418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #29434 PZ I??? Nem azért de annak nem csak két géppuskája volt?
-
Nazarov77 #29433 Szerintem német tüzérségi ágat nem érdemes elkezdeni bisonnál vagy wespenél sokkal egyszerűbb ha kifejleszted a humit pz4ből. -
Gunslinger #29432 Köszi, ezt nem tudtam.
Pantherral viszont most este nagyon szopok. A Win-Defeat arány tegnap este mikor itt hagytam 10-4 volt, most épp 12-19...
Sztem most jött el a pillanat, hogy pihentetem a medezést és megveszem életem első SPG-jét, egy Wespe-t néztem ki magamnak. -
Nazarov77 #29431 E széria Tigrisből fejlesztését törölték, E-50 T9es medium lesz a másik kettőt hogy hova kötik még nem mondták de szerintem Királytigrisből lesz E-75 és E-100. -
Gunslinger #29430 Melyik évben? :-) -
ha jól tudom, az E széria május-június környékén kerül a játékba :)
-
Gunslinger #29428 Biztos nem. Ez azért elég sok új jármű. -
ezek a tankok már rögtön benne is lesznek a véglegesben? -
Gunslinger #29426 Egyébként ezen a képen van egy érdekes példány:
NbFz
Vajon hányas Tierbe fog kerülni? -
Gunslinger #29425 A Leichttraktorból.
Amúgy meg:
-
Szakesz #29424 Ha sikerül mögé kerülnöd, akkor lőheted AP-val is és már 10-12%-kal fog csökkenni a HP-ja. :) -
Nazarov77 #29423 Ne 1v1be képzeld el úgy persze, hogy nincs esély. Elég sokszor van az, hogy csiki-csukival lövöldözöm őket míg ők másokra figyelnek és 4-5%okat leveszek belőlük szépen. -
hát ja napi díjjal csak 10 napot tudnál játszani 2500aranyért -
danika1995 #29421 Had kérdezzem már meg h az E-széria az a Tigrisből fog kiindulni? -
kb mennyire pl: IS7 20-22 lövés csupán és addig ő meg csak malmozik de végül is papíron megvan kb: 2és fél perc alatt
-
pett3rson #29419 jah, várjál, tényleg, nem számoltam azzal, hogy úgy olcsóbb :) nem minden nap vagyok otthon, így 250 aranyat használok mindig. végülis a 2500-assal jobban kijövök, igazad van. jah igen, azt rendeltem, a heavy csomagot. -
pre-order-ből melyiket vetted meg?
a legdrágább 75EUR = 19,894 HUF az 10 hónap mert a havi díj 2500arany -
Nazarov77 #29417 Ha meg nem viszi ott a HE amit az IS-4,7 páros szeret, jól viszi a hpjukat. -
Szakesz #29416 Még a T23 előnyei mellé odasorolnám azt is, hogy remekül képes kihasználni a terep adottságait. Valamint a kevés penetráció sem életveszély, legtöbbször úgyis oldalról fogod lövöldözni az ellent. :)
-
pett3rson #29415 igen, amit írtam, hogy 200 forint naponta az "csak" 100 napra érvényes, ha ugye nem veszel semmit, csak premiumot és marad a 250 arany/nap. ha már free xp-t konvertálsz, akkor csökken a napok száma, de még így is jócskán 75000 felett van az éves költsége, már ha Én most jól számoltam. ez meg tényleg sok már, ennyit nem ér. most az ajándék tank és az olcsóbb arany/ft miatt érdemes volt előfizetni - már ha valaki ennyire szenvedélyes, mint Én :). -
igen kb ennyire lesz lassú
majd fél év után össze kaparsz vmi normál tankot és úgy fogsz kinézni mint vmi zsíros arcbőrű áporodott kocka a sok játéktól
-
de még prémiummal is le kell játszani az egészséges 100-180 kört tankonként
nem úgy mint most a sok kis gypés többszörös szorzós napokon gyűjtötte be a jó tankokat meg ugye bár mindent aranykanállal a szájukba kapnak
prémium meg nem ingyen van azért majd látni fogod hogy megcsappannak a számok hw-után
az évi kb 25.000Ft-os díj meg azért nem olcsó
+ráadás ha már vki belekezd nem fogja hagyni a jó tankjait elveszni mert a top tankokat prémium nélkül nem lehet finanszírozni
és ez szül még 1 évet kb +10-25e Ft ami meg már megközelítheti összesen az 50rugót ami kicsit sok 1 játékért szerintem -
Nazarov77 #29412 Most hogy kipróbáltam mind a 3 ország T8 medét ( T9ből már csak a pershing kéne de az már úgyse lesz meg ) összeállt egy személyes sorrend:
panther>T23>T-44
panther 1. helyen van mert a legszebb :D és neki van a legjobb ágyúja ami halál pontos és nem utolsó sorban nagy az átütő ereje, és sok a Hpja.
T23: Nagyon gyors mozgékony és kevés a modul sérülése bár a gunnert gyakran szedik ki, viszont keveset üt át az ágyúja de ez sebzi a legtöbbet a 3 közül ( 88,90,100 ) és tölt be leghamarabb, átlagos pontossággal.
T-44: gyors nagyon jól tud forogni jó a páncélja másik 2 medhez képest kevés a hp és idegesítő az ágyúja, nagyon pontatlan lassan céloz rá, betöltési sebesség is lassú. Fő gyengesége az ammo rack ami miatt életveszélyes vele menni ha nincs wet ammo rack ami sokat segít, elég kellemetlen érzés mikor oldalba lő egy 88 L/56 ( azért ezt írtam mert ezzel 2x is lőttek ki 100%ról ) és 100%ról szétszakadok. -
Gunslinger #29411 Panther rulzz, csak nagyon szar pénzkereső és drága a javítása. -
Nazarov77 #29410 50k free xpből ( by kv3001(p)) kifejlesztettem a T23at hogy még kipróbálhassam hw előtt. Nekem nagyon tetszik megvétel után 4 győztes csatám volt vele egymás után. És ennek legalább nem robban fel az ammo rackje egy pöcköléstől viszont a fegyvere sajnos nem üt túl nagyot de nagyon mozgékony ami egy mednél nagyon fontos. De még mindíg a panther a kedvenc medem :P -
pett3rson #29409 erre mondtam, hogy lassabb a fejlődés, de azért a napi 200 (vagyis annál kevesebb) forintért megéri előfizetni. -
spiczi91 #29408 Mostanában prém. nélkül játszok, az XP mennyiség bőven elfogadható prém. nélkül is. A pénzből viszont már inkább hiányzik a +50%. -
Renegade #29407 csak ki ne találjál, hogy td-vel meg artyval fognak játszani mert láthatatlan vagy sok pénzt hoz, mert akkor lesz 2 hvy 2 med 5 arty 6 td/ csata :-( -
pett3rson #29406 mitől fog megváltozni a játék képe a hw-től? premium nélkül is el lehet lenni a játékkal, csak lassabb a fejlődés nem? a hülyék tömege meg fog maradni így is, sőt szerintem ők is fognak pénzt kiadni rá, sajnos a mai világ így működik... -
Gunslinger #29405 Ne is mond, ma eddig három csatát nyomtam, sztem többet nem is fogok ma, kiakadtam a sok campertől, a három csatából kettő draw lett, Malinovka meg Komarin, ezt a két pályát jelentősen át kéne dolgozni. Malinovka közepére jöhetne egy nagy hegy, mint amilyen Pagorkinál van, csak durvább emelkedővel és sokkal kevesebb sniperes pozícióval. -
de várom már a hw-t ez a sok k***** hétvégi f*** kiakaszt
látják hogy baj van szólunk is hogy a jobb szárny mindgyárt elesik ha nem jönnek segíteni erre a sok retardált a bázisról elkezd menekülni a másik irányba
-
Renegade #29403 már megin sikerült kikapni 5:15-re, kampinyovkán t9 csatában, úgy, hogy végig spottoltam mindenkit E8-ból leóval, az aki úgy sem tud nyerni, hogy nincsen fog of war, az menjen inkább passziánszozni :-( -
Renegade #29402 kint van a 19. hírlevél, de minek?
ahogy néztem az össz változás, hogy belerakták a ciril betüs Löwe képeket, illetve kivették a 0,64 patch leírásból a német pajzs javítást :-( -
malystryx #29401 Az tényleg gáz, de a SU-152 a maga alap ágyújával, HE-vel nagyot szólt, csak adni kell neki egy kis időt. Nekem nagyon bejött. Sebez vagy 7-900 körül, már nem emlékszem.. -
Igazából T34, IS3, T-43, SU-152 egy köpésre, tehát valószínűleg mindent ki tudnék próbálni. (Ha nem, hát nem.)
Egyébként a SU-100-as 122-es utólsó ágyúja, ami a KV-1Sen is volt, csak a SU-100nál picit gyorsabban tölt, na az elvette a kedvem a ruszki TDktől. Annál szarabb ágyúm tényleg csak a KV-1Sen volt ... :( 1xűen hányok tőle ... :( Tudom, hogy lesz ez jobb, de azért mégis dühítő. -
Srácok hogy lehet hangot csiholni a játékba, hogy ne kelljen külső progit használni ha beszélni akarunk egymással?
-
Renegade #29398 motivációnak jó, rögtön megnézném az IS7-et, de az igazán ütős az lenne, ha patch is lenne előtte így meglehetne nézni, hogy tényleg javítják-e a német tankokat + a t8 artykat (bár ez utóbbi miatt lehet csökkenne az előfizetők száma) :-) -
Amikor kijöttek a megjelenési dátummal valahol pedzegették, hogy még 1x lesz 5xös xp. Ha jól emlékszem a megjelenés előtti (péntek?-)szombat-vasárnapot írták (meg gondolom hétfő). Kedd hétkor wipe, utána live. Szerintetek betartják? -
Szacsa007 #29396 Ha ennyire nem szereted az artyt,akkor neked ennyivel nagyobb öröm, ha kilövöd őket nem? Akkor hol itt a hiba? Inkább örülj, hogy előnyben vagy azokkal szemben, akiknek ez nem akkora öröm.
-
virkir #29395 Álj rá az ellen arty vadászatra eléggé izgalmas. :)))