418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Adjunktus #27354 Jellemző a játékra,hogy itt beválik olyan beteg ötlet,hogy rettenetesen idétlen,groteszk,gnóm,csonkokat pakolnak "ágyú" címszó alatt a gépeikre és HE gránáttal lövöldöznek más tankokra.
Még félelmetesebb,hogy néha még be is válik a dolog. -
Gunslinger #27353 Lol, meghalt mindenki, akkor gondolom a Skynet bekapcsolt és úgy folyt tovább az ütközet a részedről :-))) -
Gunslinger #27352 Hát sztem nem jobb a 88-as a rövidke 105-ösnél. Ugyan távolra jóval pontosabb, de ha közelharc van elkél az a magasabb DPS, hiába tölt újra lassabban. Például 105mm HE-vel egy lövés egy Pz III gyakorlatilag minden esetben, 88-assal minimum kettő, de inkább három. Tier 7 fölötti célpontokra meg szinte semmit sem ér, HE-vel kicsit sebez, AP lepattan, a 105mm HE-vel meg azért lehet Tier 8-asokat is kilövöldözni. -
ColMoss #27351 üdv! Nekem eddig eza csúcs: 1 lövéssel kinyírták az összes! crew-t és -1000hp, hát GG! 
-
ilsalon #27350 Ugyanez. Még nincs meg a 88-as ágyú. -
Renegade #27349 hát őőő, derék, asszem megyek iszom még egy vodkát. -
Wlanseraf #27348 Tudom:) már csak az hiányzik:D -
Wlanseraf #27347 

-
Imation #27346 Na ugye hogy van minden gödörnél egy mélyebb lyuk! :) -
Gunslinger #27345 Atom! :-) -
lammaer #27344 Orosz játékok
Mostmár értem a WOT fejlesztőket. 1:20-tól nézzétek, ehhez képest a WOT maga a realizmus :) -
Gunslinger #27343 Hehe, én voltam ennek a faroknak a másik oldalán egyszer, egy VK4502-es két lövése pattant le egymás után a VK3601-emről kb. 100 méterről, de megnéztem volna az ipse fejét, mert annak a legkisebb ágyúja is 200-as pennel rendelkezik. :D Persze nem sikerült kilőnöm, jött oldalról valamilyen IS és szétkapta egy lövésből, de sikerült lesebeznem elég jól. -
te mivel hasznalod a VK3601-ed ?
en 10.5-el HE lovedekkel -
ilsalon #27341 Nem mentem, de tudom, hogy közelharcra nem jó harckocsi. Ráadásul pár tierrel kisebb is volt, ezért volt nagy az arcom. Be is verték.
Persze ez az 1:1000000-hoz esélyes, de néha vannak ilyenek. Főleg velem. -
lammaer #27340 Sztem ne erőltesd, ebből nem tudsz jól kijönni
-
lammaer #27339 Hát, azért ezt nem tenném be egy gyakori esetnek... mentél már Leevel? :)
Ne sajnáld attól a szerencsétlentől... -
peter9228 #27338 "egy olyan ember aki hasznalja lenezi azt aki hasznalni szeretne"
Először is, én nem használom, csak megnéztm, hogy mégis mennyire "szabálytalan" a használata. De ezt már 2x leírtam. Egyébként is, csak p2-n van fent, azt meg teljesen mindegy, hogy hol lövöm, mindenhol átütöm. Másodszor nem nézek le senkit, csak nem akarok terjeszteni olyan dolgot, ami tisztességtelen előnyhöz juttat valakit. -
ilsalon #27337 Nekem az a kedvencem, amikor VK3601-el befordulok a sarkon és ott egy M3 Lee 23m-re. Harc lefolyása:
1. Megállunk egymással szemben, én nagy arccal, ő gondolom behugyozva. Első lövésem lepattan, övé talál.
2. Második lövésem nem sebez, mert aszondja nem ütöttem át a páncélt, övé talál és közben lő mégegyet mire töltök.
3. Harmadik lövésem leszedi a láncát 100%-on marad. Ez azért érdekes mert végig ágyúcsőre célzok sniper módban, szinte látom a legyeket a kasznin. Ő lő még közben kettőt és végem.
Az eredmény Lee 100%-on, én meg béna vagyok megint.
Mostanában én már a legkisebb ellenfélnek sem állok bele a lövéseibe, inkább lövés-bújás-sarok mögül huncutkodás. -
ZelenkaP #27336 Azzal is kalap szar, mindenki szétlő..;)
Mióta ez a játék megy a tankok iránti tiszteletem igencsak megkopott. Anno azért megjelent a harctéren, akkor ott volt egy tank....most meg papírnehezékek rohangáltak a háborúkban a játék szerint ;) Vagy csak díszletek voltak...
Szar ez az egész -
A D-2-5 meg D-25 valóban pattog, mint deszkáról a szikkadt kecskeszar, mihamarabb applikáld rá a BL9-et, anélkül az IS-3 csak kutya faszán forgó stanyecli .. -
Nazarov77 #27334 Hát igen az a fos D-25ös 122es család annak kamu a 175ös penje, ott pattan le ahol csak tud. -
Gunslinger #27333 Rohadék OP német tankok. :-)
Mondjuk VK3006 sztem nincs is.
A pattogás tényleg el van kefélve gyakorlatilag mindenhol, illetve igazán hülye szitukban is előfordulhat, de lehet HE-vel lőtt rád, az meg akkor is sebez, ha nem üt át. -
Wlanseraf #27332 VK3600 -
Wlanseraf #27331 Előző 5 csatámat nézve ezt most is lehet unninstallalni.....
Mert az teljesen rendben levő dolog hogy én egy szarfaszú VK3006-ról 4x lepattanok egy IS-3-al igaz a 175 penes gunnal igaz hogy 100 a legvastagabb helyen a páncélja ez nem baj.. ja és természetesen szemből átlő a 135 penes gunnal... egy konkrét vicc ez a játék -
lammaer #27330 Nekem naponta 1-2 alkalommal előfordul.
Más kérdés, hogy azért nem látványos, mert ha már eleve be van célozva a célpont akkor ugyanúgy tudok lőni rá, plusz sok esetben testtel ugyanúgy tudsz célozni :) -
Waala #27329 Integessünk majd? :P -
stork13 #27328 Nekem IS-3-on előfordul 10-15 játékból 1-2x. -
Na még egy hónap, aztán végleg uninstall -
ilsalon #27326 Ááááá, tudtam, hogy valami nem stimmel.
-
Gunslinger #27325 Nah, az még egy hónapnyi ingyen móka, hw után visszaszállok a ringbe a német med ágra kezdésnek. -
Gunslinger #27324 Mágnest szedd ki belőle :-) -
Gunslinger #27323 PzIV-el nekem volt, egy ilyen csatám emlékezetes maradt, mert már a legelső lövésre kicsinálták, a javítás után alig fordult és gyakorlatilag TD üzemmódban (ti. csak testtel célozva) harcoltam végig azt a csatát és túléltem. -
ilsalon #27322 M7-nél nekem most az ágyúmat lövik el folyamatosan. Tíz játékból három-négyszer előfordult. Ja és hozzáteszem az M7-tel szinte meg sem állok sosem, tehát mozgás közben történik. -
A HIVATALOS MEGJELENÉSI DÁTUM... -
ilsalon #27320 KV-val nekem is többször előfordult. Meg kisebb tankoknál is volt. PZ4, 3601-nél, KV3-nál nem emlékszem. -
A torony és test találkozása nem olyan nagy célpont, ezért ritka a torony beragadás. De nálam többször is előfordult a KV-val, 2-3 hete. -
Gunslinger #27318 Előfordul még, de baromi ritka, legalábbis nálam jó ha 100 csatára jutott egy. -
Imation #27317 Bele kéne húznom a hétvégén, még mindig kell kb 110 K xp hozzá. :( -
Van T-43 meglett :D -
Én már letöröltem ezt a hitbix skint. CSúnya volt. Nem tetszett.