418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TDantes
    Na ez bizony lehet.
  • Gunslinger
    Nem lehet, hogy ő HE-vel lőtt rád te meg AP-val? Ugyanúgy pattant volna akkor ő is, csak a HE akkor is sebez, ha nem üt át.
  • Gunslinger
    Nem kell mártírkodni, egy ember ugatott le és konkrétan senki nem adott neki igazat. Nagyobb gáz volt azon a képen, hogy jól látszott ahogy 10 másik csapattársaddal kezdőhelyhez közel bokorban csücsülőset játszol Malinovkán.
  • TDantes
    Az miért van(Egérke tulajok), hogy szembe álltam egy másik Maus-al. Pontosan ugyanoda lőttem neki, ahová ő nekem. Az ő lövése engem sebzett, az én lövésem őt nem.

Az én lövésem miért pattan le, ha minden körülmény azonos? Bele számíthat a legénység tapasztalata? Vagy csak teljesen véletlenszerű?
    Vagy csak fakezű vagyok?
  • szabii98
    ,,gondolom a vurstliban amikor azt mondja a körhintás hogy mehetsz még további 2 menetet ingyen, majd utána ad még 1et egybőlelkezdesz hőbörögni hogy akkor most adjon ajándékot, mert előbb azt mondta hogy csak 2t mehetsz ingyen, de a végén 3x mentél.. " xDDDDDDDDDDDDDDDD
    ezde debil :L
  • HappyHunter
    Az szép... Ki nyert?
  • lammaer
    Azért mert késnek, miért vársz kárpótlást meg ajándékot? Nagyon rossz érzés továbbra is ingyen kapni azt a napi 1 dollár értékű aranyat és tovább élvezni a megszerzett magas szintű tankjaidat? :D

Magukkal tolnak ki, mert később jutnak pénzhez, nem veled... gondolom a vurstliban amikor azt mondja a körhintás hogy mehetsz még további 2 menetet ingyen, majd utána ad még 1et egybőlelkezdesz hőbörögni hogy akkor most adjon ajándékot, mert előbb azt mondta hogy csak 2t mehetsz ingyen, de a végén 3x mentél..
  • malystryx
    Hmmm.. Már megint tolják a megjelenést? Igazából nem bánom, legalább meglesz a hőn áhított ISU-m..
    A másik dolog, hogy a késés miatt és a rekord miatt adhatnának ajándékot, akár 5x-ös szorzó lehetne megint. De gondolom ennyire azért nem foglalkoztatja őket a dolog.
  • lammaer
    Alapvetően azért kapod az XPt, súlyozva azzal hogy mennyivel magasabb (vagy cunningham esetében alacsonyabb :) ) célpontnak viszed be a sebzést.
  • szabii98
    A sebzés össz értéke a lényeg nem?
  • Neutralpoint
    Nincs 5 perces a shot.

Ismét csodás balance.
  • Sippie
    csodálatos. Ez egy szuper játék :D
  • lammaer
    Az hogy vmit látsz vagy nem látsz nem bokor kérdése.... a bokor csak NEHEZITI az ellenség felderitését, de ebből nem következik az hogy nyilt terepen mindent automatiksan látsz.
    Nem mondom azt hogy ez igy jó - mert nem - de igy működik.
  • Plata
    Most este kicsit játszottam,átültem az amcsi M6 tankocskámba,az ellenséges csapatban volt 2 maus,és legalul ott volt egy T1 cunningham.De most nem mertem képet berakni,mert megint le lennék ugatva hogy becélzok egy ilyen kis szintű szart.
  • Eagle16
    Már másodjára fordul elő hogy az a kis szar Su-26-os szétszedi az egész tankomat egy lövéssel. Elsőre kinyírta mind a 4 emberemet, másodjára egyszerre nyírt ki 4 modult. Azért kicsit visszavehetnének belőle igazán.
  • Sippie
    én szembe se látok bokrot ami esetleg eltakarhatná az onnan durrogtatókat.
  • lammaer
    Az a dombtető ahol állsz nagyon jól belátható mindenhonnan. Jó esetben még a völgy másik oldalán lévő gerncről is...
  • Sippie
    Nyilván játékstílus kérdése, hogy miután le adtam 1 az az 1 darab lövést a jobb oldalon már fedezékbe húzodott T-34-85-re, onnan ahol most a célkeresztem áll elkezdtek záporozni a lövések. Nyilván a játékstílus miatt volt az hogy a fasszopó ruszki tank észrevett egy lövés után, és annak hála az összes ellenfél, persze fordított esetben miután durrogtak rám, mi egy darab tankot sem szúrtunk ki. Marha sok köze van a játékstílushoz az ilyen és ehhez hasonló bullshiteknek

• Imation
    Ne is mond, az előbb 1% lőttem egy pzIV -et, hogy fájt a sóher szívemnek mert még egy 1000 creditest hozzá kellett vágnom. Most hogy az új játékszerre gyűjtök... :((
  • lammaer
    Medek minden TDre veszélyesek (a torony hiánya miatt ugye), a JP-t meg már sokszor kitárgyaltuk: az oroszok szándékosan elkúrták a láthatóságát - szinte a legfontosabb dolgot egy meglepetésre/kempelésre alapozó járműnél.

ISU152-vel voltam pl, és a mögöttem ~150m-re bújó JPt előbb kiszúrta és szétlőtte az ellen még úgy is, hogy én folyamatosan lőttem őket. Ennyit a láthatóságról és a balancról.

A JP-t egyedül azért érdemes tolni mert utána a ferdi - teljesen kigyúrva - remek jószág :)
  • lammaer
    Hát, kivételesen nem állunk egy véleményen - a nagy tierbe bejövő loltrakik többsége feltűnési viszketegségben szenvedő hülyegyerek, tipikusan az aki Maus mellé beáll platoonba a talicskájával.
    Főleg látszik, ha már az elején azzal nyit hogy "fear the loltraktor", ami már 5 hónapja sem volt vicces.

Na, az ilyeneket én is a legnagyobb nyugalommal teszem hidegre - nemcsak azért mert rühellem az ilyeneket, de azért is mert valóban lovagiasnak tűnik nem bántani a kicsit, de nem jó dolog arty és minden más célpontjának lenni azért mert megmutat nekik.

A bajnokság ideje alatt pl nem egy csatába vittünk loltraktort, hogy kitöltsük a kötelező létszámot, és bizony bokorban elhelyezkedve nagyon jó szemek voltak, rengeteget számítottak, pedig Tier8-asok közé jöttek.

Ha nem tudna spottolni aláírom, hadd marháskodjon, de mivel tud és az nekem káros, még T54ben sem sajnálom az 1250 credites skulót rá :)
    Nem azért mert lesz +1 killem vagy ettől fogom prónak érezni magam...
  • Szakesz
    Mégis, az a legidegesítőbb, amikor a JT-ben ülve 100%-ról kilő egy Hetzer és eközben te csak nézel, hogy mi van. :)
  • Sippie
    Nem, nincs
  • maniac78
    Hát nem tudom milyen játékstílusod van, de veled lehet a baj!
  • Sith
    Ez majdnem mindenre igaz :)
  • ximix #24969
    Mostan olvastam
    EU game servers will be down for scheduled data center maintenance Tuesday March 1, 2011.(Kedden)
    Estimated downtime: from 8:00 to 14:00 UTC.
    During the scheduled maintenance, connection to the game servers will be not available.

We apologize for any inconvenience.
  • Szakesz
    Ha rosszul használod a TD-t akkor szinte bármivel kilőnek.
  • Adjunktus
    A loltraktortól már picivel odébb vagyok azért.:D
  • flashpointer
    holla, 13k goldot mire érdemes felhasználni ami nem évül el béta után? Vagy annak mindenhogy kampó?
  • Sippie
    A második rossz dolog bőven felejteti a összes jót. Az első csatáim rendre arról szóltak hogy ellőtték az ágyút, én meg ültem egy helyben és néztem ki a fejemből amíg kivégeztek. Mostmár a hosszabb 88-assal használhatóbb. De így is az orosz medek úgy szednek szét ahogy kell. 2-3 lövéstől általában döglök, egy TD_től meg azt várná az ember hogy legalább ne vegyék észre minden fos lövés után. Röhej komolyan hogy máskor láthatatlanul ki tudnak nyírni egy két fos pályán, persze aminz én adok le egy lövést a világ másik végén lévők is észrevesznek, hát mia kurva annya? Pedig a mardert imádom.
  • Imation
    Ma én is vérszomjas vagyok és széttépek mindenkit aki a sherman -em elé kerül!!! :)

kep
  • spiczi91
    Ja, elég bugos, remélem javítják.
  • ximix #24962
    Minden Loltraktoros így érez mikor feldübörög a motor :))
  • zsupeti
    Jut eszembe,h tudjátok melyik a legütősebb lövedék a WoT-ban?
    El Halluf-nál az a fűcsomó.Már többször is átütötte a tankocskám oldalát.Balról be,jobbról ki.De hál'istennek még nem sérült 1 modulom se tőle.:)
  • zsupeti
    Az biztos,h a Lee tankocskához sokat kell relaxálni,viszont a T1 ellenben nem rossz.Ami meglepő,h nekem nagyon nem jött be az M6,még fullosan sem.Majd jött a T29 és,atomjaira szedtek mindig.Nagyon hamar el is adtam bosszúból.Bár az igazsághoz hozzátartozik,h mindig szeretek elől lenni függetlenül,h hol is állok a tornasorban.
  • Adjunktus
    Én mindenkit kilövök aki elém kerül!Letaposom az összes épületet,kipusztítom a fákat,felgyújtom a tarlót!Még a lepkékre is lövök!
    Pusztuljon mindenki a környékről!!Vérben gázolok haspáncélig!
    Beleket aggatok az antennára,emberfejeket a fényszórókra,közben sípcsontokból készült furulyán játszok agyhalott undergrund zenéket és vérben forgó szemekkel eszelősen vihogok!NYeeeeeeeheeeheeeeheeeeeeee!!!!!
    khm...khm... bocs!
  • Gunslinger
    Én mindenre lövök ha célba tudom venni.

A csapattársakat azért kihagyom, de én is. :-) Nem válogatok és nem menekülök behúzott farokkal a legdurvább heavy láttán sem, legfeljebb valamilyen fedezékbe húzódok és onnan osztom.

valamint ha nem lövöm ki, károkat okozhat a csapatnak. Még a legkisebb kis légypiszok is.

Így van, pontosan erről vakerálok én is. Ha sebezni nem is igazán tud, mert kis légypiszok, attól még felderíteni tudhat és ezáltal infókat szolgáltatni nagyobb társainak.
  • Warton
    Viszont a Ferdinand kárpótol mindenért, főleg a Jagdtiger lövegével.
  • Gunslinger
    Épp most reagálsz rá. De visszaszívom, nem kell a feszkó valóban, csak picit zavar, hogy én értelmes érvekkel alátámasztom, te meg csak addig jutottál el kétszer is, hogy "ez mind szép és jó, de te akkor sem és mindenki egy senki aki meg igen".
  • TDantes
    Én mindenre lövök ha célba tudom venni. Ez a játék lényege. És akár mit lövik ki, valamennyi XP és credit jár érte, valamint ha nem lövöm ki, károkat okozhat a csapatnak. Még a legkisebb kis légypiszok is.