418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    HE-vel simán, de előtte is meglőttem már. Tudom, hogy nem nagy tett, de eddig totál elpicsáztak a T-54-ek és most nagy mázli árán sikerült a seggébe lőni, kergetőztem vele egy picit a ház körül, Stuggal nem ment volna ez. :-)
  • I.C.ram
    de most komolyan... 11%on volt. Annyit egy stuggal is simán leszedsz belőle röhögve.
  • Gunslinger
    T7 heavy, és? Sokkal jobb ágyú is rámegy mint egy német tier 7 medre. Most nem értem mi a bajod, emlékszem anno T1 Heavyvel itt villogtál hogy legyaktál 3 nálad alacsonyabb tierű tankot, most megjegyzem, hogy egy ultraopnak tartott masinát nagy mázli árán kilőttem egy két tierrel gyenguszabb géppel és szar vagyok vagy mi?
  • Renegade
    és szerinted mi az alapvetű különbség egy med és egy hvy ágyú választéka között?
  • Plata
    T29 amcsi tankom van,szerinted az hányas tier?
  • Gunslinger
    Nu, az ezret már én is rég meghaladtam, pedig nem vok CBT-s.
  • Nazarov77
    Komolyra fordítva a szót aki CBTs és szeretne gift tankot akkor 1000 vagy annál több csatára lesz szüksége hogy megkapja.
    Azt hiszem a 4376 csatám elég lesz :D
  • Nazarov77
    Igen ezt én is hallottam az új T9es orosz med a T-62 lesz és az ISUnak lesz egy új 152es lőszere: NHE: Nuclear High explosive kb százezret fog sebezni.
  • kerla
    Tegnap mini-mauss-al arattam, azaz a P738H(f) német szolgálatban levő 2 fős, cammogó francia csodával 64 találatot kaptam és még úgy is 53%-ra tudtak leamortizálni. közben kinyiffantom egy rakat trakeszt és hasonló szintű csodákat. élvezetesebb volt mint a MAUS, ráadásul creditben is jobban szerepeltem, mert a nagytesóval ha kinyírom a fél mezőnyt és sikeres vagyok, akkor is előfordul a pár ezres mínusz...
  • ximix #29225
    Boldog Szülinapot
  • Gunslinger
    Mert nekem ez az első és még csak Tier 7-nél tartok. Ha már a huszadikat ölöm nyilván nem lesz nagy szám. Eddig amikor csak találkoztam velük nekem kampec volt.
  • Plata
    Mért olyan nagy szám az hogy megfektetsz egy t54-et?
  • Gunslinger
    És nem áprilisi tréfa, kinyírtam, megvan az első T-54 killem, VK3002DB-vel rövid 88-assal seggbe küldtem HE-vel 11%-ról és megpurcant! Előtte telilőttem AP-vel, egy találaton kívül semmi hatás, egy Tiger II segített lesebezni, rárontottam és közvetlen közelről HE-vel kapott popójába.

Kép:

• MuldR
    Britek mikor lesznek a jatekba? Startkor mar lesz, vagy csak kesobb?

Terveznek meg mas nemzeteket beletenni? Mondjuk magyarok?:) M44 Tas-al jo lenne menni :D
  • ximix #29220
    HA ha áprilisi tréfa, tudjuk T-54 et megsebezni hahaha jó vicc
  • Wlanseraf
    Nyugodj meg ez is áprilisi tréfa:D
  • Gunslinger
    Aztaqrva, meg tudtam sebezni egy T-54-et rövid 88milis AP-vel, 10%-ot leszedtem róla, szemből! Nem tudom, hogy tornyot vagy testet találtam, valszeg testet, jó messze volt amúgy, 300 méter körül. Első sikerem T-54 ellen, de ez még mindig nem kill :-DDD
  • TDantes
    Ez nem tréfa...tényleg nem lesz hard wipe! (hátha lesz olyan hülye aki elhiszi...)
  • Renegade
    jaja, igen, azt én is hallottam, + lesz még egy feature, mégpedig, ha beáll egy malom mellé, akkor nem fogod látni egyáltalán, mert csak egy vizimalmot fogsz látni, bár emiatt már megy a hiszti, mert álítólag senki nem dől be egy vizimalomnak egy domb tetején
  • Tuvok #29215
    Holnapig zárni kéne a topikot
  • I.C.ram
    de sok ember vette ma be a humorpirulát...
  • TDantes
    Állítólag a Cár tank tud majd a legjobban rejtőzködni.
  • Wlanseraf
    Ultra wipe lesz!!!! törlik még az accountokat is!! és meglépnek a pre-order-ben beszedett lovéval!!
  • Gunslinger
    Nem, ez az új Tier 10 med lesz :-D
  • Gunslinger
    Már kiderült, az MS-1 Advanced Prototype.
  • Renegade
    én úgy hallottam, hogy a cár tank, csak még buffolják egy picit

• TDantes
    Igen. Soft wipe lesz helyette, és még két hónapot minimum csúszik. De, soft wipe után minden második hétvégén lesz még ötszörös szorzó is, valamint módosul a szovjet tank fa, a T-54 felmegy tier 8-ba, de hogy mi jön a helyére, az még nem derült ki.
  • Metwork
  • Forolto
    Hallottátok?

Nem lesz Hard Wipe.
  • Metwork
    Hát ha már így ki könyörögted akkor boldog születésnapot, na most jobb bazmeg ?
  • Wlanseraf
    juj:)
  • Szakesz
    Ő a legerősebb 88mm ágyúra célzott...:)
  • spiczi91
  • a.carkey
    Holnap dolgozom, úgy hogy a válaszom erre:
  • spiczi91
    A test 130 millis és döntve is van picit. Egy gyenge 88as vagy a 75ös nem nagyon viszi át. Tapasztalat. :)
  • gvarga12
    KV3 az olyan ezert is szeretem meg a jo kis 107 es zis miatt
  • weissewolfe
    És a testet sem?
  • weissewolfe
    Nem lepattant!Nem vitte át!
  • spiczi91
    Azért mert 130 mm szemből és picit döntve is van... lol
  • Renegade
    A KV3 tornyán lévő pattanásról a KT atomágyúja is lepattan :-(