418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• spiczi91
    Ezt meg nem ártott volna elsőre beírni, csak megjegyzem.
  • Barrett 50 Cal
    Ezt a patch-t nem tolják fel open bétára,h mindenki ki tudja próbálni? Vagy csak és kizárólag HW után?
  • Nazarov77
    Erlenberg a neve :D Az szép lehetett. Azt a pályát én nem szeretem a váras kezdő helyen lévő csapat előnyösebb helyen van másik oldalról nehéz támadni és sok a kemp.
  • mijki
    A hidakról jut eszembe:

Voltunk azon a havas hidas pályán, ahol van a vár. Neuville vagy mi a neve, vagy talán Neuberg. A fél enemy csapat, tömött sorokba vonult át a déli hídon, kilőttük az 1. és az utolsót, elmenekülni nem tudtak, ez ott mészároltuk le őket. Nagyon nagy volt :D
  • Eagle16
    Nem is hinnéd, de Himmelsdorfon sok olyan hely van ahonnan kilőhető egy-két tank. Persze sok a vakfolt, de ha nagyon akarja az ember, akkor találhat jó helyeket.

Amúgy ennyi erővel én sem szeretnék nyílt terepes pályákat kapni, mert ott tökéletes célpont vagyok egy SPG-nek...
  • Imation
    Arra leszek kíváncsi hogy az új lánctalp sérülési modell mennyiben változtatja meg a játék mostani képét. Például hogy gyengülnek a spg -k és erősödnek a td-k.
  • Nazarov77
    Valahol volt már szó erről a roncs mozgatásról olyan nem lesz hogy kisebb tank eltol egy nagyot tehát a súly számítani fog, viszont a hidak blokkolása kicsikkel többé nem okoz gondot az ellennek, bár ez attól függ mennyire lesznek mozgathatók a roncsok, remélem nem lehet magunkkal tolni mobil fedezéknek használni, T29,32,34,30 nagy előnyhöz jutna egy frontot eltakaró maga előtt toló ronccsal.
  • levi1989
    csak megjegyezném h. ez prémi nélkül van...
  • Imation
    Tegnap voltam olyan csatában ahol összesen 12 spg volt! Tényleg a szórakozás a kikapcsolódás az intelligens taktikus játék csúcsa volt.

Az új patch-ből hiányolok egy olyan kapcsolót amivel beállíthatnám hogy akarok-e olyan csatában lenni ahol 2 nél több spg is előfordulhat.
  • mijki
    Az SPG-k a legcsíterebbek küzé tartoznak ebben a játékban. Én is kipróbáltam, de nagyon nagyon unalmas. Nem tudom mit lehet élvezni benne. Végig ott kempelsz egy bozótban, megnyomod a shift-et és voálá nézed a mapot felülről, mintha UAV lennél. Több olyan városos map kéne, ahol az arty lósz*** se ér...
  • Imation
    Most könnyek szöktek a szemembe a szomorúságtól hogy van 1 azaz egy pálya ahol csak kb a felén van lehetőség elcseszni a normál játékosok szórakozását az spg vel. :-(
  • Szakesz
    " Added an option to turn off smoke and dust off the tank tracks."

Ezt már hamarabb is beletehették volna, de sebaj, jó lesz ez!
  • Szakesz
    Nazarov77 : Szerintem elég hangulatos volt, amikor megjavítottad és volt rá 2perced, hogy ebből a legjobbakat hozd ki. Ez nem egy teljes körű szervizelés és ami elromolhat, az el is romlik. Nekem ez tetszett például.

A roncsok mozgatása szintén érdekes lesz, mert ha Leoparddal nekimegyek a Mausnak és az megmozdul, akkor tótágast állok...

levi1989 : Ez már valami.
  • Achmed927
    Gégé csongi.
  • Jeffjohnson
    Ez nem olyan egyszerű. Amit Overlord közöl az pedig nem hivatalos dátum csak becslés! Az a hivatalos ami a főoldalon megjelenik ott pedig senki sem mondta ,hogy mikor jelenik meg a játék. Cél az, hogy megjelenéskor minél jobb állapotban legyen a játék ez a nagy patch pedig ezt szolgálja.
  • TDantes
    Dehogynem. Azért lesz hiperszuper-teszt-szerver, hogy kijöjjenek a hibák, és fasza legyen a patch mikor megjelenik a játék. Legalábbis elméletben.
  • kiskami
    Release pöcsben ennyi módosítást... nem lesz ennek jó vége.
  • Amergin
    Amék e'taláta, hogy Himmelsdorfba tűzérséget kell tenni, azt ki kéne herélni -szerintem. Teljesen le van szopatva a tűzérség, mert senkire nem lehet lőni, város az egész. Semmit nem tud hozzátenni a csapatához az ember. Ha nyernek, akkor nélkülem, ha vesztenek, akkor meg csak várhatom, mikor méltóztat kilőni valaki. Esélyem nincs semmire, rohadtul idegesítő.
  • Ulvar
    Én csak a tényt írtam le.
  • kerla
    Én azt tippelném, hogy az Ural Steel Bajnokság után lesz várható leghamarabb a Hard Wipe, és ha kicsit is terveznek, logikus is lenne ezzel zárni a bétát... mert már ott tartunk, hogy minél tovább megy, annál kevesebben fognak költeni majd rá...
  • TDantes
    Én ezt értem, és nem is az a bajom ,hogy késik. Legalább tovább játszunk ingyen.

Engem az zavar, hogy nem tudják nyíltan megmondani, hogy ekkor jön. Miért nem lehetett azt mondani januárban, hogy megjelenés tavasz második fele.
    Miért kellet újabb és újabb dátumokat megadni, amiket úgyse tartanak be?
  • Jeffjohnson
    Ez lesz a megjelenési verzió magyarán ezzel együtt adják ki. Jövő héten jön supertest szerverre ha kevés benne a bug akkor már ebben a hónapban open béta szerverekre is felmegy. Reméljük nem kell majd sokat várni ismét a portugál fordítókra így az orosz verzióhoz képest max 1 hét lesz a különbség. Megjelenés szerintem áprilisra tolódik de sebaj jó kis patch lesz ez.
  • TDantes
    Most elakarod rontani az örömét?
  • TDantes
    Aha. Mindenesetre a lényeg az ismét csúszik. Fog az még majd csúszni, lesz újabb ok rá.
  • Ulvar
    Ebből is látszik, hogy nem a kilőtt tankok számítanak. Legalább is nem azok amik 10% alatt vannak...
  • Nazarov77
    ezzel a verzióval fog megjelenni, 2 napja írta ki overlord főoldalra hogy csúszik a release mert 0.6.4es verzióval együtt jön.
  • levi1989
  • garaib
    Jaj ne ez lesz vagy 2-3 hónap.
    Ha e miatt késik az éles.....

• TDantes
    Marha jól hangzik, csak megint mikor? Valószínűleg a megjelenés után. Oké, de mikor jelenik meg? Fogadjunk, már megint csúszik az egész.
  • Nazarov77
    Sok jó dolog lesz ebben a patchben, meg szerintem nem is baj hogy ezzel együtt jön ki a játék. ( annak ellenére hogy már nagyon szeretnék tiszta lappal kezdeni újra kicsikkel menni ) Meg így több értelme lesz az új tankoknak, gondolok én itt a 38(t)NA-ra mert az ugye átalakítja a treet a full tree kép szerint: ebből lehet majd kifejleszteni a hetzert és a panzer III/IV-et. Kicsit mondjuk tartok az NA-tól hogy egy német A-20 lesz belőle vagy M5 stuart amiket jól bevág a nagyok közé. De mivel 0ról indulunk így használhatóak lesznek ezek is amíg nincs nagy tank úgyhogy jó lesz

Továbbá sok érdekes dolgot tartalmaz a patch pl a credites kitek nem járnak le 2perc után ez tetszik, mert milyen már az hogy megszerelik az ammo racket azt 2 perc után tönkre megy megint, celluxxal ragasztották vagy mi? Meg a poroltó eloltja a tüzet miután aktiváljuk ez is jó mert a jelenlegi poroltó inkább lángszóró mert jobban ég tőle a tank szinte, vagy csak annyira nem ér semmit.
    • Added first version of moving wrecks of destroyed vehicles.
    Na erre nagyon kiváncsi leszek milyen szinten lesznek mozgathatók a roncsok.
  • peter9228
    A "Planned for v.0.6.4, but currenty in development:" rész tetszik:)
  • Eagle16
    World of Tanks v.0.6.4 preliminary patch notes:

• Added new vehicles: premium heavy Lowe and KV-5, intermediate KV-13 and Pz38NA, tier 8 SPGs: Object 261, GW-E serie, T-92.
    • Full redesign of Maus collision model using “skirt” type of armor.
    • Fixed collision models for IS-7, JagdPanther.
    • Added new maps – Mountain Pass and Prairies.
    • Visual redesign of Pagorki map.
    • Gameplay redesign of Komarin map: reduced number of bushes near the bridges, added extra buildings on the central island for cover.
    • Added extra checkpoints on tank models for more accurate visibility checks.
    • Changed effect for credit and gold first aid kits, repair kits and fire extinguishers:
    Credit repair kit will fix 1 chosen damaged module until the end of battle. Gold will repair all currently damaged modules until the end of battle.
    You can put both repair kits on the same tank together.
    First aid kits work similar to repair kits.
    Credit fire extinguisher will extinguish fire immediately after you manually activate it – by pressing its button ingame.
    Gold fire extinguisher will automatically extinguish fire 0.5 seconds after tank catches fire and will reduce chance of catching fire by 10%.
    • Changed damage mechanics for tracks. You can damage tracks if you hit the leading or the rearmost wheel of the tank. It will be much more difficult to detrack it by hitting middle part of the tank.
    • Reworked vehicle movement system – stucking at vertical surfaces and map borders is nearly completely eliminated. Reduced chance of stucking in terrain objects.
    • Added first version of moving wrecks of destroyed vehicles.
    • Fixed bug with SPG Object 212 gun mantlet that was able to absorb shells without losing durability.
    • Fixed damage mechanics of certain open-topped SPGs during light collisions with other vehicles.
    • Added an option to demount non-demountable equipment (like Rammer or Coated Optics) for 10 Gold.
    • Added an option to transfer in-game gold to another player. For additional control of transfer special billing password is being used.
    • Added an option to block voice messages from the player in battle and in hangar.
    • Added an option to turn-off tank shaking during shooting/moving/stopping/being hit in sniper mode. Default setting is shaking on.
    • Added an option to remove tracks prints.
    • Added an option to turn off smoke and dust off the tank tracks.
    • Added detailed options for voice chat: selection of audio device, voice test and other options.
    • Fixed bug with client freeze when joining company/platoon in case of voice ports being blocked.
    • Added new tab Clan for Contacts window, including the list of clan members.
    • Added visual diplay of “speaking players” in Training Room, Platoon and Company, Map Loading screen.
    • Added additional star icon on the tank that did not gain double experience for the current day.
    • Minimap remade into flash like the other interface . Added icons for different tank types. Added colored icons of different colours for tanks in player’s platoon.
    • Added additional markers above tanks in player’s platoon.
    • Added additional statistics window displayed when player’s tank is destroyed.
    • Fixed great amount of rendering bugs, improved efficiency of high-quality dynamic shadows.
    • Added control for color, brightness and display time for tracer effects depiction.

Planned for v.0.6.4, but currenty in development:

• Reworking visibility/camouflage of all vehicles and guns.
    • Lowered memory usage. Fixing Red Textures bug on PC with big amount of RAM (> 2 GB).
    • Specific balance weight for 9th tier Medium tanks.
    • Fixing discrepancy between sniper and arcade crosshairs in case vehicle is positioned on a slope.
    • New post-battle statistics.

Note 1. The list of changes is not full.
    Note 2. v.0.6.4 is very likely to be the release version.

ETA - to be announced.
  • DonZorro
    Nemoskára itt a 0.6.4 patch...
  • a.carkey
    Mint ilyenkor mindig.
  • Plata
    OMG nincs szerver.
  • Plata
    T1 KV-t nem lövi ki két lövésből.Tegnap T1 állt a bázisukon én meg rohantam oda KV-val.Háromszor talált de többre nem volt esélye.És elfoglaltam a bázisukat.ENSK pályán,jobb oldalt felrobogtam.
  • yossarianHUN
    Plusz ez a kétlövésből kiszedem is erősen sántít tekintve hogy a T1 legjobb ágyúja is csak 115-öt sebez legjobb pillanataiban is feltéve persze hogy átüt és a KV-nak a gyengébb toronnyal is 560 HP-ja van.
  • yossarianHUN
    Sebességben nem nagy király az tény T1-hez viszonyítva viszont nekem bivalyerősnek tűnt mindig hiába a remek rof ha át sem üt vagy alig sebez én a T1-eseket KV-ban ülve mindig legázoltam ha tiszta 1v1 helyzet jött ami ugye ritka. Plusz az egyik legrugalmasabb tank ha úgy vesszük. A 107-es még a KV3-on is OP szagú ezen meg aztán végképp, a 152 is egy überbrutál aprító a komoly hátrányai mellett ugye. Az első két 76 milis nem sokra jó az tény de onnantól remek hk lesz belőle én mindent megvettem hozzá és a mai napig ott áll a garázsban bár már inkább csak élménykocsikázásra használom.
  • lipovics
    Hát nem tudom. T1-el két lövésből szoktam kiszedni, pedig elvileg egy erősek. Mire kiér a jó pontokra, addigra már régen elfoglaltam a lövési pozíciót. Tehát én lövök elsőnek, onnantól pedig vége.
    Nagy előny, hogy a T1 35-el is tud menni.

A stock tank mindig szar, az alap. De nem mindegy, hogy mennyi szopás után lesz belőle ütőképes tank. T1-el ma 4 óra alatt összelőttem 40000 xpt. Kv1 képes erre?
  • lipovics
    Hát nem tudom. T6-al két lövésből szoktam kiszedni, pedig elvileg egy erősek. Mire kiér a jó pontokra, addigra már régen elfoglaltam a lövési pozíciót. Tehát én lövök elsőnek, onnantól pedig vége.
    Nagy előny, hogy a T1 35-el is tud menni.

A stock tank mindig szar, az alap. De nem mindegy, hogy mennyi szopás után lesz belőle ütőképes tank. T1-el ma 4 óra alatt összelőttem 40000 xpt. Kv1 képes erre?