418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Leo, egyértelműen. De csak ésszel használva, a régi - repesztek mint állat - scoutolás már csak T54-el lehetséges :D
  • Madmano
    Melyik scout verda a nyerő szerintetek?Leo?BT?
  • Imation
    Hát az előbb elbénáztam képet készítést de PzIV el voltam a legalja tank, lakeville pályán, arty mentes menet volt. Volt 1 kill em az egy T-43 és 2 damage egy VK3601 ben és egy KT ben. Nyilván nem én öltem meg a T-43 at face to face de rengeteg mozgással és ügyes helyezkedéssel lehet csipkedni a nagyokat. A végén volt 600xp és 12000 creditem, még csak meg sem lőttek.

Szóval nekem nem trauma mikor a kis tankkal megyek pénzt keresni a nagyhoz. Nyilván szerencse is kell természetesen, de nem a világvége ha nagyok között vagy kicsivel.
  • davidbog
    Igen azt tudom, hogy 105 mm-es lesz az M6A2E1. De arra lennék kiváncsi, hogy ez a 105 mm-es ágyú egy új ágyú lesz, vagy az ami a T-nehéztankokon is van? Vagy esetleg az ami a Pershingen.

A Löwere elvileg 105 mm-es ágyú lesz, de a képek alapján nem lehet eldönetni hogy ez is új ágyú lesz vagy valamelyik mostani egy új csőszájfékkel.
  • Renegade
    egy idő után belejösz abba is, hogy mindíg úgy találd el oldalról, hogy leesen a lánct és sebződjön (ezt majd javítjá patchben, szóval sies a gyakorlással)
  • Neutralpoint
    Akkormeg hiába bújok a legvastagabb bokrok mögé.
  • Neutralpoint
    Én ritkaszar scout vagyok, mert nem tudok egy normális taktikát rá, meg most őszintén hogy maradjak életben egy ilyen csatában más rég kitud szúrni amikor én nem látom őt.
  • lammaer
    Naja... a következő ilyentől meghal... megnézed: már csak 99en van :)
  • Renegade
    majd belejösz és akkor lesz pár ilyen

• Neutralpoint
    Az az idegesítő mkor mondja h critical de a hp-ja megse moccan... meg a "we've hit them hard!" és leesik a lánctalpa...khmm nocomment.
  • lammaer
    Az a gáz, hogy mind a mai napig azt látom, hogy van 4 scout, észnélkül berohan az ellenhez rögtön a csata kezdetekor (tehát hogy biztos ott legyen minden ellen, és egyszerre 14en lőjenek rá) majd elfüstölnek anélkül, hogy tőlünk bárki egyáltalán betölteni betöltötte volna az ágyúkat...
  • Neutralpoint
    Ugye a T-34-et már nem pakolja ide? Mert akkor hagyom a medet a picsába.
    Mert akkor összeszedem valahogy az xp-t és elfelejtem a scoutolást egy életre.
  • Renegade
    már párszor írtuk ma: ha te látod és lövik, akkor dől a pénz
  • TDantes
    Fasza. Ha nyerek is mínusz tizenötezer credit lesz átlagban. Ennyire áh...szánalom. De már critical-t is lövök, nem csak pattanok...
  • lammaer
    Pedig az egyik legjobb pálya scoutolni - tele van faszán lerakott bokrokkal.

Scoutolni nemcsak artinak lehet, hanem bárkinek a csapatban... meghálálja a T34 ha te mutatod neki a távolban lévő célpontokat...
  • lammaer
    Másfelöl tegyük hozzá: ha én vagyok a kisebb, akkor nekem ugyanúgy megvan a kihívás érzése, sőt a lehetőség is. És igen, amikor beledurrantok egy SU152 alapágyúval egy IS4 seggébe, netán fel is gyújtom, az sokkal nagyobb élmény, mint ha egy Tier7es Tigrinccsel teszem ugyanezt.

Szóval, szélesebb skálán mozog a kihívás és a jutalom mint abban az esetben, ha csak +/-1 egy Tierrel lehetne harcolni.

Monoton szar lenne az egész, ha mindig egyenrangúakkal püföljük egymást.
  • Neutralpoint
    Tudom scout vagyok, de teszem fel a kérdést ha nincs arty mi a szarnak rak be ide? Sebezni nemtudok semmit, scoutolni meg hiába mert kb mindenki kilő...
  • lammaer
    Akkor mi hajt hogy Vk3601 helyett legyen VK45-öd, amit fenntartani sokkal nehezebb, grindelni sokkal hosszab...

Nem azt mondom, hogy csak az az élmény ha egy kisebbet kivégzel, de az is hozzájárul ahhoz hogy érezd: volt értelme a grindnek.

És igen, önző vagyok: ez egy PvP játék, ami nem a barátkozásról szól. Ki akarom nyirni a másikat, villogni hogy van 9 killem, elpusztitani mindent amit bedob ellenem a gép.

Azt akarom érezni, hogy amikor kis tankban ülök, vággyak arra hogy legyen nagy, nem azért hogy a garázsban forgassam hogy van egy tigrisem, hanem hogy kiguruljak vele, és ha bedobnak top tanknak akkor az ne azt jelentse hogy a másik oldalon van 14 Tigris... :)
  • Renegade
    őőőő, biztos, hogy ugyanazzal a játékkal játszunk?

nem rég még képeket is tettünk be Cifuval, hogy stuggal ütöm a JT-t, meg a Ferdit

ha jó rémlik a hasa mindkettőnek 100 mm
  • lammaer
    1000 + 1. alkalommal is leirjuk, a HE-nek nem a páncélátütőképessége a lényeg, hanem a sebzés. És bizony a Hetzer 350-es sebzése tiszteletet parancsoló...

• Jakuza001
    Nem ertek egyet. Pont hogy a jatekosokbol oli ki a felleingejet a jateknak.
    Kitudja a nagy tankkal is elni magat a jatekban, nem az kell hogy egy skilltelen noob azert erezze jol magat, mert kitud loni egy lovesbol egy -5el kisebb tankot, mikozben annak minden lovese lepattan rola.

Lojje ki az azonoskat, meg van hozza mar minden lehetosege, kozben meg meghalna egy jobb drivertol, ha nem ulne akkora tankban.

Nem csak a nagyokra kell gondolni, hanem a kicsikra ugyanugy, szoval amit te leirsz az inkabb az onzoseg kategoria.
  • Molnibalage
    Miért jó a 10,5 cm-es löveg? Pocsék a páncélátütő képességeg a Hetzeren.

A fejlettebb 7,6-os szarabb értékkel bír, mint a régi. WTF...?
  • ximix #24292
    A Svájci tank múzeumban van nem tudom replika-e
    A Hetzer féle lövegpajzs miatt gondoltam, de lehet csak rá faragták.
  • TDantes
    Ez az érdekes, hogy én meg a Ferdi-t lazán át tudom lőni szemből? (az IS4-7-et és Objectet meg akkor se ha megfeszülök, nem és nem)

Legalább mindenkinek más ez a remekbe szabott játék.
  • Neutralpoint
    T8-as TD oké de T7 és T8 közötti kölönbség azért durca 80->200-ra front armor, na hello.
  • lammaer
    Mint veterán IS3/IS4 tulaj mondom, NEM annyira evidens átütni a ferdit :)

És mit veterán Ferdi tulaj mondom, tényleg kurta jó a fullos ferdi :)
  • Eagle16
    Tier 8-as TD, még jó hogy nem tudja egy IS átütni szemből...azért hagyjunk már valami élvezetet a német tankosoknak is :D

Múltkor amúgy kipróbáltam egy fullos Ferdinandot és azt kell mondjam hogy teljesen jó a mozgékonysága, én azt hittem hogy sokkal szarabbul fordul, pedig nem, már-már Jagdpanther szintű. Ja és egy Is-3 az utolsó előtti 122-es ágyújával 3m-ről átlőtt szemből...
  • lammaer
    Megbizhatóan még az IS7 ágyúval sem tudom pennelni a ferdit. Mondom ezt úgy, hogy van Ferdim is, és amikor benne ülsz nem érzed hogy annyíra pattogna le rólad bármi.

Mégis, én ha látom hogy ott van szembe a ferdi és rámtekint, ellövöm a betöltött AP-t "hátha" alapon, és már csapok is rá a 3-as gombra (HE).

Pedig tidom hol kell lőni (nem a felépítmént hanem lejjebb, a test és a felépítmény közti frontrészt, de akkor is nagyon pattog.
  • lammaer
    Már megérte megkeresni
  • Neutralpoint
    Az miaz? Ferdu front armor 200 ami orosz heavy ágon mi tudja szemből is penelni? IS-3 legutolsó gunja thx wot, esélyem is van sima IS-el...
  • Imation
    Nahhh erre pont beengedett, már "csak" 97 ezer user van bejelentkezve. Finnyáskodtok közben meg a népek szétszedik a szervert annyira szeretik a játékot! :)
  • Imation
    Pont így gondolom és írtam én is de néhány beírásból korábban úgy éreztem hogy néha ez másoknak rosszul esik.

Más: nagyon jó ez a játék az orosz szerver olyan terhelt hogy nem is lehet belépni már vagy 1 órája! :)
  • Renegade
    ó, hogy szarjál sünt, lelkesen rákattintok, hátha valami jó kis teszt videó
  • lammaer
    Sebzett ellent sosem hagyunk ott.... a sebzett ellen pontosan ugyanolyan komoly károkat tud okozni mint egy 100%os. Pont ez a lényeg, megölni mindent hogy csökkenjen a feléd mutató ágyúk száma.
  • Jeffjohnson
    M6A2E1 ben 105 mm es löveg lesz.
  • lammaer
    Érdemes tanulmányoznod akkor ezt a videót, megmutatja mi a teendő ha IS7-el hoz össze a sors...

• Gunslinger
    Ááá, nem érdemes ezzel törődni, az XP úgy is a sebzésért jár, minél nagyobb annál többet kapsz, ha kilősz valakit 4%-ról nem kapsz annyit érte, mint aki lesebezte 100-ról 4-re, legfeljebb a statisztikája romlik neki, hogy kevesebb kill-t mutat a táblázata. Én is odatettem a vigyort a hozzászólásom végére. :-) Az a fontos, hogy ki legyen lőve.
  • Renegade
    t-43: megtapasztalni azt az élményt a német tankokban megszokott
  • TDantes
    Megint csak, hogy mennyire nem OP az orosz ág. Maus-al vagy tízszer lőttem egy IS7-re. Abból sebezte kettő. A többi pattant. Az ő lövései mind sebeztek. Igaz, én a két lövéssel nagyobbat sebeztem, de akkor is.

Mielőtt mondaná valaki, igen, zöld volt a célkereszt, jó szögben lőttem...de akkor is. Pattan, pattan, pattan. ű

Megsüthetem, hogy több a HP-m, ha egyszer pattogok róla.
  • davidbog
    Megint apokaliptikus hangulat uralkodott el. :D Néha előfordul. Remélem, hogy valóban sok dolgot javítanak majd a teljes játék megjelenésekor és valóban akkor, nem pedig a megjelenés után hetekkel, hónapokkal.

Azt nem tudod, hogy az új premium tankok lövegei milyenek lesznek? Új ágyúk lesznek, vagy a mostani erősebb ágyúk valamelyikét kapják meg?