418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Mi ebből a tanulság?Második skill mindig a tűzoltás és legyen 50 aranyért + poroltó. -
Adjunktus #30353 "Ha nem lenne balance a wowbank akkor
ad 1, az elfet az ork soha az életben nem találná meg, egyszerűen az elf az ork szagát már két heggyel arrébb érezné. Az ork meg csak kapna pár nyílvesszőt a torkába valahonnan az erdő lombjai közül.
ad 2. A mágia használók komplett klánokat irtanának ki egy napi manatartalékukból."
Igen.Az éjszaka leple alatt meg az ellenszéltől lopakodó Ork slapajok,rajtaütnének a transzvesztita Elfek táborán és 2 perc alatt összepocsékolnának mindenkit! ORK POWWA!!
...
...Na ne menjünk már bele ebbe!Nem is ismerem a Wow-ot és nem is a wow kielemzése volt a mondandóm lényege.De ezt nyilván te is tudod.:D -
Redmaster #30352 Ez annyira igaz hogy már nem is vicces. -
CaRiuS #30351 Magyar... -
Mi történik ha német tankkal akarunk fedezék mellett lövöldözni :DD
-
Nincs. -
Nazarov77 #30348 Ehez a 3.11hez van change log? -
The maintenance works are scheduled for 4:00 am UTC / 0:00 am EDT, April 12.
Esimated downtime - up to 18 hours.
Release version - 0.6.3.11. It will be available for downloading upon the server launch. -
danika1995 #30346 Meddig lesz teszt szerver? -
Szacsa007 #30345 Én most léptem be. -
Szacsa007 #30344 Én inkább rápihenek, mert utána kockára kell megint ülni a fenekem, hogy legyen egy normális tankom.
-
Nazarov77 #30343 3 éve használom a paypalt semmi probléma nem volt vele. -
7 éve vásárolok elég gyakran neten,lekopogom,soha nem volt gondom belöle.Nem banki adatokat kérnek,csak az adataid,hogy a számlát ki tudják tölteni. -
Szacsa007 #30341 Az igaz. Az egyszerűséget azért gondolom, mert itt nem kellett megadni a netre a számlaszámomat. Amúgy a pay csak tegnap igazolta vissza, hogy csatlakoztam, ezért nem lett volna szerencsés addig várni. Jobb ez így, bár valóba
n 15-20 percembe telt. De hát idő mindig van ilyenekre!
-
Én ezekbe a netes dolgokba nem bízok,főleg fontos banki adatok miatt.
Köszi:) -
Nazarov77 #30339 Jó sokáig bütykölnek, nem baj addig elleszek a teszt szerveren. -
baffameg!Holnapra vettem ki szabit és nem lesz szerver....kapjákbe!
-
Nazarov77 #30337 Én meg pre-order első napján bevásároltam by paypal 5 percet vett igénybe :P
Amúgy volt egy táblázat hogy milyen árak lesznek be is raktam ide, de most nem találom a képet, legkésőbb holnap megtudod. -
Szacsa007 #30336 Most jött, hogy 04.00-tól, s 18 órát is eltarthat. Tehát holnap nem lesz semmi, csak szerdán. Ha náluk 18 óra, akkor lesz az 24 is.
-
Szacsa007 #30335 Sajnos ma lejár a határidő, ezért a tankot is bukod, meg a 10% kedvezményt. Én is egy hétig körülményeskedtem, végül a legegyszerűbb módszerrel utaltattam át a pénzt az OTP-ből. -
Lesz ez a 25000 goldos csomag is,csak teljes áron? -
mintha az rémlene,hogy holnap 0.00-tól reset.Az,hogy mikor lesz szerver nem tudni.
Szerintem ha nem is éjféltől,de reggeltől már tolhatjuk a saját tankjainkat. -
A 0.6.4-es patchtől lesz auto-ban rendszer. -
Nazarov77 #30331 Már csak ma lehet pre-ordert venni, holnaptól teljes áron 5 különböző mennyiségű csomagban lehet goldot venni ajándék tank nélkül. -
Ma sajnos már nem,majd csütörtökön.Akkor majd nem fogom megkapni az M6A2E1 prémium tankot sem,v csak a 10% kedvezmény úszik el? Ja és ezeknek van vmi címük hogy hova kéne utalni,mert ilyennel nem találkoztam még:(
Köszi:) -
Szacsa007 #30329 Nos ők sem azok. A németetek mindenkit vagy beolvasztani, vagy megsemmisíteni akartak. Csak ők voltak a felsőbbrendűek, hosszú távon mindenkit kinyírtak volna. De például a zsidók is annak tartják magukat, csak ők a kiválasztott szót használják. De szerintem az ő logikájuk is hibás. Persze az is jól hangzik.
-
Szacsa007 #30328 De igen. Vagy ha nem fogadja el menj be az OTP-be. Előtte nyomtasd ki az utaláshoz a kódot és úgy befizetheted. Még ma talán. -
foxbat88fx #30327 mondj egy felsőbbrendű fajt a németek kivételével! -
Ezeknek a fejlesztőknek csak ilyen PayPal-ról,meg hasonlókról lheet utalni?? Allianz v OTP számláról nem lehet?? -
Szacsa007 #30325 Ha mi nyertük volna meg a háborút, akkor mi már nem is lennénk.... Mert ugye a magyarok nem voltak a felsőbbrendű fajok között megjelölve tudtommal. Sőt... Jobb ez így! 
-
Szacsa007 #30324 Vajon mit gondolt? Hú de tudok játszani? Amúgy az utóbbi két napban mindenki ezt csinálja szinte, illetve helyesebben nagyon sokan. Nálunk két IS-4 lőtte ki csapatából négy társát. Amikor meg mi lőttük őket meg voltak sértődve. Van egy kis identitás zavar néhol. Persze már úgyis mindegy, gondolhatják... -
ja, mert általában azért vesztik el a háborút, hogy sokkal jobb legyen ezután... kicsit gondolkozz, mielőtt írsz :P -
Szacsa007 #30322 Egyrészt azért, hogy te is tudjál valamit írni. Másrészt a "pontosan" szó jelentése nálam nem a saccolás. Persze van akinek az is valami... 
-
Nazarov77 #30321 Vicc volt, ezzel arra utaltam hogy a fejlesztők az orosz technikát mindig előnyben részesítik mint ahogyan ezt sokan észrevették már. -
Lol, mi csatát nyomattunk, ellenfélnél négy dezertőr, négy TK LOL :D -
Plata #30319 Ja mivel a magyarok a friccek oldalán harcoltak. -
Én kitartok a német tankok mellett. Max pénzkeresőnek beújítok egy KV1-et a 155 mm-es őrülettel.
E-szériára nagyon kiváncsi vagyok már, kár, hogy nem lesz benne rögtön a véglegesben. -
foxbat88fx #30317 mármint a németek? -
Plata #30316 Te nem vagy normális,ha megnyertük volna a háborút,az minden lenne csak nem jó. -
foxbat88fx #30315 Na igen, a Char B1 kellene nekem is!