418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #27074 105mm HE lőszerrel. Atomvillanás és lökéshullám. Tier 8-ig bármi kinyírható vele könnyedén. -
Sziasztok. tier 5-ös PZIV-re melyik a legjobb löveg? és milyen lőszerrel?
köszi
-
Nazarov77 #27072 Na mire leírtam te is írtál, kiegészítésnek annyit hogy egyszerre kell megvenni úgy lesz hogy kiválasztod 3 pack közül melyik kell neked, kiválasztod a fizetési opciót van vagy 200 lehetőség köztük a paypal aminek örülök mert tuti azt fogom használni, perkálsz kapsz az e-mail címre egy kódot amit majd be kell írnod a főoldalon a Use promo code résznél szerintem, ( gondolom release után kell beírni ) és megkapod a goldot és a tankot. -
Nazarov77 #27071 A pre order packban lévő gold mennyiségért kell fizetned 10%al kevesebbet a pre orderes képen ki van cenzúrázva az ár de mivel megvan adva a gold mennyiség nagyon könnyen ki lehet számolni mennyibe fog fájni:
pl 25k gold pack:
25 000/250= 100 tehát 100 dollár lenne
100-10%= 90$ valószínűleg ennyibe fog kerülni. -
és ezt a mennyiséget egyszerre kell levásárolni vagy lehet szépen, folyamatosan is? -
meghatarozott mennyiseget
12K
18K
25K
plussz jar egy premium tank is hozza -
Imation #27068 the exact "pushing" ability will depend on weights on both objects and vehicle speed.
Pedig mekkora látvány lett volna ahogy egy loltraktor tol maga előtt egy döglött maust fedezéknek. :) -
Lehet már tudni, hogy a pre-order 10% gold discoutnja mit takar? Ennyivel olcsóbban vehetem a goldot örökre, vagy csak meghatározott mennyiséget, vagy mi? -
crossy104 #27066 Nem tudjátok véletlenül ki az az elmeroggyant barom aki Fityula néven játszik? Biztos valami homokos nővér lehet.Nem érdekell mennyibe kerül megkeresem és ...... -
lammaer #27065 Hát... ha egyszerre kettő VK3002DB-t látnál vagy esetleg egyszerre 2 T44-et, hamarabb elfüstölnél mint egy dupla T20/T23 kombótól.
Tényleg, IS3-al nem létezik hogy állandóan pattogsz róla, konkrétan a T23-ban volt ensken olyan élményem, hogy egy churchill minden lövése (4-5) simán sebzett. Sztem még autoaimozott is. Meg is ölt volna 1vs1, ha a tornya nem forog lassan :), ami egy Tier8 számáraazért elég égés lett volna.
Izzadtam is a végén rendesen, nehogy megszégyenüljek :D -
Szakesz #27064 Pedig amcsi közepest szeretek lőni, mert szinte biztos sebzem. -
atee73 #27063 Valoszinuleg ez nem nyugtat meg titeket ,de en erosen respektalom a t20/23asokat , valszeg engem direkt utalnak mert ha latok egyszerre kettot akkor azonnal engem kezdenek lebontani is/is3ban :-)
kidugja a kis buksijat valami mogol es bontogat le engem... en meg pattogok rola lefele, ujabban meg a bl9el is, pedig biztam benne hogy azzal kitudom kezelni a t2akarmi
fobiamat
-
Imation #27062 A tornyot én sem fejlesztettem és nem is fogom, lehet hogy csak a perzsa lánctalpára valót fogom tartalékolni a free xp ben. Még meglátom hátha a héten megjön a kedvem és belehúzok. :) -
Én is még csak 40nél tartok, free meg elment a p2-re, hogy ne a nyamvadt 75milisével csattogjak... -
lammaer #27060 Pont ugyanígy állok hozzá én is - a free XPt a perzsára költeném, de nemtom meddig bírom... mondjuk nekem már 70k van benne, a tornyot ki se fejlesztettem vele... -
Imation #27059 Még csak alig 20K-t kapartam vele össze, még 150K kell...borzalom. A freexp-t meg inkább a pershing fejlesztésére szeretném majd tartalékolni, de lehet nem lesz hozzá energiám/türelmem és beáldozom a tovább lépésre. -
lammaer #27058 EGyetértek, leginkább engem is az zavar, hogy ez lényegében egy T20, picit jobb mozgékonysággal (ami sajnos még mindig kevés ahhoz hogy jó féle mediumként lehessen használni). Leginkább én is egy ágyút szeretnék rá :) -
Imation #27057 Nekem az ágyú pontatlanságával semmi bajom szerintem azzal nincs gond. De legalább a T32 alap ágyúját megkaphatná némi xp ért cserébe hogy az ember érezzen valami fejlődést a T20 után. :( -
Hát ezaz, konzervdoboz használhatatlan ágyúval... Pontatlan és gyenge. Panther millioszor élvezetesebb volt... Fene, pedig kéne az a pershing... -
Gépelési hiba. 1937 ben gyártották. Majd javítva lesz. Beírhattad volna a játék fórumán a megfelelő topicba... mondjuk ide:
LINK
-
Imation #27054 39 csatám van vele és semmi lelkierőm tovább csinálni. Minden nap kitűzök egy célt hogy hány xp-t kellene összehozni de nem sikerül annyira szar vele menni. -
Jó az! -
lammaer #27052 Gyülölöm azt a tankot .... olyan semmilyen. -
Most komolyan.... valaki élvezte a játékot ezzel a nyamvadt t23assal? -
Nazarov77 #27050 Fú micsoda hibát találtam a magyar fordításban:
Van a játékban németeknél egy post war tank méghozzá 1973as gyártású!!!!
Könnyű Tank PzKpfw III Ausf. A
1973 ben gyártották. Csak 10db épült belőle. A fejlesztést leállították a gyenge felfüggesztés és páncélzat miatt.
XD -
Gunslinger #27049 Jaja, sztem is hardver hiba, ram vagy vga lesz a ludas sztem. Tény, hogy a játék is szarul van megírva, de codec hiba restartot nem szokott okozni. -
Nazarov77 #27048 Azt tudtam hogy megint eltolják meg új verzióval jön a release de dátumokat még nem láttam bár ebből sokat nem lehet megtudni dátumot nem mertek már írni csak annyit hogy április, na szép mert az lehet a vége is. -
Nazarov77 #27047 Én memória hibára tippelnék ha a gép újraindul magától az okozhat ilyet, kodek nem szokott előidézni ilyen hibát. -
Csak most olvastam hogy megint eltolták az egészet. Nem tudom volt-e már de:
ETAs:
* Pre-orders launch: April, approximately 2 weeks before the release.
* Release date: April. Hardwipe confirmed.
Lassacskán tényleg 1 éves lesz ez a béta. -
lammaer #27045 A login előtti nagy robbanásos videót látod vagy nem?
Ha nem, el tudom képzelni hogy vmi videó codec probléma... ha van felrakva ilyen super codec pack vagy hasonló (ami felrak kismillió, soha nem használt codec packet) akkor azt szedd le, WOT reinstall azt talán úgy... -
Gunslinger #27044 Volt hogy sikerült betöltenie vagy állandó jelleggel csinálja? -
lammaer #27043 Hejj ha tudnám mit írtam... nem is emlékszem a csávóra, szóval nem lehetett komoly :) -
Ilyenkor inkább ki kell javítani a google translate-et, had tanuljon belőle... -
Google fordítót hagyd már a francba légyszíves. Egy normálisan angolul tudó majd ha van kedve lefordítja. -
cice1221 #27040 olyan gondom van,elinditom a world of tank-ot és betöltés alatt újra indítja a számítógépet.segitsetek légyszi mert nincs ötletem miért csinálja. -
spiczi91 #27039 Ja, az angolt jobban megértem a semmi angoltudásommal. :D -
Hogy ennek mi értelme volt... Értelmetlen katyvasz -
Régen több xp járt az összes kilőtt tankért, de kb. a karácsonyfás patchel ezt megváltoztatták, pont az ilyen hülyék miatt. Jelentasd, és ha IS-4e volt, pl. meg is szopja, mert min. 3 napig nem tud játszani. -
Csak az a baj, hogy míg őket nem, teged azonnal meglátnak. :( -
balogh197528 #27035 World of Tankok v.0.6.4 előzetes patch megjegyzi:
• Hozzáadott új járművek: prémium nehéz Lowe és KV-5, köztes KV-13 és Pz38NA, tier 8 SPGs: Objektum 261, GW-E sorozat, a T-92.
• Teljes áttervezése Maus ütközés modell segítségével "szoknyás" típusú páncél.
• Fix ütközés modellek IS-7, JagdPanther.
• Hozzáadott új térképek - Mountain Pass és prérik.
• Vizuális áttervezése Pagorki térkép.
• Játék áttervezése Komarin térkép: csökkentett számú bokrok közelében hidak, hozzáadott extra épületek központi sziget terjed.
• Hozzáadott extra ellenőrzőpontoknak a tank modellek pontosabb láthatóság ellenőrzést.
• Megváltozott az értelemben a hitel és az arany mentődobozt, javítókészlet és a tűzoltó készülékek:
Credit javító készlet rögzíti 1 választják sérült modul végéig a csata. Arany megjavítja az összes jelenleg sérült modul végéig a csata.
Tudod, hogy mind a javítókészlet ugyanazon a tartály együtt.
Mentődobozt munka hasonló javítókészletek.
Credit tűzoltó kialszik tüzet azonnal manuálisan aktiválni - a lenyomásával ingame.
Arany tűzoltó készülék automatikusan eloltani tüzet 0,5 másodperc után tank tüzet, és csökkenteni fogja esélyét kigyulladásával 10%-kal.
• Megváltozott kárt mechanika a számokat. Tudod kárt számokat, ha bejön a vezető, vagy a leghátsó kerék a tartály. Ez lesz sokkal nehezebb detrack által ütő középső része a tartály.
• átdolgozta jármű mozgása rendszer - stucking a függőleges felületek és térkép határai szinte teljesen megszűnt. Csökkent az esélyük a stucking a tereptárgyakat.
• Hozzáadott első változata mozgó roncsait megsemmisült járművek.
• Javítva egy hiba a SPG Object 212 fegyvert könnyű fedezék, hogy fel tudta szívni kagyló nélkül vesztes tartósság.
• Fix kárt mechanika egyes nyitott tetejű SPGs során fény ütközések más járművekkel.
• Hozzáadott opció demount nem leszerelhető berendezések (például Rammer vagy bevont Optics) 10 arany.
• Hozzáadott opció át a játék arany más játékos. További szállítás ellenőrzése speciális számlázási jelszót használják.
• Hozzáadott a lehetőséget, hogy blokkolja hangüzenetek a játékos a csatában és a hangárba.
• Hozzáadott a lehetőséget, hogy kikapcsolás tartály rázta fényképezés közben / mozgó / leállítása / elütötte a mesterlövész módban. Alapértelmezett beállítás remeg a.
• Hozzáadott opció, hogy távolítsa el zeneszámokat nyomatok.
• Hozzáadott a lehetőséget, hogy kapcsolja ki a füst és a por le a tank pálya.
• Hozzáadott lehetőségekről részletes hang chat: kiválasztása audio berendezés, hang-teszt és egyéb lehetőségeket.
• Javítva egy hiba a kliens, ha csatlakozik fagyasztható cég / szakasz esetén a hang-portok blokkolja.
• Hozzáadott új lapon Clan Névjegyzék ablak, beleértve a listáját klán tagjai.
• Hozzáadott vizuális diplay a "beszélő játékosok", a konditerem, Szakasz and Company, térkép betöltése képernyőn.
• Hozzáadott további csillag ikon a tank, hogy nem szereztek dupla tapasztalati adott naphoz.
• Minimap remake-jét a flash, mint a többi felületet. Hozzáadott ikonok különböző típusú tank. Hozzáadott színes ikonok eltérő színű tankok a játékos szakasz.
• Hozzáadott további markerek feletti tartályok a játékos szakasz.
• Hozzáadott további statisztikai ablak jelenik meg, ha játékos tartály megsemmisült.
• Fix nagy mennyiségű teszi a hibák, jobb hatékonyság a kiváló minőségű dinamikus árnyékok.
• Hozzáadott ellenőrzés a szín, a fényerő, és időt nyomjelző hatások ábrázolása.
Tervezett v.0.6.4, de currenty a fejlesztés:
• átdolgozása látótávolság / álcázott járművek és fegyverek.
• Csökkentették a memória használat. Rögzítése Vörös Textúrák hiba a PC-n nagy mennyiségű RAM (> 2 GB).
• Különleges egyensúlyt tömeg 9. szint közepes tankok.
• rögzítése közötti eltérés mesterlövész és arcade célkeresztet esetén járművet elhelyezni a lejtőn.
• Új post-csata statisztikák.
1. megjegyzés. A változások listája nem teljes.
2. megjegyzés. v.0.6.4 nagyon valószínű, hogy a kiadást.
ETA - be kell jelenteni.
Meghallgatás
A neten forditottam le ha hiba van benne nem az enyén.