418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
weissewolfe #29194 Árulja már el nekem valaki miért van az,hogy lövöm a KV3-at szemből 88L71-el (fullos torony 130mm,gondolom a kaszni se lehet több..) és egymás után 4szer did not penetrate??
Most lett tele a faszom ezzel a szarral!Tigris buff,mi?A pontosságát is sikerült elkúrni,oszt ennyi.Sötét szláv parasztok! -
Egy ilyen kell!!! -
Van fasza VK4502(P)m (ami tier9 helyett egy tier 8as tank YEAH!) Az áttörhetetlen úgyhogy gyere!!! :D. (faszt áttörhetetlen, szerencsétlen szar...). -
zsupeti #29191 
Boldog szülinapot :) -
MuldR #29190 Pár marék AP-vel az oldalpáncélodra? :) -
Nekem pl: ma van a szülinapom ... szóval...elvárnám hogy fel is köszöntsön most már a társaság szívből! :) -
Renegade #29188 a fene, mennyi rutinos versenyző :D
jó bolondozást mndenkinek ;) -
spiczi91 #29187
PÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉNTEK PÉÉÉÉÉÉÉNTEK -
zsupeti #29186 
-
ÉS PÉNTEK! -
MuldR #29184 Aprilis 1?:) -
lammaer #29183 Vaze, április 1 van :D -
Gunslinger #29182 Jó lesz ez április 1-nek, naptárt nézem mindennap :-) -
lammaer #29181 Linket :) -
spiczi91 #29180
-
spiczi91 #29179 Szemből a VK-t meg lehet gyújtani, ha az ágyújára lősz... -
Renegade #29178 Na remek, kivonult a helyi BSA a Minski központba, vitték a fejlesztők gépeit. Gondolom áll a bál rendesen, Viktor gyerek se boldog mert a hét elei kijelentése. "készen állunk a megjelenésre" megy a picsába, ez minnimum egy hónap csúszás! :-( -
lammaer #29177 A VKjé úgy tudom nem, legalábbis nekem szemből a tornyot és a hullt nem nagyon sikerült átlőni, és ha hull down módban használom a VK-t akkor elég jól bírja. -
lammaer #29176 Há milyen munkahely az ahol nem lehet megnézni a WOT tankopédiát? :)
a 32-es penje 34, a gyorstüzelőké meg 23 illetve 29.
-
Gunslinger #29175 VK4502-nek is lyukas a torony frontja, mint a Király Tigrisnek? KT eszméletlen könnyen kicsinálható az ágyújára célozva, de a VK-ról onnan pattogok. -
MuldR #29174 Uff, szar igy emlekezetbol. Itt a "gyárba" meg minden oldal le van tiltva :(
Na este kipróbálom a gyorstüzelőt. :) -
Gunslinger #29173 Egereden a görgő...
Vagy Shift billentyű.
F1 a súgó egyébként. -
lammaer #29172 A 11 az a sebzés, nem az átütés. -
MuldR #29171 Akkor gondolom nem AP-t kell lőni belőle, mert az a 11mm átütés semmire sem jó.
Mi az a sniper mód? Lehet zoomolni az ágyúval? :I -
Gunslinger #29170 Hát szenvedtem vele, de aztán hagytam. Megnéztem a PzII statomat, 8 csatát nyomtam vele, összesen 3 kilőtt tankom volt, 25% a találati pontosságom. Tier 6 és fölötte bőven 70% fölött van a találatom, illetve Tigernél csak 69%. Majd próbálkozok HW után, most nincs kedvem visszamenni addig, ma meglesz a Panther. :-D -
lammaer #29169 Dehogy nincs értelme:
Több mint 4x akkora a Rate of fire, azaz amig a 37-esből ellősz 1 lövedéket 32-es sebzésért, addig a 20-asból ellősz 4-et 44-ért (sőt, a jobbikból majdnem 5-öt 55ért) :)
Cirka 30% (nagyobbiknál 50%) növekedés a sebzésben :), arról nem is beszélve hogy nagyobb az esély hogy a 4 lövedékből legalább 1 talál, mivel ugye az ellenfelek rohangálnak össze vissza. -
spiczi91 #29168 Ne sniper módból lövöldözz, hanem csak kicsit zoomolj rá, így nem szór és még lövés lözben is tudod mozgatni. Büntet az az ágyú a traktoron, hidd el. :D -
Gunslinger #29167 Sztem semmi értelme sincs, kipróbáltam én is anno, rohantam vissza a 37mm-esért, PzII-nél sajna csak 20mm-est lehet használni, alig vártam hogy túl legyek rajta. Pontatlan, kicsit sebez, kicsi az átütése, csak közelharcra jó. Full auto üzemmódban nem működik, ötös rövid sorozatokat tud, 200 méter fölött az első kettő jó ha a célon van, a következő három elmegy fölé a p*csába. -
MuldR #29166 Sziasztok,
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Lichttraktor alapbol 37 mm-es ágyúval van szerelve, de lehet hozzá 20 mm-est fejleszteni. Ennek mi értelme? Az még kissebbet sebez. így is csak karcolgatom a többieket.
(Igen, tegnap töltöttem le és próbáltam ki. Azt hiszem minimum fél évre megvan a függőségem:) ) -
Plata #29165 Sherman nagyon vacak,már csak torony és jobb ágyú kell enyémre,de szánalmasan rossz.Bármi oneshotolja. -
kiskami #29164 Nem, ha nem detektál/sebez/öl, akkor nem. -
Nazarov77 #29163 Nem, sebzésért meg felderítésért jár. -
Gunslinger #29162 Azért több XP jár, ha valaki tovább marad életben pár perccel egy csatában, de mondjuk túl sokat nem csinál? Lásd nagy kedvű camperek. -
Gunslinger #29161 Fuhh, ma is kezdődik. Ma még csak két csatában voltam, de mindkettőben olyan növények voltak a csapattársaim... Sírós volt nagyon. Na megyek melózni inkább, a reggeli agyfasz már megvolt. -
kiskami #29160 Szép eredmény, grat!
Sajnálom, hogy a Sherman-t már (valószínűleg) nem tudom kipróbálni, mert nem azon az ágon mentem. Wipe után is az US light, medium és (később) heavy vonalat akarom nyomni.
El fog tartani egy ideig ;).
-
A 90mm-es teszi :)
Ez meg csak úgy, OP Sherman :D (van jobb eredményem is vele, de csak Tier 4-es mezőnyben, az meg nem nagy szám, a tankok 90%-a egy lövés volt, itt meg azért olyannyira semmibe vettek hogy alábecsülték a 105mm-es erejét vagy én kapcsoltam be a lopakodó üzemmódot, már nem emlékszem :D)
-
kiskami #29158 Nem tudom mi volt ma reggel, kifogtam valami "reggeli" csapatot, vagy csak az új 90mm-es teszi, de az eddigi legjobb kört mentem a T20-al.
Igaz, eléggé a tápláléklánc elején voltam, de eddig valahogy nem tudtam kibontakozni.
-
SZU #29157 Ha be van kapcsolva a legénység képzés és már 100%osak, a másodlagos skill fejlesztését is gyorsítja? -
Renegade #29156 jut eszembe, free xp akkor is jár, ha be van kapcsolva a legénység képzés. -
Szakesz #29155 Szerintem teljességgel elképzelhető, főleg ha mindketten mozgásban voltak és egymás felé tartottak. :)