418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• malystryx
    Srácok, próbálok havernak csinálni egy accountot, de a fórumra nem tudok regelni, mert mindig azt az oldalt adja be, ahol a fórumra regelt nevet is meg kéne adni, pedig az még nem történt meg, és ugye kérné. De mivel nincs meg, kipirosodik a mező.
    Rákattintok a fórum gombra, be is adja a fórumot, de amint rákattintok, hogy register, azonnal visszadob a játék regisztrációs oldalra.
    Vagy rossz helyen próbálom? Az eu-s oldalon próbálom. Mit csinálok rosszul? Pedig már 4-et csináltam tavaly..
  • ilsalon
    Én KV-3-ra szavazok. Ritán sikerült elkapniuk 1vs1-ben a kis gyors girnyóknak. Persze volt rá példa.

Jó nagyot oda lehet sózni a KV-val és általában az 5-6 tierű gyors tankok nem bírják sebzést. Volt már rá példa, hogy körözött körülöttem és lődözött, de egyszer csak odaért a csövem elé és akkor rotty neki. Tehát ha nem jön be semmilyen kritikus találat, akkor én sokkal nagyobb esélyt látok a KV-3-ban.
  • Szakesz
    Jaj, a tier 5 mediumoknak nem az a feladata (meg amúgy egyiknek sem), hogy heavy tankokkal keménykedjenek szemtől szemben...

Az más kérdés, hogy a T-54 képes erre...:)
  • Plata
    Megvan a 100mm D10T ágyú KV3-ra.És tényleg nagyon jó.Elég pontos,ruinberg pályán robogtam mikor az egyik utca mellett elmentem és megláttam bent az utcában egy Vk32-est vaktában rálőttem és talált,teljes sebességgel mentem,és nem közelítettem rá.Másik Kv3-at négy kocka távolságról csipkedtem.
  • Plata
    Fejlesztett t34 és shörmi kilőve.Azt hittem keményebb diók.
  • Gunslinger
    Amelyik ügyesebb, okosabb és jobban céloz.
  • Gunslinger
    Hol van olyanjelenleg? KV-5 sincs még és az is prémium lesz, Tier 7 heavy.
  • Plata
    KV3 vs fejlesztett sherman,ki győz?
  • Plata
    a KV220 vagy 202 vagy a rosseb tudja mi is?
  • Gunslinger
    Jó soká. Még hivatalos tech tree sincs, franciák jönnek előbb. Amúgy jelenleg mindegyik orosz prémium tank brit.
  • MuldR
    De én fullra húzott Centurion Mk3-ast szeretnék, mert az szép. :)
  • Plata
    Most is benne vannak,orosz prémium tankok egy része brit tank.
  • MuldR
    Arról van már infó, hogy mikortól lesznek britek a játékban?
  • Gunslinger
    Na majd ha meglesz a Panther II (már csak 90K XP, majd jövőre :-D), akkor egyet sem fogok vele lőni, csak ütközéssel próbálok gyilkolni, hátha buffolják :-D
  • Achmed927
    Barátom ..... ne tessék a perzsával 1 shootolni másokat oks ?! :D Meg ne próbáld. ;)
  • Achmed927
    Persze ... értettem amit írtál. Csak mondtam hogy nem kellene nerfelniük. :S Megint mással foglalkoznak ez idegesít leginkább. A láthatósággal kellene vmit csinálni.
  • Renegade
    tegnapi érdekesség: pitypang ül a t-29ben leghátul (t10 csata)és nem csináll semmit, mindeszt azon az oldalon, ahol támadás zajlik jó pár négyzettel előrébb, rálátás nem volt. A 8. percben páran szóvátesszük, ok én teszem szóvá, a többiek meg egyetértenek, hogy miért is ilyen gyáva, hogy nem csinál semmit?
    Vissza írja, hogy vár rendes csatára, mondani sem kell, hogy ez azért mindenkinél kibaszta a biztosítékot, noobozás, kisgyerekezés, stb. Vissza írta, hogy ő 34 éves, és mi vagyunk a hülyék mert meghaltunk. Bár fölényesen nyertünk, de az ilyen minek játszik, erre még azt sem lehet mondani, hogy gyerek és fél vagy nincsen taktikai érzéke?
  • Renegade
    fura ez, mert ugye a köv patchben rohadt nagy buffot kapnak az amcsi hvyk, és közepesen nagy buffot a szovjet hvyk az által, hogy szemfüles pilóták leTKzák a gagyi medet és már tolják is maguk előtt, mint ha kötelező lenne.
  • lammaer
    LOOOOOOOL

T54 gyengébb mint a P2 meg a Pershing... LOOOOOOL.
  • lammaer
    Pedig sztem a T32-ben semmi spéci nincs a másik két Tier8-as heavyhez képest.

Pl az ágyúja vmivel gyengébb mint az IS3-as BL9-ese.

Az ok volt, hogy a T29 sokkal jobb volt (éppen az ágyúja miatt) mint a másik két T7 heavy, na de a T32...?

T-54et meg köszönjétek nekem, biztos én is hozzájárultam a statisztikához amikor ammo rackeltem a wargamingos gyereket a 100%-os T-54esben. Be is irtam ugye neki, hogy buffolniuk kéne mert állandóan meghalnak :D

• Eagle16
    De remélem érted mit akartam valójában mondani azzal amit leírtam...

Mivel statisztikák alapján balanszolnak, ezért csak akkor fognak leállni a nerfelgettéssel, ha szarabbul játszunk egy adott tankban :D De ez nem valami élvezetes szóval marad a szovjet vonal, ott 10 buffra jut 1 nerf.

A T32-től megint elveszik a magas DPS előnyt, ahogy elvették a T29-től is, pedig ez elvileg az amcsi tankok egyik előnye lenne, gyors újratöltés és nagy sebzés --> magas DPS.
  • Achmed927
    Na ez meg már nemteccik. A t32 úgy jó ahogy van. Anyjukat nerfelgessék már.

Már megint olyannal foglalkoznak amivel nemkéne. Tisztára mint a Magyar kormány.
  • Achmed927
    A perzsán meg a p2-őn mit kellene nerfelni ? Így is papír mind a kettő a t54-hez képest. Ne istenítsük már azt a ruszki szart.
  • Eagle16
    "This logic makes perfect sense, both IS-4 and T-54 are on a par with their classmates currently. T-54 is even slightly worse than the other two tier 9 MTs. The same criteria used."

Na jólvan, menthetetlenek. Ezeket amúgy a US fórumról szedem, olyan jó hogy két helyről kell kiszedegetni az infókat. Remélem hamarosan nerfelik a Párduc II-t meg a Pershinget is, legalább nem kell majd gondolkodni hogy milyen tankot vegyek...pff.
  • Eagle16
    Nerfelik a T32-est, megint.

"RoF decrease would be the most probable way to go. Currently T32 has a huge heap of advantages (armor, mobility, gun is good as well) and almost no shortcomings. Definitely won't touch its armor. "

Most írhatnám hogy bezzeg a T-54... :)
  • Gunslinger
    Régi nóta már ez az összeesküvés elmélet, de egyébként nem lennék meglepődve, ha kiderülne, hogy igaz is és a játék a meccs összerakásnál figyelne részletes egyéni statokat is az alkalmazott tankon felül. Tegnap délelőtt Pantherral végig szoptam, a defeat már majdnem kétszeresen meghaladta a victoryt, aztán hagytam egész nap a dolgot, este vacsi után újra leültem, zsinórban 15 victory volt, megszámoltam lefekvés előtt, visszahoztam az átlagom egész szépre. Ma délután ha újra nekiülök fogadjunk, hogy csupa defeat lesz. :-D
  • zsupeti
    ez
  • Wlanseraf
    Másik.. nekem ne mondja senki hogy nincs valami hogy milyen játékba kerülsz...

Van egy 57%-os győzelmi átlakom VK45-el... ma sorozatban 10 vereség úgy hogy minden meccsen a 2-3 kill megvan, általában.. mi a faszom ez?????
  • gertitorpe
    Örömmel szoktam végignézni, mikor hullanak az artyk. Itt vagy ott, én boldog vagyok :D
  • zsupeti
    Ismerős :(
    Himmelsdorf-i pályán a vár alatt párhuzamosan futó utcán állok/nem mozog a torony több mint 5 másodpercig/és közben várom az ellent.A semmiből kapok jó esetben 1 lövést szemből,és csak akkor látom őt/őket mikor tolatnak.???Persze ez megismételve.Ja és van álcahálóm.
  • Plata
    Nincs is7 tankom,de T29 igen,és ha kell testemmel védem az artyt.Ha egyedül játszom általában védem az artyt,és meg is van az eredménye ha megvéded.Maradtam már egyedül artyval,és a vége az lett hogy nyertünk.Nem akármilyen mészárlással.Mert a hülyék ha látják hogy ketten maradtunk elindulnak fejetlenül a bázisra.
  • a.carkey
    Ha szembe állsz valamivel, akkor neked a jobb az a jobb. Nem a térképben kell gondolkodni, hanem amit mindenki észlel, még az is, aki debil ...
  • kiskami
    Az előbb a világítótornyos pályán (Szikla?) felülről indultunk. Egy pajti beírja, hogy menjünk a jobb oldalon. Elindul a csapat, és a nagyobbik fele a (saját) jobb kéz felől megy, nem a map jobb oldalán (engem is beleértve). Jött is a wtf. Írta volna, hogy kelet... :D
  • a.carkey
    Nekem tegnap - egy picit végre a profilomra formált/átalakított, de nem maxos - T-34/85el sikerült az elmúlt két hét három legjobb meccsét lenyomnom. Tier8-9 volt velünk főleg, de rájuk tudtam eröltetni az akaratomat Sand Riveren, El Haluffon és Campinovkán is, magyarul követtek, és csinálták amit kértem (ismétlem: T-34/85-el voltam! :D), és 9-10 tankkal éltük túl mindegyik meccset úgy, hogy csak Campinovkán csobbantam, és sehol sem foglaltunk. :D

Na ezekért érdemes játszani, pedig már majdnem hagytam a T-34/85-öt a fenébe.
  • Wlanseraf
    Néha kurvára megbánom hogy vettem pre-ordert!! Mi a retkes faszom az hogy 50 méterre van egy IS-4, kimegyek a ház mögül, eltűnik.... aztán pofán lő!!!! ő persze még mindig nem látszik!! és nem is bukkan elő!!

50 méterről lő egy 130mm-es gun azt biztos nem lehet észre venni!! a kurva anyját hogy bajnokságot meg minden faszomat csinálnak ezek csak érdemi munkát nem végeznek, az persze büdös!!!!!!!!!
  • zsupeti
    Ami feltűnt nekem,h most egyre több a bázis foglalás.Sok értelmét nem látom rögtön az elején 1 lövés nélkül zászlót húzni,hisz nem sok tp-t ad.Egy igazi adok-kapok meccsen ahol döntetlen lesz,szinte több jár érte.
    De ami még ennyi meccs után is zavar,h 1-2 izmosabb heavy tank ott kockúl a bázisunkon,és úgy játszik mintha attól félne,h a valóságban is elpusztulna.A fostos békája. :)
    Hiányolok még ilyen 1szerű parancsokat :
    -aki keresztezi az utamat induláskor,Lelövöm
    -inaktív egereket,Lelövöm
    -aki megáll a nyílt terepen bámészkodni,Lelövöm
    -akinek szar a rádiója,Lelövöm
    -ezt elqrtam,Lőjetek le!
  • Nazarov77
    vk3001(p)vel 2xis one shottoltam T-44et 100%ról kiváncsi lettem volna a képükre :D
  • Gunslinger
    Lol, na a következő meccsen meg én voltam az első kill. :-))) Az élet szép. :-D
  • Gunslinger
    AztaQrva, oneshotoltam egy 100%-os T-43-at Pantherral, szemből, 272 méterről. Nem gyengén lehetett ideges, első kill volt a meccsen. :-DDD
  • spiczi91
    Az egy másik regen, de azok is megvannak.