418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szacsa007
    Nekem American Express (OTP) van, meg OTP Maestro. Remélem fog menni. Amúgy kell ezért valami pluszt fizetni?
  • Nazarov77
    Működött, de írtam is hogy azzal fizettem. Kártyám nem dombor nyomott Visa electron paypallal tökéletesen használható netes átutalásra bárhol.
  • peter9228
    Ma este lesz ez a "Kill the mod!" játék.:) Az aranyat, amit ha ellenük megyünk kapunk, a mostani felhasználóra vagy a megjelenés utánira kapjuk?
  • Szacsa007
    Köszi! Neked működött? Mert ott pont azok a kártyák vannak amit nekem nem fogadtak el.
  • Nazarov77
    http://sqiphungary.glap.hu/Magyar/PayPal_szamlanyitas
  • Szacsa007
    Kicsit konkrétabban?
  • Nazarov77
    Van paypal én azzal fizettem.
  • I.C.ram
    ja paypal nincs. rosszul emlékeztem. akkor visa electront tuti elfogadja.
  • I.C.ram
    paypal...
  • Szacsa007
    Azt hiszem az előfizetésem megoldja a cég, mert egyik bankkártyámat sem fogadja el. Most nem tudom, hogy csináljam. Tudja valaki, hogy lehet ezt megtenni? De ha lehet ne valami angol katymaszt másoljon ide nekem valaki, mert az nekem magas lesz. :)
  • Nazarov77
    Gift tank M4A2E4. CBTsek kapják azok akiknek legalább 1000 csatájuk van.
  • zsupeti
    bocs skacok,ki kap mit?nem értem
  • Nazarov77
    Jó meg lehet csinálni sőt sokkal többet is lehet menni 2 hónap alatt. Lehet nekem is megvan 1000 annak ellenére hogy márciusban takarék lángon wotoztam. De ha hietünk overlordnak akkor nem lesz január végi kezdő számlálás a csatára.
  • Gunslinger
    De miért? Február 13-án regeltem, nem is játszottam minden nap, március első két hetében szinte egyáltalán nem és 1000 csata fölött vagyok, szal jan 27-től egyáltalán nem durva 1000 csatát menni.
  • I.C.ram
    kockasági elvonót :)
  • Mester61
    de ez csak szept 2-től amúgy több mint 10000.
  • Mester61
    több mint 7000 csatám van, én mit kapok repülőt? :D
  • Nazarov77
    Most nézem ez a szöveg be lett másolva a Q&A topikba és overlord ezt válaszolta:
    There will be 2 conditions:
    - regsitration prior to 0:00 UTC 27 January 2011, i.e. CBT member status
    - 1.000 or nore battles participated (see your profile to get the exact number)

Ez alapján nem jan 27-től lesz számolva. Kicsit durvának tartanám onnan nézni a 1000 battlet.
  • I.C.ram
    Fasza... 1400 csatám van, de dec 9-én csatlakoztam. Félek, hogy legalább 400-500 csata jan 27 előtt volt... :(
  • Eagle16
    "So as not to ruin the balance and match-making completely in the first few days after the release, we won't give out 250k tier 5 gift tanks. This is the only reason.

The restriction on the number of battles will be OBT-related, thus only still active CB-testers will be rewarded. So only battles played since January 27 count. We are not sure of the exact number, it won't exceed 1k under any circumstances."
  • zsupeti
    Nálam is ez a szitu.3 napot vagyok a vevőknél,a fennmaradó napokon meg WoT. :)
    Reggel emilezés,bankolás,rendelés leadás,majd 9 körül indul a csata.
  • Nazarov77
    Dehogynem számít, az a kritériuma a giftnek hogy jan 27 0:00 előtti regisztrációd legyen és legyen legalább 1000 csatád.
  • Gunslinger
    Igazából ezzel semmi probléma nincs, délelőtt a többség keményen melózik, a fiatalabbak suliban vannak, szvsz a játékos közösség tetemes részét utóbbiak alkotják, szal max azok érnek rá akik vagy lógnak vagy beteget játszanak matek Zh helyett. :-D Én most épp itthonról melózom, de ez változni fog nemsokára és akkor már én is csak este érek rá.

Múlthéten egyik nap nem tudtam aludni, korán felébredtem hajnalban, nosza akartam játszani pár kört, 5 óra 10 perc volt az idő és 27 futó csata volt éppen, 5 percet vártam mire be tudott egy csatába osztani :-) 30 perc alatt két csatát játszottam aztán inkább neteztem. :-)
  • zsupeti
    Hamár élmény.
    Sikerült felcsavarozni a hosszabbik 88cast a tigrincsemre.Most kezdem élvezni vele a játékot.Ha Isten is úgy akarja akár még Tigrincs 2őt is ki tudom próbálni még zárás előtt.Nagyon sukár az a tank. :)
  • Imation
    Teljesen igazad van, nem kéne elvenni a másik kedvét. Sajnos a játék mai formájában nekem a pershing el is siker élmény és jól eső érzés bármilyen állapotú T-54 et szétdurrantani.
  • zsupeti
    Egy félelmem van 04.12. után,hogy túl kevesen lesznek a szerveren délutánig.Igazán csak este lesz játszható a game.Vagy nem így látjátok?
    Délelőtt 11 körül kb. 4ezren tolták ma.Bár tegnap este volt 16K is.
  • Eagle16
    De január 27.-e előtti csaták nem számítanak. Így már szerintem az is lehet hogy nem lesz elég csatám...
  • Szakesz
    Nem értelek benneteket. Mi értelme beszólni a másiknak, amikor végre van egy kis sikerélménye a játékban? Ami ebben a legszomorúbb, hogy olyan játékosok teszik ezt, akiknek tényleg semmi joga ehhez. Egyrészt ők se tudnak ettől jobbat felmutatni, másrészt amikor ők linkeltek, -ha jól emlékszem- senki sem kérdőjelezte meg és szólta le őket érte. Remélem érzitek mennyire gyerekes viselkedés ez.

Akinek nem inge, az ne vegye magára! Ettől függetlenül örülnék, ha elgondolkoznátok kicsit ezen, mielőtt hozzászóltok, mert ha ilyet akarok látni, elég elballagnom a közeli óvodába. (A színvonal közel azonos lesz...)
  • Renegade
    :-)
  • Plata
    Tudom.ma wowoztam,ami feltűnt az az volt hogy minden pasi karimból nő lett és fordítva.
  • Plata
    Széép.
  • garaib
    20110401. :)
  • zsupeti
  • kiskami
    Mindenki OPozza a T54-et, aztán most mentem egy ilyet:
  • Ulvar
    köszike! xD
  • ximix #29239
    Ez a mini maus dolog is csak addig működik míg 37 ágyúval nem jön szembe egy lol traki prémlöszerrel, mert én meg ezzel szoktam borzolni a kedélyeket elég hatékony.
  • kerla
    hát sajna már erre is volt példa. Maus-al 80%-ban a csapatomon múlik, hogy meddig élek. Ha zárnak körülöttem és csapatban megy a móka, van esélyünk, ha otthagynak, kicsöngettek. :-) Bezzeg a kismaus!! az már igen! :-)
  • Renegade
    ha egyedül jön (persze, ha ügyes) akkor is :-)
  • kerla
    Maussal is örömtüzet gyújtok ha kilövök egy T-54-est, mert rühellem őket. Ráadásul ha egyedül maradok és 3-an jönnek, nekem lecsó....
  • Renegade
    AP-val? ;)

én mostanában azzal szórakozok leo-val (AP), hogy bántom a nagyokat, párduc, t29 már pipa :-)
    t4 scout vs t7 hvy, jó is az :-)