418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Renegade #24354 fura, én német medből ültem át a happy days alatt szovjetbe és rém egyszerű lett az élet, mert már a t-34 is láthatatalnul bedarál mindent. t-44 izgi volt, mert a pantherrel egy szinten van, a t-54et meg ugye nem kell kommentálni még úgy sem, hogy csak az alap motor van meg hozzá. -
Valakinek tetszik a ruszki TD? Háááááát így a német ágból átülve, inkább fel sem keltem volna.
Magyar hangja Juhász Jácint. Mozgása, mint egy gepárd, tűzereje, mint légpuska. A pontossága pedig ne a fő erénye. szóval adom el és még véletlenül, sem fogom cserélni a JdPanther-t, meg Ferdit. -
gondolom a medium csomag 50 dodó lesz,a legnagyobb meg 100.Hááát nemtom.
Ha legalább a kláncsatából látnánk valamit,kapnánk 1-2 javitást,még meg is gondolnám. -
Renegade #24351 amúgy is úgy képzeltem, hogy CB ajándéknak a PZIIJ, preorder ajándéknak a PZ IV/V, rendes tankoknak, meg Német arty, Tigris + Maus a cél így első körben -
Renegade #24350 bár csak így maradna, akkor a medimot venném :-) -
ja 38 as hsz -
A questions and answersben volt belinkelve
LINK
Talán még látható nézd meg. -
Akkor már leszedették hmmm kezdenek az oroszok bekeményíteni :) -
hmmmm Jeff,ez mi?:P Nekem már 403 Forbidden.:) -
Mivel már más kiszivárogtatta ezért én is bemásolom
Fenntartásokkal kell kezelni addig amíg hivatalosan nincs bejelentve. -
Wlanseraf #24344 jah újratöltési idő.... -
Szerintem a ROF-ot csökkentik...megint...lassan már a béka segge alatt lesz a DPM-je.
* Added promotional and "box" tanks: PzII J (Germany, light tank level 3), BT-SV (USSR, light tank, level 3), M6A2E1 (U.S. heavy tank, 8 levels). Эти танки нельзя будет купить в магазине. These tanks can be purchased at the store. Они будут доступны только при покупке коробочной версии игры и по специальным акциям. They will only be available when you buy a boxed games and special promotions.
* Исправлено отображение картинки карты и состава команд при загрузке карты. Fixed display of images and maps of the commands when loading maps.
* Исправлено отображение счётчика онлайна при 100 000 и более игроков. Fixed display of counter online with 100,000 or more players.
* Исправлен заезд на горку на карте «Песчаная река». Fixed a race on a hill on the map "Sandy River".
* Исправлен заезд в воду на карте «Малиновка». Fixed a race to the water on the map "robin."
* Пункт выбора типа боя «Специальные бои» теперь недоступен, если у игрока в данный момент нет никаких событий. Item type selection battle, Special battle "is no longer available if the player currently has no events.
* Изменены некоторые настройки графики, которые могут дать прирост производительности на некоторых конфигурациях. Changed some graphics settings, which can give performance gains on some configurations.
* Т29: увеличено время перезарядки орудия 105 mm T5E1. T29: increased recharge time gun 105 mm T5E1.
* Процент возгорания дизельных двигателей установлен в 15%, бензиновых — в 20%. Percentage of ignition diesel engines installed in 15% gasoline - 20%. Если ранее шанс возгорания был ниже этих значений, то он останется прежним. If you previously had a chance to fire below these values, it will remain the same.
* Балансировка премиумных танков: Valentine, Matilda, A-32, Pz V/IV. Balancing premiumnyh tanks: Valentine, Matilda, A-32, Pz V / IV.
* Изменены настройки уровней боёв премиумных и специальных танков: Valentine, Matilda, A-32, Pz V/IV. Changed levels premiumnyh battles and special tanks: Valentine, Matilda, A-32, Pz V / IV.
* Добавлен дополнительный уровень боёв между теперешними 3 и 4 уровнями боёв. Added an additional level of fighting between the current 3 and 4 levels of fighting. -
Az így is rohadt sok már, valami 40k... -
Imation #24341 Nem elveszik hanem valamit növelnek, csak azt nem értem mit. Lehet hogy az xp-t ami kell hozzá. -
Imation #24340 Nézegetem a 6.3.8 változásait, igaz szinte egy kukkot sem értek belőle de valamit piszkálnak a T29 tanknál a 105 ös ágyúval. Lehet hogy elveszik tőle??? :((( -
lammaer #24339 Én mindenkin kiélem magam, amit a sors elémdob. Nem sírok ha egy Stuggal épp egy VK45öt kell felgyújtanom (viva halálbokrok) de könnyeket se ejtek ha egy 1200 credites lövedéket kell ráküldenem a T-54-ből egy Stuartra.
Az egyik kihívás, a másik poén, nekem jobban tetszik így, mintha 2*14 Tier7-es gyepálná egymást :) -
lammaer #24338 Lehet hogy a churchill egy golyószóró, de egyrészt gyalogság akik ellen hatásos lenne nincs a játékban :D másrészt a sebessége vetekszik egy géppuskafészekével :)
Igaz, én inkább a medekhez húzok vagy a mozgékony heavykhez (pl IS3), lehet azért volt fájdalmas a churchill élmény... -
Nem tudom milyen a legénységed, de 75% körülivel már semmi baj nincs a HE 10,5essel. Ne sniperkedve lőjj, hanem érzésből v. autoaimmel. 1 tank, 1 lövés a kicsik közül, de Tier 9et is öltem már Hetzerrel. -
Nekem PZ35ből fogyott ki a lőszer. De még utána is volt egy killem, sőd base defensem is lett (mondjuk veszítettünk), amikor belerongyoltam Kampinovkán egy éppen foglaló és tök meglepődő sérült Btbe. :)
Új patch? A fát vennék inkább ki hivatalosan is!
Prémium tankok? Csak a H735. A többi nem nagyon éri meg saját kategóriájában SEM. Azzal nem kell várni, mindig van ellen, míg a többivel bevág a jó büdös nehéztankok közé, oszt lehet szopni 15 percen át. -
Na igen a heavy tankokba sebzel 5-10%kokat. -
atee73 #24334 Hi, a tier 4 es arty-nak a 7 es hevyk es medek a korekt ellenfelek , ezt nem lekicsinylesbol mondtam de szvsz ez a korekt , arty-nak a sajat szintje nem ellenfel -
Tier4es artyval a nagy dogok kozott. Vegen elfogyott a loszer mentem felderiteni . Igy halt bele ket maradek heavy mig bujkaltam a fedezek korul kilottek oket, aztan a harmadik elintezett. :D
-
Wlanseraf #24332 heh?? az komoly.. kapnak még egy patchet??? én értem ott fizetnek, de ők nem értik hogy én mért fizessek majd nekik?:) 2-3 patchel le leszünk maradva? jól hangzik... -
Wlanseraf #24331 Utálom!!!:) -
Imation #24330 Ha jól betüzöm ki baromi nagy ciril betűs tudásommal mintha holnap tennék fel a 6.3.8 at az orosz szerverre. -
Egy átlag feletti B2 740(f) csata:
-
Hmmmmm ...... hülye artys. :D -
Na igen a kocapvpsek a kicsiken elik ki magukat, mig a prok a kihivast szeretik. Ne akard beskatulyazni magad az elso csoportba. -
A Churchill egy jó kis golyószóró, a B2 740(f) szintén, mind2 sokat kibír, relatív gyorsan újratölt, bár a B2 pen-je elég xar a tier-jéhez képest... -
lammaer #24325 Miket próbáltál? Én a churchillel és a valentine-val próbálkoztam, de khmm... inkább egyik se :)
-
Eddig a prémium tankok közül csak a Matilda -val csalódtam csak... (nem bír hegyet mászni, egy KV leelőzi) -
davidbog #24323 Én se örülnék neki. ha azt az ágyút kapná meg. De ezektől a fejlesztőktől bármi kitellik. Még az is lehetséges, hogy magasabb szinten a saját tierjében nagyon jó prémium tankok lesznek. Azért, hogy ne lehessen azt mondani ennyi pénzért ez egy átb*szás.
A NF-hez képest a premium gépek semmit nem érnek a fejlődés szempontjából, zsákutcák. Tehát csak a harcértékük és az abból eredő élvezeti faktor lesz az ami miatt érdemes megvenni őket. Tehát nem lenne célszerű, ha a saját tierjükben gyengébbek lennének mint a többi gép. Az biztosan komoly felháborodást váltana ki. Ezért vagyok kiváncsi annyira, hogy milyen ágyúkat kapnak. De eddig semmi érdemi információ nincs róluk. -
elkezdtem gyúrni az amerikai ágat is. El is felejtettem, mennyivel élvezetesebbek a low-tier csaták :) -
Gunslinger #24321 Egy lövésből nem is fog vele boldogulni, ahhoz sok a HP-ja, de nekem pont nemrég volt meg egy 100%-ról 105mm HE-vel 3 lövésből egy Churchill, az elsőt szemből kapta és még a jobb lánca is leesett, amitől akkorát forgott, hogy a másik kettőt már az oldalába nyomtam :-) -
Nem lehet, hogy vaktölténnyel indultál a háborúba? :) -
Hát eddig nem bejövős a 105-ös löveg... Lassú, pontatlan és nem igazán ütött semmit a HE. Egy Churchillel nem boldogult a HE. -
lammaer #24318 Ismert bug... el van kefélve jelenleg a láthatóság refresh ciklusa, kb 5-10 másodpercenként nézi a rendszer ki láthat meg kit... ha éppen úgy jön ki, 5-6 másodpercig úgy jön, hogy papíron látható lenne, de mivel a rendszer éppen nem csekkeli...
A mostani nagy patch-el akarnak faragni rajta nagyot. -
lammaer #24317 Neut, itt van pár tipp, hátha segit a scoutolásban.
Nemcsak leoval, de medekkel és karélián heavykkel is ezt szoktam megjátszani...
tipp -
Ez milyen vicc mar, bent allok a bozotosban orzom az utat utolsokent, ami teljesen belathato 100 meterig egy bokor nincs tudom, hogy onnan fog jonni egyszer csak megjelenik elottem 10 meterre ugy, hogy egy pillanatig sem lattam a nyilt terepen jonni.
-
lammaer #24315 Az b@szna be ha a pershing ágyúját kapja meg... azzal autoaimmal szemből zsinórba át lehet lőni a T54-et meg az IS7-et.