418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ximix #25114
    helyesbítés
    A légkondi az csökkenti alap töltési időt is vagy csak a rammeres -10%-ot vagy egyiket sem ?
  • Szakesz
    Ennyi erővel veszel egy T29-et, ugyanaz a páncélzat, fegyverzet is hasonló, viszont azzal IS meg tigris ellen kell viaskodnod, amíg a T34-gyel már elvárja a rendszer (meg a csapattársak is), hogy Vk45, IS-4 és társait gyűrd magad alá. :)
  • ximix #25112
    A Tigrissel szenvedek az oroszon L/56 már kevés, de megnéztem a nagyobb löveget sebzése ugyanaz ez vicc és lassabb cserébe átütése nagyobb .Tigris-220 sebzés IS-390 1,77x T29-360 1,6x tudom az övék lassabb csak kellemetlen ha nekem kell kilógatnom az orom többször.
    Tier 6. jó, frankó meccsek néha izgalmas végkifejlettel, de a tier 7 az szivattyú a legénységet csak 80%-on viszed át mert pont ott a med heavy váltás és olyan csatákba kerülsz ahol már a legnagyobbak vannak plusz gondolom másik ágakon is, de a itt emelkednek a kiegészítők árai is a csillagokba 200ezeről 500ezere.
    A légkondi az növeli alap töltési időt is vagy csak a rammeres 10%-ot vagy egyiket sem ?
  • lammaer
    Én speciel megszerettem a malinovkát.. jó, mert mind kemper fajzatoknak (TD) mint támadó hajlamuaknak van hely ahol barkácsolhatnak.
  • zsupeti
    Az a Malinovka,tényleg retek egy pálya.Emlékszem mikor legelőször jártam azon a pályán.Én maradtam életben,míg az ellen oldalán még 2 tank állt.Nem tudtam,hogy hol kell elfoglalni a bázist.Voltam ott hídon,mocsárban meg vagy még 5x a hídon.Mire megtaláltam nagy nehezen,a karácsonyfát porrá lőttek.Azóta betéve tudom,oda-vissza.
  • Gunslinger
    Nah 4 nap kihagyás után visszaszálltam a ringbe, meglepő módon durván 20 csata után egy csapattársat gyilkoló idiótával sem találkoztam, de a mai napra is jutott furcsaság, egy Sturmpanzer II arty kezdéskor írja, hogy ő megy scoutolni és tényleg basszus, amint elindult a csata teljes gázzal rohant előre és ki is lőtt egy Jagdpanthert mielőtt elhalálozott volna, de már az ellenfél bázisán, beszarás :-D

De Malinovkát megint jól megjártam, úgy rühellem azt a camper pályát, VK 3601-el mentem három másik tankkal hátba/oldalba támadni, a csapat többi része, 11 tank a kezdőhely környékére szépen bekempelt. Nah mi négyen is kisvártatva elhaláloztunk, mert az ellenfél az összes tankjával campelt a bázisa környékén, scoutot sem küldtek! Ki is léptem és ültem át a Pz IV-be és azzal két csatát is lenyomtam (Himmelsdorf és Ruinberg), egyik victory lett, a másik draw, de ennyi idő alatt még mindig nem ért véget a Malinovkai campelés, agyamat majd eldobtam, 2 percet még vártam a hangárban aztán végre kiszabadult onnan a tankom. Ezt a pályát sürgősen át kéne dolgozni, mondjuk a bokrok 90%-át kapásból ki kéne szedni.
  • lammaer
    Kivéve hogy a rutinos népség kandikáló US heavy toronynál szépen átvált HE-re... :)

A T34-nél sztem már nagyon érződik a testpáncélzat hiánya...
  • TDantes
    Az IS4 erősebb, mert annak a tornya és teste is erős. De a T34 ha ügyes, csak a tornyát dugja ki, azt meg nem lövi át semmi sem.
  • balika95
    is-4-esben ülve az alap t34-es szinte csak egy vicc, az elefántlövővel már komolyabb, de még így is sokkal több esélye van az is-4-nek mint a t34-nek, ahogy én tapasztaltam abban ülve:
    -a t7-8 amcsi nehéz tankokban még elmegy, hogy egy stug átlő szemből, nade T9-ben????
    -ágyúban nem kapja a meg a t10 ágyút, minthogy a 2 másik ellenfél megkapja, lecsökkennek az esélyei.
    -amikor t34-ben ültem, és egy is-4-es jött a 130-assal nem nagyon éreztem, hogy van esélyem
  • TDantes
    Mármint melyik gyenge?

A T-34 vagy a T34? Mert szerintem mind a kettő jó a maga kategóriájában.
  • Szakesz
    Kategóriájának leggyengébb tankja.
  • Mester61
    Nem ezt kérdeztem?
    Hi
  • zsupeti
    „A magyarok nyilaitól ments meg, Uram, minket!"
  • Warton
    Az orosz van az szar, az amcsi nincs.
  • Mester61
    T34 van valakinek irjon róla please.
  • V43 1105
    Tegnap 12 fős companyval toltuk .. mind magyarok voltunk :D
  • Mester61
    Csak megjegyzem, ilyen még nem volt Maus 77.000.- K
  • Mester61
    Sziasztok!
    Véleményt kérnék a T34 ről már csak 40K XP érdemes e hajtani rá.
    A T29 csúcs a T32 is bevált, de félek a T34 105-ös ágyúval és alappal még gyenge lesz, nem lesz idő kifejleszteni, de ha így haladnak, meglesz a holdjáró is lézer ágyúval.............. :D
  • Eagle16
    105mm-est rak fel, a sok kicsi egy lövés lesz.
  • spiczi91
    10,5 HE FTW!
  • lipovics
    És az nem baj, hogy más színűek lesznek? (azt hiszem pirosak)
  • bujcsik555
    Hetzer-re melyik ágyút érdemesebb felrakni?
    7,5-ös Pak-ot vagy a 10,5-ös Stuh-ot?
    Nekem a pak tűnik kihasználhatóbbnak, de kíváncsi vagyok a véleményetekre

• Tuvok #25092
    Mert negatív hatással voltál a JT-t érintő optimizmusomra :)
  • szabii98
    nem kell képezni
  • lipovics
    A legénysége hogyan lehet tovább vinni új harcjárműre?
    Legénységet elküldöm laktanyára, megveszem az új járművet személyzet nélkül és beleültetem őket?
    Átképezni nem kell? Ha átképzem, akkor lemennek 50%-ra.
  • noname23
    a magyarok tank kampányolni nem szoktak vagy csak még én nem láttam 1et se
  • lammaer
    Azt most mé?
  • Tuvok #25087
    Felhívnám a figyelmed a "nyasgem" szóra
  • lammaer
    Felhívnám a figyelmet a "Possible" szóra... :D
  • a.carkey
    Kb. ugyanez volt velem, csak SU85el voltam. Fél HP, két arty és 6 kill.
  • a.carkey
    T29
  • ximix #25083
    Kösz a segítségetkicsit más lett a leányzó fekvése.

• Renegade
    kiindulva a térségre jellemző komoly döntést megelőző napok tevékenységére: forradalom után...de mivel ilyesmi errefelé nem igazán lesz, így a helyes válasz: majd
  • Szakesz
    Jól hangzik. :)
  • Tuvok #25080
    Jó jó, de mikooor ? :)
  • Eagle16
    Possible adjustments for Jagdtiger:

- new mantlet mechanics (100% confimed)
    - visibility reduction, ie camo adjustment (100% confimed)
    - damage per shell increase (might come along with RoF decrease)
    - increase of speed values
    - hit points increase

Még a végén használható lesz.
  • Eagle16
    Inkább:

Az előzetes szakasz a kiadás előtt lesz megtartva, a döntő pedig utána.
  • ximix #25077
    :) reménykedek valami perfekt angolos segítségében
    Elisa kérdezi
    A bajnokság után akarják kiadni? vagy előtte ?

Overlord írja (most kell a segítség)

A előzetes stádiumban tart a kiadás, Nagy Döntő -után .
  • TDantes
    Ez most mit jelent?
  • ximix #25075
    Overlord Blogjából

Elisa said...
    Tournament will be after realease? Or it will be before final release?
    February 25, 2011 7:40 PM

Overlord said...

Elisa,
    Preliminary stage will be held before the release, Grand Finals - after it (in Moscow).
    February 25, 2011 7:49 PM