418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Lehet először tükörbe kéne nézni. Egyébként igazad van, visszaszívom.
  • Gunslinger
    Azért leírhatnád pontosan, hogy képzeled el ezt a tankok kitiltása opciót mert még mindig nem sikerült

Na ne szórakozz!

Kiemelem a számodra:

"specifikus típusokra nem lehetne kitérni, pl. nem lehetne beállításban kitiltani egyes típusokat"

Legördülő menüből a pálya, a többire mehetne a check box módszer, firendly fire engedés avagy nem engedés, SPG-re ugyanez.
  • lammaer
    Sztem a mindenki által egyedileg megadható "milyen csatába akarok menni" beállítás alapvetően nem rossz, de minden egyes beállítás hatványozottan növelné a balancer komplexitását, több Queuet kellene felállítani, és mostmár nemcsak egy tank tierjét / platoont kéne vizsgálni a csaták összeszervezésekor, hanem innentől kezdve azt is, hogy minden egyes játékosnak (ez 30 egyedi beállítás) pontosan mi is a hasfájása.

A No Arty opció viszonylag még egyszerű (de ilyet meg nem raknak be, hiszen az artykon kivül mindenki bekapcsolná), de minden más jóval komplexebb dolog.

Ha ilyet akarsz, akkor a navyfield féle room hosting kéne hogy megvalósuljon, de a WOT egyértelműen nem ebbe az irányba indult.
  • Jeffjohnson
    A sértegetést meg személyeskedést hagyd meg otthonra....
  • Gunslinger
    Az A-32 szerintem Tier 4, mert jelenleg ez a legmagasabb Light Tank tier és azoknál nem erősebb.
    A Pz IV/V szerintem Tier 6 és Tier 8 az M6A2E1.
  • Jeffjohnson
    Kérdőjelet észrevetted már a mondat végén? Azért leírhatnád pontosan, hogy képzeled el ezt a tankok kitiltása opciót mert még mindig nem sikerült ésszerű magyarázatot adni rá. Legyen 1 kipipálható kis négyzet random battle mellet vagy hogyan?
  • Gunslinger
    +/-1 eltéréssel a másik oldalhoz képest, de maximum 5-re emlékszem, de azért az szerintem sem egészséges, hogy a csapat harmada lehet SPG.
  • Imation
    Persze túlzásban estem a végtelennel de a 6 is pont olyan használhatatlan mint a végtelen. Nekem komolyan mondom ez az összes problémám ezzel a játékkal. Minden más megoldható javítható idővel, de valakinek a tűzér nagyapja miatt ez a rohadt spg kiemelt fontosságú.
  • noname23
    hanyas tierjűek ezek a tréorderes cuccok?
    A-32=10450Ft PzKpfv V/VI=15400 M6A2E1=20625
  • Gunslinger
    Ilyen szövegértelmezési készséggel? Nem csodálkozom rajtad...
  • Gunslinger
    Nem írtam, hogy rossz a játék, csak azt hogy hiányos és rossz a jelenlegi Standard Battle. Nem írtam, hogy nem akarok fizetni, csak azt, hogy nem biztos hogy előrendelek, de aranyat mindenképpen akarok majd venni ha lehet. Szeretnék még vele sokáig játszani, hátha még jobb lesz. Nem hiszem, hogy önellentmondásba bonyolódnék.

Tényleg nem akarlak sértegetni, de szerintem rajtad és birka Jeffjohnson "minden jó és csillogó" barátodon kívül a többiek megértették a mondanivalóm, de elképzelhető hogy még van aki nem, az tegye fel a kezét bátran. :-)
  • lammaer
    Nazarov.... nem véletlenül van a banner alatt:

[Ha képet akarsz feltölteni, akkor ezt a hostot használd!]

Használd. A béka nem szeret minket...
  • Jeffjohnson
    Nincs olyan, hogy végtelen 1 oldalon ha jól emlékszem 5 lehet vagy 6 de inkább 5 re tippelek már nem emlékszem de valamelyik régi patch noteban asszem benne van.
  • Jeffjohnson
    Nem is kell megérteni mert még azt sem tudja elmagyarázni pontosan mit akar...
  • Szakesz
    Talán mert minden hülyeséget összehordasz. Már én se tudom mit akarsz. Fizetni nem akarsz. Ok, mindenki eldönti magában. Rossz a játék. Személyes vélemény.
    Következőre meg beírod az ellenkezőjét és a konfigurációkról beszélsz. Egyszerűen nem értelek.
  • Imation
    Pedig van ilyen MMO úgy hívják hogy Level-R :)

Nekem egy beállítás hiányzik: az hogy akarok e végtelen számú spg-vel szadó-mazó buliban lenni, avagy csapatonként max 2 spg vel normális csatában szeretnék résztvenni.
  • Gunslinger
    Ezért mondom, hogy megértem. :-)
  • Jeffjohnson
    Nyisd ki szemed és lásd meg vele a kérdőjelet a mondat végén...
  • lammaer
    "hogy a játék a fejlesztők szemében csak egy fejőstehén"

Ők is egy munkahelyen dolgoznak.... csak nem banki alkalmazást írnak, hanem játékot :)
  • Gunslinger
    Nem ezt írtam, csak néhány beállítási lehetőséget engedjenek meg, ja meg kihagytam a friendly fire beállítást, na az nagyon elkélne.
    Hol írtam szobaindítást? Szövegértelmezés nagyon nem rulzz nálad.
  • Gunslinger
    E széria átütemezésért volt sírás WOT fórumon?
    Szerencsére a mindenért síros inget sem kell felvennem, mert pl. egyszer sem láthattál sírni az orosz OP tankok miatt. ;-)

De mondjuk ez "a kapja meg a nép amit akar" kijelentésed eléggé cinikus, tekintve, hogy ki a tosznak csinálnák ha nem másnak, mint a "népnek", akiknek mondjuk az akarata talán mérvadó, persze nem a keleten, az egykori vasfüggöny szerencsétlenebbik felén, ott inkább "birkák". Persze megértem, hogy a játék a fejlesztők szemében csak egy fejőstehén.
  • Jeffjohnson
    Aha, te azt akarod ,hogy indítasz 1 szobát mint pl traningben és te szabod meg, hogy ki mit hozhat és még XP-t meg kreditet is kapsz? Lol ezen jót nevettem tényleg húzd ki a biliből a kezed.
  • ZelenkaP
    Én mindig is utáltam a "kálnosokat", az összes multi játékban, egy szaros zárójeleben odabiggyesztenek egy rövidítést a nevük után, beesenek egy public csatába és egész idő alatt pofáznak egymással, írkálják az okosságaikat, mindenkit szidnak és persze a nagy arcuk miatt elég gyorsan elvéreznek.
    Már bocs, de ez így van, még ha a viták elkerülése végett ezt mások úgy sem mondják...
  • Gunslinger
    Nyilván nem végtelen szabadságfokú beállítási lehetőségekre gondoltam, csak ilyen alapokra, specifikus típusokra nem lehetne kitérni, pl. nem lehetne beállításban kitiltani egyes típusokat, pl. Maus-ot vagy T-54-et. Na kihúzom a biliből az ujjam.
  • Jeffjohnson
    CW hez minimum Tier 5 kell amit el is kell érni. Nem hivatalos de CW valamikor Q2 ben lesz. A többi meg ki tudja mikor mert az E széria átütemezése miatt sok minden borult de hát kapja meg a nép amit akar bár szerintem azok akik mindenért sírnak soha semmivel sem lesznek elégedettek.
  • TDantes
    Hát ilyen nem lesz, és jó hogy nem lesz, mert mindenki olyat állítana be, ami csak neki jó, és egyszerre mindenkinek nem lehet jó.
  • Gunslinger
    Konfigurálás alatt olyan szűréseket értek, hogy megválaszthassam akarok-e olyan csatában részt venni, ahol van nálam 3 Tierrel magasabb szinten lévő tank, van SPG és abból mennyi legyen, hány TD, hány Heavy és ez alapján feladna nekem X db választható csatát és oda csatlakozhatnék. Lehet lassabban lehetne rátalálni a számunkra megfelelő csatára, de mellette megmaradhatna a mostani Standard Battle is.
  • Nazarov77
    Ez a szar imageshack csak itt nem megy?
    Itt van "manuálisan" a kép:
    http://img816.imageshack.us/img816/2812/10000001w.jpg
  • Jeffjohnson
    Jó példa:
    RUSE-al béta óta játszottam ahogy megjelent megvettem de nem jöttek hozzá a fontos patch ek az ubi-t nem érdekelte a fejlesztés így mivel nem tetszett abbahagytam. Szerintem ez a normális bár neked ez lehet retardált de az már legyen a te gondod.

Ez egy ingyenes játék bármikor vissza lehet jönni ha nem tetszik. Nem muszáj naphosszat minden probléma miatt sírni.
  • Nazarov77
    Az igazi Panzer V/IV: (jobb oldal, a Tiger(P) mögött )
  • Renegade
    hát szvsz most még csak rinya, na de pár hét és jogos panasz lesz, ha nem lesz benne az általuk ígért dolgok közül jó pár:

random battle (van)
    company (van)
    CW(hagyjuk)
    capture the flag (nincs)
    historical (nincs)
    attackers vs defenders (nincs)
    kihagytam valamimit?

gondolom nektek (klánosoknak) is hiányzik már az atomtérkép, klán csaták, diplomácia :-)
  • Wlanseraf
  • Wlanseraf
    Többször leírta hogy nem szar a játék csak jelen pillanatban kurva kevés:)
  • Jeffjohnson
  • lammaer
    Őszintén szólva, sztem minden igy működik. Ami tetszik azzal játszok, ami meg nem tetszik azzal nem.
    Ha vki fosnak tart valamit, minek játszik vele? :)
  • Wlanseraf
    Már ne haragudj ez a "nem tetszik ne játsz vele" kb retardált szint..
  • TDantes
    TK bünti van...és mit akarsz konfigurálni? Bocs de nem értem .
  • Jeffjohnson
    Mégis mit akarsz konfigurálni rajta?
  • Gunslinger
    Baromira ki vagyok éhezve egy konfigurálható csatáért vagy korrekt történelmi csatáért. Meg nem utolsósorban korrekt supportért és TK büntiért ami épp nincs.
  • Szakesz