418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Mondjuk ha egy 5-8 km/h-val gyorsabban döcögne talán már sokkal jobb is lehetne.
  • atee73
    Nos igen
    szerintem vannak hozzam hasonloan jo paran akik a Kelly Hosein nevelkedtek, es tank-rol azonnal a Tigris ugrik be ,ebben a jatekba igen alacsony a harcerteke szegenynek , de akkor is....
    en 2x futottam neki sajna keves eredmennyel ,am ha vegre kijon a full verzio lessz egy a garazsban kimaxolva az tuti.
    Mert ahogy mondottad volt, a Tigrincs az a Tigrincs
  • Renegade
    ezt azért Rejtő sem látta másként, csak hogy nagyoktól idézzek :-)

"A nő olyan, mint egy költői hasonlat – ha szép, az sem baj, hogy semmi értelme."

• Renegade
    hát ja :-)
  • lammaer
    Ehh, ifjúság.... ha rábiggyesztik egy farmerre hogy Bradd Pitt, vagy pucér csajt rajzolnak a kólásüvegre, egyből rohannak megvenni mert attól jobb... :)
  • pett3rson
    pontosan :) a hírnév mindent visz, csak lyukas a páncélja :)
  • Gunslinger
    Sztem jah. Bár utólag baromira elgondolkodtató számomra, hogy utoljára PzIII-al rodeózva féltem a Tigristől, aztán jött a PzIV és nem sokra rá hozzá a 105mm-es löveg és azt hittem én vagyok a faszagyerek hogy csak úgy pusztítottam vele a Tigriseket, VK3601-el dettó. Aztán amióta van Tigris rájöttem, hogy dehogy voltam faszagyerek, ezt a szart tényleg mindenki szétszedi Tier 5-től fölfele.
  • lammaer
    Akkó miért? Mert tigrincs?
  • Renegade
    na de tigrinccsel nem azért játszik az ember mert olyan hű de jó tank (az ágyú azért rendben van).
  • lammaer
    Asszem nem én vagyok aki mondja: kinek a pap, kinek a paplan.

Mondjuk Tigrisem sose volt, azt átugrottam a softwipenál (3601 után jött a KT :) ), de valóban nem egy megható szerkezet ha összefutok vele.
  • Gunslinger
    Legénységet is 100%-osnak vettem egyből hozzá anno, ott sem lehetett gond.
  • Gunslinger
    Fura nekem is, baromi sok ember megy vele, nekem sem stock van már, de valahogy mégsem találom vele az egyensúlyt.
  • Renegade
    ez de fura, nálam most az a fun tank, egyedül az bosszant, hogy sűrűn leég szemből :-(

élesben tuti megtartom, hiába áll a garázsban egér, p2, gw tiger, t-54 azokkal alig megyek, bezzeg a tigrincs alig pihen :-)
  • Renegade
    de szép is lenne :-)
  • Gunslinger
    Jaj de bánom, hogy belekezdtem a német heavy vonalba, inkább haladtam volna tovább a med vonalon, már Pantherem lehetne, de még mindig itt szenvedek ezzel a szar Tigrissel. Komolyan mondom a VK3601 ezerszer jobban eltalált masina és hiába van 500 hp-val kevesebb, valahogy sokkal jobban bírja a strapát.
  • malystryx
    Ja, azt hittem ebben a patch-ben benne volt. Bocsi...
  • Szakesz
    Foltoznak rajta? Úgy érted kilőhetetlenné teszik? :)
  • lammaer
    Mauson tudtommal nem foltoztak, majd csak az éles kijövetelekor fognak...
  • malystryx
    De jó Neked. Ennyi cuccod van.. Én nem tudok sokat itt ülni, de a Pershinget mindenképp szerezd meg, a másik a Maus legyen.. Ha már egyszer foltoztak rajta... [Te kérdezted melyik lehetne :)]
    Én is nagyon vágyom egy Pershingre, de már nem érek el addig, azért választottam a DB utat..
    Bár a T-54-el minden nap mehetnék, de nem érdekel... Inkább a P....
  • Achmed927
    Engem a perzsa annyira lenyűgözött, hogy a teljes kijövetele után azonnal rá is hajtok, persze az amcsi TD vonallal egyetemben. A legkirályabb dolog a játékban a perzsa. Imádom !! ;) Lassan utolérem a JT meccseim számát.

Amicsi TD : akármilyen lesz kipróbálom. A német TD vonallal játszottam már eleget, most jöhet vmi új. ;)
  • lammaer
    Igazabol nem tudom eldonteni mi legyen... van cirka 11 millióm, 70k free XP meg cirka 200k tovabbi free XP aranybol (8000 gold, a free XP megvan :) )

PantherII - most lett kifejlesztve, de nem vonzódom nagyon
    IS7 - szinten most lett kifejlesztve
    Maus - meg 100k XP hianyzik
    Pershing - ez meglesz, meg 50K XP :)
    JT - 70K XP hianyzik, de nem vonz
    T34 - meg 100k XP, de nem erdekel...

A szűk keresztmetszet jelenleg a pénz, a pershing mellé tán még befér a P2 meg valamelyik TierX-es heavy. Igazaból a Maus meg az IS7 közt vacillalok, bar az Is7 felé hajlok... csak az a baj, olyan tankot nem szivesen hajtok amivel nem lehet elérni vmi mást :)

• Renegade
    szvsz hw után tuti jó választás lesz a német vonal, valamiért úgy gondolom, hogy szintre lesznek hozva elég hamar.

p2 közelharcban nem jó, és hát ugye a medeknek elég sokat kell közelharcba keveredni, ha más nem a stratégiai helyeken. Nekem sosem volt pofám hátul maradni vele az olyan térképeken, ahol nagyjából a 20. másodpercben már ölni kell egymást serényen és bizony az ilyen csatáknál elég sűrűn jön szembe t-54, ami nagyon nem tesz jót szegény p2-nek :-)
  • Imation
    Érzek némi cinizmust a hangodban, pedig hw után a német med et akarom elöbb megcsinálni. :) Baromi unalmas lenne ilyen rövid idő alatt 2x végig csinálni az ami med-et. Kivéve ha annyira lenyűgöz a pershing hogy komoly elvonási tüneteim lesznek mikor elveszik.
  • Renegade
    bár mondjuk most már elég strapa kanca, lemaradtál a patch előtti időkről, az volt az igazi anyázós korszak :-)
  • Renegade
    vedd meg bátran, jó lesz, imádni fogod ;)
  • ximix #27769
    Igazad van , egy modellező képeit nézegettem ő arra írta az Adlers-t, de megtaláltam ezt és egyértelmű lett.
    Legközelebb aztánvagy.
  • lammaer
    Csak nemtom még mit akarok... épp most lett kész a P2, de vacillálo hogy megvegyem, nevegyem... :)
  • Renegade
    ezek a ki milyen tankot szeret, tök vicces dolgok, én pl a.carkeyn csodálkoztam a legjobban (hetzer mester). Szszvsz nincs az a tudatmódosító szer aminek hatására ha csak halványan is, de szeretetet éreznék ama kis pukkancs iránt. :-)

Azt is kemény volt feldolgozni, hogy IRL szerette a kezelőszemélyzet :-)
  • lammaer
    100 felett vagyok és van vagy 60k free meg 7000 gold csak free céljára...
    megvehetném a perzsát, de még kinlódok a T23-al... :)
  • Imation
    Hol jársz a gyűjtögetésben? Nekem pár perc és meg van a 100K és még van olyan 40K free xp-m.
  • Renegade
    ja, engem is meglepett, nem is hallottam még szvsz perzsa tulajt rinyálni

egér, jt ugye más tészta a jó nagy lyukak miatt, na de elvileg már csak pár hét ugye.

Ha meg valami csoda folytán beledrótoznák a köv patchbe a plusz ágyukat, hát az maga lenne a csoda :-)
  • Szakesz
    Renegade/Eagle18: Semmi hivatalos, pusztán elképzelések a hivatalos fórumról.

[/b] Imation: [/b] Nekem a T23 is nagy favorit, a legtöbben mégis utálják. :)
  • lammaer
    Nemtom, sztem soha senki nem titulálta a pershinget hulladéknak...
  • Eagle16
    Ezeket az adatokat honnan?

5,3x750 az kis híján 4000-es DPM. A max. sebesség nem is annyira érdekes, bár furcsa lesz mikor elhúz mellette egy Maus :D A fordulási sebesség már annál inkább, de ilyen DPM-el meg páncélzattal remélem 2 perc lesz mire körbefordul. Alap motoros KV-3-al dombra felfelé menet is meg lehet majd kerülni :)
  • spiczi91
  • Imation
    A pershing egy hulladék? Jókor hallom mert már kidolgoztam a belem hogy meglegyen.
  • Renegade
    érdekes egy koncepció lesz, ha van vele pár med, aki vigyáz az oldalára, akkor tuti legyőzhetetlen
  • Jeffjohnson
    Köszi, de sajna a magyar verzió még csöppet sem tökéletes csináltunk 1 nagy bugfixet kb. 200 sor került javításra csak még nem került be a játékba de reméljük hamarosan benne lesz.
  • Szakesz
    Most nézem, hogy a T95 igencsak érdekes jószág lesz. 13km/h sebességgel fog mozogni, 305mm frontarmor, dupla lánctalp, 750dmg és 5.3ROF.

Nem baj, klánharcra jó lesz. Arra a pár méterre amit TD-vel mozgok teljesen megfelel. :)
  • Renegade
    szerintem ötletes, az eredmény pedig példás

lehet meglepő, de megvan bennem a képesség, hogy elismerjem ha valami jó, valaki ügyes még akkor is, ha az adott személy + pár haverja nem éppen a szívem csücske :-)