418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lipovics
    Én is csatlakoznék. Sajnos több a vereségem, mint a győzelmem és úgy érzem, nagyrészt ez nem rajtam múlik. :(
  • lammaer
    kb sehogy
  • DonZorro
    Volt itt egy kép az előrendelésről Skacok. Nem találom sehol. Kidobja az illető még1x???
  • csabuka66
    és akkor hogy tudnék át menni eu ra ? ez nem teljesen tiszta :D
  • lammaer
    de, online vagyok... akkor lehet mégis az US szerveren vagy...
  • Szacsa007
    Jó ez az álca, csak kicsit erős szerintem. Kicsivel halványabb lenne nagyon jó álcázná a tankot. Erről jutott eszembe, hogy sokat javítana a játékon, ha lehetne rá ilyet rakni, de az ellenfél is így látná. Akkor talán nem is kellene ez a bokor mögött eltűnök hülyeség. Persze ennek egyik feltétele lenne, hogy a megfelelő álcát az alatt a 20 mp alatt kellene kiválasztani, amíg a játék visszaszámol. Sztem sokat javítana a filingen.
  • zsupeti
    Esse piti :)
    gratulálok
  • csabuka66
    te most nem vagy online nem ?
  • lammaer
    aha
    Akkor csináljunk egy privi chatet
  • csabuka66
    lammaer rád kerestem és megtaláltalak akkor jó elvileg nem ?
  • twi452
    ezzel a skinnel nem is néz ki olyan csúnyán az a kv :D
  • Adjunktus
    4886
  • lammaer
    Mondjuk hogy rámkeresel a contacts gombbal...
  • Plata
    Az nagyon tetszene.
  • csabuka66
    hogytudnám kideríteni hogy az eun vagyok e?
  • Plata
    Marhajó csatában voltam,de volt egy marha jó killem,kis Pz38 áll a sinek mellett,Prokhorovka pályán,onnan lövöldözött,én meg nem messze álltam tőle szintén a sinek mellett bokrok fedezékében,erre jön egy Pz3/4 ráfut kicsire és szétlövi,ekkor meglátott engem.Egyből szétlőhettem volna de megvártam míg majdnem megfordul a tornya,akkor beleengedtem a 107 milis lőszert.

Ez a mi bázisunknál történt.Végül nyertünk,négy tankot lőttem szét egy lövésből,kaptam egy pusztító medált is.Nem is olyan rossz a 107mm ágyú.
  • lammaer
    Biztos hogy az EU szerveren vagy?
  • csabuka66
    Sziasztok tudtok segíteni hogy miért nem találom az itt kiírt magyar szobát a chaten ?
  • zalkad
    Nem szoktam eredményeket ide beírni, de ez azért aztakrva volt...

Victory!
    Battle: Lakeville 2011. március 9. 18:40:26
    Vehicle: VK 3002 (DB)
    Received Experience: 2 443, credits: 57 355
    Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Wittmann's Medal

... duplázóval mekkora lett volna már
  • Szakesz
    Historical Battle a neve és természetesen lesz. :)
  • mijki
    A teljes játékban, lesznek oldal-oldal elleni harcok?
  • Szacsa007
    Úgy nézem jó irányba halad a dolog.
  • Szacsa007
    Még 95 k a MAUS-ig. Ha lesz időm kifejlesztem. Miért ne legyen egy ilyen tankom, ha már olyan jó lesz.
  • mijki
    Én meg most indultam t-34-85 felé... :D
  • Ulvar
    Most egyenlítik ki....
  • TDantes
    Még a végén megérjük, hogy a német oldal lesz az OP? Azért az beszarás volna!
  • Szakesz
    Ezt melyik patch-ben kapjuk és mikor, lehet tudni?
  • Eagle16
    A változtatások listája eddig:

1. Visibility. Mostly applies to TD line.

2. Gun mantlets. Tanks and TDs.

3. Max speed values Tiger, King Tiger, Jagdtiger.

4. Jagdtiger. Mantlet.

5. Maus. Lower front hull armor plate, "mudguards", side armor/tracks

6. NEW! 12,8 cm KwK 44 L/55: accuracy increase, damage increase.

7. NEW! Jagdtiger:
    - visibility reduction, i.e. camo adjustment
    - damage per shell increase (might come along with RoF decrease)
    - increase of speed values
    - hit points increase

8. NEW! Pather II: stock gun will be changed to 88mm L/71.

Egészen bíztató, tudtam én hogy el fogok indulni a német vonalon wipe után. Csak az a baj hogy sokfelé nem tudok menni, mert korlátoz a garázs...de max. kiadok 2k-t és veszek 3-4 slotot :)

• Eagle16
    Akkor tévedtem :) Még bennem volt a tervezett második is, amivel megkaptuk volna az előző wipe előtti xp-t is.
  • Forolto
    Csak egy volt szeptember elején.:)
  • Eagle16
    Szerintem te is tudod hogy mindkét Soft-wipe-ot megéltem (kettő volt ugye?), és hogy a játék megjelenésének napjától játszom, úgyhogy nem volt ez akkora grind, főleg még nyáron, mikor egy alap VK3001P-vel is lehetett élvezetesen játszani, mert max. Pz IV-el futottam össze :)
  • malystryx
    Remélem előbb tényleg nem lesz, akkor meglesz amit szeretnék..
  • lammaer
    Te kis grindmániákus :)
  • lammaer
    Attis
    nem igy lesz...
  • Eagle16
    Addig tuti nem húzzák el, valami olyasmit írtak nemrég hogy a döntők a wipe után lesznek vagy ilyesmi, most nem találom a hsz.-t.
  • Eagle16
    Azért mert mindig bennem van az, hogy tök fölöslegesen játszom, mert pár héten belül úgy is elveszik minden. Az oroszon meg nyugi van. Plusz amit akartam tank az már rég megvan. Ami meg még kéne az rohadt messze van. (de már azokat is kipróbáltam másik acc.-al)

davidbog: a GW-E fiktív lesz. De erős a gyanúm hogy ez a T28 is az lesz.
  • nobodyattis
    május közepéig biztos nem lesz HW mert addig tart ez a bajnokság ami most kezdődik
    Jó lenne az első 3 ba végezni mennénk Moszkvába de erre reális esély nem nagyon van
  • lammaer
    Én még mindig nem értem, miért baj az hogy tovább játszhatunk ingyér a bazinagy tankjainkkal...

Hadd húzgálják a preordert, igy meglesz a Maus, IS7, P2, Zojjekt és a Pershing is :)
  • davidbog
    Én találtam egy képet a korai T28-ról. De valóban kicsit más volt mint a WoT-os. Főleg a harckocsi orra és a löveg körüli rész. A hátuljáról nem találtam képet.

Szerintem jobb ha hanyagolják a fiktív harcjárműveket.
  • Eagle16
    [email protected]