha jól értem, a MAust meg tudnád venni a VK45 eladása nélkül, a VK45-el meg plusszos vagy.

EGyszerű: mivel a VK45-el tudsz termelni, megveheted már most is a Maust. Ha 100k alatt vagy, mész pár kört a VK45-el azt kész :)
  • pett3rson
    Én a Tigrisre gyúrok, még kell hozzá egy milla, holnap jó lenne összeszedni :)
  • Eagle16
    Jah, azt sokszor felhasználja akkor is, ha csak simán kilőnek...német tankra már nem is veszem meg általában, fölösleges :D Szovjetre meg amcsira pedig nem is kell.
  • pett3rson
    be van pipálva, de mondom, már futottam bele olyanba nem egyszer nem kétszer, hogy kétszer annyit vont le, nem 3k-t, hanem 6-ot a javitócsomagért, pedig csaka zt használtam el, de mellette van oltókészülék pl. gondolom azt számolta fel vagy nemtom mit.
  • Eagle16
    Megéri, de azért legyen tartalékba egy 150-200k-d.
  • TDantes
    Aha, egy hét alatt prémiummal, össze tudok szedni egy milliót. Vagy valamivel kevesebbet, inkább olyan 900 körül.
  • lammaer
    Mivel gyűjtögeted a creditet? Vk45-tel anyira plusszos vagy?
  • TDantes
    Másik opció?

Jelenleg egy tankom van a vk45. Pont elég creditem van a Mausra, de hát nem nullázódhatok le.
    Na most vagy eladom, a vk45-öt, és megveszem a Maus-t, vagy még egy-két hétig gyűjtögetem a creditet, és megveszem akkor.
  • lammaer
    Mi a másik opció?
  • TDantes
    Kérdés, érdemes lecserélni a vk45-öt Maus-ra? Nem soká itt a hard wipe, addig még a Maus-t is kiakarom próbálni, csak nem tudom megéri-e elcseszni rá egy csomó creditet.
  • Eagle16
    Ez igaz, már a KV-n se nyomtam el ha nem volt nagyon fontos, 3k az 3k...ott már számít minden ezres.

pett3rson: pipáld be, hogy automatikusan megvegye és akkor nem felejted el
  • pett3rson
    na ez az ami nekem nagy gond néha, mert sokszor pénzkidobásnak tűnik, de aztán meg mikor kéne akkor pont nincs bent, mert elfelejtettem venni. nekem úgy tűnik, hogy bugos is, mert kétszer annyi pénzt von le, mint kellene, párszor láttam már ilyet.
  • Szakesz
    Valóban, érdemes megvenni, azonban kissé redukálódik használatuk gyakorisága. Nem fogod elnyomni annyira sokszor és lazán, mint most, az 5x szorzó utáni napokban.

Szinte csak akkor fog a legtöbb játékos élni a lehetőséggel, ha egyébként már nem úszná meg az adott szituációt.
  • lammaer
    Jaja, ammo rack és medpakk életmentő.

Ha meg arra gondolsz hogy a HW után azért nem fogják az emberek használni mert pénzbe kerül... nyugi, sokan meg fogják venni a prémiumot. Nem drága, és rengeteget számít a grindben.
  • Renegade
    :-)
  • Eagle16
    Miért? Az orosz szerveren mindig szegény vagyok, de erre azért megéri költeni, mondjuk kb. Tier V-től :)
  • Szakesz
    HW után a legtöbben alig fogják használni őket.
  • pett3rson
    Te nem szoktál javító, gyógyító cuccokat berakni?
  • pett3rson
    ez az elsődleges jele?? csak ennyi? akkor meg ezért nincsen, nekem eddig jó volt ahogy adta, olyan sok tankom nincsen :)