418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szacsa007
    Ebben egyetértünk.
  • Szacsa007
    Persze felvetődik a kérdés, hogy kerültél a top 1000 közepére azokkal a rossz német tankokkal? Persze rálátásod van, de tapasztalatod ezen a téren aligha. Sorry.
  • Renegade
    szovjetből: kiváncsiságból a t-54 a happy days alatt
    most meg freeből egy félig maxos (2 atom ágyú hiányzik) KV

én vagyok az aki inkább a "nincs szovjet tankom" halmaz tagja vagyok, de a top 1000 közepén csücsülve van némi rálátásom a játékra

tehát mégegyszer attól föggetlenül, hogy melyik halmazban csücsülnek a népek, a játékosok túlnyomó többsége szerint a szovjet ág könnyebb, az hogy szerinted nem, az sem baj, de sem a te, sem az én véleményem semmien hatással nincsen arra a tényre, hogy a szovjet tankok jelen formájukban könnyebben játszhatóak a többi nemzet tankjainál.
  • TDantes
    Nem. Nem jobb, hanem egyenlő esélyekkel induló tankokat akarunk. Ez a tisztességes.
  • Achmed927
    Én is német fan vagyok, de mióta a JT nem hozta meg a kellő sikert, hogy pl. object-nek 2 lövés vagyok, azóta inkább váltottam az amcsi oldalra. Azt kell mondjam, nem bántam meg. A perzsa bitang jó gép, de nem T 54. :D
    Ha a Panther jó lenne, arra hajtottam volna.
  • Szacsa007
    Az orosz ágyút ugyanúgy ellövik, még az Object-t is. De miért nem mondjátok egyszerűen, hogy jobb német tankokat akarunk,mert német funok vagyunk? Sokkal tisztességesebb.
  • Szacsa007
    Kicsim nem azt mondtam, hogy egy szinten van a többivel, hanem azt hogy mindenki megveheti, ha akarja. Persze munka. Az meg a szervezők felelőssége, hogy miért ilyen.
  • Szacsa007
    Lehet, hogy te nem figyelsz.Én végigvittem mindkettőt és így állítom ezt. Te végigvitted?
  • TDantes
    Hahaha. Gyorsabb és pontosabb ágyú? Sokat ér, ha az orosz tankról lepattan a gyorsabb és pontosabb ágyú. Eleve, mi az hogy gyorsabb? Az Object gyorsabban töltött újra mint én. (pedig 10%-os lövés gyorsító fent van)

A gyors és pontos német ágyút meg sokszor ellövik, és akkor fuccs a pontosságnak.

Az egyetlen ami elméletben jobb a németeknél ,hogy pontosabb hogy ágyúik vannak, de ez csak elmélet, a gyakorlat egész más.

És igen, volt orosz és amerikai tankom is.
  • Achmed927
    Ne akard bemesélni, hogy a T 54 nem OP. Te sem gondolod komolyan sztem.
  • Renegade
    te tényleg nem figyelsz, na mindegy, még egyszer utoljára: a szovjet ág könnyebb, azok szerint is akik végig vitték, azok szerint is akik nem és azok szerint is akik "végig szaladtak" rajta.

Ha szerinted nem könnyebb, akkor ott tudás beli gond van
  • Szacsa007
    Nem könnyebb a szovjet ág.Aki végigcsinálja a németet és az oroszt az láthatja, hogy az orosznak erősebb a páncélzat, a németnek viszont gyorsabb ép pontosabb az ágyúja.Ráadásul gyorsabban is tölt. A német ág viszont jobban fizet, így nem hiszem, hogy nehezebb lenne. Aki a T-54-t kifejlesztette az tudja, hogy nem volt volt könnyű,mert a T-44 már olyan gyenge, hogy a T-43 is veri.Persze a sok okos OP-snak köszönhető.Aztán meglett a T-54, a módszer ugyanaz : OP. Szóval dolgozz, szenvedj, s jön pár nemnormális, aki egyszerűen sírni kezd, hogy milyen OP, s feleslegesen dolgoztál, hogy a sírósok röhögjenek, s s kényelmesen ülhessenek az alatt a foteljeikben. Szerintem ez undorító. Szóval aki azt állítja, hogy valamelyik könnyű először menjen végig rajta, fejlessze ki, s meglátja! De ne 5X szorzóval!
  • davidbog
    Nekem a legtöbb killem az IS-7-el volt: 9.
    A többivel:
    KT: 8
    IS-4: 8
    IS-3: 8
    T32: 6
    T29: 6
    SU-152: 6

A két amerikai géppel, még akkor játszottam, amikor kapták a +20%-os páncélzat bónuszt. Nyilván nem lettem volna ilyen jó velük, ha nincs az a +20%.
    A KT-t és az IS-4-et szeretem a legjobban, de kezdem megkedvelni az IS-7-est is.
    A jelenlegi kedvencem a KT, szerintem nagyon jó gép. Azzal játszottam a legtöbb csatát és talán azzal élvezem leginkább a játékot. A KT-vel szerzett max xp-re kifejezetten büszke vagyok: 2641 xp. Talán más géppel még a 2500-at se értem el.
  • Renegade
    őőő, na nézzük:

devek: a szovjet ággal könnyebb játszani
    kiszivárogtatók: a kur*a anyukat, látod ezeket az álca értékeket????
    it a jó nép 95%: hát igen, a szovjet ág könnyű, na de a t-54, az már csíter
    Te + még 2 fő (szvsz tudják): én nem értem, nem is OP (pislog-pislog)

bármelyik ág szabadon választható? igen
    a szovjet ág könnyebb sokkal? igen
    egy mmo-nak a balanceról kéne szólnia nem az aránytalanságról? igen

persze nem bírtam magammal és megvettem a KV-t, hát nem egy PZIV (alap toronnyal is jobb, szvsz a VK3*** szériát simán fogom ütni), ami külön vicces, hogy a pzIV nagyobb!
  • Szacsa007
    Ez a próbajáték valóban jó volt arra, hogy kipróbáljuk melyik tank milyen. Van aki kifejlesztette az egészet, van aki csak a németet vagy az oroszt, esetleg az amerikait. Ez utóbbi kettőnél néha megfigyeltem, hogy talán lusták az orosz ágat kifejleszteni, ellenben szinte minden hozzászólásukban OP-t emlegetnek. Nem hiszem, hogy ez lenne a megoldás.Minden ember, de akár országról is beszélhetnénk igyekszik a legjobb tankokat beszerezni, hogy ne a másiké legyen a jobb. Persze a politikai tényező is számít, sokan azért vesznek gyengébb tankot, mert a "nagy testvér" ez akarja,illetve engedi neki megvenni. de ebben a játékban nincs politika, itt csak kitartás és játék van, s fair-nek tartom, ha mindent kipróbálhatok, s csak utána uszítok a másik ellen. Mert ugye könnyű egy ágat kifejleszteni, s addig OP-zni a többit, míg az enyém lesz a legerősebb. Ezt én nem tartom korrektnek. De tény, hogy ebben a játékban működik. Sokan szidják az artyt, hogy elrontja más játékát. Nos ezek az emberek ugyanezt teszik az OP-zással. Mert nem a jókat kellene lerontani, hanem a gyengébbeket (azonos szinten) fejleszteni. Szóval javaslom mindenkinek, hogy próbáljon ki mást is, mint egy ág, mert az valóban csak csalódás....:) Sok sikert!:)
  • Tuvok #26059
    Tanulság: szitává lőnek .
  • stork13
    Mi a baj vele? Tierjében a legjobb tank, igaz a leglassabb sebességben és toronyforgásban.
    Viszont KV-3-ban sírva fakadtam amikor a KV legyorsult. :D
    Élvezetesebb volt játszani a KV-KV-3-al, mint a T1-M6 párossal.
    Még mindig meg van mindkettő orosz, az amcsik fel lettek gyújtva szintlépéskor. :)
  • lipovics
    http://wiki.worldoftanks.com/File:Wrecked_KV-1_tank,_Stalingrad,_Russia,_Aug_1942,_photo_1_of_3.jpg
    :)
  • Tuvok #26056
    ne.. ne ! NE !
    a farkad csalánnal csapkodni is kellemesebb, miközben mogyorófavesszővel ütik a hátad és savat szórnak a sebeidbe, miközben izzó parázson állsz !
    KV-t NE !
  • lipovics
    Nekem is tetszik, kedvenc tankom, pedig öt vonalon is megyek.

Szovjet most: T28 (estére KV1), Szu-85, Szu-18
    Usa: T1 (szerencsére nem sokáig, nagyon fos ágyúja van), M3Lee (még a Shermant is kinyomom róla)
    Német: P3 (nem sokára 4)
    Eddig messze a legnagyobb szopás a német ág.
  • Renegade
    pedig van annyi free xp-m, hogy rögtön maxosba tudnék ülni :-)
  • Tuvok #26053
    Inkább ne tedd:)
  • Renegade
    már annyit dumáltatok a KVról, meg a valóságban is egy kellően beteg koncepció volt, borzasztó erős bennem a vágy, hogy feljátszam addig a szovjet hvy ágat :-)
  • pett3rson
    T-28 az kellemes jószág, nekem is tetszett vele a játék. Alapjában véve minden tankot ki tudsz lőni, csak szerencse kell hozzá, persze nem 100-ról az IS-t, de hát ezért van HE meg premium lőszer benne, hogy próbálgasd a határokat :)
  • spiczi91
    A KV-n lesz jobb. A KV1 122ese és a KV2 107ese nagyon jó műszer. A KV3 122ese meg egyenesen brutális. Egy Vk3601-Nagysörmen hozzá nem tud szagolni egy KV3-hoz.
  • Renegade
    átlövi az, az egeret is szemből AP-vel
  • lipovics
    Azt nézem, hogy a Kv1-en nem lesz ilyen pityuka, kár. Lőttem már ki Tigris2-t és IS-3at is ezzel a ki szar tankkal. Nem tudom, hogy ki volt jobban meglepődbe.. :DD
  • spiczi91
    A 85ös pityuval HE-vel simán. Bár AP-val jobb.
  • lipovics
    T28 85mm F-30-vel vs P3A egy lövésből az mennyire reális? Tíz perce csináltam. Szemből, HE lövedékkel telibe lőttem a tornyát és vége is volt, pedig 100% energián volt még.
  • spiczi91
    M2 Medium: 9
  • pett3rson
    ne haragudj, hogy zavartam a topikod folyását...
  • V43 1105
    Gyerekek ez a SU-100 egyenlőre még katasztrófa ! :D
  • Szakesz
    Első kb. 70csata a stock JT-vel, tapasztalatok:
    Egész jó jószág, feltéve, ha a csata első percében nem:
    - Nem égek ki. (Minden harmadik csata.)
    - Nem találják el a lőszert és nem robban az ammo... (Na ez ritkább, eddig is csak 2 volt.)
    - Nem likvidál 1lövéssel az arty. (Amit nem is értek, eddig ilyen egy tankban sem történt velem, ezzel meg már vagy ötször.)
    - Nem lőnek szét a bokrok. (Tegnap 3percen keresztül lőtt a semmi, akármit csináltam, akárhol voltam.)

Na jó, ha ezeket megúsztuk, hogyan tovább? Először is keressünk áldozatokat. Mégis mi lenne alkalmatlanabb erre a célra, mint a tier 5-ös járgányok? A tier 5 felettiek. Azt hittem agyvérzést kapok, egy T-34 (az orosz) jön velem szembe (ez könnyen meglesz, gondoltam), első lövéssel 20%-ra szedtem le, a második lepattant, ő meg közben elrobogott mellettem...
    A harci alkalmazhatóság tovább boncolgatása közben rádöbbenünk, hogy a vadásztigrisünk bizony mozdulatlanságra van kárhoztatva. Ha hegyre próbálunk mászni, akkor szemmel láthatóan lelassulunk 5-8km/h-ra, amíg felérünk 50évet öregszünk és persze a csata is véget ért közben. Ami ebben igazán érvágás, hogy bizonyos pályákon egyszerűen muszáj megmászni bizonyos dombocskákat, ha jó pozícióba akarunk kerülni stb. (nyilván nem Himmelsdorf-nál égető kérdés ez...)
  • Achmed927
    JT - 10
    Perzsa - 7
    T32 - 5
    Lee - 6 !!! :)
    T 29 - 7

Ami úgy említésre méltó.
  • zsupeti
    Akkor az enyémek biztos,hogy selejtesek. :D
  • Renegade
    szovjet tank, ennyi a minimum azokkal :-)
  • zsupeti
    Grat!Erre biztos kaptál XP hegyeket.
    Az álcahálód alatt,energiapajzsod volt? :)
  • ximix #26037
    A lepattanó

• Imation
    Hát én gyér vagyok egyszer sikerült KV-3 al: 6
    T29: 5
    Sherman: 5
    T20: 5!!!!!
  • Renegade
    a fontosabbak:
    Tiger, KT, Micro, Mini, Maus: 8
    artyk: 7
    P,P2, Leo: 6