418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szakesz
    Ez abból is látszik, hogy angolul is elfelejtettem. :)
  • Imation
    Basszus jól el sült valakinek az agya! Nem semmi történetet találtak ki. :))
  • Szakesz
    WoT-os pályafutásom legizgalmasabb mérkőzése...:)
  • Gunslinger
    Nekem tegnap volt ez, vagy 8 vereségre jutott egy győzelem, jól le is húzta az arányom, éppen hogy csak pár csatával van több győzelmem, mert ma sikerült valamit visszahozni, eddig 14 csatából 11 győzelem.

Himmelsdorfon volt ma egy nagyon vicces kis összecsapásom, egyedül mentem fel a hegyre VK3601H-val és betalált három Pz III egyszerre, hárman körbeálltak, elölről hátulról, mozdulni sem tudtam, folyamatosan lőttek közvetlen közelről, picit tudtam forgolódni, de végül mind a hármat kiszedtem, 2-2 lövés volt mindegyik és maradt még vagy 40% HP-m és ért egy Steel Wall-t a végén :-D
  • Renegade
    ha már űrpajzs, én egy ilyen röppenővel akarom darálni az IS7-eket ;)

• Renegade
    na ezt keretezd be, mert H-val ez ritka szép :-)
  • bornofakone
    hát vmi új titkos fejlesztésű úrpajzsom van:) legközelebb kikapcsolom :)
  • davidbog
    Megtudtam nézni milyen lőszer van a WoT-ban az 90 mm M3-hoz: M77 az AP és termnészetesen M304 az APCR.
    A 90 mm T15E2-höz szintén ugyanezek a lőszerek vannak. Azért erre figyelhettek volna. :D
  • ilsalon
    Ez egy jó meccs volt. Eddigi legtöbb xp nekem. Lakevillen betörtem középen.

http://iaro.3dmax.hu/images/2011/03/25/shot_002.jpg
    http://iaro.3dmax.hu/images/2011/03/25/shot_003.jpg
    http://iaro.3dmax.hu/images/2011/03/25/shot_004.jpg
  • pett3rson
    Én MR2 Petőfit szoktam belőni, néha érdekes az összhatás :)
  • lammaer
    Reportállak csaló :)
    A protonsugárnál nem számít a szög :)
  • bornofakone
    bocs lammaer:) rossz szögből lőttél :)
  • lammaer
    5 kor utan csak ilyen zenet hallgatva tudok jatszani.... amugy mar atmentem volna a nappaliba is megoltem volna a csaladot...
  • zsupeti
    ilyen trógerul még nem kezdtem új tankkal
  • Szakesz
    Itt mi a poén?
  • V43 1105

Imádom a balancet ..
  • cikasz
    Ez egy rakás SZAR! Bújok a bokorban egy fullos Jagdpantherrel, legénység 100+51%-on. A nyilt terepen egyszercsak kb 10! méterre bukkan fel egy VK4502-t meg egy tiger II-t. Persze kilőttek mint a szart. Nem értem , hogy miért is nem láttam már jóval messzebbről őket?
  • lammaer
    Pont én is agyament filmekre gondolok.... zombisat nezek hamarost :)
  • spiczi91
    Nem vagy egyedül, egyszerűen ma elvagyok átkozva, inkább hagyom.
  • Renegade
    én hagyom is mára, frusztráló nézni, hogy mi megy, inkább meglepem magam egy sörrel (habzsi dőzsi) és nézek valami agyament filmet :-)
  • lammaer
    Azzem le kell porolnom a t-54et akkor.
  • bornofakone
    ma még nem toltam, de tegnap nekem úgy nézett ki, h olyan szerencsétlenekkel voltam 1 csapatba, h kb 40 csatából 3-t nyertem meg, olyan szépen leromlott a 65%-s win rátám t32-vel... h ihajj :D

tegnap pl 1 helyzet: is-4-s 30%-al, 130-s ágyúval, 1 10%-s KT-ra nem mert rámenni... ezért az az 1 KT visszatartott 5 tankot, mivel azok meg mind az is-4-re vártak... másik oldalt megkerülték őket és halomba lőtték az is-4-s és a társait.

másik helyzet: 2 is-4 nem mert rámenni 1 hurkatöltős 56%-s tiger-re (105-s ágyú), annyi volt a problem h mögötte volt 1 su-14 kamikaze akcióban, de az se lehetett volna vmi nagy gond 2 100%-s is-4-nek :DD már a hajamat téptem, komolyan mondom 20-n csata után gondolkoztam azon h letörlöm a játékot, mert nem hittem a szememnek.

lerombolok 2 object-et, 1 vk-ról lezúzok 30%-t és a mögöttem levő t30 csak nézi az egészet az is-7-el... sztem úgy voltak hadd szenvedjen a t32:)

remélem ma már nyugodtan játszhatok:)
  • Renegade
    gyakran, ráadásul egyelőre az a szabály él, hogy 1 hvy = 1,2 med, ugye ez még a t-54 éra előtt volt bevezetve, aztán így hagyták, ezért gyakri a t8 hvy vs t9 med, és ugye ez 2-3 t-54nél szopó :-(
  • lammaer
    Egyelőre nekem is igy néz ki.....

Az csk hab a tortán, hogy zsinorban azt látom, hogy mi kapunk 3 tier8 heavyt (Is3/KT), a túloldal meg 3 T9 medet (P2, pershing, T54). Ez mindig is igy volt?
  • zsupeti
    jelentkezem
  • Renegade
    mást is szivat ma a matchmaking?

olyan pitypangokkal kerülök össze, hogy, ha 8:15-re kapunk ki az már nagy szó :-(
  • Adjunktus
    Nem sorolt alá.A töltés akkori állapotában már halott voltál,a StuG pedig még élt.Ezért vagy lejjebb a rangsorban.
    Sajnos sokszor látok ilyet.:)
  • SZU
    Lehet. Nekem ez az első, hogy ilyet látok.
  • Gunslinger
    Hmmm, ilyet mondjuk még nem láttam, de elképzelhető.
  • Eagle16
    Akkor még be sem sorolt...látszik is, hogy akit még nem töltött be, azt nem rakta helyre. Néha így szokta. És mikor betölt az adott játékos, akkor megfelelő helyre dobja be a listában.
  • Gunslinger
    Hetzernek ugyanaz a 105-öse vanik, KV-nál meg a 107-es az atomágyú (kopirájtos akkor :-D).
  • SZU
    Az se rossz, amit Eagle16 írt, de én inkább arra gondoltam, amire Gunslinger célzott! =) Tudom, hogy gyenge vagyok, de azért ferdivel stugIII alá sorolni!
  • Eagle16
    A tippben lemaradt egy t betű.
  • Renegade
    na hallod, od is van írva, hogy véletlen csata :-)

no offense kedves fordítók :-)
  • Gunslinger
    Ja de nem csak téged, egy csomó tankot össze-vissza rakott.
  • Gunslinger
    Tier IV alá sorolt a Ferdivel :-D
  • zsupeti
    Akkor nincs más hátra mint eladni.Remélem 1-2 óra múlva vigyorogva jövök vissza.
  • kerla
    Dobozs verzió is várható? Kis hazánkban is igen? És ha nem akkor mikor? Vagy igen?
  • Szakesz
    Tényleg kevésbé ütőképes koncepció, mint korábban volt. Sokat állítottak rajta, nem feltétlenül pozitív értelemben. Akarom mondani, a T-54 pilótáknak mindenképpen negatív, mindenki másnak örömhír. :)
    Legszembetűnőbb, hogy sokkal kevesebb a lövedék pattan le róla. Igaz, most is akad, de jóval kevesebb.
  • SZU
    Mi a hiba a képen? =)