418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Általában ilyen jellegű baráti sebzésért, meg 1-2 TKért nem szokták bannolni az embereket.
  • Gunslinger
    Akkor úgy látszik nekem nem volt szerencsém vagy nem kapták meg a levelem. :-(

Ma is volt amúgy egy pofátlan esetem. 100%-ról lelőttem egy KV-t két lövésből 20%-ra, majd jött egy Stug és belelőtt egyet, 1%-on megállt a KV HP-ja, a végső lövést én vittem be neki, erre írja a pasas, hogy szemét kill stealer vagyok, nem is zavarja hogy előtte én bontottam ki a konzervet és belém lőtt oldalról, a lövés meg kinyírta a commanderem, viszont kb csak 30HP-t vett le, de akkor is marha bosszantó.
  • lammaer
    Én elhiszem :)
    A főoldal még mindig működik ;)
  • Szakesz
    Amikor linkelte még jó volt. Hidd el! :)
  • Nazarov77
    Most nekem is 404 leállhatott az oldaluk.
  • lammaer
    Nekem 404-et dob a link.
    Viszont a fooldalon van WoP, ami viszont Wings of Prey :)
  • noname23
    vmit állítottak a gamén mert múlthét óta többször gyulladok ki
  • virkir
    öregember ott segít ahol tud
    meg ahol nem kell
  • Mester61
    Körömgomba :D
  • Renegade
    és a gomba lesz a prémium? ;)
  • Nazarov77
    3 kategória: virág bokor fa, Tier 10es fa: Mamut fenyő XD
  • szabii98
    Érdekes lesz :P
    Esetleg nyissunk neki totyikot?
  • Renegade
    én elsőre world of plants-nek olvastam, pislogtam is nagyokat, hogy mi lesz ez, harcolnak a tuják?
  • Nazarov77
    WoP: world of planes :D
    http://gaijinent.com/en/games/world_of_planes/

gagyinet.com :D amúgy nem néz ki rosszul de a repülők annyira nem fognak meg mint a tankok. Következő játék meg world of ships lesz vagy mi ?:D
  • noname23
    a másodiknál már le is van bannolva
  • lexlutor
    hi, két mail is jött. az első az automata valasz h foglalkoznak vele, késobb pediga support irt h koszonik es intezkednek.
  • noname23
    üdv virkir két kapura is játszol fórumok terén
  • noname23
    bizony nagyon is figyelik 0-24 órában pl: hajnali 4kor report-áltam egyet és már 10percen belül le is bannolták 3napra
  • Eagle16
    Akkor jó.
  • Nazarov77
    Na most már biztos, hogy kamu volt a tegnapi post arról hogy jan 27től számolják az 1000 battlet.

One must be registrated prior to January 27. 0:00 UTC and have at least 1000 battles on his account. So, battles since softwipe count.
  • pett3rson
    Sziasztok.

Arról tud valaki felvilágosítást adni, hogy a tank-festések és egyéb változtatások engedélyezettek lesznek-e a teljes kiadásban is vagy az csalásnak minősülhet? (már ha tudják ellenőrizni valahogy)

Nekem mondjuk elég lenne ha ezt a szép, "színes-tankikonok" kijelzést megengednék, könnyebb azonosítani, hogy milyen ellenséggel szemben állunk fel.
  • Nazarov77
    Nagyon helyes, kéne egy kép permabannos emberekről alatta szöveg: így jár minden idióta tk-s.
  • lammaer
    Höhö, én permabanra is bejuttattam egy sorozat TK-zót egyszer.

Pont 2-3 napja néztem meg, utolsó csatája dec 13-án volt, amikor reportáltam :)
  • Gunslinger
    TK-ért? Mennyi időre?
  • Wlanseraf
    Le írták paypal accontot nyitsz, utalsz rá egy eurot hogy lássák hogy rendes bankszámla szám, és utána használhatód ahogy jól esik...
  • virkir
    Szvsz foglalkoznak vele. Engem mikor egyszer elszakadt a cérna kb 10 perc alatt bannoltak.
  • Gunslinger
    Eu supportos mail címre kell küldeni, de nem küldenek visszajelzést, imho nem is foglalkoznak vele.
  • Szacsa007
    Na jó feladom. Nem fogad el semmit ez a gép. Nem erőltetem, ha nem tudnak megadni egy egyszerű számlát amire be lehet fizetni, akkor nem lesz előfizetésem. Három napja körülményeskedek velük. Ezért nem fogok egy újabb bankkártyát csináltatni.
  • a.carkey
    Azért azt díjaznám, hogy ha még a béta alatt előrendeled, akkor az előrendelt gold mennyiséget a bétában is megkapnád ...
  • Szakesz
    A játék jelen verziójában a legingyenesebb.:)
  • szabii98
    Free Play :D
    OB utáni játék.
    Köszi :)
  • TDantes
    Mi a fene az a ,,FP"?

Amúgy megjelenés, április 12.
  • szabii98
    Mikor lesz FP? Ápri vége ugye?
  • lexlutor
    sziasztok,
    a support milyen gyorsan reagal egy tk jelentésre? jon valami visszajelzés egyaltalan?

eddig szerencsem volt, de ma zsinorba belefutottam kettobe is.. egyikuk valoszinuleg magyar koma volt.. wzsolt ezuton is koszonjuk.

• Adjunktus
    Persze azért az ISU még mindig jobb egy hangyányival.:D

• Adjunktus
    Nem gáz a JP.Én szeretem.Ha meg a Ruszki TD-k álcázási értékét kapná,akkor überzsírkirálybrutálkiller lenne.:D

• Renegade
    jópofák a taktikák, pláne a mobile barrier, ilyen elég ritkán van random battle-ben :-)
  • HappyHunter
    Mapok, tankok, láthatóság leírása, taktikák stb.
    Mehetne bannerba.

http://wiki.worldoftanks.eu/Main_Page

• rolio
    3perc volt kb. szervezetten lerohantak 2 csapatban, kő-kövön nem maradt. Utána egy másik csapattal már nem ilyen brutál csapatokat adott.
  • noname23
    hát b+ ez brutál meccs lehetett a kép alapján tud ez a meccsmaker valamit az tuti→-séget