418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Az addig oké,csak fogalmam nincs hol kezdjem el:) -
lammaer #28593 forgot passworddel próbálkoznék előbb... -
Nazarov77 #28592 Írj nekik ha szerinted jó adatokkal nem enged be.
https://support.worldoftanks.eu/ -
zsupeti #28591 1 hónapja én is így jártam,pedig jól ütöttem be mert megnéztem a mentett jelszavak közt.Kértem másik jelszót,azóta minden rendben.
-
pett3rson #28590 hmm, köszönöm. ez alapján jobban tudok kalkulálni :) -
yossarianHUN #28589 az kizárt be volt jelölve a remember me írni soha nem írtam semmit csak első alkalommal -
Renegade #28588 hát ha ezt írja, akkor csak szimplán elírtál valamit -
crossy104 #28587 Szóval. A Jagdpanthert, a Maus-t és az IS7-et irják. Még annyi, hogy lehetőség lesz arany ajándékozásra bárkinek.Lehet, hogy azt csináljuk, hogy megveszem a heavy-t,a munkatársamnak meg adok el aranyat.Nekem úgysem kell annyi.Ha meg később kellene tudok venni.Igy kevesebb pénzembe kerül a heavy csomag. -
yossarianHUN #28586 üdv emberek tudja valaki hogy az miért lehet hogy lassan egy hónapja nem játszok és most mikor megint el akarom indítani nem fogadja el az accountomat? letöltött két peccset ha jól láttam valami 280 valahány meg egy 10 megásat de az accountomat nem fogadja el azt mondja incorrect email or password. ez most mi? -
lammaer #28585 Irtam más topikban is, eddig életemben egyetlen-egy alkalom volt, amikor kellett a dombornyomott kártya: Montreálban, a Taxisoknak nincs elektronikus kártyaolvasója, hanem indigós mechanikus géppel húzzák le a kártyát :)
New Yorkban a helikopter állomáson vagy Dallasban a hotelben, mindenhol ment a prolikártya :) -
Renegade #28584 gondolom mert régen csak olyannal lehetett, aztán bent maradt a köztudatban :-) -
lammaer #28583 Ahogy elnézem, megeszik ezek a VISA electront is...
Amúgy én rengeteget fizettem játékokért, könyvekért, harverért a neten, és sose használtam dombornyomottat. Sima MKB-s VISA Electron, teljesen jól működik.
Nagyon elterjedt ez a neten csak a dombornyomott a jó, nemtom miért... -
Renegade #28582 ha van dombornyomott kártyád, akkor kb 1 perc az egész neten keresztül :-) -
Nazarov77 #28581 Dolláros oszlop az amcsiké azt ne nézd.
-
Ez remekül hangzik:D Nem tudod h lehetne ezt lebonyolítani,mert nem nagyon értek hozzá:( Meg nem akarom h átverjenek:) -
Nazarov77 #28579 Pont erre lesz jó a KV-13, kifejleszted KV-1sből és a KV-13ból meg szépen kifejleszted a T-43at. -
pett3rson #28578 Ja, még annyi, hogy megjelenés után valószínűsíthető, hogy 10 fontba kerül egy 2500-as aranykészlet vásárlása vagy erről semmit nem tudunk? -
Renegade #28577 hát igen, a maus csak szerelem tank, harcra nem igazán alkalmas :-)
az előző élmény: oldalról t-44 3-4 négyzet távolságból, 4böl, 4 AP-vel :-)
összesen 3 enemy volt, arty KT, t-44, ebből csak a t-44 volt előttem, mielőtt valaki kitalálná, hogy biztos nem az lőtt :-)
Az E széria meg egyelőre ismeretlen, szóval csak azért német hvyvel kezdeni, mert hátha jó lesz az felesleges. :-)
Ha tovább buffolják az IS7-et, na az szimplán röhej, elvégre 7 hónap alatt nem sikerült annyit javítani az egéren, hogy pariba legyenek. A páncél javítás után sem lesznek, mert aki meg tud sebezni német ágyúval szemből egy IS7-et, az továbbra is vidáman fogja tudni sebezni szemből az egeret, kivéve, ha vérprofi a pilóta és ügyesen forgolódik. Na de, jó pilóta bármilyen tankban domináns.
mennyi lesz végül is az alsó rész a két sárvédő között 200mm?
-
Adjunktus #28576 "csak és kizárólag tankok...":D
Én erről beszéltem.
De 44 környékén már nem lehetett egy normális tenisz meccset lejátszani,mert ha feldobtad a labdát a szervához,tuti hogy elütötte egy Sturmovik!
És a saját legénység által megsemmisített,aknárafutott stb veszteség is hozzá van írva. -
garaib #28575 Én a heavy-t. -
pett3rson #28574 És melyiket? a heavy-t? -
TDantes #28573 Én is. Első nap. -
garaib #28572 Én igen. -
pett3rson #28571 Itt hányan rendeltétek már meg a játékot? -
spiczi91 #28570 Én az orosz és amcsi hevit fogom tolni. Jó lenne az orosz med is, de a BT2t és a T-34et nem lesz türelmem/pénzem átugrani. :P -
crossy104 #28569 Most olvastam a Gamestar-ban a cikket a world os tanks-ról.Nem csak a maus hanem az is7 páncélzatát is erősiteni ill. javitani fogják.Ha ez igaz akkor vidám lesz az amúgy is op is7-el menni.Tegnap kipróbáltam a haverom VK45-ösét amin maus ágyú van.Meglepődtem mert öt lövésből négy lepattant az is7-ről.Volt is7-em és a wipe után a német hevy vonalon akartam menni de ezek után inkább az orosz heavy és médium a befutó. -
Renegade #28568 hát az anyós tankokat nem ismerem :-( -
Szakesz #28567 Orosz tankkal se jön olyan jól az exp. Ha gyorsan akarsz fejlődni és pénzt is akarsz, akkor talán a legjobb választás az amcsi lenne. Azzal valahogy nagyon adja a pénzt... -
Renegade #28566 érdekesség:
a tigrissel 638 csatát játszottam, összeszedtem vele 499600 xp-t, a happy days alatt nem játszottam vele
az egérrel 615 csata, 596000 xp, hülyére játszottam magam vele a hapy days alatt
konklúzió: a tigris (bár a leggyengébb t7 hvy) erősebb a mezőnyében mint az egér, a sajátjában :-)
szóval még egy adalék azoknak akik még tipródnak a nemzetek között: Német hvykkel kevés xp/pénz MERT: support tankok, tehát nem arra valók, hogy gyorsan fejlődj velük, hanem hogy segítsd velük nyerni a csapatot, azzal az anomáliával pedig ne törődj, hogy ez azt jeenti, hogy a win lose statoknak jónak kéne lennie, de természetesen ez nem így lesz :-)
-
lammaer #28565 EZ tény, ha jól olvastam, pl az 503-asoknál a veszteség fele szimplán műszaki és ellátási gondok miatt történt, nem azért mert továrisék olyan jól tolták. -
Renegade #28564 gondolom ironizálsz, mert a wot mindent csinál csak nem ezt szimulálja, elvégre az analógiádat követve egy pz3-as még 7* erősebb volt egy t-34nél míg egy tigris II már csak 1,2* volt erősebb egy IS2-nél ;)
számomra inkább Hitler mentális állapotának romlását szimbolizálja :-)
-
spiczi91 #28563 Bár fejlődtek, de azért a háború vége fele egyre több német tankot kellett megsemmisíteni üzemanyag/alkatrészhiány miatt. -
lammaer #28562 Másik érdekes lista: keleti front összes páncélos vesztesége évekre lebontva
(http://www.alanhamby.com/losses.shtml)
Year German Losses Russian Losses Kill/Loss Ratio
1941 2,758 20,500 7.43
1942 2,648 15,000 5.66
1943 6,362 22,400 3.52
1944 6,434 16,900 2.63
1945 7,382 8,700 1.18
Total 25,584 83,500 3.26
Valószinüleg ez sem tank vs tank adat, gondolom mindkét oldalon benne van az összes veszteség, legyen az tank, légiertő, tüzérség, akna stb által.
De azért látszik hogy az évek előrehaladtával jöttek fel az oroszok mint a talajviz. Lehet ezt szimulálja a WoT történelmileg teljesen hitelesen, hogy a moderneb orosz tankok sokkal jobbak :P -
Renegade #28561 gyenge az euró még pár napig, aztán megint megerősödik úgy 2-5%-al + van még 10% kedvezmény + 1 játék tank: ezek meggyőző érvek :-) -
Megéri most fizetni pre-order-re vagy majd megjelenés után éri meg jobban fizetni a játékért? -
Renegade #28559 nahát, milyen szépen eltüntek a képek, html tagestül, mindenestül :-(
képek -
Renegade #28558 hát akkor a 20 t-34 még akár kevés is, de ezzel semmi baj sincsen mert nem volt pariban a két tank :-)
gondolom a veszteség nem azt jelenti, hogy kilőve t-34 által, hanem inkább egy olyan halmaz, aminek tartalma: aknára futott, legénység által felrobbantva, lebombázba, kilőve stb.
Bár elkanyarodtunk, de azért erőltetem picit. hátha másnak is megtetszik: :-)
a legutóbbi töri csata így festett:
IMPORTANT
A change of rules has been introduced for this next event.
ALL players will play with a stock 50% crew. That is the one you can recruit free of charge. After the battle you can discard them cause every event will require a new stock 50% crew.
Battle of Prokhorovka - Prelestnoe, Oktiabrsky state farm, Yamki area
Strength July 11, 1943
ROSTER
Team Soviet Army
1. KV-1s(-85): Jesterhead ©
2. KV-1s(-85): sego ©
3. KV-1s(-85): helldozer ©
4. KV-1s(-85): AForce ©
1. T-34/76: Brolaf ©
2. T-34/76: trashcanman ©
3. T-34/76: Botan ©
4. T-34/76: FLASH69 ©
5. T-34/76: Lloydyboy ©
6. T-34/76:
7. T-34/76:
1. SU-152: Uffz.Frisiercreme ©
2. SU-152: Dexter37 ©
1. Churchill: RobertTheDamned ©
2. Churchill: cynabal ©
Back-Up Group
Team German Army
1. Panzerjäger Tiger(P): -- out of battle order --
1. Panzer V Ausf.D: Charcharo ©
2. Panzer V Ausf.D: Balrog ©
1. Panzer IV Ausf.F2: thequin ©
2. Panzer IV Ausf.F2: Lito ©
3. Panzer IV Ausf.F2: Mariom222 ©
1. StuGIII Ausf.F8: Georgenko ©
2. StuGIII Ausf.F8: Ariobarzanes ©
1. Marder II:
2. Marder II: GroundTrooper ©
pár kép a teljesség igény nélkül arról, hoggy mi lehetett a tankokon,:
-
spiczi91 #28557 Loss Kill Kill/Loss -
Renegade #28556 mik a kettőspontok utáni számok? -
CaRiuS #28555 a minap pont azon gondolkoztam hogy a tigris hirtelen felindulásból át tudta volna dugni a csövét az egész t 34-esen :)