418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Fejlődnek képzetlenül is. Kipróbáltam. -
SZU #27193 Nekem csak a vadászpárduccal 4 sikerült, IS3-al 3, IS-el 1, Ferdivel 1 asszem. -
nekem legutóbb malinovkán sikerült felragadnom t54-el a dombon lévő szélmalom lépcsőjére. meg se moccant, semmi kis tekergés, nulla. -
atee73 #27191 Hi
na ide is be lehet ragadni , nekem legalabbis sikerult...
csakhogy gyujtsuk a bugokat ha mar test...
-
atee73 #27190 ctrl+prtscn ha siman nem megy -
Adjunktus #27189 A barakk csak az éppen munkanélküli legénység tárolására van.Ott nem fejlődnek,csak abban a járműben amire ki vannak képezve és csakis csaták által.
Egy idő után már a jól képzett legénység értékesebb lesz mint bármelyik jármű.Ha valamilyen oknál fogva éppen nem használod őket,akkor berakod a barakkba.
Inkább minthogy elvesszenek. -
Redmaster #27188 Üdv!
Én is neki kezdtem ennek a remek játéknak csak van egy kis gondom vele. Most a 4 napos szünetben nekem tanulnom kellett volna nagyon de sajnos más tankokra kellett vadásznom. Szóval felháborítóan addiktív :D
A másik meg hogy lenne egy kérdésem. Mire jó a barakk? Mert beraktam az embereim egy estére de nem fejlődtek. Vagy csak akkor számít ha játékban vagyok vagy hogy működik?
Ja meg lenne egy kérdésem. Képet ti hogy csináltok a játékból? Mert nekem print screenel nem csinált csak egy fehér képet adott be a paintbe. Mert sikerült olyat előadnom hogy 1 életerőm maradt és nem volt lőszerem és még nyertünk is mert gyorsabban foglaltunk. -
Szakesz #27187 Persze, ha stock T-54 jön veled szembe és többnyire egyesével, akkor nem igazán kell izgulni. A gond ott kezdődik, amikor összefognak és egy fullos T-54 falka ront rátok. Mire észbe kaptok már vége is.
Egyébként a T-54 ereje nem is igazán a mennyiségben (bár tény, két T-54 többet ér, mint egy), hanem a pokolian jól páncélozottságában rejlik. Amíg egy Pershinget vagy Panther 2-őt már kisebb gépekkel is lazán lesebzel AP lövedékekkel, addig a T-54-et csak karcolgatod.
-
CLAN REGISTRATION BEGINS... -
Amergin #27185 A StuG tényleg papír, de fullosra fejlesztve nagyon dúrván sebez szinte bármit amivel összekerülhet még szemből is, oldalról meg bármit átlő.
Úgy hogy szeretem
A Grille a másik kedvenc, ha már tűzérség: szerintem nem is megyek feljebb, mert azok a lövegek már olyan sokáig céloznak, hogy addigra eltűnik a célpont szal vakon kellene lőni. Nem próbáltam, de már most is éppen csakhogy sikerül néha célozni 4,5 mp-es célzással, a következő löveg meg 6 mp-es... -
atee73 #27184 Hi
stugrol jut eszembe , ma tortent asszem a westfield-en a csata vegefele mar kevesen voltunk eszrevettem egy stug-ot (Is3-ban BL9 122mm ,toltesgyorsito,stab... etc. 100+90es legenyseg)olyan otven meterrol oldalrol celzok ,loves ,lepattan... na ocsem vegyel ma lottoszelvenyt ! gondolom en. Elindulok fele, ramlo ,lepattan ,na te szegeny! gondolom en.
Ramlo meg1x, agyum szarra megy ,Hat szarba leptee ecsem!gondolom en. Megyek fele tovabb (szerelok dolgoznak ezerrel) puffogtat ram , pattog le, szerelok szolnak agyu kesz ,ekkor kapok tole megeggyet,critical ,tornyom beragad,becelozni persze nem tudtam elotte...Hat legyel maaa 3x atkozott!! Gondolom en.
Szereloim dolgoznak, puffogtat, ujjab criticalt kapok ammorack, HAAA HEEE mi eeeez! Gondolom en.
Szereloim oszekapjak magukat ,ralovok lanca le critical marad 100on,!!!!mi *va eletbe !!!! gondolom en.
Mig toltok ramlo 2x a masodikra megegy ammorack es azonnal felrobbanok.
Hat ize... talan..nemtom!!! Gondolom en, es bamban meredek a monitorra.
Ez volt a HE loszerrel dolgozo szerencsefia stug-os ,es egy elbizakodott hevy tulaj, reszemrol (szvsz reszerol is) felledhetetlen talalkozasa
-
:) Majd próbálgatom. Viszont a Jagdpanzert tényleg alig bírom átlőni, lepattan szemből róla minden. -
spiczi91 #27182 LOL, pont az ellenkezőjét érzem, a Stug papír, szinte azonnal kiszednek belőle, míg a Su85 nagyon is jól bírja, a lepattanó lövések miatt pedig sztem már párszor elküldtek a anyámba. -
Szacsa007 #27181 Persze sok minden múlik a csapaton is, de itt általában ismeretlenek vannak együtt egy csatára. Még esetleg, ha van 1-2 platoon akkor valamivel jobb a helyzet, de általában a csapat is gyenge nem csak a tank. Szóval nem hiszem, hogy ez vigasz lehet. Nem szeretem, amikor esélyem sincs, s főleg, ha a csata elején még egy-két társam dezertál. Én végigviszem a csatát, csak kicsit idegesítő ahogy az ellen királykodik. Nem az zavar, hogy győz, hanem, hogy esélyünk sem volt... Ha egy csatában az ellen a jobb az nem zavar, ha nagyjából egyenlő esélyt adtak. De nem szeretem, ha a háborúba csak 1945 végén kapcsolódok be...
-
21K xp a T-43 -
lammaer #27179 Mijki, szerintem MINDIG jobban jársz, ha free XPt nem a következő tank elérésére, hanem a következő tank fejlesztésére tartogatod.
Egy fullos tankkal MINDIG élvezetesebb játszani (kivéve a TierX-eket, ahol ugye nincs fejlesztés) mint az egyel magasabb tierű ám alap tankkal. -
Mester61 #27178 Nézd lehet, hogy a balansznak vannak néha hibái, de nekem volt nem egy olyan csatám, ahol nálunk egy T54, az ellennél 5 db volt, és tierbe egyforma volt a két csapat és nagyon csúnyán kikaptak nem egyszer. A csapaton nagyon sok múlik, hidd el nem egy szuper járgány nekem is volt, van a játékban attól jobb is. -
lammaer #27177 "Természetesem szükség van arty ra hiszen a kisebb tankok elvesztik az értelműket nélküle"
Ezzel vitatkoznék - miért hiszik azt a scoutok hogy csak az artynak lehet scoutolni? Bármilyen tanknak lehet scoutolni, és még jobban is jársz ha mondjuk mögötted 3 heavynek mutatod a célokat, mivel azok kicsit gyakrabban lőnek. Márpedig a scout XP abból jön, ha sebzik a csapattársaid azokat a célpontokat amit te mutatsz, és ebben jobb ha nem egy félévente durrogtató artynak mutogatsz. -
Szacsa007 #27176 Arra még lesz módom bőven nulla után.:) Nem azért güriztem, hogy állni hagyjam a nagy gépeket. Csak valahogy nem értem... Persze ez az én bajom... -
Gunslinger #27175 Csatából kilép, beül egy normális Tier 4-6 tankba és játszik a középmezőnyben. -
Szép! Nekem egy Wittman és egy Kobatov van még csak. A többi nem érdekel. -
Szacsa007 #27173 Nem a T-54-el van bajom, hanem a leosztással. Csak ez jól mutatja, hogy milyen csatákat kell vívni. Van aki önként lesz hősi halott, de itt a gép már úgy adja a csapatot, hogy csak az lehetsz. Amúgy nem zavar a T-54, mert 1-2 ki szoktam szedni, de 5 ellen már nem lehet mit tenni, főleg, ha még van mellette egy IS-7 meg 2 Panther II. Nálunk meg semmi.... -
Gunslinger #27172 Lehet igazad van, de egy hónapon belül biztos lesz már nem kevés. -
Mester61 #27171 Teljesen igazad van. a 3601 sokkal élvezetesebb volt mint a Tigris, utána jövők pedig felejthetők, talán a Maus lesz a csúcs ha javítják, majd meglátjuk -
Gunslinger #27170 Jaja, nálam a Pz35 mellett a kedvenc tankom. Bár a VK3601 se rossz. Ezek még simán állják a sarat, később a német technika elhalványul. -
Mester61 #27169 Napi 7 óra játékkal prémiummal is 3 hét, majd meglátod. Tavaj június óta 10 000 csatán vagyok túl tudom, hogy mennyi idő alatt lehet kifarmolni egy egy járgányt.
Aki egy hét alatt napi 6 órával megcsinálja meg is érdemli, mert az nagyon tud. -
Mester61 #27168 A PzIV volt az egyik legjobb tankom, igen sok creditet szereztem vele, és nagyon sokszor meglepetést okoztam az ellennek, mivel igen jó az ágyú rajta, az egyik leg szerethetőbb jószág. -
Gunslinger #27167 Sztem egy hét alatt meg fognak jelenni az elsők. Aki célirányosan arra megy és premium accal, napi 6-7 óra játékkal egy hét alatt elérheti. Persze nem azt mondom, hogy sok lesz belőlük akkor, de egy hónap múlva már biztosan. -
Ma összejött a 3. Wittmann kitüntetés is :) -
Su85 nagy ágyúval nagyokat ló, de nem bírja a sebzést. Két lövés max és vége. Ez azért gond, mert ha távolról lövöldözgetem ki az ellent, akkor ad 3-700 xpt (ha nyerünk). Ugyan ilyen teljesítményért tankkal 700-1300 xpt szoktam kapni. Sokkal lassabban tudok fejlődni a SU-val, hiába izom az ágyúja. Viszont jó egy lövéses killeket csinálni. Elején mindig HE van betöltve, várom a kamikaze scoutokat. -
Gunslinger #27164 P4 az PzIV akar lenni? Baromi könnyen kigyullad és a segge papírból van, amúgy legjobb Tier 5 medium imho. -
Mester61 #27163 Pedig HW után nem lesz T54 egy darabig. -
Szacsa007 #27162 Lehet az lesz:) -
Mester61 #27161 Akkor hagyd abba. -
Hihi, csináltam egy Kolobanov kitüntetést :)) -
Szacsa007 #27159 Egyre jobban érik bennem az elhatározás, hogy nulla után abbahagyom. Ebben a játékban semmi logika, semmi következetesség és semmi értelem nincs. Hogy IS-3-sokat tesz be T-54 ellen érthetetlen előttem, de hogy 5:5 arányban az már abszolút. Vajon csuklik az anyjuk? Mert ha rajtam múlik igen gyakran.... -
Imation #27158 Persze, nem lehet mindenben jó. Nekem a másik stílus szimpatikusabb. -
SirArcheer #27157 Kb én is azóta váltottam SU-85-re.
Megvettem rá a 122-es ágyút. A kicsiket egy lövésből kiszedi bárhonnan, a nagyokat meg sebzi valamennyire. Remélem sikerül vele összeszedni a 107-esre valót mert azt mindenki isteníti.
KL_atya: A TD-nem ér semmit scoutok nélkül,ugyanúgy mint az arty. Mindkettőt szidják, de ha nincs scout akkor vakegér a bokorban mindkettő. Tudom, mert mindkettővel játszok.
-
Valamit valamiért. -
Imation #27155 Két napja próbálgatom ezt a su-85 -öt. Jó dolog ez a baromi nagy ágyú és osztani vele a halált ha sikerül, de hihetetlen hogy mennyire nem bírja a strapát. A stug ehhez képest szerintem egy túlélő bajnok.