418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Csak úgy beszólt, aztán anyázott stb. -
TDantes #26873 Szuperteszt szerver? Beszarok a gyönyörtől. Mibe, hogy megint csúszik az előrendelés, és a megjelenés is? Áh...komolyan, ezek nem akarják a vevők pénzét, azért halogatják folyton?
Vagy akkor mondták volna azt, 2011 tavasz vége. Kész, mindenki megnyugszik, de nem ők inkább folyamatosan újabb és újabb dátumokat találnak ki.
Nem értem ezt a mentalitást. -
stoppos #26872 Na mik ezek az elszabadult indulatok?
Meg a buzulás? :) -
laszlo2 egy BÜDÖS PARASZT! -
Plata #26870
-
Nem elég az orosz tesztszerver, nem elég ez az egész béta lassan 1 éve, nem elég több tízezer játékos fáradtságos munkája tesztelni a játékot, nem elég a hivatalos fórum, ahol hosszú hónapok óta térdenállva és sírva könyörögnek játékosok százai, ezrei az igazán bosszantó hibák javításéért, nem elég ennyi, nem nem és NEM ! Kell még egy szuperteszt szerver is, aztán majd egy über meg egy megagiga tesztszerver, hogy a már 3 éve húzódó, rég megunt, lecsengett játék kedves készítői rájöjjenek, hogy MILYEN ROHADT BOSSZANTÓ LÁTHATATLAN TANKOK ELLEN HARCOLNI !!
Ez már vicc, tényleg :DD
Áh ..
Menjenek a ...
:DD
No comment ... -
Imation #26868 EU and US Supertest
In the coming weeks an International Supertest server will be set up. The Supertest is a special server that all updates must go to before being officially released, as a final quality check. This server provides the developers with information that can be used to improve the upcoming update before release, including bug fixes and balancing issues, and improve the overall quality of future updates.
What this means for players:
* An opportunity to test new features and content before it is released officially. This includes new vehicles, maps, game modes, and much more.
* An opportunity to have greater and more pointed influence upon the development of the game by tracking bugs and pointing failures of game mechanics.
* An opportunity to increase the level and quality of communication between players and the World of Tanks development team.
Players interested in the participating in the Supertest are encouraged to watch for updates on the forums for instructions on how to join.
First stage of Supertest recruitment will be dedicated to Language Supertest and is going to start in a few days. -
Supertest szerver ? Infót ! :DDD -
ilsalon #26866 Fülledt lett a levegő, vagy mi.
-
exoterm #26865 Csak semmizulás :D -
love is in the air... hmm -
lammaer #26863 Szeretnék ma platoonban menni veled... -
exoterm #26862 Te már négyszeresen vagy idióta!! Ezt lehetetlen felülmúlni
-
Imation #26861 Úgy tűnik lesz nekem is még pershing a bétában. Overlord most írt a blog jában egy supertest szerverről ami mostanában lesz beüzemelve. Gondolom ezzel is elmegy pár hét. :) -
Mindegyiknek máshol van.. :P amúgy én általában optikát szoktam lőni pl, de ha többen támadtok egy nagyob vadat vagy TD-t akkor érdemes lánctalpat, az amcsi heavy ágon (T29,T32,T34,T30..) ott pl a has részt érdemes lőni úgy figyeltem meg.. -
Valahol össze vannak foglalva a tankok gyenge pontjai? Mondjuk nem a seggükre gondoltam, hanem ahol pl. a legvalószínűbb, hogy a lőszerkészletet találom el, stb... -
pett3rson #26858 Ó, ez ilyen egyszerű? :D köszönöm szépen :) -
spiczi91 #26857 Nekem is adott 2 büntipontot, amikor engem hülyéztek le, de lényegtelen, felőlem vagy 20at is adhat. :) -
lammaer #26856 Teljesen korrekt volt. -
kiskami #26855 Lap alján keresésbe beírod, hogy "ikon", és nézed az első találatot!
-
Te tudsz vele értelmesen beszélgetni?
Múltkor valami piros news volt kiírva, beírtam a mi kellene sgnek topicba, hogy elírás van benne, erre adott egy

-
pett3rson #26853 Alkalmanként igen, de ha egy súlycsoportúval rak is össze, neki nagy valószínűséggel olyan ágyúja van amivel tud sebezni bőven, ha meg 2-3 egyszerre kezd téged lőni, akkor vége a dalnak hamar, hozzátéve, hogy lehetnek 1-2 tier-el lentebbi TD-k is, ugye ők szintén veszélyesek rád.
Én így értettem, hogy van ballance, nem gondolva tovább azon a vonalon, hogy a német tankok sziták az oroszok meg nem... -
de csúnya lenne.:)
-
stoppos #26851 Az kicsit szétcseszné a dolgokat, nem? Én néha kifejezetten élvezek nagyok ellen játszani, legalább nincs nyomás rajtam, meg ordítva menekülünk, mikor jön a "sokcsíkos". -
garaib #26850 Lehet, hogy megünnepeljük a béta verzió egy éves szülinapját is? [vigyor3] -
Szoktam figyelni a
http://www.sg.hu/buntetopontlista.php
S itt láttam a neved.Néha vicces dolgokért tiltanak ki embereket. -
lammaer #26848 Ja, jövök be reggel, 25 büntipont, 2 hónap ban :)
Aztán kultúráltan megbeszéltük :)
(valami idióta kreténnek az a szórakozása hogy értelmetlen mocskolódó topikokat nyit mindenféle néven, és vagy megfúrták az accomat és az én nevemben is nyitott egyet, vagy az Efreet mellényomott és engem talált el a banhammerrel - bár szerinte nem). -
Hmm ismerős a neved,nem ma tiltott ki efreet?
-
lammaer #26846 Akkor meglesz még a Maus meg az IS7 a bétában...
-
Pre-orders is 8th-15th of march, righ now it's the 10th, keep in mind tuesday it's the 15th and there's a weekend as well. So all in all kinda fast...
Any info Overlord? Tomorrow or monday?
Please wait for the announcement on the web site. Can't provide you with any details at this time.
-
lammaer #26844 "Mindig azt hiszem, ha beülök majd egy nagyobba, akkor Én leszek az Isten, holott nem :)"
Azért Tier 8-9-10 körül már egész jól lehet alkalmanként istent játszani :), tekintetbe véve hogy nagyobb az esély hogy a tápláléklánc tetején vagy mint a kisebb tierek esetében.
Amúgy képzeld el ha megvalósulna az amit sokan akarnak, hogy minden tank csak a +-1 tierbe lévőkkel kerüljön egy csatába: soha nem éreznéd hogy erősebb vagy mint a többiek. -
ilsalon #26843 Nekem a KV és KV3-nál előjött a sebezhetetlenség érzés. Ott, ha berak az első helyre, akkor max 2-3 ellenfél fog tudni jelentősen sebezni+arty. Ezeket semlegesítve már nyert ügy. És háromból egyszer kis csatába rak be.
Most átültem a VK3601-be. Szinte 100%-osan nagy csatákba rak be és ugyanúgy szétlőnek, ha elcseszem a dolgokat, mint a pz4-ben. Bújni kell ügyeskedni és úgy lőni. KV-s keménykedés felejtős.
-
pett3rson #26842 igen, nem :) a képen látható szép színes, zöldes, kékes, pirosas névlistát kérdezném, gondolom a fórumban megvan valahol, de nem tudom a nevét, ehhez kérnék segítséget. -
pett3rson #26841 Néha gáz, de szerintem elviselhető, így kicsivel is van esélyed nagyot lőni, ugyanakkor naggyal sem mehetsz mindig biztosra. Alapjában véve nincs kilőhetetlen tank, erre már rájöttem Én is :) Mindig azt hiszem, ha beülök majd egy nagyobba, akkor Én leszek az Isten, holott nem :) -
ilsalon #26840 Ja nem. Bocs. -
ilsalon #26839 http://game.worldoftanks.eu/gallery/perm/art/4
Erre gondolsz? -
pett3rson #26838 Ezt a fajta tank-listát honnan lehet beszerezni? nekem egy másik van, de abból hiányoznak tankok, ez ráadásul áttekinthetőbb, ha jól látom más színnel jelzik az arty-t és a TD-ket. -
Wlanseraf #26837 Kezdem unni ezt a dobó kockával döl el minden cuccot...... -
ilsalon #26836 Most nézem a statisztikámat. Van egy ultimate tank, amivel 100%-os vagyok. T1 Cunningham
-
ilsalon #26835 Én beszállnék, ha kisebb tankokra is szükség van. Ugyanezen a néven futok a játékban is, ott látszanak a gépeim. 6. tierig jó vagyok.
TS3-mat majd be üzemelem lassan, bár még sosem csináltam. Remélem next, next, next bonyolultságú.