418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Nah, amennyire béna voltam a Pantherrel az elején annyira jól ment az uccsó négy kör. Meg vagyok elégedve a masinával.
  • Imation
    hát mert képtelen lennék egy nap 2x menni vele annyira nem érdekel/szórakoztat az arty.
  • Gunslinger
    El Halluf nekem is volt már háromszor zsinórban, véletlen sztem. A havas pálya meg nekem össz-vissz egyszer volt, tegnap meg egyszer sem.
  • pett3rson
    van olyan, hogy beragad egy pálya, nekem el halif vagy mi, tegnap. egymás után 3-szor, kicsit lestem, hogy most visszarakott-e a szétlőtt tankba vagy mi?
  • Szakesz
    A közepeseket szeretik lőni. Amikor már vége a csatának,-mert többen közrefogtuk az utolsó megmaradt ellenséges tankot- még akkor is utolsó erejével rám fordítja a tornyát és megpróbál eltalálni...:)
  • noname23
    érdekes lehet nem csak nállam van ez de ma elég gyakori a himmelsdorf
    konkrétan 9x látom ma idáig legintkább TDvel és artyval persze
    általában 2-3x szokott csak vagy 1xse
  • Szakesz
    Mért nem fejlesztesz ki egyébként egy nagyobb artyt? :)
  • Gunslinger
    Hát basszus, Pantherral 8 csatából még egyet sem éltem túl, eddig háromszor volt hogy az utolsó egy percben haltam meg a legvégén. Peches vagyok ezerrel.
  • Gunslinger
    Aztakurva, előbb vesztettünk -2 - 12-re. Volt három teamkill a csapatban. Most engem nem teamkilleztek ki, már halott voltam mikor belekezdett úgy hogy tudtam róla csinálni fasza shotokat amint éppen támadja a csapattársakat.
  • Gunslinger
    Ez igaz. Amúgy rájöttem miért halok meg sokkal kevesebb lövéstől a Pantherben, oldaláról egyáltalán nem pattog semmi, nem úgy mint a VK3002DB-ről, na arról sok minden lepattant oldalról is, a Panther ilyen tekintetben meg olyan, mint a Tiger. Eddig háromnál több lövést nem bírtam ki vele.
  • lammaer
    Ja, ha a tények és a bizonyítékok nem számítanak... :)
  • Imation
    Persze, de nem mindegy hány csatában kerülsz olyan környezetbe, ott még azért sokkal ritkább! :)
  • Imation
    Na most a következő amit nem engednék meg a játékban az hogy egy szakaszban egynél több spg legyen! :(((
  • pett3rson
    Én nem úgy látom, de hát úgy sem hiszed el.
  • Gunslinger
    Ááá, már Tier 7-től bepakol T-54-es csatába, valahol Tier 5-6 körül a legkellemesebb, azóta csak szívatom magam, illetve VK3002DB-vel többnyire szép emlékeim vannak, de most már úgy néz ki, hogy a VK3601H lesz mindig is a kedvencem :-)
  • lammaer
    Nekem mindkettő jól megy :D
  • pett3rson
    tudni és érteni két különböző dolog...
  • zsupeti

Vállalom!
  • lammaer
    Ez IRL kb akkora perverzió, mintha a kutyádat vennéd feleségül :)
    Tán még a törvény is bünteti :)
  • zsupeti
    Tép estét!

Én és a T1 véglegesen házasságot kötöttünk. :)
    Ez az 1etelen tank amit érzek.Piszok gyorsan lehet lődözni vele.Ezért is van nálam mindig 1 raklap HE lövedék.

Győzelem!
    Csata: Erlenberg 2011. április 2. 22:06:04
    Jármű: T1 Heavy
    Megkapta Tapasztalat: 1 860, kredit: 38 253
  • lammaer
    Miert hittem volna neked ? Olvasni még tudok :P
  • Renegade
    bizony és még az üzleti modelbe is belefér mert a gazdag gyerek prémesre költi az aranyat, hogy így kompenzálja a célzó képesség hiányát :-)
  • Imation
    Azért remélem elégedettebb is leszel vele mert hw után nekem az a fő célom. A pershing nél rájöttem hogy nekem a max szint a 8 as lesz. Nagyon nem szórakoztatnak a nagyobb tier -ben lévő csaták, vagy a T-54 hordák lövik szarrá az embert vagy a csapatonként 3-4 gw-tiger és haverjai teszik tönkre a játékot. A tier 8 as spg-re meg aztán egyáltalán nem vagyok kíváncsi.
  • Gunslinger
    Nem, a KV nem lőtt belém egyáltalán, az nem tudom mit csinált, egyszer sem lőtt rám, egy kis domb mögött volt, csak a tornya látszott ki és annak a hátulját lőttem, remélve hogy felrobban a lőszere.
  • Gunslinger
    Jó ötlet!
  • pett3rson
    mondjuk ez is egy jó ötlet, mehet a developer-eknek szánt ötlettárba :)
  • pett3rson
    Én nem értettem félre, csak azt,hogy a stug lőtt beléd és nem a KV, nekem az jött le először, hogy az ellenség lőtte ki a commandered de már látom, hogy mit írtál.
  • Eagle16
    Azt se értem hogy mit számít az hogy kinek mekkora szám van a neve mellé írva...ez biztos az FPS játékoknál fontos, de itt nagyon nem és ezt sokan nem értik meg. Berakhatnának egy olyan számlálót is, ami az okozott sebzést méri, akár még játék közben is.
  • Gunslinger
    Szorri ha félreérthető voltam, a Stug reklamált és lőtt, annak ellenére hogy a KV-ből 81%-ot én szedtem le, ő csak 19-et.
  • pett3rson
    ja, jól van értem, csak sűrűn írtad :) mindegy, a lényeg, hogy feleslegesen szájkaratézott.
  • Gunslinger
    Jelenleg 88-ast bíró torony híján scoutolok vele, rövid 105-öst raktam rá, az rámegy az alap toronyra, de csak közelről okés, de körönként 6-7 detektálást simán hozok eddig, szal annyira nem rossz a helyzet.
  • pett3rson
    ja hogy utána még beléd is lőtt egyet? hát ezt nem igy értettem ebből, de mindegy :)
  • pett3rson
    nem jól értelmezed a mondatot, ne ezt ragadd ki, hanem az egészet olvasd. A STUG vette le 1%-ig 20-ról a KV-t, utána emberünk lőtte ki és a stug reklamált,hogy miért lopott. de majd Ő elmondja megint ha nem hiszel nekem.
  • Gunslinger
    Igen, a barát Stug lőtt belém oldalról, mert én fejeztem be a KV-t. Aki ennyire feszült az minek játszik? Szedjen bokszkesztyűben hangyákat inkább. :-)
  • lammaer
    "nem a barát lőtte"

dehogynem:
    "nem is zavarja hogy előtte én bontottam ki a konzervet és belém lőtt oldalról, a lövés meg kinyírta a commanderem"
  • Renegade
    én szerettem a panthert, de kb enyi :-)

borzasztó szar statokat produkáltam vele, a mezőnyben minden átlövi, a leo is veszélyt jelent rá, viszont, ha már kitanultad tigrincsben az L71-et, akkor már könnyen elsajátítod a menetből lövöldözést, pláne, ha rárakod a stabilizátort. Vagy óvatosan kicsit lemaradva sniperkedsz, az első verzió lényegesen élvezetesebb, cserébe a túlélési esély igen csekély :-)
  • Gunslinger
    Elkezdtem nyüstölni a Panthert, nem akartam stock-al menni, ezért megvártam míg free XP-ből telik a fejlettebb felfüggőre meg a legerősebb motort raktam bele, amit kifejlesztettem a Tigrissel. Hát elég jól megy a masina, de a lövéseket mintha nem bírná annyira, mint a VK3002DB, pedig az vékonyabb bőrű és a HP-ja is kevesebb.
  • Renegade
    én ezt a kill lopkodást tök nem értem, adot 15 ellenfél 100%-hpn, cél, hogy mindegyik érték 0 legyen, én még örülök is neki, ha valaki kiszed egy 20%-os tankot, így annak az esélye, hogy még egyet rámlőjön 0, tehát adott HP-n mehetek tovább lövöldözni a többiekre.
  • pett3rson
    nem a barát lőtte, csak el akarta lopni tőle a killt, mikor meg jogosan mégis Ő nyírta ki, még neki állt följebb.

Engem is szokott zavarni ha ellopják a killemet, de inkább holtan lássam a dögöt, mint hogy még egyet belém lőjön esetleg. Ha viszont igy "leugatnának" vagy valami..hát nemtom, ha ideges lennék visszapofáznék, hogy mit pattog, de amúgy leszarnám, úgysem látom többet vagy nem fogok rá emlékezni legközelebb. alapjában véve csapatjáték, csak ezt sokan és sokszor elfelejtik. egy közös cél van, hogy azt hogy érjük el, ki hány killel, szerintem tökmindegy.
  • ximix #29355
    :) ne bonyolítsd túl rakd be zsét egy borítékba és címezd meg Overlordnak