418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ximix #24514
    A 3 féle előrendelésből választhatsz 1
    1.LIGHT 10%-al olcsóbban 25.000 gold +egy M6A2E1
    2.MEDIUM 10%-al olcsóbban 18.750 gold +egy PzV./IV.
    3.HEAVY 10%-al olcsóbban 12.000 gold +egy A-32
    így remélem érthető
    Tankot nem lehet válogatni az ajándék,
    a hangsúly a garantált 10%-on van ami vagy több gold vagy annyival olcsóbb, de aki vágja az angolt az majd megmondja.

de ezek az adatok mennyire valósak azaz lehet még változtatnak rajta ez amolyan próbának néz ki értem ezalatt a 10% az nem olyan hűde,

• TDantes
    Elvileg...a héten valamikor majd?
    De most abban nem vagyok biztos, prémium acc is jár a előrendeléshez?

Mert jó lenne tudni mi éri meg jobban, előrendelni, gold-t venni és aztán előfizetni valamennyi időre.
  • Gunslinger
    Valamit nagyon elkúrsz. A nagy kaliberű pukkantóknak meg bizony alacsony a tűzgyorsasága, ehhez jobb ha hozzászoksz már most.
  • pett3rson
    ne játssz vele, ha nem megy :)
  • Wlanseraf
    Én is valami ilyesmire gondoltam:) csak vicces hogy semmi infó!
    Mikor lehet előrendelni a megjelenés után?:DDDDDDDDD
  • TDantes
    Igen. Én úgy tudom, hogy előrendeled, és kapsz a pénzedért prémium acc-ot, gold-ot, meg egy ingyen tankot.

Ami szerintem megéri. De lehet rosszul értelmeztem a dolgot

• Molnibalage
    Próbálkozam még a 10,5-ös löveggel. No offense, de egy fos fegyver. Lassú és pontatlan. A HE lőszerrel eddig két találatot tudtam bevinni. Hatása egyszersem volt...
  • Wlanseraf
    Na én már nem értek semmit:D
    Egyébként mekkora vicc hogy elvileg bő két héttel a megjelenés előtt(vicc) senkinek semmi fogalma nincs mi mibe fog kerülni hogy lehet fizetni(a nyilvánvalón kívül) :D
  • davidbog
    Épp ezért kevés az az 5 lövés/perc. A 122 mm-esnek valamivel nagyobb a sebzése. A 105 mm-esnek is 5,5 körül kéne hogy legyen a ROF-ja.
  • Gunslinger
    25K-ba csak nem fog kerülni egy sem, az már 10 millió átváltva.
  • Gunslinger
    Dede, a pre-order tankokért nem kell fizetni.
  • Wlanseraf
    Párnádra is egy Herci van hímezve:P
  • Wlanseraf
    25k gold? WTF?
    Ha 1 havi prem 10 dollár ami 2500 gold ki a faszom ad egy fostalicska tankért 100 dollár???? amit szarrá lőnek 1 hónap múlva, ezek hülyék:D
    vagy félre értelmeztem valamit?
  • a.carkey
    Én még én kaptam a fikát, pedig ha van tank amivel nagyon sokat nyomtam, így kocawotosként is, az a Hetzer (és a T-34).
  • Imation
    Igaz, nagyon felületesen néztem meg a képet. Kicsit csodálkoztam is mert a löwe re nagyjából valaki fele ennyit írt.
    Ennyit egyenlőre egyszerre biztos hogy nem költök a játékra, igazából eddig még egyik premi tank sem indította el nálam a birtoklási vágyat. Mondjuk a löwe adatait igazából nem is ismerem csak annyit hogy tier 8 as lesz.
  • Eagle16
    Jah, eléggé tűrhető lett a 220 lóerővel, amolyan átlagos a mozgékonysága, se nem lassú se nem gyors.
  • Renegade
    na várjál várjál, a csomagokra gonolsz?

ott nem úgy van, hogy egyelőre ismeretlen mennyiségű pénzért kapsz 25K aranyat ÉS azt a tankot
  • stork13
    Az IS-nek 5,56 a ROF-ja, nagyjából hasonló. Szintre kerültek kb.
    Lassan belövik Tier 7-nek a T29-et. :)
  • Jakuza001
    Mekkore hugyfosszar lett a Su8 a su5hoz kepest, Vicc
  • ximix #24495
    Úgy nem rossz masina csak kicsit lomha volt azért nem csipázták, helyváltoztatás nehézkes volt elején elkellet találni a jó bozótost, hegynek mindenki leelőzött. . . de most az új mocival biztos frankó
  • Imation
    Na de ki fog fizetni 25K aranyat egy olyan gépért aminek zöldesbarnára festet kartonpapírból van az oldala és a hátulja??? (44 mm)
  • Eagle16
    Köszi, akkor jól tippeltem.

Csak meglepett a dolog, eddig senki sem beszélt itt arról hogy milyen jó páncélzata van ennek a kis TD-nek szemből :) Su-85B elbújhat mögötte.
  • davidbog
    Szerencsétlen T29.

Miután Jeffjohnson megadott egy linket, amin az M6A2E1 fegyverzeténél egy új ágyú, a 105 mm T5E1E szerepel, valahogy nem lepődtem meg azon, hogy a T29 ROF-ját csökkentik. Mivel a T29 eleve nagyon jó volt nem sok pluszt nyújtott volna az M6A2E1. Tehát érthető, hogy valamiképp gyengíteni kellett. Különben nem érte volna meg, mert az amerikaiaknál a Tier-7-es heavy is annyit tudott volna mint az új premium tank. Míg a Tigrishez képest a Löwe és az IS-hez képest a KV-5 jóval erősebb lesz (páncélzatban mindenképp, de valószínűleg tűzerőben is).

Ha a T29-et gyengítenem kellett volna én is a ROF-ot csökkentettem volna, de nem ennyivel. 5 lövés/perc nagyon alacsony.
  • davidbog
    Igazából nem ide tartozik, de te kérdezted.

A Hezternek is 30°-os a homlokpáncélja. Tehát az effektív vastagsága 120 mm. De a lövedék kompenzációk miatt ha a Hetzet számára a legrosszabb esetet vesszük (tehát +10° a páncél dőlésére) akkor is 93 mm. Ha valóban igaz, hogy vannak szorzók egyes harckocsik páncélzatára és a Hetzernél ez 1,2 volt, akkor már minimum 112 mm vastag páncélzatnak felel meg a homlokpáncélja. Szóval elég erős a ketegóriájában.
  • Imation
    Ma még szerintem nem is volt nyertes csatám a T29 el, szépen lerombolta a statisztikámat a sok erdei zuzmó! :(
  • ximix #24489
    T29 Orosz szerveren
  • Eagle16
    Én is így gondolom, de lehet hogy néhányan inkább hamarabb szeretnének Tier 8-asban ülni :)

KV-val pl. a második 76mm-es kívül az összes ágyút kifejlesztettem, pedig 21k xp a KV-3, és 14k xp volt a 107mm-es ágyú. ( meg a franc fog szenvedni az alap ágyúval, mire összejön vele 21k megőszülök...)
  • Imation
    Jahhh és ráadásul a T32 re is rögtön rátudom majd tenni és nem kell hozzá fejlesztett torony mint általában.
  • Imation
    Nem igazán! :)
    Mivel én úgy gondolkodtam hogy a 105 ös csak 40K xp és nem 100K xp mint a T32, és sokkal nagyobb "király" vagyok nagy ágyúval tier 7 ben mint kis ágyúval tier 8 ban. Feltételeztem hogy mások is így gondolkodnak. :))
  • Eagle16
    Amúgy annyira szánalmasak ezek a gyenge pontos szkinek :) Ezeket maximum közvetlen közelről lehet eltalálni úgy is, na meg milyen szarul néz már ki, olyan mintha nem is háború lenne, hanem csak valami tesztpályán lövöldöznék egymást a tankok. :(

Pár én a rózsaszín párducos Párduc szkintől is okádtam, szóval :D

(történelmi festés ftw)
  • Eagle16
    Jah tényleg, még azon is 105-ös van. Akkor ok.

Imation: az fel sem merült benned hogy talán még nem fejlesztették ki a 105-öst? :D
    Én biztos nem tenném fel rá ha megvan a 105-ös is, azért nem mindegy hogy 160mm pen. vagy 198mm.
  • Achmed927
    Én kezdem megszeretni az a pályát. Mediummal mindig lerohanok scoutolni és esetleg csikicsukizni az ellen mediumjaival vagy ami lejön. Tök jó onnal sniper-kedni. Ha meg nyerő a csapat már lehet is felmenni hátbadöfni őket. Megszerettem. ;)
  • Imation
    Rövid időn belül már a második T32 öt látom 90 es ágyúval, csak sóherek vagy esetleg az hatékonyabb a nagyobb ROF miatt?
  • TDantes
    El Halluf-on ha értelmes a csapat, a pálya szélén jól lehet támadni, ha jól csinálják sikeres is lehet. Persze ehhez tényleg jó csapat kell, mert nem egyszerű a dolog.
  • Gunslinger
    Basszus háromszor(!!!) egymás után rakott be az El Halluf pályára és mindig ugyanarra az oldalra (ami mondjuk szerintem a jobbik volt), azt hittem agyfaszt kapok, rühellem azt a kemper pályát. Ha nincs SPG, akkor so-so, de amúgy vacak.
  • noname23
    hát ja általában t54esek áldozataivá vállnak
  • Imation
    A WOT egy adatbázisba jegyzi a hegymászó génekkel rendelkező játékosokat akik állandóan felfelé másznak majd a megfelelő pályákon egy csapatba teszi őket. Már csak az a kérdés hogy akkor te mit keresel abban a csapatban?
  • TDantes
    Mai második meccs Himmelsdorfon, és megint mindenki hegyet mászott. Pont az ilyen esetek miatt merült fel bennem a gondolat, hogy nem véletlen, hogy milyen csapatba kerül az ember.
  • ximix #24476
    Ha letöltöd a fájlt ami a fórumon van és telepíted akkor igen, vége lesz a Karácsonyfának.

[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=24451]#24451[/URL]
  • Wlanseraf
    Megyek a sarokba pityeregni:)