418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Wlanseraf #30114 Hmm hát igen.. ha ez így folytatódik akkor a pre-order volt az utolsó lové amit tőlem láttak.. hamer elköltöm és már itt sem vagyok.. föleg hogy kezd kurva unalmas lenni ez a sima csata ahol annyi retardál egysejtű hogy max Call Of Duty-ban láttam.... -
Renegade #30113 folytatódik -
davidbog #30112 Ezaz. Már 560-as sebzés és csak 5,45 lövés/perc. Egyre kevesebb köze se lesz a 12,8 cm-es kategóriához. :D -
Waala #30111 na kezdődik a rinya. :D -
Renegade #30110 és az a szomorú, hogy tényleg vannak olyanok, akiknek szent meggyőződésük, hogy itt balance van :-( -
-
Wlanseraf #30108 OPok voltak a németek na, mit nem lehet ezen érteni?:)
Be ígérték hogy javítanak rajtuk.. nesztek:) a T-54 az persze gyenge volt kell neki plusz 20 lóerő:D kibaszott viccesek ezek a srácok:D -
TDantes #30107 Hát rohadtul nem mindegy, hogy én lövök-e előbb, vagy ellenfelem. Ezen múlhat minden.
Épp ezért nem értem, minek kellet rontani a német ágyúkon? Most mitől jobb, hogy lassabban töltenek? Most már talán, az összes német tank ellenfele(IS-ek ISU-k) gyorsabban lő, és persze nagyobbat is sebez...nem értem. -
davidbog #30106 A KT 10,5 cm L/68-asának 6 lövés/perc lesz a tűzgyorsasága. A 10,5 cm L/52-nek 6,82 lövés/perc. Nem lesz olyan vészes a csökkentés.
Ezek szerint a VK4502-nek lesz 7,5 lövés/perc? -
azért csinálták hogy mind a 3 T8as kb egy időben (5/min) rof-foljon
biztos rájöttek hogy IS3 gyengébb
-
Renegade #30104 na, közben vettem egy IS-t, mondván mindegy már, de azért megnézem, hogy mire sírnak a szovjet fanok...na erre nem jöttem rá, ugyanis a tigris loltraktor hozzá képest. Rárakja az ember a célzás gyorsítót, ha campelni akar, de egyébként meg rááll a tigrisre aztán hülyére lövi, emellé gyors és még láthatatlan is.
-
Renegade #30103 azért a KT-nál nem mindegy, hogy 5,5 vagy 6,32, mindezt úgy, hogy van egy rohadt nagy lyuk a közepén -
ezek a tizedek nem sokat számítanak tök mind1 az a pár másodperc
pl:T34 sokkal gyorsabb mint a többi tier9 azt mégse lett jobb ettől -
Nazarov77 #30101 Csak a németnél volt csökkentés IS-4nél semmi változás pedig arról volt szó annál is lassabb lesz. Sajnos megnézni még nem tudom mert rohadt orosz klienst nem tudom letölteni mert nem működik a letöltési link.
http://img269.imageshack.us/img269/9599/comparision.png -
Renegade #30100 remélem ez csak valami tévedés, vajon a tornyot javították, illetve gondolom akkor nerfelték a szovjet/amcsi vonalat is?
Kár, hogy ezt nem közölték előbb, ha ezt tudom, garantáltan nem lenne med csomagom :-(
Külön érdekes annak fényében, hogy ígéretett tettek a német tankok buffolására -
TDantes #30099 Vajon mi a fenének kellet csökkenteni? Így is lassabban töltött be gyakran mint a vele szemben álló típusoké. Ennek most mi értelme? -
Nazarov77 #30098 Elég dúrva nerfek vannak a 0.6.4ben.
VK45 128as ágyú rofja 3,75-4,69re lett csökkentve, KT 105öse 5,5 köré.
Viszont a vk45nél rof emelés volt a 105ösnél, nem sok de volt, és pontosság növelés 0,33ról 0,30ra. -
Szakesz #30097 Ezt mi alapján számoltad ki?
-
+még is csak 40e ez kb 80ezres csata volna ami igen szép ritkaság -
SZU #30095 Egész hétvégén nem voltam otthon. Egy cimborámmal felváltva játszunk az accal.
De azért sorry. Egyébként teljesen stock az IS4, top tanknak T54 ellen nem túl fair. -
TD specifikus a pálya kissé xD -
lammaer #30093 Szokott még mostanában is az asszony játszani?
Tegnap 3-an rikoltoztunk neked Ruinbergen, hogy mint top tankunk (Is4) ugyan ne menj már ki oldalra meghalni amikor a másik oldalon volt vagy 4 T54-es, de még csak vissza se szóltál... :(
-
SZU #30092 Nem rossz ezzel szemben pl.: (nem prémium fiókkal)
-
lexlutor #30091 kezd a tokom telelenni evvel a jatekkal.. eza lathatosagi rendszer egy vicc.. 6x lott ram a joember 6x!! es nem lattam. de nem csak en, a tarsaim sem!
nonszensz. -
lammaer #30090 Hát mégis, mivel jutalmazzák az embereket akik pénzt költenek? :)
Két alternativa van:
- vagy mindenki fizet, ahogy köll
- az fizet aki akar, de cserébe előnyt kap
A WOT sztem jól megragadta az előnyt: egy csatában a fizetős gyerek tankja nem lesz erősebb mint más ugyanolyan tipusú tankja, tehát a nem fizetős nem érzi annyira a hátrányt mint más MMOban (pl: Navyfield, ahol brutális prémium hajók vannak). Viszont a pénzért kap jelentős előnyt. -
lammaer #30089 Ez a sok esetben független dologgal vitatkoznék, de most nincs kedvem (értékeld :) )
A +50% Xp és a jóval nagyobb profit független ettől, az annyi és kész.
Bug nélküli szoftver nincs, és a béta bőven képet adott róla milyen a játék. Ha játszani akarsz vele komolyabban, sztem nagyon megéri a prémium.
-
TheBossbuster #30088 Alkohol és gyógyszerfüggőségemet elcserélném onlány tankcsatákra,tudna valaki segiteni?! -
TheBossbuster #30087 Bassza meg!Előfizetem!:)
15 sörrel,vagy 2 doboz Frontinnal kevesebb,leszarom!
Remélem megéri majd. -
Nazarov77 #30086 A 6.3.7 6.3.8 6.3.9 orosz verzióhoz nincs valami alternatív letöltési lehetőség? 2 órája nem lehet tölteni az orosz oldalról őket nem csinál semmit a link. 0.6.4 teszt miatt érdekel. -
TheBossbuster #30085 Félreértés ne essék,nem a havi 2500 ft ot sokallom érte!
Inkább az elvet ahogy működni fog az egész.
Minél többet költesz,annál jobb leszel.
Na jó ez igy nem igaz,csak van benne igazság sajna.
-
Szakesz #30084 Frostfrog Gun, hurrá! :) -
:D
Ez meg a JT ágyúja a 0.6.4-ből. A DPS kisebb lett, milyen meglepő.
KÉP
-
Szakesz #30082 Mhh..., ezek szerint kapunk tier8 artykat, meg nem is. :) -
virkir #30081 Talán az a sok, hogy kiadsz olyasmiért 2,5k-t ahol a fejlődésed, eredményed sok esetben független a te képességeidtől?
Attól, hogy fizetsz ugyan olyan bugos szar marad a játék, ugyan úgy a szerver dönti el, hogy adott körben a fütyi melyik végére állít ráadásul az idióták aránya szvsz állandó itt is mint az életbe és ha kifogod, hogy napokig olyan csapatokba rak ahol túlteng az említett egyedek száma akkor csak lapátolod ki az ablakon a pénzt. -
lammaer #30080 Olvassák le a számról: NEM LESZ GÁZÁREMELÉS! -
Én sem akarlak kiábrándítani téged, de ezeken csak az az egy ágyú lesz :) Nem lesz rá többféle választás. -
Szakesz #30078 Szóval olyan 2250-3750 körül lesz majd a top ágyúik sebzése. :) -
lammaer #30077 Miért nem lepődtem meg ezen? :) -
TDantes #30076 Nem kell emiatt rinyálni. A GW-Tiger-ek se lettek mindent eldöntő pusztító halálsugarak, ezek se lesznek. -
Szakesz #30075 Nem akarlak kiábrándítani, de ez a sebzés még csak az alapágyúra vonatkozik...