418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Aztán majd azt veszed észre, hogy a többiek elhullottak, mert hiányzott a te tűzerőd, frontpáncélod. És egyedül maradsz 4-5 ellenféllel szemben akik körbevesznek és darabokra lőnek.
  • davidbog
    Jaj szegény Jagdtiger. Most majdnem megsajnáltam, de csak majdnem. :D

Elvileg kap még egy kis sebzést a 12,8 vm L/61. Így már lassan irreálissá buffolják a 12,8 cm-es ágyújának a sebzését (és nerfelik a RoF-ját) a többi hasonló kaliberű ágyúhoz képesest: 122 mm, 120 mm, 130 mm.
    Nem tudom minek kell erőltetni a 12,8 cm L/61 buffolását. Akármeddig tápolhatják a 12,8 cm-est sebzésre a hobbynácik meg a német fanok addig fognak rinyálni a fórumokon, amíg nem lesz egyenló a 152, 155 mm-es ágyúkkal. Akkor meg egyszerűbb lenne beíktatni egy 15 cm-est a Jagdtigerhez is. Adjanak neki egy 15 cm-est is ~280 mm-es átütéssel, ~800 sebzéssel és ~3,8-es RoF-al. Ha más tanknak is van két olyan ágyúja, amivel a valóságban nem szerelták fel, akkor a Jagdtigernek is lehetne.
  • Gunslinger
    Persze, mert gyorsabban fog tolatni mint egy med, na ne röhögtess. Ferdiket pont így szoktam ölni, hogy rámászok a seggére és full kontaktból osztom, mert máshogy esélyem sincs ellene, max távolról oldalról és érdekes, még egyszer sem tapostak el.
  • Plata
    Szerintem ha med mögé kerül,simán eltapossa.Kv3-al panthert úgy öltem hogy domboldalon felgyorsulva belementem.Épp ráakart mászni az artykra.
  • Gunslinger
    Az biztos, de ez vissza is üthet, mert ha egy mellékutcában megkerülik akkor tuti nem fog megfordulni. Kíséret kell majd mellé, az nem vitás.
  • Nazarov77
    155ös lesz rajta, alapból lesz rajta a 105ös, tehát ez is egy object lesz sebzés átütés szempontból jobb páncéllal, szegény jagdtiger meg lemaradt mellettük fegyver szempontból.
  • Adjunktus
    Na ja.Ha közel tudnak kerülni.Ha ő veszi észre előbb,nagyobb távolságból,akkor olyat rákongat,hogy félútig kiköpi magából az összes csavart.
  • Gunslinger
    Pz III, Pz IV, VK3601H, VK3002DB mindenképpen. Pantherekkel még nem toltam, de azok is biztosan. Nekem eddig a két kedvenc medem a VK3601H (mini Tigris) és a VK3002DB.
  • mijki
    :D

Na de most komolyan.
  • Nazarov77
    Nekem az összes medük tetszett és panther a kedvencem a játékban azzal mentem a legtöbbet és nem untam meg.
  • mijki
    Elméletileg a T95-ön, csak 105mm-s ágyú lesz.
  • I.C.ram
    egyik sem :)
  • mijki
    Német medek közül melyek érik meg az árukat?
  • Nazarov77
    Viszont egy himmelsdorfon vagy ensken egy szűk utcába ahol nem férnek be mögé dúrva lesz.
  • Gunslinger
    Sztem T8-nak is simán. Már látom előre, hogy a megjelenése után kétszer fogják buffolni a HP-ját :-D
  • Nazarov77
    T9es medeknek ínyenc falat lesz.
  • Gunslinger
    Meg ha a Maus-ból indulunk ki, akkor lesz vagy 8-10-es fordulása, kíséret nélkül szenvedős lehet vele ha nem 1 vs 1-ben szemből nyomja, plusz ha SPG beméri akkor meg annyi, mert elmenekülni nem fog tudni, ha 19-el megy előre jó ha 7-el megy hátra.
  • Plata
    Szerintem ez hülyeség,melyik td rohangál az ellenség között?Klassz helyre beállok és ölök.
  • Gunslinger
    Jajaja, így is kell, nem véletlenül van benne a játékban. Egyébként sztem a játék közepes Tier szakaszában van a legnagyobb létjogosultsága a HE-nek, olyan Tier 4-7-ig, Tier 8 és fölötte már sokat átütnek AP-val is, nyilván aki Mausból tekinget kifelé annak nem tetszik a HE-t, mert ő ugye nem használja, mert a 128-as majdnem mindent átvisz és gyakorlatilag csak ellene használják a HE-t, de egy Tier 6-os ketyere gyakran rákényszerül a HE lövésre. Aztán meg vannak olyan ágyúk, amik eleve csak HE-vel működnek jól, pl. rövid csövű 75-ös és 105-ös német ágyúk.
  • davidbog
    Amit a videón látunk az az adott terepkörülmények között a maximális sebessége. Szerintem ettől nem kell rettegni. Ha szembe kerülsz vele, akkor egyszerűen csak kihátrálsz és megkerülöd. Mivel torony nélküli harcjármű katasztrófálisabb lesz mint a Maus. Ráadásul oldalról az effektív!! páncélvastagsága olyan 110 mm körül van.
  • Nazarov77
    Hát akkor jó nagy idióta volt hogy nem használt HE-t nálam mindíg van és pl ha valakinek 2-3%a van akkor sokszor csinálom azt hogy Hevel végzem ki mert az a tuti, előfordult már hogy pár százaléka van azt lepattant a lövésem erre ő még jól belém sebez vagy társam lövi ki.
  • Nazarov77
    Kell az a he, pont azért van benne hogy legyen esélyed nagyok ellen. He nélkül összerak egy T6-7et T9-10 ellen akkor játék elején nyugodtan mehetsz öngyilkos akcióba mert szemből úgyse viszed át. Oldalak most nem számítanak akkor amúgy is APval lőném de mondjuk ha szembe van veled és esélyed sincs mellé menni akkor APval esélytelen és itt jön a képbe a HE amivel pl az IS-4et meg 7et nagyon szépen lehet vinni. Ezért is szeretem lőni inkább az orosz tankokat mert míg mondjuk egy 88assal vagy 100mmessel egy IS-4ből lekapok 4-5%ot addíg vk45ből 2%ot míg a mausból 1%ot, és van a nagy ritkaság mikor 2% is lejön.
  • Gunslinger
    Imho felesleges lenne kivenni, így is baromi ritkán használják a népek ahogy észrevettem. Pont ma volt, hogy egy Tiger hadakozott egy King Tigerrel, utóbbinak 4%(!) HP-je volt csak, a Tigernek jóval több, nem 100-on volt, de közelített és nem bírt vele végezni, folyamatosan pattogott róla, kétszer beírtam, hogy "use HE", hát csak azért se, a KT simán kilőtte 3 lövésből, sztem az ipse nem is vitt magával HE-t vagy csak idióta volt, egy 88-as HE lövés 10-15%-ot simán le szokott nekem szedni KT-ről még totál szemből lőve is minimum 5-7%-ot. Én ha egymás után kétszer pattanok, akkor egyből töltöm is befele a HE-t.
  • Gunslinger
    Könnyen lehet, amolyan VK3001P effekt, az is papíron 60-at tud, gyakorlatban meredek lejtőn lefele hátszéllel tudja csak. Sík terepen a 45 is lassan csikarható ki belőle.
  • Eagle16
    Az a baj, hogy 305mm páncéllal sebezhetetlen lenne szemből, mégis ha mondjuk 3-an lövik HE-vel akkor 100-200-asával is csipegethetik a hp-ját, szóval nem lesz meg az az érzés hogy ez milyen kemény szemből. A kiálló sebezhető vackokról nem is szólva. (fényszórók, periszkópok stb.)
    Én még mindig kivenném a HE-t (az SPG-nél persze maradhatna) a játékból teljes egészében...vagy drasztikusan visszaszorítanám a sebzését. (pl. Mausban ülve egy IS a 122mm-es ágyúval 200-asával vitte lefelé a HP-mat, néztem is nagyokat hogy ez aztán marha jó, ezért aztán megéri a 200mm páncél körben)
  • Eagle16
    Lehet hogy ennyivel fog menni, csak mondjuk ilyen 20-as traverse speed-el, meg über lassú toronnyal :D Szóval ez nem olyan tank lesz, mint amire mindenki gondol, hanem egy olyan, amivel ha elég sokáig mész egyenesben akkor felgyorsulhatsz 88-ra :) Legalábbis én így képzelem el.
  • mijki
    Már most rettegek :D
  • Plata
    Kolostor pályán az ellenség betámadta a bázist oldalt,su-152 keménykedni akart és szembefordult velem,1 lövés 60% hp-ját leszedte,másodiktól kinyiffant.Egyedül harcolta su-152 2 pz4 1 tigris ellen.Csak a csapat közben elfoglalta a bázisukat.
  • Adjunktus
    "Macsi TD" nekem is kell!!
  • bornofakone
    amúgy az igaz h francia ág csak az amcsi td vonal kicsinálásával nyílik meg? v nem a td hanem a full tech tree kicsinálásával amcsinál? :D

mert francia top td-kre kíváncsi lennék :) kicsit jagdpanther-hez hasonló a 2 top td:) ha jól emlékszem:)
  • bornofakone
    t29 csak 105-s ágyúval t29...:) alap toronnyal (értsd: ne a füles :D) használd, kevesebb hp-d lesz igaz, de kisebb a támadható felület ha arctámadózol:) ha ráérzel, megtanulod kezelni, minden tanknak meglepetést tudsz vele okozni:)

• Mester61
    Sziasztok!

Mind a három haevy ágat megcsináltam a T29 105-ös ágyúval az egyik legjobb, igen sok élmény volt vele , sajnálom, hogy nincs időd a T32 és T34-re nagyon jók a, a T30-hoz hiányzik még 10K de még megtudom próbálni de csak a VB után.
    Mindenféle képpen tedd rá a 105-öst meg fogsz lepődni.
  • Plata
    Kösz,sajna T32 már úgysem lesz,két hét és HW,utána csak német med és esetleg macsi td-t húzom,nagyon szeretem az amerikai tankokat de nehezebb húzni mint a németet.
  • Nazarov77
    Bár én T29nél abbahagytam az amcsi heavy ágat és 105öst se fejlesztettem ki, azt mondom megéri mert elég brutál, meg jó a T32re is és ott már elég gáz 90es ágyúval szaladgálni.
  • Plata
    Olyan tanácsát kérném aki jól ismeri a T29-et,megéri megvenni a nagy 105-ös ágyút rá?Vagy maradjon a 90-es?Mert elég lassan tölt,és hát KV3-on sem vált be nekem a nagy 122-es ágyú,100 méternél messzebre lőni sem merek vele,mert pontatlan mint állat.
  • Nazarov77
    Benne lesz nézd meg a full tree képet de tuti nem ennyivel fog menni.
  • Adjunktus
    De az M18 Hellcat is TD-nek volt besorolva nem?Benne lesz ez egyálltalán a játékban? 88km/h
  • Oddball29
    Én ezt a dögöt várom. Terepen olyan, mint egy quad.

• Imation
    Azért ahogy figyelgetem a tier 10 es meccseket, a T30 brutálisan jó tud lenni egy megfelelően türelmes/ügyes játékos kezében! (na ezért nem lesz nekem soha! :))
  • Adjunktus
    Basszus Hell!Te nem kicsit vagy beteg!?D