418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• mijki
    Milyen patch? Mi lesz benne?
  • Eagle16
    Jah persze, csak szeretnénk :D

Mivel most van az oroszon tesztelés alatt, így minimum még 3-4 hét amíg ide is elér szerintem.
  • Renegade
    tényleg, jön a patch is kedden?
  • Eagle16
    Amúgy ha jól láttam akkor az IS-7 ROF-ja is 4,4-re csökkent 5-ről.

A Löwe-nek a tornya pedig 120+120mm vastag lesz, mert az új patchben ugye megoldották, hogy a lövegpajzson és egyéb hasonló helyeken megfelelő legyen az átlapolás, tehát ha egymás mögött van két páncéllemez, akkor azok vastagsága összeadódik, és nem csak az egyik vastagságát veszik figyelembe.
  • TheBossbuster
    Azok az emberek csak félrenyeltek valamit!
    Mert mi bizton lenyelünk mindent,ha néha roma útra is megy a falat!
    Végül is minden út Romába vezet...
  • davidbog
    Azért az érdekes. Szerencsétlen Löwe. Gondolom minél hamarabb javítják, nem jó ha egy premium tankról az a hír járja, hogy sokkal rosszabb valamiben, mint kéne. Nem kifizetődő nekik.
  • Wlanseraf
    Értem vannak emberek akik szeretik ha ütik a hátukat..
  • Waala
    Hidd el, hogy nem izgat annyira, hogy beleássam magam. Az sem érdekel, ha Iván a scratchel napközben is a csúszkán, akkor is német vonallal játszom majd a hw után. :D
  • Wlanseraf
    akkor olvasgass ezt azt róla... azért látszik jobban mert a csuszkát íván 3x annyira állította be:D de ez is kell gondolom a játékmenethez szerinted... mert így teljes az összkép...
  • davidbog
    Ha jól látom, akkor amiatt kezdődött el a sírás, mert pár ágyúnak csökkentették a RoF-ját pár tizeddel. A 12,8 cm-esek viszont kaptak +20 sebzést, a 8,8 cm L/71 pedig +30-at. Emellett 0,3 tizeddel pontosabb is lett a 12,8 L/61 és a 10,5 cm L/68. Az eggyetlen nerf az, hogy a KT RoF-ja nem 6,32 hanem 6 lesz a 10,5 cm L/68-assal.

A legjobb az egészben, hogy pár hónappal ezelőtt még azt magyarázták, akik most sírnak, hogy a RoF nem olyan lényeges csata körülmények között. A nagyobb sebzés a fontos. Akkor most mi a baj? Csökkentették a RoF-ot, növellték a sebzést.
  • Waala
    Hogy mitől látszik jobban? Lövésem nincs. Annyit tudok, hogy az orosz alacsonyabb. De ugye ennek max a való életben lenne lényeges momentuma. Én ráfognám a láthatósági rendszer bugjára. :D

Én nem foglalkozom az ilyesmivel. Nem veszem véresen komolyan, mert csak egy játék. Ha kilőnek, jövök be a másik tankommal. :D
  • mijki
    Hány slotunk lesz hard wipe után?
  • Eagle16
    Arról meg ezt találtam:

"KV-5 is absolutely fantastic. It has insane armour and can dish out good damage with the 107mm gun. 1680 health if I remember right. It is also much faster than the Löwe, even when it is much heavier."
  • TheBossbuster
    "Annyian vannak mint az Oroszok!"
    Evvel csak arra akartam rávilágitani hogy lehet nem az "Európai"célközönségnek van kitalálva a cucc,hanem az Orosz végtelen Sztyeppéken lakó közönségnek,és ők bizton nem akadnak ki azon hogy a hazai csodák oda-vissza szarrá rommá verik a Német csodákat!
    Evvel sok játékost vesztenek az biztos,de hogy sokat nyernek-e?Meglátjuk!
  • Nazarov77
    És a vicc az egészben hogy elvileg a KV-5 mozgékonyabb lett.
  • Waala
    Mert az orosz vonalon szerinted nem? :D Bármikor megcsinálták az összes orosz tankommal, hogy egy lövéssel hazavágták a tornyot, vagy kigyújtották olyan messziről, hogy nem is láttam őket. A német tankjaimmal nem éreztem ezt a borzalmas hátrányt. Az IS-3-4-7-t is simán át lehet lőni homlokpáncélon és tornyon is. Velem is megcsinálták, én is megcsináltam másokkal (ráadásul skinek nélkül). Akkor az is lukas? :D

Szóval mindegy, hogy mivel mész. Ha tudod, hova kell lőnöd, akkor a másik szívni fog. :D
  • Eagle16
    Mondjuk ezen nem lepődöm meg, olyan erős a motorja mint a KT-é, de van rajta 30 tonna plusz...
  • Wlanseraf
    Én értem amit mondasz, csak nem mindegy hogy nerfelnek valamit, vagy az agyú helyén egy kurva nagy lyuk van és bármi átlövi:D alá KT... ezt fél éve nem javítják, biztos túl nagy feladat...

Másikra kérdésre is válaszolhatsz, mitől látszik egy Német tank 3x jobban mint egy orosz??
  • Waala
    Jelen esetben most némileg igazat adok neked (nem úgy, mint a múltkor ;) ). Az európai élesbe állás előtt és a pre-order lehetőség megnyitása után ez nem volt etikus húzás.

De gyakorlatilag tök mindegy, mert ha 2 hónap múlva változtatnak, akkor is szarul fog esni annak, aki olyan tankot használ.

A balance pedig annyi, hogy mindenki mindenből válogathat és kész. Ha nem lenne különbség a tankok között, akkor meg az lenne a baj, mert csak más modell, de tök mindegy lenne, hogy melyik nemzet tier x-es tankjával vagy a mezőn. Mindenki tudja, hogy mi az orosz, a német vagy az amcsi ág előnye. A kérdés az, hogy ki tudja-e használni. Aki képes rá, az lesz az adott ász a csatamezőn. :)
  • Wlanseraf
    ??? mi van?:) jóformán tök mindegy hol lövöd.... Német vonalhoz nem kell útmutató KT autóaim és csókolom... Panthert ahol akarod, minden fölrobban benne.. vicc amiket írsz.
  • Renegade
    úgy mint: szar, gyors, erős ;)
  • Waala
    Hát nem ezek a módosítások fogják végleg hazavágni a német vonalat. :D

Sokkal nagyobb buli lenne, ha a moddolhatóságot kapnák ki a játékból. Csak gyári skinek, stb. Szerintem sokkal nagyobbat lökne a német tankok használhatóságán, ha nem viríthana rajtuk "az ide lőjj te béna barom" skin. :)
  • BKrisz79
    Sajnos tényleg rossz. A mieink is kipróbálták. Himmelsdorf nyílt terep 23 km/h pedig 30-al kellene mennie :(. Ágyúja jó szemből is jó páncél de tetű lassú.
  • Szakesz
    Van 3 tech tree, ahogy látom egyre nagyobb különbségekkel. Szerintem remekül el lehet dönteni, kinek melyik stílus fekszik és ez alapján dönthet, merre induljon el HW után.

• TDantes
    Nem ez a lényeg! Mit nem lehet azon érteni, hogy ahelyett, hogy a bugos-vacakabb német vonalon javítanának, teljesen értelmetlenül tovább rontanak.

Mégis mire jó ez az egész? Túl gyorsak voltak a német ágyúk? Kinek?
  • Wlanseraf
    Mire? nekem T8-as mindenből van, T9-em csak VK45... szóval nekem inkább ne:D
  • Renegade
    szerintem:

rinya, sírás ami nem biztos hogy jogos, a panasz viszont már az.

ami itt megy az örömködés, meg puffogás, de tény, nem hivatalos, szóval mindenki úgy hívja, ahogy.

balance, nem balance: az életben nem volt, persze, na de én valamiért azt feltételeztem, hogy egy mmo-ban kell olyannak lennie.
    Amit mondasz, az akkor állna, ha minden tanknak külön szorzója lenne és úgy állítaná össze a csapatot, de így pont nem tud megvalósulni a csapat balance
  • Nazarov77
    Viszont ez csak egy player véleménye, nem ítélkezek míg ki nem próbáltam. KV-1sre is azt mondják hogy szar közben nagyon jó :P
  • Waala
    Nem kell, hogy töröljék. Simán jó az. :)
  • Nazarov77
    Úgy néz ki a Löwét is sikerült elb*szni:

KV-5 seems to be a little faster than Lowe
    Lowe has paper armor, I could name it Tiger of Tier VIII(NOT KT).
    Lowe has SAME or even BIGGER chance to catch critical hit and have destroyed module(compared to tiger). Every shoot destroy your module/or killing crew. It is same as in Tiger
    Most of T7/8 tanks penetrate you without problems. Lowe also suffer from same problem as... Jagdpanther. Frontshoot have very high chance to damage your engine.
    In general it is not worth of buying, not for that price.
    Only good thing is gun
  • Wlanseraf
    akinek mindegy hogy mivel megy az oroszt választ mert az jó azt mondják, de utána néha napján kilövi egy Német és zavarja hogy bazz itt az orosz tankok az OP-ok hogy a faszba lő ki egy fos Német:)
  • Wlanseraf
    Látom te egy nagy megmondó ember vagy... utóbbi időben végig arról volt szó hogy javítják a német oldalt.. erre nerf..
  • Renegade
    nem értem én ezt az egészet

régen artyztam, mindenki azt mondta, hogy op, bezzeg, ha tankoznék
    ok, elkezdtem tankozni, nem igazán zavartak az artyk, mondták, hogy azért mert medekkel vagyok,
    legyen kimaxoltam a német hvyket, az artyk továbbra sem zavartak, de cserébe feltünt, hogy mennyire röhejesen táposak a szovjet tankok, erre az volt a magyarázat, hogy csak azért mert nincs szovjet tankom
    elbillegtem t-54ig, ISig, és meg pláne opnak tartom a szovjet vonalat, fel nem fogom, hogy ez hogy nem tűnik fel mindenkinek
  • Wlanseraf
    Akkor töröljék a Német ágat és mindenki tolja orosz csodával!!!
  • Waala
    Rinya, mert egy olyan miatt hőzöngenek, amiről hónapok óta tudnak. :) Amúgy simán lehet ugyanolyan jól játszani a német vonallal is, mint az orosszal, csak nem lehet ugyanúgy fejjel menni a falnak. :D
  • Wlanseraf
    Részemről mehetnek a kurva anyjukba, tolóm az orosz TD ágat, és mindig rárakom a Német modelt...
  • Wlanseraf
    Kb. így látom én is...
  • Waala
    Még mindig azt mondom, hogy felesleges itt tépni a szátokat, mert az nem változtat semmin. Ha a hivatalos fórumokon nyomjátok, akkor sem biztos, hogy bármi változik, de innen tuti nem jut el a fejlesztőkhöz ebben a formában.

Azt pedig fel kéne tényleg fogni végre, hogy a balance ebben a játékban azt jelenti, hogy minden csapat ugyanolyan erősségű összeállítással indulhat, mert bárki-bármelyik tankot kihúzhatja! Nem az a balance ebben az esetben, hogy a nemzetek között legyen egyensúly (ahogy az életben sem volt soha). Aki ezt nem tudja elfogadni, az így járt. :)
  • Imation
    rinya? :-o

szerintem jogosan mérgelődnek, nyilván a ruszki fun club nak nincs miért rinyálnia.
  • TDantes
    Adtak legalább bármi magyarázatot rá?
    Meg nem úgy volt, hogy éppen hogy erősíteni, meg javítani fognak a német ágyúkon/tankon? Nem arról volt szó hogy tovább rontanak.

Ez nagyon kellet így két nappal a megjelenés előtt. A francnak rendeltem elő. Nagy hülyeség volt már most látom.