418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #29354 Általában ilyen jellegű baráti sebzésért, meg 1-2 TKért nem szokták bannolni az embereket. -
Gunslinger #29353 Akkor úgy látszik nekem nem volt szerencsém vagy nem kapták meg a levelem. :-(
Ma is volt amúgy egy pofátlan esetem. 100%-ról lelőttem egy KV-t két lövésből 20%-ra, majd jött egy Stug és belelőtt egyet, 1%-on megállt a KV HP-ja, a végső lövést én vittem be neki, erre írja a pasas, hogy szemét kill stealer vagyok, nem is zavarja hogy előtte én bontottam ki a konzervet és belém lőtt oldalról, a lövés meg kinyírta a commanderem, viszont kb csak 30HP-t vett le, de akkor is marha bosszantó. -
lammaer #29352 Én elhiszem :)
A főoldal még mindig működik ;) -
Szakesz #29351 Amikor linkelte még jó volt. Hidd el! :) -
Nazarov77 #29350 Most nekem is 404 leállhatott az oldaluk. -
lammaer #29349 Nekem 404-et dob a link.
Viszont a fooldalon van WoP, ami viszont Wings of Prey :) -
vmit állítottak a gamén mert múlthét óta többször gyulladok ki
-
virkir #29347 öregember ott segít ahol tud
meg ahol nem kell
-
Mester61 #29346 Körömgomba :D -
Renegade #29345 és a gomba lesz a prémium? ;) -
Nazarov77 #29344 3 kategória: virág bokor fa, Tier 10es fa: Mamut fenyő XD -
Érdekes lesz :P
Esetleg nyissunk neki totyikot? -
Renegade #29342 én elsőre world of plants-nek olvastam, pislogtam is nagyokat, hogy mi lesz ez, harcolnak a tuják? -
Nazarov77 #29341 WoP: world of planes :D
http://gaijinent.com/en/games/world_of_planes/
gagyinet.com :D amúgy nem néz ki rosszul de a repülők annyira nem fognak meg mint a tankok. Következő játék meg world of ships lesz vagy mi ?:D
-
a másodiknál már le is van bannolva
-
lexlutor #29339 hi, két mail is jött. az első az automata valasz h foglalkoznak vele, késobb pediga support irt h koszonik es intezkednek. -
üdv virkir két kapura is játszol
fórumok terén
-
bizony nagyon is figyelik 0-24 órában pl: hajnali 4kor report-áltam egyet és már 10percen belül le is bannolták 3napra -
Akkor jó. -
Nazarov77 #29335 Na most már biztos, hogy kamu volt a tegnapi post arról hogy jan 27től számolják az 1000 battlet.
One must be registrated prior to January 27. 0:00 UTC and have at least 1000 battles on his account. So, battles since softwipe count. -
pett3rson #29334 Sziasztok.
Arról tud valaki felvilágosítást adni, hogy a tank-festések és egyéb változtatások engedélyezettek lesznek-e a teljes kiadásban is vagy az csalásnak minősülhet? (már ha tudják ellenőrizni valahogy)
Nekem mondjuk elég lenne ha ezt a szép, "színes-tankikonok" kijelzést megengednék, könnyebb azonosítani, hogy milyen ellenséggel szemben állunk fel. -
Nazarov77 #29333 Nagyon helyes, kéne egy kép permabannos emberekről alatta szöveg: így jár minden idióta tk-s. -
lammaer #29332 Höhö, én permabanra is bejuttattam egy sorozat TK-zót egyszer.
Pont 2-3 napja néztem meg, utolsó csatája dec 13-án volt, amikor reportáltam :) -
Gunslinger #29331 TK-ért? Mennyi időre? -
Wlanseraf #29330 Le írták paypal accontot nyitsz, utalsz rá egy eurot hogy lássák hogy rendes bankszámla szám, és utána használhatód ahogy jól esik... -
virkir #29329 Szvsz foglalkoznak vele. Engem mikor egyszer elszakadt a cérna kb 10 perc alatt bannoltak. -
Gunslinger #29328 Eu supportos mail címre kell küldeni, de nem küldenek visszajelzést, imho nem is foglalkoznak vele. -
Szacsa007 #29327 Na jó feladom. Nem fogad el semmit ez a gép. Nem erőltetem, ha nem tudnak megadni egy egyszerű számlát amire be lehet fizetni, akkor nem lesz előfizetésem. Három napja körülményeskedek velük. Ezért nem fogok egy újabb bankkártyát csináltatni. -
Azért azt díjaznám, hogy ha még a béta alatt előrendeled, akkor az előrendelt gold mennyiséget a bétában is megkapnád ... -
Szakesz #29325 A játék jelen verziójában a legingyenesebb.:) -
Free Play :D
OB utáni játék.
Köszi :) -
TDantes #29323 Mi a fene az a ,,FP"?
Amúgy megjelenés, április 12. -
Mikor lesz FP? Ápri vége ugye? -
lexlutor #29321 sziasztok,
a support milyen gyorsan reagal egy tk jelentésre? jon valami visszajelzés egyaltalan?
eddig szerencsem volt, de ma zsinorba belefutottam kettobe is.. egyikuk valoszinuleg magyar koma volt.. wzsolt ezuton is koszonjuk.
-
Adjunktus #29320 Persze azért az ISU még mindig jobb egy hangyányival.:D
-
Adjunktus #29319 Nem gáz a JP.Én szeretem.Ha meg a Ruszki TD-k álcázási értékét kapná,akkor überzsírkirálybrutálkiller lenne.:D
-
Renegade #29318 jópofák a taktikák, pláne a mobile barrier, ilyen elég ritkán van random battle-ben :-) -
Mapok, tankok, láthatóság leírása, taktikák stb.
Mehetne bannerba.
http://wiki.worldoftanks.eu/Main_Page
-
rolio #29316 3perc volt kb. szervezetten lerohantak 2 csapatban, kő-kövön nem maradt. Utána egy másik csapattal már nem ilyen brutál csapatokat adott.
-
hát b+ ez brutál meccs lehetett a kép alapján
tud ez a meccsmaker valamit az tuti→
-séget