418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Renegade #23994 egy t-54est -
Neutralpoint #23993 A Tűzoltókézikészülék az ótómatikus avagy anuális működésű? a 3K-s ra gondoltam
-
IS-3-ra rammer, és wet ammo mellé mit érdemes rakni? -
Renegade #23991 ;-) -
Iron Hawk #23990 Köszi 

-
Neutralpoint #23989 Orosz szerveren már máshol jár a patch mutató. -
Renegade #23988 menjél igyát egy kávét, majd nézd meg, a neked címzett #23950-es kommentemet...
egyébként szívesen -
Renegade #23987 amíg nem 100% a legénység, addig hálátlan dolog, és nagyon nehéz még álcahálóval is (elvégre rossz bokor választásnál kiszúr az ellen medje), ha nagyon nem megy akkor, lehet gyakorolni az expert vonalat :-)
a legnehezebb dolog: ellenállni a kísértésnek, hogy lőjön az ember :-)
Ha agyőztes csaták/2 a túlélési mutatód, akkor már nagyon jó vagy.
Én pl még elég bénának számítok, mert sokat játszottam noob modban
leo
win: 54%
surv: 15%
no comment :-)
most, hogy már 100% a legénység + 70% álca + háló + kukker + megtanultam rendesen játszani, nos így már móka -
Iron Hawk #23986 Gyerekek sokadszor kérdezem meg, hogy EU szerveren melyik a legfrissebb verzió, mert nekem 0.6.2.8-ig frissít, ti meg új pályákról meg stb. írtok!!! 

-
spiczi91 #23985 Csak nekem a 2.-3. opció nem akar sikerülni. :( Okos scout meglát két tankot majd kap 9 kilenc lövést és 80xpvel vánszorog haza. :( -
Renegade #23984 noob scout (régen én is ilyen voltam): berohan az ellenség bázisára és meghal
okos scout: beül egy olyan bokorba ami egy négyzet távolságban van a megszokott vonulási utaktól leszereli az ágyúját, hogy véletlen se lőjön és számolja a pénzt, ha ezt megunta és szétzilálódott a front,akkor visszaszereli az ágyút majd beszalad kilőni az artykat (mert pontosan tudja, hogy hol vannak, mert látta a lövéseiket) majd ha ezzel végzett akkor tovább számolja a pénzt.
expert izgága scout: fél négyzet távolságból követi a nagyokat, bokorról-bokorra, pontosan tudja, hogy hol van az ellenséges tankok gyenge pontja, és ha már csak egy sebzet med van: leadja rá a halálos lövést, ez után láthatatlanul bosszantja a hvyket és végig követi a támadóéket, az utolsó akciója pedig az arty kergetés (lásd okos scout). -
User Errort arra értettem hogy egyedi hiba szerintem. Esetlegesen RAM? Nekem amiatt csinálja néha. -
Gunslinger #23982 Optimalizálási hiba? Nekem totál bepirosodást nem produkált még, nem jelent semmit, btw az is a játék hibája.
Nem hinném, hogy a konfig, pláne a user a hibás, ha esetleg a játék nem szuperál éppen megfelelően. Most akkor én nyomtam rá rosszul a Battle gombra és tényleg user error, vagy fos a konfigom? Egyiket sem hinném. -
spiczi91 #23981 Jobb alul, 3 !!! -
jobb alsó sarok ikonja. -
Hol látom, ha valaki meghívott egy csaptaba? -
2010 Július óta játszom a játékkal, egyszer sem produkált ilyet. Tehát hol a hiba? -
Gunslinger #23977 Eddig még nem produkált ilyet (6 napja tolom ugyan) és második játékom volt ma, tehát nem is játszottam sokat, max 12 perce futott a program. Ettől még a játék van megírva szarul, nem user error, mert nem én basztam el. -
User error...nekem a memóriahiányt szokta mutatni (piros lesz a terep) ha túl sokat játszom totál full grafon. -
Vagy előre rohan az ellenség bázisa közepe felé, mozog nem nyílegyenesen megy cikk cakkozik és próbál minél több piros pontot mutatni a társainak a nagy rádiójának köszönhetően. (főleg malinovkán, komarin pályán nagyon hatásos egy scout, főleg jó időben jó helyen, mert így a társaidnak sok ellenséget megmutatsz aminek következtében ők könnyebben kilövik őket. És ne csodáld hogy téged lőnek elsőnek mert az ellenség tudja hogy scout vagy és védik az artyt meg saját magukat az ellen lövéseitől, azáltal hogy nincsenek megjelölve a térképen. -
Gunslinger #23974 Aztakurva dejó ez a játék, így töltötte be a pályát, jó 4 méterrel a pálya fölött lebegtem és enyhén hiányos is volt a pálya.
Vajon ilyenkor a többiek hogy láthattak?
-
Renegade #23973 ezek szerint nem
a scout ül a bokorban álcahálóval és NEM LŐ -
De, emlékszem. -
Mi az, hogy scout? Meglátom az első ellent és szétkapnak. Micsoda játékélmény... -
Renegade #23970 szerintem menj sétállj egyet, mert túl ideges vagy, + nem emlékszel pár alapvető dologra amit már jó párszor elmondtunk + ott van a faq-ba
lásd: #23965,23969 -
MERT SCOUT TANK VAGY!!!! És a balansz az TIER4-7 között van ha jól tudom, Volt erről korábban egy táblázat. -
Úgyhogy Ruszkik a készítők :). Ennyi.
Ha tank balanszt akarsz akkor Company of Heroes. Igaz az stratégiai...(bár ott is húz az amcsik felé a tank dolog, de azért ezerszer jobban balanszolva van). -
Valaki talált már megoldást az ATI belső nézetes, lövök, és laggol problémára?
Baromi irritáló hogy leesik az FPS mint az állat, és szaggat, 5850-es ATI-n :( -
Most is sok esélyt hagy. Hogy a francba sorolhatja a IV-es tankomat folyamatosan VI meg VII osztályú ellenfelek ellen...? -
Renegade #23965 a scoutolás előnye:
nézd meg ezt a képet, egyet lőttem csak, engem kilőttek, de mivel a többiek lőtték az általam felfedezett tankokat, annyi pénzt kaptam (+ kellemes mennyiségű xpt), mint ha kilőttem volna a teljes lőszer mennyiséget
-
Azt csinálom. Lövök kettőt azt sipirct. Csak még két találat után is tűpontosan lőnek vissza.
Hogy a faszomba van az, hogy német tank egyből immobile, meg optika és parancsnok el, míg a ruszki jön szépen tovább...? -
Marder-t úgy kezeld mint egy FPS játékban a snipert. Az egy bitang jó tank (képes átütni egy IS3at is...). Fedezék + bokor és messziről lődözni, és simán tudsz sebezni ha nem is kilőni tankokat. Neked a legfőbb célod az hogy minél többet sebezz, ne a killeket nézd, semmi értelme. A sebzés számít, meg annak mennyisége. -
Renegade #23962 pz3 első (nem tudom a map nevét): irány H7 a többi meddel, oldalról beleharapni párat a többiekbe, túlélési idő, ha szar a csapat: 70 mp, kilép, másik tank
lakevill: védeni az artyt a birka a scoutoktól
havas pálya: álca háló fel gyorsan egy bokorba be, a t14-et leszámítva mindenkit sebzel
ruinberg: 15 freekill, 7-9 soron óvatosan végig a támadók mögött bokorról-bokorra, álcaháló társaságában -
Ha nehéz tankokhoz kerülsz PZ3 az egy dolgot jelent. ELŐRE KELL MENNED SCOUTOLNI AZ ARTY(K)NAK. Ha egész mélyen előre tudsz menni és sok tankot scoutolsz azért kapsz egy scout plecsnyit ami már szép XP + credit számot ad főleg ha van prémiumod mellé. Ezt csináld rohanj előre, hisz könnyű tank vagy. -
Imation #23960 Hát a hw megoldja ezt a gondot mert kénytelen leszel 0 ról kezdeni, addig kéne jól átgondolni merre akarsz elindulni. Nekem tegnap este durrant be az agyam egy T-54 es csürhe rohama után hogy dögöljenek meg de azért sem lesz szovjet tankom. Mint örök optimista elmegyek majd a tigris ig és bizakodom az E sorozatban, meg megcsinálom az ami heavy-t max T32 ig. -
A játék fejlesztői úgy fogalmaztak, hogy a német tankokkal lesz a legnehezebb játszani, amcsi az közepesen nehéz, szovjet a legkönnyebb (többit nem tudni, pl: Franciáról, vagy esetleges Britről Japánról stb..).
De nem lesz ennyire gyenge a német tankok aránya, ha a fizetős emberek lázadni fognak hogy miért ennyire szar, akkor inkább nem fizetek. Egyelőre mivel ingyenes csak a nagyon brutálisan elbaszott német tankokat javítják. De kezdjük azzal hogy egy Tier 8as Heavy tank a Tier 9es a németeknél. (VK4502P1 = Királytigris prototípus).
A teljes német tech fában a VK4502P1 az Tier 8 lesz a VK4502P2 lesz a tier9. (de lesz E50 tier8, E75 tier 9, E100 tier 10 heavy tank). -
Most is mi volt? Csapattársaimat kilőtték az elején. Én meg mit tegyek T-34-85 és haverjai ellen...? -
Az utolsó pár csata leosztása. Így lehet bármit is elérni..? -
Az még kevés, majd SPICZI-t kérdezd meg hány tankja van :). -
Az a baj, hogy német vonalra áldoztam időt. Nincs időm 0-ról kezdeni mással.