418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• atee73
    Ott voltal Renegade ????
    Akkor atkom rad
  • atee73
    Felre ertettel nekem nem volt bajom a medekkel , ha sok van beloluk igenis be kell allni vedekezni , ha oszeall 3-4 kemenyebb hevy egy kupacban akkor mindig hullanak a medek(ha meg akad TD is koztuk akkor nagyon hullanak )
    De az artyk ellen tehetetlen vagy nyilt terepen ott nem lehet taktikazni...es ha vannak 4en 5en akkor az alcsony rof se szamit
  • atee73
    Nahh , lenyugodtam...
    Nincs baj artykkal ,szamtalanszor megvedtem oket mikor vki kiakadt, mivel igenis szukseg van rajuk, DE ha a csapatok kozel negyede artybol all hevyvel ertelmetlenne valik a jatek. Egyszeruen nem ertem miert nem lehet csapatonkent 2re lekorlatozni a szamukat....valszeg az logikus lenne
  • marchizor
    http://img14.myimg.de/shot065b444c.jpg itt alink, valamiért nem jeleniti meg
  • marchizor
    az még semmi :D
    akkor ehhez mit szólsz? :

mondanom sem kell, 15-0-ra kikaptunk :D
  • Renegade
    szerintem jó csata volt :D
  • atee73
    Hogy az a *****va ballancer system, az elobbi csata : az ellennel 6db t8-9es med + 4db t6-7es arty,maradek t8-9-10 hevy, nalunk 1db vk3xxx med 4 arty (t6-7es) es a tobbi hevy(t7-8-9)........es mindez a jo kis nyilt terepes sand riveren....
    Nem oppozom a medeket(nehogy vki felreertse) , de hat igy ballanszolni?????? ha az 1ik kezuket a s*gukbe dugjak akkor is agyonvernek minket
    elnezest a kirohanasert,annyira ideges lettem hogy kepernyo mentest se csinaltam :-) 3 perc alatt vege lett...
  • marchizor
    HW eljövetelével a statisztikáink is a múltba vésznek? :'(
  • malystryx
    Azért remélem raktok fel 1-2 meccset a Lazy Swine csatáiból. :)
  • malystryx
    Gratu Paul, csak így tovább!
  • lammaer
    Hát, csak mechanikai oldalról nézve, ha kellett ennyi és ekkora görgő, akkor ha nem lapolják át, kb 2x ilyen hosszú lett volna a tank...
  • ximix #28743
    :) lehet csak garanciális átvizsgáláson van.
    Amúgy nem tudtak technikailag vagy nem volt idő, pénz az egyszerűbbre ?
  • LSSAHPAUL
    Az már a múlt! :)
  • Mordak
    HUH tovább jutottunk :)
  • HappyHunter
    nekem is ez volt, várj még többet vagy szerezz egy régebbi installert, aztán az majd updateli magát.
  • Norbi1990
    Igen. Próbáltam indítani rendszergazdaként, úgy azt írja nem megfelelő funkció.
  • Renegade
    win7?
  • Renegade
    kiket vertetek, hogy volt, legalább A4-es fogalmazás vagy video :-)
    grat!
  • Norbi1990
    Sziasztok!
    Ma töltöttem le a játékot és nem akarja feltelepíteni. Elindítom a telepítőjét és nem csinál semmit. 10 percig vártam de semmi.
    Van valami megoldás rá?
  • lammaer
    Nem Lucky Strike?
  • Jeffjohnson
    Lazy Swine továbbjutott az Ural Steel bajnokságban
  • Achmed927
    A D-efekt team búcsúzott az Ural-ról. ;-) Legalább megpróbáltuk, új barátokra tettünk szert. ;)
  • davidbog
    A második és az utolsó kép jól prezentálja mennyire volt praktikus és jó megoldás az átlapolt futógörgő. Hát nem nagyon volt egyik se. Se nem praktikus, se nem jó. :D

Egész jók ezek a színes képek.
  • davidbog
    Ez a változás mennyire hivatalos és biztos?

Szerintem nem sok értelme van az E-50-et nehézharckocsinak rakni. Egyáltalán nem az, még MBT se a 60 tonnás tömegével. Valójában a páncélzata nem sokkal lenne jobb. Elvileg a Panther II és az E-50 tornya ugyanaz. Ráadásul a tornyot nem lehet elrejteni. Tehát hiába lenne 120 mm, 30°-os a homlokpáncél, lőnék a tornyot, ami csak 150 mm és közel 90°-os. Oldalról ha jól rémlik akkor 70 mm az E-50, tier 8-9-ben lényegtelen hogy 60 mm vagy 70 mm. De szerintem lassabb lenne, mint a mostani Panther II.

A 8,8 cm L/100 lesz olyan jó mint a 100 mm D-54. De szerintem a mostani 10,5 cm L/52 Aufs B is kiváló. DPM-ben, pontosságban szinte ugyanaz lesz az L/100-as. A tűzgyorsaság és a sebzés más.

Nekem nem tölti be az angol tech trees képet.
  • lammaer
    Figyu, ha az installert frissen húztad le, tuti hogy nem lehet virusos. Ha meg már eddig is tanyázott ott valami, akkor nem ettől lesz a baj.

Amúgy eszesek vagyunk, mert guglizhattunk is volna: WOT fórumon fennvan, hamis riasztás az AVGnél.

WOT Virus

Tehát nopara, nincs virus.
  • HappyHunter
    Na, a telepítés folyik, majd meglátjuk mi lesz belőle, vírus nem vészes, AVGvel majd levadászom, ha meg más a baj akkor ezt a sors akarta így.

Egyébként nem lenne ilyen sürgős, csak az utóbbi hetekben már túlvagyok egy pár Winreinstallon külömböző hardverhibák miatt, úgyhogy meglehetősen stresszes állapotba kerültem, gondoltam jó lenne menni egy pár kört különféle német tankokkal hogy lenyugtassam az idegeimet :)

Azért köszönöm az érdeklődést. :D
  • lammaer
    Amugy siman lehet vakriasztas is, elofordul neha.
  • lammaer
    az elso egy konyvtar, nem fajl. Siman van olyan... ;)
  • Renegade
    hopp megnéztem, van ilyen, akkor nem tudom :-(
  • Renegade
    ez tény

és olyanod is van ami xy.tmp fájlon belül még egy fájl? :-)
  • lammaer
    Nekem annyira nem, install közben rengeteg ilyen tmp fájl szokot létrejönni.
  • Renegade
    a tmp kiterjesztés a gyanus
  • HappyHunter
    Bezony.
  • Renegade
    csak mert nálam is az általad említett dolgok vannak és nem rinyált
    2011-es?
  • HappyHunter
    Ma délután tettem fel újból a Win7-et, és az AVG után az a 2. program amit installálni akartam, de attól még lehet.
    A lényeg hogy minél hamarabb játszhassak újra ezzel a remek játékkal. :)
  • Renegade
    más lesz a gond, benyaltál valami fasza dolgot, ami átnevezte magát :-)
  • HappyHunter
    Ez a játék szó szerint tele van meglepetésekkel :D
    De akkor most hogy installáljam be?

• Nazarov77
    http://www.youtube.com/watch?v=26cSk60Aj3Y

Imádom ezt a masinát főleg a motor hangját, szépen duruzsol a maybach motor.
  • ximix #28716
    Belga egy konyakos KT

A sztori

A 332 toronyszámú KT története is érdekes van egy kép még az eredeti füstös kinézetében ami szerintem inkább múzeumi, mint a restaurátor Picassok által kreált újrafestés ami egy kalap kaki.
  • dezsolti78
    Fasza képek.