418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Renegade
    nem általam készített prtscr, olvasgattam a hivatalost, megtetszett, és gondoltam jól megosztom veletek :-)
  • Plata
    Flakpanzer az légelhárító volt nem?
  • Plata
    Neked mitől néz ki így a játék?
  • Eagle16
    Úgy van, külső nézetben is rázkódik. (csak nem olyan feltűnően)

Egyéb:

AMX-50 Foch paparazzi fotó :D

És valami FlakPanzer.

És az ausztrál Sentinel-ről is volt egy rövid bevágás, más készítik a modelljét.

• Renegade
    jaja, én legjobb esetben csak sokkot kapok majd miután felriadok, telesírom et a topikot.
    Rosszabb esetben sokkot kapok, elmegyek venni új monitort, billentyűzetet, majd telesírom ezt a topikot :-)
  • Nazarov77
    Igen ezt láttam T30 gazdájának az agyában biztos elpattant pár ér mikor meglátta ki végzett vele. :D
  • Renegade
    hmm, na látod ez fel s tűnt, tök úgy emlékszem, hogy megbillen a tank külső nézetben is, akkor is mellé tudsz lőni, na de este majd jól letesztelem, hogy tényleg jól emlékszem-e.
  • Renegade
    ó basszus, most látom, hogy miről beszélsz :-)
    tipródtam egy kicsit, hogy basszus t30 mint fagyasztott béka, sosem hallottam még róla, mekkora noob vagyok már :-)

na, de velem nem szúr ki, átrakom máshova :-)

• RatBaG #27826
    félreérted. most a helyzet az, hogy aki arcade nézetből puffogtat, annak sehogy se mozdul el a célkereszt, viszont aki sniper nézetben próbál precízen célozni, azzal egyfolytában az történik, hogy várja-várja reloadot, már épp lőne, ekkor meglövi az ellenfél, a célkereszt megugrik, és ellő a cél felett. tehát vagy az arcade-be kell "shaking", vagy kikapcsolhatóvá teszik sniperben is... és bumm, így lett a balance!
  • Renegade
    de azok nagyon pontos pingpong labdák ám, lehet velük smileyt karcolni az ellenségre :-)
  • Eagle16
    De az amcsi tankok legalább nem pingponglabdát lőnek.
  • Nazarov77
    Hát igen a fagyasztott békákból készülő tank valóban gyenge XD
  • Renegade
    hehe, na ezért nem játszok amcsi tankokkal, már azt is nehéz feldolgozni, hogy a német tankok papírból vannak, na de ez?

• Nazarov77
    Tényleg többször pattan le mert gumilabdát lő. Az összes 122es kivéve a BL-9et egy fos, pattog mindenről és ráadásul még drága is a lőszer. KV-3ra a legjobb fegyver a 107es zis mert sokat sebez,gyors, és nem drága.
  • lammaer
    Mit nem értesz rajta te Ómen :)

A Ferdinand tetszik, ezért játszok vele, az mellékes hogy jön az XP és egyre közelebb kerülök a JagdTigerhez... a zojjektet meg az ISU-t ugyse tudja überelni...
  • ilsalon
    Én először a 100 mm-re esküdtem, merthogy jó ROF és átütésben is király. De aztán váltottam a 122 mm-re és szerintem az jobb.

Kevesebbszer lősz, de viszont jobban szakít. Több pontot kapok a csatákban és több a killem. Legalábbis az én sítusomhoz ez jött be. Mintha többször pattanna le, de lehet, hogy csak beképzelem.
  • Plata
    Szerintetek melyik a leghasználhatóbb ágyú Kv3-ra?
  • ilsalon
    Big Bertha sem lenne rossz. Az elején odalőnél a kezdőkörbe és 6 kill.
  • virkir
    Nem ok nélkül mondogatjuk sokan, hogy ez a játék ha kijön egy fillért nem fog érni nemhogy havi több ezer pénzt.
    Ezek mellé meg a t8-as arty-nak berakhatnák a radarlátást és az azonnali autoaim-et, a légierőt szőnyegbombázással, esetleg a pocsolyákon ringatózó pályát átlövő csatahajókat.
  • Tuvok #27815
    JT - 70K XP hianyzik, de nem vonz

• ilsalon
    Én a láthatatlanságot kapcsoltam be. Most így könnyebb.
  • SZU
    Miért? Ti eddig nem kapcsoltátok ki a modul sérülést? Engem nagyon zavart, levettem...
  • Renegade
    a baj ott kezdődik, hogy tuti nem lesz arcade random battle illetve realistic random battle, tehát egy csatatéren lófrálni különböző beállításokkal egy vicc, ez pedig jogos puffogást fog szülni, pláne, ha kitalálnak még pár "háziszabályt".
  • ilsalon
    Ja értem. Realitás nulla, de legalább nem fog fölé menni a skuló, ha éppen lövés előtt találnak telibe.
  • Renegade
    ha jól értelmezem, akkor ez a rázkódás mozgás közben, találat esetén.
    igen nagy helyzeti előnyhöz juttatja azokat akik kikapcsolják
  • ilsalon
    Ez a shaking dolog lenne a kézifék, ami eddig a destroyereknél nem engedte elmozdulni a lánctalpat?
  • Imation
    Igen a másodikon én is gondolkodtam hogy van ez?! Akit zavar kikapcsolhatja?? Ennyi erővel lehetne olyan kapcsoló is lehetne ami a sérülést kikapcsolja, hátha az is zavar valakit. :o
  • Renegade
    átnyálazva alaposabban az új patchet, ezek nem nagyon tetszenek:

Credit repair kit will fix 1 chosen damaged module until the end of battle. Gold will repair all currently damaged modules until the end of battle.
    Added an option to turn-off tank shaking during shooting/moving/stopping/being hit in sniper mode. Default setting is shaking on.
  • Wlanseraf
    Kíváncsian várom:)
  • Nazarov77
    Megjelenés előtt 2 héttel lesz, lehet már a héten mert mintha olvastam volna hogy 24.e körül/után lesz.
  • Wlanseraf
    Egyébként pre-order az a játék megjelenése után lesz:D
  • Wlanseraf
    Oké:) én egy hiszékeny ember vagyok:D
  • Nazarov77
    Pár napja mondta Q&A topikban hogy hitboxot javítják és kevesebb lesz a modul sérülés.
  • Wlanseraf
    Igen mióta nem játszottál vele azóta mondja hogy javítják:D
  • Nazarov77
    Nálam kb 7-8 évesen a Kelly Hőseinél kezdődött a rajongásom a 2. világháborús tankok főleg a tigris után.
    Lammaer a sherman nem fogott meg annyira engem akkor valahogy sose jöttek be az amcsi tankok nincs félelem faktoruk. Tigris félelmetes sherman meg hát olyan kis fura vacak.
    Utoljára októberben toltam tigrissel akkor szerettem és akkor is még elég sok nagy tank volt köszönhetően a soft wipenak. Jó tank mert sok a HP meg jó a fegyvere is ami nagyon fontos nálam hogy pontos! orosz pontatlan fosok nagyon tudnak bosszantani, viszont ami rosszá teszi hogy nagyon sérülékeny szinte minden átlövi és sok a modul sérülés, bár overlord azt mondta javítják majd.
  • Faboo
    Megvan az első Wittman medálom. Sose gondoltam volna, hogy M6-tal szerzem meg. Azért így se rossz. Jó az az amcsi 90 millis.
  • AirborneRanger
    A sok magyar OP t55ös képzeletbeli gonosz imperialistákra lövöldöz:
    http://www.youtube.com/watch?v=g6ZV3ivj_Xk
    :D
  • atee73
    Oke , de gyerekfejjel ott lattam elosszor tigrist , meg az atkos rendszerbe a voros csillag filmszinhazban
  • Renegade
    nálam tuti a szerelem miatt vannak vele jó statjaim, sőt a 6 Wittmanból, kettőt tigrinccsel szereztem :-)

• lammaer
    Háááát.... a Kelly hősei sztem pont hogy nem a Tigrisekről szól, hanem Csodabogárról és a Shermanjairól :) Tessék azokkal tolni ;)