418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A platoon 3 embere közül valakinek kell hogy legyen prémiuma, anélkül nem fog menni.
A most vásárolt prémium tuti hogy holnaputánra már nem lesz meg. -
Atesz91 #30393 1. Szopóka van, goldot csak valós pénzért kapsz.
2. Nem fogják, ha jól tudom, de az nem lesz prem-hez kötve, így az ingyenélők :)(mint én) is tolhatják platoon-ban. -
crossy104 #30392 Én úgy tudom mindent elvesznek. Csak az lesz prémen aki csengetett. -
crossy104 #30391 Holnaptól nincs arany.Csak ha fizetsz. -
Atesz91 #30390 Nekem is tegnap 10k goldom volt, Kamasuka mondott valami ilyesfélét, minden esetre van 46 napig prem, és még van 3000 goldom, mai utsó kör után a maradék goldot beváltom premre :d -
Engem főleg az érdekel, hogy a végleges fellövése után is marad a "nem fizető játékos nem szenved hátrányt" álláspont, még annak ellenére is, hogy a preordert három alapvetően nem megszerezhető tankkal reklámozzák...
Illetve két kérdés:
1. A végleges után is marad a 250 gold/nap juttatás, vagy onnantól szopóka van?
2. Ki mit tud, bővíteni fogják a szakaszokat három főről, vagy maradnak a háromfős lobbyk? -
Gunslinger #30388 Na az vicces lenne, pont tegnap vettem csak úgy egy heti premet, mert miért ne, van egy csomó aranyam amivel nem tudok semmit sem kezdeni, nagyot néznék, ha meglenne még holnap este is a prémium :-) -
Gunslinger #30387 Magyar harckocsikkal nem tudnának feltölteni egy egész tech fát, kevés volt belőlük még prototípusokkal együtt is és nem is igazán voltak potens masinák, legfeljebb a háború első felében. -
Atesz91 #30386 Sziasztok!
Olyat hallottam, hogy aki még ma vesz prem-et annak megmarad pre-order után is? -
CaRiuS #30385 Franciaország ? az meddig fog meni ? tier I ig ? nevetséges hogy miket ki nem hoznak inkább egy kicsit közelíthetnék a német tankokat a valósághoz ... -
Redmaster #30384 Oké én voltam a hülye. De azért fél pontot kapok mert itt fent van "egy kis alapozó a játékhoz" címen egy ilyen mondat hogy: "a teljesben még lesz Egyesült Államok, majd később Anglia és Franciaország, talán később Japán is"
De akkor legalább a franciákat rakják be.
Vagy a magyarokat:
Magyar Harckocsik -
Gunslinger #30383 Japó? Nekem nem rémlik. Francia ág már van elvileg, azok voltak következőnek ígérve és utánuk talán a Britek. -
r4pt0r #30382 Szerintem ha havi díjat kéne fizetni még kevesebb játékos lenne, elég 1 mmot fizetni, nincs szükségem mégegyre. :D -
Redmaster #30381 Jó csak én mivel alapból utálom az amcsikat bármivel kapcsolatban ezért ők alapból kiesnek a szórásból. Így vagy szenvedek a németekkel megint és mozgó fáklyaként robogok körbe a pályán vagy addig szórakozok a szovjetekkel amíg be nem jönnek a francia vagy a japán tankok (meg nem tudom még kik vannak tervben)
Tényleg nem úgy volt hogy előbb a japán harckocsik lesznek? Meg hogy az élesben már benne is lesz? -
Gunslinger #30380 Egyáltalán nem vészesek az árak.
Nekem csak egy félelmem van a játékkal kapcsolatban, hogy így is túl sok minden van aranyhoz kötve és az égvilágon semmi garancia nincs arra, hogy a készítők nem durvulnak be, és lesz egy fél év múlva a havi prémium 5000 arany, egy slot 1000, fullos legénység 2000 és Tier 5 fölött már csak aranyért lehet tankot venni vagy hasonlók. Az EU szerver játékos szám erősen csökkenő tendenciát mutatott az utóbbi időkben és ezt a kiesett hiányt könnyen lehet, hogy a még hűséges fizető játékosokkal akarják megfizettetni, akik kifejlesztettek és fenntartanak x darab high tier tankot és meg is akarják őket tartani. A komoly problémákkal nem foglalkoznak, csak ide-oda tologatnak DPS, ROF értékeket és ez bizony sok elégedetlen usert generál. Számomra sokkal tisztább lenne, ha alapból fizetős lenne a játék, szal alapból prémiumod van és csak így lehetne játszani, de nem lenne arany, sima creditbe kerülne minden. Így nagyon bizonytalan nekem az egész rendszer. -
Renegade #30379 csak kényelmes :-) -
zsupeti #30378 Mivel nem bírtam,PayPal-on keresztül utalni,így hát maradt a hagyományos módszer.Dobtam a borítékba egy kis pénzmagot.
De nem fogadták el. :(
Komolyra fordítva a szót.
Mivel nem fogadja el a kártyám,így a bankos opciót választottam.
Ezek után kinyomtattam,h mennyit kell elutalni nekik,kód és még vagy 1köbméter adattal.
Ha csak holnap köhögöm ki nekik a pénzt a bankomból,akkor még elfogadják? -
Imation #30377 hát én sajna egy perverz mazochista állat vagyok és nekem a ferdi kell! :( -
Redmaster #30376 Akkor azt mondjátok hogy bunkó leszek hogyha a wipe után a szovjet ágba kezdek és nem kezdem el mégegyszer a németet? -
crossy104 #30375 Az IS7 is hasonló, mert többször volt, hogy az erdőből csemegéztem, és az ellenségnek lövése sem volt mi a lófa... és honnan tüzel rájuk. -
crossy104 #30374 Hihi!!! -
Renegade #30373 kölcsönkértem egy isu-t, mondván megnézem azt a bl-10et, ezek a fejlesztő srácok olyan viccesek, ezzel az ágyúval aztán már tényleg semmi dolga az embernek, sőt idáilis vacsora ágyú: eleszeget az ember, lő egyet, eszeget tovább, lő mégegyet, körbenéz a hűtőben, látni, ugysem látja meg senki az isut, gondolom a ferdi ágyúja erősebb, mert kompenzálni kell a balance miatt a karányonyfát... -
exoterm #30372 Ennyiért meg főleg nem kell a szarjuk! -
lammaer #30371 Itt a válsz, miért fixálják gyorsan az orosz tankok problémáit :) -
Elvileg ilyen gold csomagok lesznek: (Overlord blogján volt, de már leszedte, szóval lehet hogy ez változik majd)
1500 gold ~ 1800 HUF
2500 gold ~ 2600 HUF
5500 gold ~ 5300 HUF
14500 gold ~ 13200 HUF
30000 gold ~ 26400 HUF
-
Imation #30369 122 K felhasználó az orosz szerveren!!! Döbbenetes, alig lehet belépni! -
Gunslinger #30368 Pontosan. -
CaRiuS #30367 azért mert nem amcsi játék ;) -
[email protected]
jól fogja kezdeni a gamét -2nap már ha kell neki a régi accja -
Gunslinger #30365 Nem sok köze van hozzá, amcsik is megnyerték a háborút sőt, szovjeteknek adtak pár millió tonna hadianyagot, tehát inkább ők voltak a győztesek és mégsem opok az amcsi tankok ;-). -
Ma éjszaka ez lesz az én t-54esemmel is. -
Már sehol.Holnap éles indulás. -
Engen márt kinyirt -
Elnézést kérek de nem tudom ezeket a képeket hol kell jelenteni mert a kolléga a
amákon szeretne üdülni
-
Azért gz,hogy a leoval bujkálva karcolgatod a T-29-et.:)
Hofi mondta jól még a szovjet-magyar focimeccsről:
Ha nem tudsz semmit legalább menj oda és cseréljetek jelvényt.:) -
Plata #30359 Vk2601H tankocskámmal egy vagon mögül lövöldöztem T29-re.Egy T29 társaságában.Egyszer talált el.De nem nagyons sebzett meg,és nem is gyulladtam ki. -
stoppos #30358 A haverom orkja jutott eszembe, aki nemes egyszerűséggel csak erdei tuskóknak titulálta az elfeket. :) -
CaRiuS #30357 állok az emelkledő fölött lenézek jönnek m6 tigris kv3
m6 ra 2 lövés tigrisre egy kv 3 ra 2 visszabújok marad 1300 élrt (kt val)
állok fent feljönnek m6 egylövés vége tigris 2 lövés vége lövöm kv3-at szemből lepattan.. sebaj állok célzok rá hasi páncél lövök lepattan
Orosz játék :1 Magyar játékos német tankkal : 0 -
Nazarov77 #30356 Pagorkira rá se ismertem úgy megváltoztatták, töltő képen templom van nézem: na még egy új map, aztán mikor megindultam és középen kiszúrtam a hegyet akkor leesett hol is vagyok :D Am. jó lett. -
spiczi91 #30355 Ez annyira vicces, hogy nekem be se jön a kép.