418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Továbbmegyek: nem is fogjátok látni őket, mert a világ másik feléből láthatatlanúl szorják majd a halált, és még ha 100 méterre megközelíted akkor se fog megjelenni, csak amikor már rádküldte az ioncsapást :)
  • lammaer
    1688-2800 HE damage... nem is akarom látni őket.... :D
  • lammaer
    Lehet suttyó vagyok meg nem empatikus személy, de aki ezt a játékot tolja annak csak a vas ára valószinüleg meghaladja az minimálbért... plusz tegyük hozzá a havi internetelőfizu költségét...

És máris én sem értem, mi olyan sok 2500 HUFon...
  • Szakesz
    Még nem is láttátok őket, honnan tudjátok, milyenek lesznek? :)
  • noname23
    miért idáig is vannak bőven su51 meg su14-el ezután meg hemzsegni fognak hogyha ezeket meglátják főleg az amcsiét ami már jobb mint a mostaniak
  • a.carkey
    Nem kell a KThoz két hónap! :D
  • a.carkey
    Keddtől loltracktorok és PZII-PZIIIak.

Erre gyúrva tegnap megnéztem a Krepost Brest c. háborús filmet. Nem egy Talvi Sota, de azért nézhető. Van benne három PZIII.
  • TheBossbuster
    Gondolom az lesz mint a Wowban!
    Kezdesz egy Panzer II-essel,leadod valami csoró Indiai csávónak,az 2 hónap éjjelnappali munkával feltápolja neked Királytigrissé,azt tölti át neked,te meg utalod a lóvét!
    Az hogy a valóságban mindenki jobban jár akinek már "van" azt kénytelen az ember elfogadni.de itt ahol tulajdonképpen azért vagyunk hogy elfelejtsük a valóságot picit!?
  • davidbog
    Milyen fantasztikus gépek a 1,59-2,01-es tűzgyorsasággal és a 13-19°/sec járműtest fordulással. :D Kétlem hogy ezek valóban élvezetes játékot nyújtanának.
  • TheBossbuster
    Igazat szóltál!
    Büdös itthon fizetni a dolgokért,csak éppen nincs kalibrálva az előfizetési dij az adott ország minimálbéréhez!
    De abbahagytam a sirást,elegen sirnak helyettem!
    Üdv
  • Szakesz
    Rossz ómen! Rossz ómen! Már állítják a keresztet, készülj...
  • marchizor
    XP! Erre ennyit?! :D
  • kisfish
    Buta kérdés, ha nincs arany akkor nincs új garázs hely, se dupla tapasztalat vagyis jóformán semmi. :)
    Fizetésre visszatérve havi pénz lesz (1 hónap pl. 2500) vagy van egy ilyen kifizetem a játékot pl. 10.000 Ft az jó az első hónapra utánna meg perkálahtom a havi 2500 ha szeretnék "extrákat".
    Vagy ez a 3 csomag ajándék tankkal ez valami kezdés előtti prémium csomagok.
    Tehát rá érsz előfizetni 12-én 2500 Ft.-ért, és semmi bónusz tank csak kezded az elejétől, persze plusz arany és kész?
    Egy kicsit egyveleg lett ez az egész, de remélem megértitek. :))
  • Wlanseraf
    A probléma az hogy büdös fizetni játékért itthon!!! Lehet játszani ingyen is, és elég korrekt módon a többi prémiumos MMO-hoz képest..

Ha keveset tudsz játszani nem kell havi prem! De mi 2600 forint ma? 7 liter benzin? 2 mozijegy? vagy ott sem fizettek?
  • TheBossbuster
    Ok akkor füzetek 5000 havonta,és T-90 essel alázok mindenkit:))))
    Én T-55 vezettem annó,és kurvára tetszett mit ne mondjak.
    Az ember irányit egy 36 tonnás vasat,nem semmi!:)
  • Szakesz
    Aki előfizet Exp szempontjából másfélszer jobban fog haladni, a pénz meg relatív.

Tegyük fel Standard Account-tal vesztes csata ad 20K creditet, ebből 10K javítás 5K lőszer. Van rajta 5K hasznod. Ez győzelem esetén 30K credit és így már 15K profitot termeltél.
    Egy ugyanilyen 30K credites győztes kör Premium Accounton 45K-nak felel meg, amely 30K profit. Eddig ez jól hangzik, na de mi történik, ha Standard accounton a 30K-ből szintén lejön a 30K javítás&lőszer, esetleg még mínuszba is kerülsz a javító csomag vagy tűzoltó készülék használata miatt?
    Ez esetünkben annyit eredményez, hogy a prémiumos csóka még mindig pluszban marad és vigyorog, mint a vadalma, míg a másik...
  • zsupeti
    A végén még a ruszkik,hadrendbe állítják a katyusát is.
    Már várom :(
  • noname23
    az a 2500ft 1x alkalom nem lenne sok de itt kifizetsz 10hónap játékért 25000ft-ot és ha már elkezdted akkor nem hagyod veszni a már nehezen megszerzett tankod és még többet költesz el egy olyan játékért amit csat jó drágán bérelsz
  • noname23
    tűzérséglópikulát ezek már valami hibrid légierő atomtámadás keverékei
    én a tüzérséget úgy képzelném el ebben a játékban mint anno matekozzanak csak a -ák és ne repülőgépből bombázzanak
  • TheBossbuster
    Manapság 2500 forint nem sok egy olyan hobbiért ami "kézzel fogható"!
    De egy olyanért aminél egy áramkimaradás,egy gonosz hekker vagy mit tudjam én mi vagy ki,hónapok "munkáját" semmissé teheti!
    Nem akartam itt filozofálni,de sajnos azt látom a kemény mag menni fog,de aki hobbiként próbálja ezt játszani,hamar ki fog kopni!
    Akkor viszont hamar elnéptelenedik az egész,mármint ha nem lesz még pénzzel együtt sem sikerélmény!
    Pedig hangulatos gém,és remélem az idő majd megcáfol!!!
  • Eagle16
    Ez így nem igaz...én az orosz szerveren prémium nélkül vittem el a játékot T29-ig, KV-3ig, T-34-esig és nem mondanám hogy szenvedés volt, így is élveztem. Igen, lassabban fejlődik az ember, de ez nincs összefüggésben azzal hogy mennyire élvezetes. Pár tank az valóban csak kínlódás, de túlélhető...ilyenkor kell arra gondolni hogy nem fizettem érte semmit.

Aranyat csak az kap aki fizet érte.
  • lammaer
    És ezek mit lőnek? MIRV nukleáris robbanófejet? :)
  • lammaer
    Tier7-ig előfizetés nélkül is tudsz haladni, ha jól játszol tudsz profitot termelni. Igaz, nyilvánvalóan lassabb a fejlődés.
    Efelett azonban brutálisan minuszos leszel prémium nélkül (direkt igy csinálták meg), szóval vagy prémiumozol vagy minden minuszos kör után mész 2-3 meccset egy pénzszerző tankkal (Tier5 pl sherman, stug).
  • TheBossbuster
    Sajnos a pénz beszél a Tiger meg 50-ig fejlődik.
    Ilyen a mai világ,de persze teljességgel megértem az üzleti szempontjaikat!
    Kisfish!
    Szerintem nyugodtan készitheted a havi 2500 ft-odat,ha csak nem akarsz flusztráló órákat eltölteni ingyenesen!
  • kisfish
    Tehát 12-én is lehet játszani, ha nem fizetek.
    Mindenki a nulláról indul, csak a ki nem fizet az sokkal lassabban fejlődik, aranayat minimált kap vagy egyáltalán nem és akkor fejlődni sem tud?
    Tehát mindenképpen elő kel fizetni ha élvezni is akarod a játékot?
  • Eagle16
    Én kinézem belőlük, hogy később elviszik Tier 10-ig is ezeket, ahogy a med. tankokat is...az én véleményem a régi, Tier V-ig kellene SPG és kész.
  • Eagle16
    A tank, amit kapsz az örökre megmarad, mellé az arany meg addig marad meg amíg el nem költöd :)
    12.-étől élesben megy majd a játék, de az is tud majd vele játszani aki nem fizet, csak neki nem lesz meg a havi prémium, mert ugye nem vesz goldot.
    Igen, felesleges, kedden minden törlődik, kivéve a felhasználóneved és az ajándék Valentine tank, de az csak akkor járt ha akkor és ott regisztráltál amikor adták és ahol adták.
    Ha játszottál a zárt bétában is, jan. 27-e előtt, akkor még kapsz egy M4-es Sherman tankot is ajándékba.
  • Cukii
    Felteszem a kérdést: Szükség van még ezekre?
  • Eagle16

• TheBossbuster
    Látom havi 2500 lesz hogy lépést tudj tartani az elittel majd!
    Ez a havi 65 ezer lakástörlesztőmhöz kevés,ahhoz hogy passzióból kenem havi 20 órát sok.
  • kisfish
    Helló!

Ha most kifizetem a legkisebb csomagot (ami nem is olyan kicsi Ft), akkor ez most meddig jó?
    Hónapos,éves,örök vétel?
    12-én zárják a bétát és csak a fizetősök tudnak játszani?
    Felesleges a jelenlegi tankomat tovább fejleszteni mert 2 nap és törlik?
    Bocs a sok kérdésért, de nekem ezek nem tiszták.
    Szerintem még lesz egy pár kérdésem. :)
  • TheBossbuster
    TDantes!
    Látom te tudsz valamit ami érdekelhet!
    Ird meg hogy mire is gondoltál ha lesz időd!
    Kösz.
    Üdv
  • TDantes
    Ezt nem venném biztosra. Sőt.
  • TheBossbuster
    De ha egyszer az IL2 Sturmovikban megoldották az online részt 2004ben élvezetesen,nagy kérés ez?
    Azthiszem sokkal több repszim fán van,mint Tank:(!
  • TheBossbuster
    Off!
    KiprÓbáltam!
    Gondolhatod hogy egy Tank fán nem hagy ki ilyesmit!:)
    Szerintem a Steel Fury kicsit jobb,de én online ütközetekre éhezek:),azért is irtam ide.
    Ahol 4 en irányitanánk egy tankot,parancsnok,irányzó,töltő,vezető!
    Mondjuk olyan hülyét aki töltő lenne online,azt asszem sokáig kellene keresgetni.
    Ok,legyen elég 2 ember,irányzó nézelődő taktika adó,meg a vezető!
    Ez már annyira réteg játék lenne szerintem hogy max 4 fős szerók lennének,abból is kb egy!
    Finoman szólva sem érné meg a fejlesztőknek:)!
    Üdv
  • CaRiuS
    OFF
    Próbáld ki a t34 vs tiger nevezetű játékot, ha arra vágysz .Abba van minden sebességváltás parancsnoki vezetői nézet nekem bejött csak túl aprólékos volt :)
    ON
  • lammaer
    Mondjuk úgy, ebben CSAK fejlődési rendszer van, jó kis grindelős MMO :)

Ha van kapacitásod, fusd át a banner alatti linkeknél az alapozót meg a FAQ-t, az kb jó képet ad arról milyen is a játék és kb mit várhatsz tőle.
  • Szakesz
    ...vagy lesz egyre több!
  • TheBossbuster
    Kösz a gyors választ!
    Akkor ebben is van fejlődési rendszer,ami annak ad igazi sikarélményt aki rengeteg időt beletol!
    Végül is igy "igazságos",talán majd megpróbálom azért.
    Csak időből van egyre keveseb:(
    Üdv
  • lammaer
    Van belső nézet, de csak célzáshoz érdemes használni, nem az a klasszikus belső nézet amire te vágysz (egérgörgő).

Ez egy arcade lövöldözős játék tankokkal, semmiféle tankszimulátor jellege nincsen - valószínűleg ezért nem jön be annyira mint más tankszim.

Sikerélmény pedig mindig jöhet, ha rájössz hogy ez a játék miről szól - sajnos az elején valószinüleg azt fogod érezni, hogy mindenki nagyobb mint te, és haszontalan a kis PZII-esed vagy III-asod, és hogy miért van tüzérség a játékban.