418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Schwarczer #25034 -
Adjunktus #25033 Át lehet. -
Azt a lövegpajzsot mint ahogy a T32-ét semmivel se lövöd át
IS7 APCR-el teszteltem nem lehet átlőni azon a ponton. -
Na kész, EZT nagyon kösz!!
Erre vártam, Turmzielfernröhr 9b. Priceless...
-
A Mini Map projekt :) folytatása
Az orosz oldalon talált linkből lassan össze állt a dolog
vissza állítottam a szint pirosra és a pöttyöket eredeti méretre.
MiniMap 276x274 pixel
A minimap.xml-t jegyzettömbben megnyitva
A "position" sorban lévő számokkal lehet a mini mapot mozgatni
az első szám a bal(nagyobb szám)/jobb
a második a fel(nagyobb szám)/le
<frame>
<texture>gui/maps/ingame/minimap/frame.dds</texture>
<texCoords>0 0</texCoords>
<texSize>276 274</texSize>
<position>324 0</position>
</frame>
A szöveg dobozra ami a minimap felett van nem tudom mi lenne a megoldás kicsit feljebb kéne pozicionálni és akkor vissza kerülhetne a minimap a sarokba.
Az orosz fórumon írnak valami technikát miszerint törölni kell bizonyos sorokat de még nem vágom hogyan változna.
Az eredeti fórum és az eredeti link a fórumról
-
touché!
figyeld az xp-t
(dupla nélkül)
ja és top gun :P -
Mester61 #25028 oke megvan -
Top Gun
-
zsupeti #25026 Ezt kell letölteni -
Mester61 #25025 Az rendben de nem tudom letölteni, a képet megnyitja de nem lehet menteni. -
zsupeti #25024 Letöltöd,majd felülírod itt:
copy them to root of WoT :Program Files\World_of_Tanks_closed_Beta\res\gui\flash -
Mester61 #25023 Hogy raktad be? -
lammaer #25022 Értékelem a hasonlatot, de sánta lett :)
Úgy lenne helytálló, ha azt mondjuk áprilisig fizet a főnök akkor is ha nem csinálsz semmit, aztán azt mondja, hogy májusban is kapsz a semmiért pénzt. Aztán amikor azt mondaná hogy mostmá dógozzál, akkor fellázadsz hogy legalább vmi ajándékot adjon, mert hát arról volt szó hogy májusban már dógoznod kellett volna, de a szemét főnök még ekkor is a semmiért fizetett :) -
zsupeti #25021 Kösz DonZorro! :) -
zsupeti #25020 Német kukker -
atee73 #25019 Lovod a tornyon a fuleket , hat ott eleg csunyakat tudsz sebezni... -
Szakesz #25018 Igaz, de nem a tank állítólagos legerősebb pontján. :P -
Imation #25017 278 a pontos értéke -
Neutralpoint #25016 Különben is egy értelmes tank tulaj ha szembe találja magát egy T29-el nem a tornyát lövi, ha nem látszik ki más akkor igyekszik úgy helyezkedni hogy eltudja lőni a testét mert szegénykémnek az igen papírosra sikerült.
Ha jól tudom a T29 max 270-es turret fronttal rendelkeznik, ha IS-3 nem is de IS-4 átlövi ha nem akkor elnézést pontos értéket nem tudok. -
spiczi91 #25015 Az bármit sebezhet a megfelelő ágyúval. -
Szakesz #25014 Szerintem egy Stug III is sebezhet. :) -
spiczi91 #25013 Az alap torony 120 mm körül van. :) A fejlesztett viszont már 290 mm körül van, nem emlékszek pontos értékekre. -
Imation #25012 háááá de milyen csalás az ha a 225 pen el átviszi a tornyomat, +25% al is elég határesetnek tűnik??? Oroszoknak mindent lehet???? :) -
Ezt és ezt valaki fel tudná dobni valami elérhető helyre itthon??? 
-
Neutralpoint #25010 Aztán kamillázol ha IS-3 fullos ágyúval keresztüllövi a tornyodat:D -
Imation #25009 Nem is tervezem T32 fölé vinni ott megfogok állni, az új német tankok érdekelnének persze de szerintem abból idén semmi sem lesz.
Rohadt KT elvette a jó kedvemet, egyedül maradtam a csapatomból kb 8 an rohantak rám de ö volt a legerőszakosabb. Komolyan mondom 7-8 lövést adtam le rá szemből ahogy jött rám és kivétel nélkül mind pattant róla! Még hogy funér lemezből van a torony egy része, de a homlokpáncélról is pattan le minden. Rohadt egy megalázó szitú hogy lövöm-lövöm az meg még mindig 100%. :((( -
T32ig még oké, utána már csak egy ágyú. Arra meg ott az Object vagy a Jtiger, és még olcsóbb is fenntartani. (És még az új német HV tankok ki se jöttek ...) -
Imation #25007 iiiiiiiiiiiiimádom a T29 et mikor városi pályán egy roncs mögött tökéletes hull down pozíciót találok és csak vigyorgok ki a fejemből meg lövöldözök. :)) IS-3 az előbb ilyen szitúban 2-3 lövés váltás után gyorsan meggondolta magát mikor ő már 50% alatt volt én meg még 100%. Biztos hogy hw után az amerikai heavy kihúzásával fogok legtöbbet foglalkozni. -
Mester61 #25006 Nem tudom letölteni csak a képe jelenik meg.
-
Szakesz #25005 Pedig írja. Amit letöltöttél célkereszt, azt bemásolod a játékkönyvtáradba.
Egész pontosan ide: World_of_Tanks_closed_Beta\res\gui\flash -
Mester61 #25004 Rendben van, köszi, de, hogy a f.szba teszem be a játékba, ezt most nem tudom, segíts ha tudsz. -
Szakesz #25003 Érdekesen asszociáltál, de pont ezt akartam elérni. :)
Történelmi optika. -
Mester61 #25002 Ha megkedvelted a játékot úgy is újrakezded, vagy ingyen vagy fizetel.
Nem kell síránkozni mert a HW mindenkinek szól, de te legalább előnybe vagy azokkal akik csak most kezdik, mert már szinte mindent ismersz és sok tapasztalatod van. -
Mester61 #25001 Sziasztok!
Láttam néhány játékosnál újfajta irányzékot, ezeket honnan lehet letölteni?
Nem a játék beállításánál lévőkre gondolok. -
Imation #25000 Hát én az előbb egy ilyen vicces fiút követtem aki az elején belelőt a társába majd amikor éles volt a helyzet egyszerűen mögé álltam hogy ne tudjon tolatni. Így legalább valami hasznot is hajtott mert jó volt fedezéknek utána a roncsa. Persze ez csak elég ritkán sikerülhet sajnos, nem igazán oldja meg a problémát. Feszültség oldásnak nekem jó volt. -
Szakesz #24999 Rossz érzés? Mhh, nem is tudom. Ha valamihez hasonlítani kéne, hogy milyen érzéseket kelt bennem a CB-ból hátralévő egy hónap, akkor azt mondanám, olyan, mint amilyet a halálraítélt érezhet az utolsó vacsorájánál.
-
atee73 #24998 Hi
szerintem mar a sok hulye ,szorakozasbol a csapattarsra lovoldozgeto idiotaval kene valamit csinalni, Ez a legujjabb nem tkaznak csak harmat negyet beled lo, Az elobb is valami kribl... nem tudom mi nevu vk36os hulyevel 2x is osszeakadtam ,azzal szorakozik az idiota hogy a hevykbe beledurrogtat....
Masodszora elszakadt a cerna atvaltottam prem loszerre azt megszabaditotam a gondjaitol .... most lejelenthet engem ha akar.
Ezekkel mit lehet tenni valami otlet esetleg???
mert ilyenkor ugye nem ol meg senkit hogy lejelenthessuk , de ha lesebez 2-3 hevyt ugy mar vege is a menetnek szamukra
Na kiorjongtem magam
-
Biztos van róla az EU/USA fórumon is, de én itt botlottam bele
MiniMap Size mod
-
malystryx #24996 Nem énmiattam kell az ajándék, hanem esetleg azok miatt gondoltam, akik most kezdtek, és esetleg ne álljanak meg a kis lófaxjóska tankoknál, hanem ők is hadd próbálják ki a nagyobb tankokat amíg lehet.
A másik, meg hogy mindenki várja a patch-eket, új pályákat, új tank-nemzetet és erre folyamatosan tolják az időt. Ez kicsit csalódás nem?
Mit szólnál ha pl. a fizukor is azt mondaná a vállalkozód, hogy majd áprilisban fizetek, de addig napi 1 doboz cigit kapsz, mint élvezeti árucikk. Áprilisban meg azt: majd májusban.. -
25%-os változó.