418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ez az 5-ös ROF amúgy marha jó lett a T29-esen, ennyi erővel akár el is vehetnék a 105-öst, hogy csak az IS-en legyen 390-et sebző ágyú... -
Hát mondjuk ne a gunnert küld el sörért
-
Azért a Hummel is tud valamit, domb mögött eltalál és levesz 1k hp-t. Rohadna meg. -
egy fos m5 stuart kilőtte a gunnerem JP-ben :DDDDDDDDD hát ez aztán... óriási bazmeg -
beakadtál valahova :D -
Megláttad és rálőttél, de mivel AP volt betöltve így néhány %-kal túlélte és picsánlőtt . -
spiczi91 #25068 A végén te voltál a noob? -
A szombati buli eredménye
Amikor a devek részegen hazaérnek
és mondják
-Overlord te nyuszi
vagy !
-He he te meg hülye!
-Mondom nyuszi vagy , nem mered nerfelni a T-54 et.
És délbe felkel Overlord és ÁÁÁÁÁ bazeg mit csináltam én tegnap -
Szakesz #25066 A legnagyobb csalódásom WoT-os pályafutásom alatt, lehet tippelni mi történt. :)
-
stork13 #25065 Hogy mik lehetnek még?! :D
"Will the t-54s front armor be nerfed to 100mm?
T-54 model of 1946 indeed had 120mm front armor, version with 100mm might be added in future, but as a separate vehicle. " -
A technológia egyszerű
-böngészőben megnyitod az orosz WoT oldalt KLIKK
- majd nyitsz mellé egy másik lapot gugli fordítóval amiben oroszról magyarra fordítasz az előbbi linket bemásolod KLIKK
- így látod mit hova kell írni, de az eredeti orosz nyelvűt töltöd ki.
A játékot letöltöd az orosz oldalról 6.3.7 -t, telepíted majd hagyod patchelni.
A játék könyvtára a World of Tanks teljesen angol ugyan olyan mint a másik így vagy onnan átrántod az angol nyelvet LC MESSAGES mappát (World_of_Tanks\World_of_Tanks\res\text\LC MESSAGES)vagy magyarosítod bár ez utóbbit nem próbáltam, de szerintem működik itt is. -
-
Két egymás utáni meccs... Szerintem no comment :D (az állást nézzétek)
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/02/27/shot_001.jpg
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/02/27/shot_002.jpg -
spiczi91 #25061 Nem az az alap, alap TORONY!!! -
atee73 #25060 Hali
tudja vki hogy lehet az orosz szerverre lereggelni fizetosre , elegem van a sok tk-zo hulyebol.
En nem nagyon igazodtam el hogy kell... -
Szakesz #25059 Gondolom annyi hátrányod származhat belőle, hogy a legénység nem fog fejlődni.
Úgy emlékszem a vörös felirat ellenére elmehetsz csatába, voltam is párban így, de nem vettem észre, hogy lassabban töltene vagy pontatlanabb lenne a tank stb. -
malystryx #25058 Köszi a választ. Tudom is mi lesz. Van pár 100%-os emberem még a T29-ből a barakkban, azt majd bepakolom egy amcsi tankba, ami elit.
Másnak van véleménye a #25037-re? -
JAJ, hát itt van a többi eredeti sight mod is ide gyertek! -
lammaer #25056 Ha piros a szám, azt jelenti azok az emberek nincsenek kiképezve arra a tankra.
Hogy ez számszerűen milyen hátránnyal jár azt nem tudom... lehet hogy a piros szám már a levonások utáni érték?
Esetleg kipróbálhatod hogy egy maxos tank mennyit megy egy ilyen piros driverrel vagy hogy mennyi idő kell amíg újratöltik az ágyút, gyanítom jó horror érték lesz :)
-
lammaer #25055 Az álcaháló meg a kukker (a binocular asszem) viszont levehető és szabadon átpakolható másik tankra. ergó elég csak 1-2 darabot megvenni accontonként, és mindig arra a tankra teszed amelyiket éppen használni fogod.
Figyeld hogy melyik eszköz ikonján nincs lakat - azok rakhatóak át szabadon (asszem 3 ilyen van). -
Szerintem más durrantott beléd. -
Iron Hawk #25053 Ez a game egyre jobban idegesít!
Is 3-ban 30-ról HE lőszerrel lövök T-34 testére és semmi!
4502 Porsche 1-1-ben 2 sec alatt kettőt durrant belém!
Mi a fene ez???
-
Mester61 #25052 Nem, de a vett kiegészítő értékének a feléért tudod eladni, ha megnézed a depóba a tank árát, mondjuk 1000000 credit, veszel egy kiegészítőt 500000 creditért, a tankod
1250000 creditért tudod eladni. -
Mester61 #25051 Igazad van, de a papír test igen jól megvan döntve, szinte penge éles és nem könnyű eltalálni, ezért van a sok lepattanó. Ha jól álsz be és mondjuk a táplálkozási lánc eleje felé vagy, volt olyan 46 találatot bírt ki. -
spiczi91 #25050 Ez simán duplasebzés ráadásul :D -
Ágyúsok álma .. "ahová lövök JT-t találok"
-
spiczi91 #25048 Igen, tudom hogy a fejlesztett torony kemény, de az alap papír. Kínaiul írok-e? -
Mester61 #25047 T32 fejlesztett torony 298/197/152 kemény , és Qjó gép. -
Igen, a kérdés első sorban erre irányult. Vennék egy álcahálót, de nincs 200.000-em tankonként :) -
Nem beleszámítja az ára egy részét. De ha arra vagy kiváncsi, hogy másra felrakhatod-e, akkor az ikonja bal felső sarkában ha lakat van akkor elvész, ha nincs akkor eladásnál leveszi, hogy újra felhasználhasd. -
El bizony...
-
Ha veszek a tankomra álcahálót, optikát, stb az a tank eladásánál elvész? -
Reggeli első megy valamikor kora hajnalban 3-4 óra között valami orosz-szerb-ukrán bandával zártak össze, legalábbis cyrill betűvel írogattak. Természetesen rongyá vertek minket 15-2 esetleg 3, nem emlékszem.
De hogy 23méterről képtelen voltam átütni az IS-4et az is biztos, pedig zsebben éreztem, mert csak 15% maradt belőle. Ő persze egyből kilőtt, érdekes. Nem mondom, hogy csal a program, de érdekes hogy néha hajszál pontosan betalálok bárhová, néha meg 50-100 méterről a Holdat sem találja el.
Illetve nem csak néha, mert ez a két variáció lehetséges és ezek döntik el a csata végkifejletét is! -
spiczi91 #25041 A T32n?!? -
Elég azt az elcseszett hátsó részét. Azt úgy átviszi, mint a sicc. -
Tök egyforma a két torony, sőt, az első talán még masszívabb is, csak a füleshez több HP jár. De ugyanúgy 279, vagy valahogy úgy. -
Nem fognak fejlődni. -
malystryx #25037 Na 'jóvan, nem fejtegetem tovább, ott a pont. :))
Csak gondoltam a nemrég kezdett játékosokra is. De hát majd Ivánék eldöntik. :)
Viszont volna egy kérdésem. Eladtam az IS-3-amat, és az embereket beletettem a SU-152-be. Minden gond nélkül bele tudtam rakni őket, csak annyi, hogy az IS-3 felirat pirosan látszott. Legnagyobb meglepetésemre engedett is vele csatázni. Ha nem tréningeljük át az embereket az adott tankra, milyen hátrányokkal járhat az? -
Ez szerintem rendben van, két T-44 + T23 ellen nekik ott volt két T32 + egy Ferdi ami sokkal többet ér. -
jó kis ballansz...