418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szakesz #28514 Villával levest is művészet enni...:) -
lammaer #28513 ellenfél tornyát = ellenfél ágyúját :) -
lammaer #28512 Hát, ha kilövöd az ellenfél tornyát az nem feltétlenül lesz nyilvánvaló számodra, mivel nem mindig van látható eredménye.
Pl ha csak megsérül az ágyú, a csávó ugyanúgy fog lőni rád, és ha közel vagytok egymáshoz simán el is talál.
De ha mondjuk pirosba is övöd a lécpontot, egy repair kit használatával azonnal meg tudja javítani.
Ergo, lehet hogy te is minden 5. lövésre ellövöd vkinek az ágyúját, csak egyszerűen nem veszed észre. -
Adjunktus #28511 Minden gépből kilóg egy hosszabb-rövidebb cső.Általában középről.Előfordulhat,hogy egy az alvázra épített,úgynevezett"toronyból"kinyúlva találkozhatsz vele.
Na az az ágyú.
Aztán hogyha arra célzol,lehetőleg a tövénél,akkor van esélyed rá,hogy megsérüljön.
U.I.:Nyugalom Szacsa,csak viccelek!Nem szólom le,nem nézem le!:D -
Jópárszor próbáltam, nem sok sikerrel. Na majd este csak azt fogom lőni. Mostanság minden ötödik meccsen kilövik az ágyúmat, idáig ez nem volt szokás. Azt hiszem, valami új bugot fedezett fel valaki az amcsi tankokon. -
TDantes #28509 Az ágyúra, fura módon, pontosabban szólva ágyúra-lövegpajzsra.
A tank seggére ne célozz, ott nem fogod az ágyúját kiütni. -
Szakesz #28508
-
Imation #28507 Szerencsére a pershing-hez nem kell a torony. :)
-
Hogyan lehet a tankok ágyúját kilőni? Az enyémet állandóan kilövik, főleg ha amcsi tankokban vagyok. Hova céloznak? -
lammaer #28505 De ha jól tudom a torony kell az ágyúhoz .... szóval: TOROOONY :) -
TDantes #28504 Áh, te vagy a Loltraktorok réme!
-
lammaer #28503 ÁGYÚÚÚÚÚÚ :)
Ez nem középkori kardozós játék hogy oda kelljen állni a célpont mellé hogy sebezd :) Messziről is lehet ölni.... -
Imation #28502 Kb 60 csatát mentem a pershing -el, meg van rá a lánctalp meg a T15E2M2. Most azon tipródom hogy a nagy ágyúra gyűjtsek vagy mozgékonyabb legyek és motort, új tornyot vegyek előbb. Most így hiányzik a T23 mozgékonysága sebessége. -
lammaer #28501 Hát még friss.. elkezdtem, de Panther ágyúval katasztrófa. Úgyhogy mérgemben ma megvettem rá a legjobbat. De sajnos asszem nem lesz nyerő, T54 után, Pershing előtt... -
A BT-2 OwerPower(11 kill):
ha nem vesztjük el, mert hülye balfaszokkal vagyok együtt és mivel az első csatám volt, és megnyertük volna 2x XP, akkor bele se mernék gondolni mennyit kaptam volna -
Imation #28499 Néztem a játékban a statisztikádat. Látom meg van a P2 de nem nagyon használod. :-o -
-
lammaer #28497 28480 :) -
zsupeti #28496 Amúgy ki a rák ez az Overlord? -
Gunslinger #28495 Érdekes, hogy a klánvezér csak német masinákkal nyomul :-) -
Szakesz #28494 Annyiból gáz, hogy soha a büdös életben nem fogsz a megfelelő pozícióba kerülni vele. :) -
Gunslinger #28493 Ez a stat miért is szar? -
lammaer #28492 Mehetsz a Fideszbe. Az működik igy, tényeket sutbadobva.
Bárki nem linkelheti az accountjához Overlord fórumprofilját. Ennyi. -
Azt, hogy egy WG nevű klán bárki csinálhat, ahogy az Overlord nevet is bárki regisztrálhatta ! :P
Ilyen szar stattal aligha az eredeti sztem -
Gunslinger #28490 Hol állítottam, hogy rohamozni kéne vele? Amúgy nekem 19 km/h rémlik, de végül is édes mindegy. Majd meglátjuk élesben, hogy mennyire lesz életképes jármű. -
Szakesz #28489 Tegyük tisztába. A T95-tel nem nagyon fogsz tudni rohamozni. A 13km/h sebessége pokoli alacsony. -
lammaer #28488 Mit mondtál te?
Azt mondtad, hogy a Wargaming.net klánlogóval futó Overlord nem az az overlord.
Mit mutatnak a tények: a játékos profilja linkelve van Overlord fórumaccoutjához is. Vagyis, ez Ő :)
-
lammaer #28487 Tudtuk hogy gyökér, mostmár van rá bizonyíték is. -
Ezt mondtam én is :)
Szar statja van egy főbuzihoz képest . -
lammaer #28485 És utána kattints rá a forum profiljára...
Vitatkozol még vagy elismered nagyságomat? -
lammaer #28484 hitetlen tamás -
Nem, de bárki regelhetett ilyen nevű klánt, hogy WG
Overlord sztem amúgy is US-en játszik, pláne ilyen stattal :) -
lammaer #28482 Nyilván, csak úgy bárki reggelhet a WG klánba. Peeerszeeeeee :) -
Bárki -
lammaer #28480 Mert mondjük ő az EU szerverek egyik fő PRosa...
Amúgy meg, Wargaming klánlogóval mégis ki futkoshat Overlord néven? Én? -
Mit csinálna ő az eu szerveren ? :) -
lammaer #28478 Olyan kicsinyesek vagyunk... :) -
Imation #28477 Valami ilyesmire gondoltam én is, mert hát ugye mindennél fontosabb az is hogy gyorsan tier 8 ast toljanak a segge alá. (a KÖCSÖG!)
Arra is kíváncsi lennék hogy a áprilisi dev meccsen milyen gépeket választanak majd az elfogulatlan dev -ek! (vannak sejtéseim) -
lammaer #28476 Höhö... most raktunk meg egy Overlord[WG] nevű Object 212-ben pózoló gyereket... most már értem miért nyomja a wargaming az artykat annyira... :)
-
Gunslinger #28475 Tipikus camper halál.