418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Renegade #28674 ezernyi dologban egyetértünk, ez csak a fűszer, hogy ezt teljesen máshogy látjuk ;) -
lammaer #28673 A csataveztés vagy nyerés még mindig nem a te érdemed vagy bénaságod függvénye :P -
Renegade #28672 persze hogy fikázzák, mert egy rakás szar a játékban :-)
így utólag sok pénzből felszerelve, kellő rutinnal nagyon jól hasznáhata (ez nem a tank érdeme, hanem az enyém), na de ha valaki még kezdő játékos az sírni fog, hogy minden átlövi + 5 körönként kigyullad :-)
ugyan ez van KT-val, most hogy újra megvettem, maxosan (ok legénység csak 80%) meg rammer, venti, + páncél, mégis több csatát veszítek mint nyerek, pedig nagyon tudom ám forgatni a testét (onnan pattog rendesen), na de az autoiam ellen szart sem ér, mert rögtön ellövik a csövet, vagy ha forgatod a tornyot, akkor meg a töltőt vagy a célzót, szóval szerelem van, de ettől még kimondható, hogy szét tápolva is egy rakás szar a mezőnyében :-)
ugye ezt sem nagyon értik azok akik szerint a szovjet tankok nem op, mert szerintük a szovjet tankokét is ellövik, csak azt nem értik, hogy a némettel 400 méterről kell harcolni a szovjettel meg 100ról -
Wlanseraf #28671 Sokan fikázzák, szerintem meg szuper kis cucc:) 5x XP-ig használható volt mert nem volt ennyi táposcsirke:) de most bekerül sok nagy közé ott meg hullik:) -
davidbog #28670 A VK3601 valójában nehéz harckocsi. Nem tudom miért sorolták a WoT-osok közepesnek.
Nem tudok róla sokat, de kisebb tömeg mellett tűzerőben és páncélvédelemben szinte ugyanazt tudta mint a Tiger. Gondolom a mozgékonysága is jobb volt. Szerintem sokkal jobb választás lett volna egy olyan mozgáscentrikus hadikultúrának mint a német a VK3601.
A WoT-ban csak a több HP és a 8,8 cm L/71 ágyú az előnye a Tigrisnek a VK3601-el szemben.
Én is nagyon imádtam a VK3601-et. Bár azzal még tavaly nyáron játszottam, nem tudom azóta mennyit változott. -
Wlanseraf #28669 Gondolod én ezt nem tudom?:)))))))))))))))) -
Megveszed a goldot.. kicsenegeted a pénzt... onnantól kezdve, arra költöd amire akarod, extra javitócsomag,kötszer,tűzoltókészülék,speckó lövedék, tank... vagy fogod és előfizetsz prémiumra a megvásárolt arany mennyiségből.. -
Nazarov77 #28667 Újabb T-54 nerf :D -
Renegade #28666 szerintem meg adhatnának a tank mellé hasznos dolgot is
pl: szovjet mellé vodkát, német mellé xanax és rivotril, amcsi mellé meg kemping, gyorsan összeszerelhető tankroncsot :-) -
lammaer #28665 Egyszerű, kereslet / kinálat dönti el, adnak e kedvezményt vagy nem.
Ők úgy gondolták, a nagyobb prémium tank elegendő hogy az emberek 1 évre előfizessenek, és majd utólag kiderül sokan igy éreztek e. -
Gunslinger #28664 A VK3601H sokkal jobb, mint a Tigris. Tigris lyukas minden oldalról, lassú, alul motorizált, egyedül a hosszú 88-as ágyúja az ami nagyon jó, de alap toronyra nem megy rá, a stock Tigris kb annyit tud, mint egy maxos VK3001P, ami nem a medek csúcsa mondhatnám. VK3601H-val bármikor kiállok 1 vs 1-be egy T-43-al, ami egy tierrel magasabb és általában én nyerek, ha megtörténik, annyira el van találva az a masina, nem is med már, hanem mini-heavy.
VK3002DB meg valami istenkirály cucc, sztem még 3 nap és továbblépek onnan a Pantherra, sajnos wipe-ig már tuti nem lesz meg a Panther II :-( -
Még mindig nem érted,itt nincs 1 havi premium.Goldot veszel.Nem fizetsz elő,semmi itt nincs,csak a gold. -
Gunslinger #28662 Szánkón picit húzhatnának :-) -
itt nincs 1 évre elölre!Kifizetsz x goldot.Ezt arra használod,amire akarod.Tankot veszel lőszert,esetleg premium accountot nem is egy hónapra akár 1 évre.Itt ez a lényeg. -
Wlanseraf #28660 Ha még mindig nem világos a fejlesztőnek kurvára nem mindegy hogy pl 10000 ember vesz egy havi premet induláskor, vagy vesz 1 évit!!! talán a pár csökkent agyú is ki tudja számolni a különbséget... -
Wlanseraf #28659 És elárulok egy titkot... csak hogy fölfogd:)
iRacing előfizetésem ami aktviv jelen pillanatban így néz ki
Havonta :12 Dollár
1 Év :99 Dollár
Magyar Iracing Liga 1 Év :50 Dollár -
Wlanseraf #28658 Hmmm igen??? mondjuk 1 évet előre??? vagy csak te sem tudsz olvasni??? plusz leírtad ugyan azt amit én... -
Wlanseraf #28657 nyugodtan írd le.. mert szerintem olvasni nem tudsz.. -
Minden MMO-ban elölre fizetsz,nem itt van az eltérés más játékokhoz képest,hanem ott hogy akkor is tudsz játszani,ha nem fizetsz.
Az eltérés az,hogy 7,05 euroért kapsz 4200 goldot+egy picivel jobb premium tankot. -
marchizor #28655
-
Mivel kereskedelmi szférában mozgok tudom miről beszélsz,de ugy látszik a fehéroroszoknak az a kedvezmény,ha kapsz egy ingyen tankot.Ha ennyit veszel kapsz egy ilyen tankot,ha többet akkor nagyobbat.Mondjuk egy nagy kalap kaki az összes,egy kocka 1 nap alatt kifarmolja...
Ez a pre-orderre még azt mondom okés is,de mi lesz majd később? Ha több goldot veszek akkor is kapok kedvezményt?
Látva a táblázatot,ha 30K goldot veszel 300gold/euro a 14500-nál 290g/euro 5500-nál 275.Most mondjam azt,hogy nem esek hasra a kedvezményektől.
-
Wlanseraf #28653 Azért kel olcsóbb legyen nagy tételben mert előre adok nekik pénzt!! nem havonta költök 10 eurót hanem adok nekik mondjuk 1 évet előre...
De azt nem értem mért írja itt valaki hogy nem olcsóbb a pre-order a közepes motyó 57 euró ezért kapsz 18700 goldot meg a tankot, na most a 14500 gold az 49.95 euró.. csak én latok itt 4200 gold különbséget?? -
ilsalon #28652 Azon gondolkodám egyébként, hogy amikor kijön a nashorn és társai, akkor nem is megyek majd a jagd ágra. Úgysem megy úgy a rejtőzés, ahogy kellene, ezért inkább többet számít a nagy löveg.
Messziről majd jól odadurrantok, aztán spuri.
-
Renegade #28651 bugos sajnos, JP-től a német td-k nem képesek rejtőzködni :-(
JpzIV láthatósága (minnél jobban közelít az 1-hez, annál jobb): 0,3/0,6
JP: 0,05/0,08
viszonyításként:
Su100: 0,2/,06
SU152: 0,1/0,38
IS7: 0,025/0,2
tehát ha bújkálsz egy IS7 mellett, akkor lényegesen hamarabb fognak kiszúrni, mint őt :-) -
ilsalon #28650 A Jagdpanthert hú de nagyon meglátják messziről.
Jagdpanzerrel még nyugodtan sasoltam a bokorból, sőt lőttem is egy-kettőt mire észrevettek. Panthernél meg beálltam kemperovkán a bozótba és már jött is a túloldalról az áldás.
-
Renegade #28649 kis ker árakban gondolkodsz :-)
ha én bemegyek egy hiperszupermarketbe és veszek magamnak 100 doboz cigit, akkor ugyanannyiért veszem mint, ha csak egy dobozt vennék, így van ez sok-sok fogyasztási cikkel, itt csak a járulékos költségeket csökkentem.
Viszont, ha úgy döntök, hogy én megveszem az összes háztartási fogyasztási cikket fél évre + mindenféle nem romlandó árút (mosópor, wc papír, pia, cukor, bármi akármi) akkor bebillegek a metróba, eltapsolok 200-300K HUF-ot és mérhetően kevesebbet költök mintha azt heti-havi rendszerességgel venném.
+ ugye a járulékos költségek (átutalási díj, üzemanyag, na meg a saját időm, stb) is kevesebb
Ez a gyártónak/forgalmazónak is jobban megéri
a fehérorosz játékiparban úgy fest még nem alakult ki, ez a fajta szemlélet -
TDantes #28648 Hogy egy összegeben kapsz többet. -
Ingyenes lesz alapból. De ahhoz, hogy gyorsabban haladhass, és jobban fenn tudd tartani a nagy tankjaidat, goldot érdemes majd venni, és ebből premiumot. -
Látom, nem igazán érted, hogy miről beszélek. Persze hogy több goldot kapsz, hiszen több goldot veszel UGYANOLYAN áron. Ebben mi a vonzó? -
maga a játék pénzbe fog kerülni amúgy, vagy csak a gold? -
TDantes #28644 A nagy csomag azért vonzóbb, mert egyszerre több goldot kapsz, plusz egy nagy tankot.Ennyi. Ha nem tetszik nem rendeled elő. Persze, lehetne olcsóbb, meg lehetne kedvezmény, meg lehetne még sok minden, de akkor sincs. -
Ha a kereskedelemben dolgoznál, akkor tudnád, hogy nem lehet kiadni egy és ugyanolyan áron ilyen nagy csomagot. Ahhoz, hogy vonzóbb legyen a nagy csomag, úgy kellett volna alakítani az árakat, hogy a legnagyobb érje meg legjobban, ha már annyiba kerül.
Így tök mindegy, hogy melyiket veszem meg.
Akkor lenne vonzó a nagy, ha a gold egységára mondjuk kis csomagnál 330, mediumnál 310, nagynál meg 290. Ha már sokat veszel, akkor mennyiségi kedvezmény ugyebár.
Vagy ha már a palacsintát ideokoskodtad, akkor 1 palacsinta 200 Ft, két palacsinta 350 Ft, három palacsinta pedig 450 Ft... -
Renegade #28642 ha jól emléksze, akkor igen csak mérhető volt a hónap/összeg különbség EVE-nél, ha éves csomagot vettem :-)
gondolom így megy ez más előfizetéses játéknál, így megy a nagykereknél, a kínai piacon, a dealereknél, szóval szvsz jogos a puffogás :-) -
TDantes #28641 AZ nem elég kedvezmény, hogy kapsz egy tankot is mellé? Milyen kedvezményt akarsz még?
Most komolyan, mindenki kedvezményt meg olcsóbban, meg adjanak még valami extrát ingyen...palacsintát ne süssenek?
-
Na egy kis pause után ma bekukkantottam a WoT menüjébe, és a preorderbe. Azt kell mondjam, hogy megint hozták a formát... semmi előny / kedvezmény nem jár azért, ha a legnagyobb gold csomagot veszed meg. A kis csomagban 328 goldot kapsz 1€-ért, a mediumban és a nagyban pedig 333-at. Röhej. -
gertitorpe #28639 OFF Azért van benne valamennyi ezüst mert az nagyon jól vezeti a hőt (meg persze a marketing) Arra figyelni kell, hogy a csak a proci teteje legyen túrós. Ha kicsi mellé is megy, az még nem baj, de a kis bizbaszokig amik a processzormag körül vannak (asszem a cache) már nem jó ha elfolyik. De ha mégis akkor gondolom alkohollal + fülpucival még mindig le lehet szedni, megszárítani és akkor semmit sem fog rövidre zárni. OFF vége -
Renegade #28638 :-))
nagyon rég láttam amd procit, még a duron, athlon korszakban, amikor felül is voltak "valamik" amit a lelkes kisdiákok összefirkáltak (grafit, ugye), néha rossz áramköröket, így kiment belőlük a füst, amivel működnek a procik :-) -
lammaer #28637 Miért paranoia az hogy a hűtőpasztának lehet fémtartalma? (egyébként nem bizti hogy van).
Semmi problémát nem okoz, csak egy pici kell, nem az egész alaplapot bekenni vele... az AMD procik teteje is egy szép fémlapka, semmit nem tudsz rajta rövidrezárni. -
Renegade #28636 biztos csak én vagyok paranoiás, de nincsen annak fém tartalma? vagy csak úgy csillog?
illetve az amd-ket már nem lehet felül összezárni? -
gertitorpe #28635 És jól vettem észre, hogy a korábban említett hírlevél patch notes-jából eltűnt a fejlesztő által korábban emlegetett "talán" Tigris, KT, JT buff? Ez gondolom AZT jelenti :)