418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #24114 OFF:
Erre gondoltam. Itt az SG Haditechnika topikban volt róla szó. Szinte senki nem tudott semmit a Gustavról. A különbözű képek alapján én egy Sherman alvázas, de Panzer III futóművel és német ágyúval szerelt TD-nek nézem. A másik topikban nem arattam osztatlan sikert ezzel az elgondolásommal. De csak annyival, hogy egy ilyen gép logikátlan lenne nem sikerült meggyőzniük. :) -
Hosszú csövő ágyúval tolom... -
Már pedig ez volt. Asszed nem baszta fel az agyam? A Pz III-mal lényegében aggyaggalamb vagyok. Őszintén szólva szinte csak crazy recont nyomok. Másre úgysem jó az a szar. A anti tank annál inkább. Olyan pozitív killben vagyok, hogy ehaj. Pz III-ban olyan negatív, hogy ehaj... -
Gunslinger #24111 Hja, az milyen kemény már, hogy magas tiereken egy teljes lőszerújratöltés egy tier 2-es tank ára. Kicsit sem abszurd. -
Még nem is láttam a dundibb kivitel Sherman-ra hajaz egy kicsit, szép íves
Asszem megveszem VK36 az első poroltóm most égtem le 0-ra egy Grille-töl érdekes volt nézni szépen peregtek a szövegek aztán pukk -
Gunslinger #24109 Ki van csukva, hogy nem sebeztél rajta 4 lövésből legalább 120-150 HP-t. A Pz III rövidke 75 mm-es ágyúja nagyon fosadék, de azért nem ennyire. Pz IV amúgy szemből a legerősebb, fejlesztett toronnyal 120mm-es a torony front páncélja, oldalról és főleg hátulról papírtank.
-
Imation #24108 Azért az szigorú hogy orosz szerveren premi nélkül nyertes csatában ha kicsit többet lövöldözöm és 50% ig lesérülök szinte semmit sem keresek a VK3002 vel.
Elöbb is 520 xp, 8100 credit, repair 5000 lőszer 1800 és ez csak szinte stock gép 7,5 -es ágyú van rajta. -
Hát elég sokan állítják itt, köztük én is, hogy ér valamit. Szóval szerintem a hiba az ön készülékében van :) -
Lassúnak lassú, de még egy brutál nehéz tankkal is képes néha szembenézni. Ahhoz képest, hogy az 40/50 tonnás, ez meg 20. -
Ott sem volt jó semmire... -
Tök jó tank lenne, ha normális motort is bele lehetne cipőkanalazni. -
Egy nyamvad Pz IV-et szemből 4-szer (!) kaptam el. Semmi sem történt HE-vel.
Kicsit köcsögség a fejlesztőktől, hogy 2/3-adban olyan meccsbe mész Pz III-mal, hogy az ott levő egységek 50-66%-át szemből soha nem sebezheted meg, de még oldalról se nagyon.
A fejlesztők kicsit elborultak. Nem értem, hogy miért kell nacionalista (?) alapon tápolni az egyik felet... -
davidbog #24102 A svájciaknak volt még egy nagyon érdekes gépe: Nahkampfkanone II "Gustav". Beleférne a WoT időintervallumába, szívesen látnám prémium tankként. Körülbelül olyan Hetzer harcértékű lehet. -
" 158 db a svájci hadsereg kötelékében G13 néven egészen 1970-ig rendszerben maradt."
magasság:~217cm
egyveleg moci hangokkal -
Csak nagy kaliberrel ér valamit. 105+ mm-es ágyú kell hozzá. Majd Hetzer-rel rájössz, hogy mire jó :) -
Mert még nem próbáltad a Su-152-es alaplövegével... -
spiczi91 #24098 M2 mediumba jó még a HE, a 75ös Howitzer nagyon durvákat harap. :D -
Gunslinger #24097 Az a gáz ezzel a 105-ös ágyúval, hogy baromi nehéz, a torony is, lejtőn lefelé is alig megy 40 körül a Pz IV-em. Baromira lelassultam, sík terepen előbb leelőzött egy Tiger, néztem hogy miva'? Pedig kinyomtam a szemét is a motornak. -
Gunslinger #24096 Én már Tier 2-ben is killjeim legalább 80%-át HE-vel arattam, Pz IV óta meg csak azzal. -
Általában a HE lövedék a nagy kaliberű (pl.105mm) ágyúkkal hatásos. -
spiczi91 #24094 Érzésem szerint a PzIII-on is jó, de majd a Hetzer/PzIV-en tutira észreveszed, hogy mire jó. :) -
Gunslinger #24093 Az AP csak akkor sebez, ha áthatol a páncélon, a HE meg akkor is, ha nem hatol át és HE-vel könnyebb részegység (motor, üzemanyagtartály, stb.) sebzést is bevinni. -
Mire jó a HE? Nekem semmit sem lőtt még ki... -
Gunslinger #24091 Aztarohadtélet, ez a német 105-ös ágyú milyen baromijó. Penje fosadék, de HE-vel közelről egy lövéssel Tier 4-5 medeket már szedtem ki 100%-ról. Csak ezt a rohadt kicsi ROF-ot kéne megszokni. -
Szerintem jó tank, de most komolyan. Nem is mondta itt senki hogy milyen jó a frontpáncélja, a rövidcsövű ágyúkkal át se tudnak lőni. Most felraktam rá a 105mm-es HE-s csodát és ha beállok vele egy 1m magas bokorban még akkor se látnak meg 150m-nél közelebbről :)
A szovjet társa, a Su85B sem jobb, annak még normális frontpáncélzata sincs... -
Prémium csak goldért
-
ehhez a tankhoz mennyi xp-t kell gyűjteni? 
-
Igaz tk-ra nem nagyon ugranak de legalább a bot-ereket kipattintották "BANNED PERMANENTLY" -
lammaer #24086 És igyál rá egy felest :) -
Meg tudná valaki mondani hogy miért lesz ilyen a KT ha custom skineket rakok rá? Más tanknál nem fordul elő,csak ennél.
-
Gunslinger #24084 Erről beszéltem, baromi régen volt már lényegi aktivitás. -
Neutralpoint #24083 Hogy fogod szeretni a 107-essel felszeret KV-t meg KV-3-at, csak szemből 1hitel:D -
Renegade #24082 na, akkor most vegyél be egy xanaxot -
igaz igaz
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/forum/98-game-rules-enforcement/ -
lammaer #24080 Majd 4000 felett szólj... :) -
Megvan a Hetzer. :) -
Gunslinger #24078 Itt most mit is kell nézni? -
Ez is mehetne a címsorba: http://wiki.worldoftanks.com -
:) lehet autobot volt azt nyomják
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1271188541#TOP
tk-ra 3 nap
Ugyan ez az orosz fórumon
Orosz fórum -
Renegade #24075 ami kell rá: spall liner, venti, + még valami, nálam rammer
egy kis emlékeztető: mindenhonnan 100 mm a páncélja, hátulról harcolj és bátran forgasd be a törzset 30-40%-ban. onnan tudod, hogy már jól tudod használni, hogy 35+ találatot kibírsz, nekem eleinte 10 volt :-)